Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Partybokszos #53198 üzenetére
Nekem a 3400Mhz-en járatott Q8300-as is kevés volt a 7850-en alá
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Partybokszos #53198 üzenetére
-
Partybokszos
csendes tag
Szerintetek egy intel core 2 quad Q9450 ki tudna hajtani egy hd7870-et?
-
jozsi23
csendes tag
válasz
ricsi8800gt #53196 üzenetére
1.0 volt legelőször rajta--> nem működik
1.9-re frissítettem--> nem működik
Most feltettem az 1.6-ot--> nem működikinnen: http://www.msi.com/support/mb/B75MA-P45.html#down-bios
-
jozsi23
csendes tag
Sziasztok
Egy érdekes problémába ütköztem. Vettem egy MSI B75MA-P45 alaplapot I5 3450 procival, és nem ad képet a Sapphire R9 270X. A gép elindul, forognak a ventik, világítanak a ledek, de kép nincs, csak villog a monitor lede. IGP-vel tökéletes.
A kártya másik gépben működik (ASUS alaplap).Amit próbáltam:
BIOS frissítés
CMOS reset
BIOS PEG-re állítva
Táp 450W (indításkor csak egy ssd van rákötve)
Az összes kivezetésre próbáltam monitort kötni.
A másik gépben csináltam bios frissítést a kártyán is.Mit próbáljak még ki?
-
Andris837
senior tag
Jó reggelt!
Előjött egy olyan probléma, hogy böngészőben a betűk szétcsúsznak, a képen kockák jelennek meg, amik egy frissítés után el is tűnnek, valamint a betűk is helyreállnak.
Valamint FarCry3-ban vannak részek ahol akadozik a kép és vibrál a hang. Nem tudom miért csinálja... Bár mondjuk erre más játékban nem volt példa.Lehet driver hiba? jelenleg a legfrissebb van fent. (14.12 AMD Catalyst Omega Software, a win8.1 szedte le magának...)
-
motown5l
senior tag
-
PcCar
tag
válasz
Steve198310 #53191 üzenetére
Köszönöm!
Közben én is rátaláltam.
Feltettem, tesztelem. -
Steve198310
őstag
Itt van frissebb BIOS esetleg meg oldja
Bár a feszt emeld fel esetleg BIOSban 1220 ra
Vagy emeld meg simán AB vel és teszteld le -
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310 #53188 üzenetére
Fordítva, a monitornak nem tetszik...
-
PcCar
tag
ricsi8800gt :
Több drivert próbáltam.
Kizárólag BF4 -nél van probléma, más játékokat és a desktopot nem érinti,
de azért kipróbálom majd a többi kimenettel is.(hdmi kábellal van összekötve a monitor, dvi-hdmi átalakítóval kártya oldalon)Steve198310 :
Második videóhoz hasonló a jelenség, csak nem ilyen látványos.
Legalább is amikor épp háromszögek villognak, nem színes kockák
Semmi tunning, minden default.
GPU Voltage:
- Alap 0,950v
- Terhelve 1,206v
Bios: 015.041.000.000 -
PcCar
tag
Sziasztok!
Nemrég bővítettem a konfigom.(adatlap)
95% -ban BF4 -el játszok.
Több mint 2 évig egy Gigabyte HD6850 -et használtam,
soha semmilyen grafikai hibával nem találkoztam.
Mióta(egy hónap) az MSI 270x -t használom, katasztrófa a BF4.
Folyamatos grafikai hibák jellemzik a játékmenetet.
Szinte mindig más hiba jön elő, viszonylag gyakran.
Van amikor a játék elején semmi hiba, majd 15-20 perc múlva jelennek meg
a különböző típusú hibák.
- Egyik épület helyén egy égig érő fekete textúra oszlop
- 10 x 10cm -es, nagyon rövid időre felvillanó villogó színes kockák a képernyő teljes területén
random szerűen.
- Vékony, hosszúkás felvillanó fekete háromszögek.
- Pillanatnyi színes teljes képernyős bevillanások.
- Össze-vissza villog minden, néha színes kockák, néha a fegyverem pompázik különböző szín árnyalatokban, stb..
- Egyik legújabb, megalaggolás. Megy a játék 40-60fps, majd hirtelen beesik 8fps-re,
közben a vga teljesítménye 99%-ról 45-re. Ismét pár másodpercig normális, majd kezdődik elölről.
Legfrissebb driver fan fent, korábbiakkal is ezt csinálta.
Tízből, kb 5 jétékot meg kell szakítanom, mert élvezhetetlenné válik az egész.
Titanfall, GTA4 full HD, semmi hiba, BF4 használhatalan..
Driver hiba lenne, vagy vga hiba ? -
Andris837
senior tag
válasz
Steve198310 #53179 üzenetére
Ma ha minden igaz hozzájutok egy új monitorhoz, amit HDMI kábellel fogok csatlakoztatni a géphez. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz az eredmény. Bízom benne, hogy megszűnik a hullámzó vibrálás.
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #53179 üzenetére
rosszul fogalmaztam ... "csíkozodik" kicsit ja
-
Steve198310
őstag
válasz
katt777 #53178 üzenetére
Olvass után. Van hullámzás elhiheted. Az összes hd 7xxx széria és a r széria is hullámzik D-sub alatt. Nem nyitok róla semmiféle vitát. A 2 éves és 1 honapossal is csinálja. Ezt akármelyik felhasználó leirja és még is mutatja. Csak próbálok nyugodtan. Ha van D-sub a monitorodon.
-
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #53177 üzenetére
Eddig minden ismerősöm krómmal szívott, kémprogramot meg elvből nem telepítek a gépemre.
Fox-szal semmi problémám, igaz, mindig mindent beállítok kézzel, és védekező kiegészítőket telepítettem, 3D gyorsítás meg AB-nek köszönhetően megint csak nem tud belecseszni a rendszerbe, mert AMD-drivereknél az órajel-ugrálás szokott problémát okozni.
Steve198310: Pár monitort használtam D-Sub-bal a jelenlegit is DVi és HDMI mellett), egyik sem hullámzott, de még a képük sem.
Rossz kábel/csati, esetleg öregedő monitor inkább a hibaforrás.
sunesz94: A tápon rajt van, hány A-t ad le. A ventilátort meg fizikailag ellenőrzöd. Értsd: ráfújsz. Ha pörög, OK, ha nem, az már kevésbé. Kézzel is megmozgathatod finoman, ha szinte ellenállás nélkül siklik és tovább pörög, OK, ha erőt kell adnod és leáll, gáz. Kosz ment bele.
-
-
Andris837
senior tag
Jó reggelt srácok!
A helyzet az, hogy a gépbe VGA csere történt, ami után a játékokban (Counter-Strike GO, FarCry3) vibrál a kép mindaddig amíg be nem kapcsolom a VSYNC-et. Eddig mindig VSYNC nélkül játszottam és most teljesen furcsa. A kérdésem az, hogy ha monitort cserélek és nem VGA kábellel kötöm össze a gépet hanem mondjuk DVI vagy HDMI kábellel akkor megszűnik esetleg a vibrálás? A monitorom egy régi ASUS VW202SR, ami már megjárta a hadak útját, ráférne a csere...
Előző VGA-immal nem volt ilyen jellegű probléma, vagy legalábbis eddig nem tűnt fel.VGA: R9 270
Régi VGA: Radeon 6870, Radeon 5770 -
RMZ250
senior tag
válasz
Nuada herceg #53173 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
sunesz94 #53168 üzenetére
Inkább olyan, mintha be lenne ragadva a venti. Az is lehet, hogy a 12V ágon nem kap legalább 18A-t a kari.
Lacuss20: Ez Chrome? Az gázos, érdemes más böngészőt használni. Ha más böngészőben is fellép a hiba, tiltsd le a 3D gyorsítást (tök fölösleges). Ha bármikor 2D-ben fellép (pl szövegszerkesztés, stb), akkor feszt kell adni a kártyának.
-
sunesz94
csendes tag
Valaki segítség! Asus R9 270x ( már a kreppegős probléma megoldódott, meghalt a táp és az produkálta mikor a kártya bent volt nem volt képes akkor teljesítményt leadni.)
Már majdnem minden okés, de mikor bekapcsolom a gépet, nem akar leadni képet és a videókártya venti sem akar beindulni, ez miért lehet? Egy kicsit beindul a venti aztán leáll, aztán megint beindul egy kicsit és így tovább... Valaki találkozott már ilyennel? -
katt777
félisten
válasz
szami777 #53160 üzenetére
Vsz a táp vitte magával a VGA-t.
lehella: Catalyst topicban többX is írtak megoldást, volt ott minden. A legrövidebb persze a csere nVra, az gond nélkül kezel több megjelenítőt, és még a képernyőket sem keveri.
Andris837: Unigine Heaven, de minden tesztet fuill grafikával és max felbontáson futtass ezzel a konfiggal. PX eredmények így is le fogják húzni mindet, a fontos a GPU-tesztek eredménye.
-
Andris837
senior tag
No megérkezett a gyönyörűség (ASUS R9 270 DC2OC), most tettem bele a gépbe. Csinálok egy win reinstallt és indulhatnak a tesztek.
3DMark-on kívül milyen benchmark progit használtok/ajánlotok?
-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki a társaságból 3 monitort PC-re kötve? Nálam DVI, HDMI és egy aktív DP-DVI átalakítóval lenne használva 3 monitor, azonban ha a DP átalakító be van dugva a kártyába, akkor a Windows nem látja az alaplapi USB 3.0 vezérlőmet. Teljesen értetlenül állok a dolog előtt, olyan mintha a videókártya elhasználna valamilyen erőforrást az USB vezérlőm elől. A konfig: Asrock 880GMH U3S3 alaplap, Sapphire R9 270X, Windows 7-el. Próbáltam USB driver frissítést, azt is, hogy az DP átalakító áramigényét külső USB forrásból táplálom, egyértelműen mintha az átalakítóval lenne baja a vezérlőmnek. Valaki tudna tippet adni a probléma megoldására, pontosítására? -
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #53157 üzenetére
Elméletileg garanciálisan meg kellene csinálniuk, hiszen a gyártó által elismerten hibás a kártya.
zozoz1: Inkább az ASUS supportot kérdeztem volna meg, aztán azzal a válasszal megyek a kereskedésbe. De jó ezt tudni a PCX-ről.
-
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #53149 üzenetére
Kész szerencse, hogy a bios-frissítés garvesztést jelent. Egyes gyártók szerint ugyan nem, de reméljük, nem kell kipróbálni a gyakorlatban. Mondjuk nem véletlenül szeretem az ASUS lapjait, de szoktam le a VGA-ikról.
Nálam olyan probléma jött elő huzamosabb ideig 2D-ben használva a karit (semmi böngésző, vagy más gyorsítás), hogy rendszeresen restartolta az asztalt. AB használata megoldotta, ha valakinek ilyen baj jönne elő.
-
szami777
addikt
válasz
betegphiu #53153 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
Hogy tovább bonyolítsam,
3 napja új alaplap került a gépbe, mivel hardveresen csak az alaplap maradt egyetlen hibaforrásnak, azon belül is a pcie slot, (más vga és más táp is feketét adott) de az új alaplappal sem jó.
perpill csak arra tudok gondolni, hogy a táp és a vga egyszerre ment tönkre, mert más magyarázat nincs.(#53152) Balancee
Neked is köszi
Ma átviszem végre a gépet haverhoz és nála leteszteljük a kártyát, tápot. Ha a vga a hibás, akkor úgy kérdéses hogy a haverom vga-ja miért adott fekete képet nálam
Őrület.
CPU-n már csináltam egy 2 órás stress testet, tette azt teljesen hibátlanul. -
Balancee
aktív tag
válasz
szami777 #53150 üzenetére
Hali! Giga 7770oc-m csinàlta ezt pàr honapossan. Furmark-al néztem és túlmelegedett. Leszedten a hűtőt és kb 3-4mm hőpaszta volt alatta. Újra pasztàzàs megoldotta, persze vékony kenéssel. Igaz, hogy haverod karija is ezt csinálja lehet nem ez a gond, de mérj rà mindenre. Alaplapra és cpu- ra is
-
szami777
addikt
Sziasztok,
volt már valakinek hasonló problémája? video1 video2
Sapphire 270x oc wit boost.
Már teljesen tanácstalan vagyok, mi lehet a baj, hátha valakinek volt hasonló. Normál módba be se kapcsol már, win7 kép után monitor elsötétül, hang sincs, teljes fagy. Kinyomva csökkentett módba elindul, eszközkezelőbe a vga-t felismeri.(os-t újraraktam már, érdekes, hogy akkor az eszközkezelő nem ismerte fel a vga-mat, és amint felraktam a drivert máris jött a fekete kép megint)
barátomhoz átvittem a vga-t ott felismerte az eszközkezelő+normál módba elindult.
A teljes agyhalál az, hogy a barátom 7870ghz editionjére is jött feketa kép, tudtommal eszközkezelőnek fel kénem ismernie a karit mindenképp.) -
zozoz1
aktív tag
Sziasztok...
Ígértem hogy ha megtudok valamit a kártyám problémájáról jelzem. (rendszeres szürkehalál a Bf4-ben, képernyő villogás alapon stb. De a végén még a FarCry 4-ben is hibázott)
Nos mindenkinek az ajánlását kipróbáltam. A vga drivert több féle programmal töröltem. Felraktam az összes szóba jöhető drivert, ASUS driver AMD, Omega, több féle CCC.
Semmi nem segített. Már elkezdtem nézelődni kínomban másik kártyát, R9 290 meg nV GTX-970 stb.
Végül csak egy lehetőség maradt még és ha az sem válik be, akkor gariztatás hosszú őrülete jött volna. Ünnepekkor kész halál.
Ez a bios frissítés, ami végül minden problémát megoldott.
2 napja csak tesztelek 5 játékban folyamatosan. Bf4, FarCray 4-3. Crysis3, Metro LLMinden rendben... Sehol egy hiba.
-
katt777
félisten
válasz
seederking #53084 üzenetére
Mehet minden maxra. Nekem úgyis csak 40 köré zuhan le néha az FPS (száguldás járművön), vinnie kell a cuccodnak simán.
A sasokról és a borzokról nagyon jókat olvasni neten. Nem tudom, hogy ennyire gáz a játék, vagy vmiféle poénnak szánták, de nehéz komolyan venni, amikor egy borz kinyírja az egész outpostot és a támadókat is.
Steve198310: Igen, írtam is.
sephi: Tessék, én (nem OFF
) ennyit hoztam ki: P8284 (975/1500MHz), P9384 (1100/1700MHz), Px: 8252(4.0GHz-en).
-
Andris837
senior tag
válasz
Steve198310 #53146 üzenetére
Köszönöm!
-
Andris837
senior tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy beadta a kulcsot a Gigabyte 6870-em és visszavittem szervizbe. Ott nem tudták javítani, cserélni hasonlóra nem tudták így felajánlottak egy ASUS Radeon R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 2GB-ot.
Ezt el is fogadtam így ezzel a kártyával csatlakozom a boldog R9 tulajok közé.
Van esetleg valakinek ilyen kártyája? Vélemények? Még nem olvastam bele a topikba nagyon, de délelőtt ráérek, olvasgatok. -
Dark KillerX
addikt
válasz
bundaska #53141 üzenetére
Én a sima 280-ra szavazok,és azt jól meghúzod ,és mindjárt a 280x teljesítményénél vagy,ja és annyit egy 270-es kariról váltottam,ami 1150/1500-on ment,és ahhoz képest is jóval gyorsabb a 7950-es karim,ami ugye a 280-nak felel meg
Táp,és a proci is bőven kiszolgálja a karidat majd
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Egy kis tanácsot kérnék az itt beszélgetőktől, hozzáértőktől. Egy Sapphire 6870 kártyát szeretnék lecserélni egy újabb, jobb kártyára. Az lenne a kérdésem, hogy melyik kártyát ajánlanátok, R9 270x vagy esetleg nagyobbat érdemes megvennem egy FX 8320 proci mellé Full HD játékokra? Corsair TX 650 tápom van, félek, vásárolnom kellene egy nagyobbat, ha egy 280/280X vásárlására szánnám el magam.
(Tulajdonképpen megérné nagyobb kártyát vennem, azért a több pénzért, ad annyival többet, vagy elég egy R9 270X?)Thx előre is!
Bundas -
Zsohi
őstag
válasz
Dark KillerX #53136 üzenetére
A legtöbb 7950 még 1200Mhz-t is bírja(jobbak 1300-1350Mhz), de ilyenkor a feszültség függvényében a 300 wattot nyaldoshatja már amit meg már nem egyszerű lehűteni.
-
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #53136 üzenetére
Mennek mint a meszesek
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #53135 üzenetére
Gyorsan esnek a kártyák értéke
Egyébként a kolléga akitől vettem [link], azt írta,hogy az 1100Mhz-es órajel sem okoz gondot a karinak,csak itt már fűt rendesen,az is igaz,én ezt még nem teszteltem ki,egyenlőre úgy érzem,bőven erősebb mint a 270-es kari
alapon is
-
Steve198310
őstag
válasz
ricsi8800gt #53133 üzenetére
45e be el ment a 270x vapor-x 60e meg lett a 280x vapor-x
(#53134) Dark KillerX Az szép
Tavaly ilyenkor adtam el a HD7850 et 39 be és vettem egy 270x dual-x et
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ricsi8800gt #53133 üzenetére
Jó is ez a 7950-es kari,én már alapon jóval erősebbnek érzem mint a 270-et,hiába volt húzva az.
Én egyébként szinte ajándék áron jutottam hozzá a 7950-hez ,38k volt
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Steve198310 #53132 üzenetére
44-èrt jutottam hozzá.Mindig is Nvidiáim voltak.Az utobbi hetekbe volt 7850-em,R9-270,Meg most a 7950,Ami tetszik
-
Steve198310
őstag
válasz
ricsi8800gt #53129 üzenetére
Mennyibe jutottál hozzá?
Akkor elégedett vagy látom.
Gratulálok hozzá
Én is már egy ideje el hagytam a fedélzetet de vissza vissza járok néha -
kerekfej
őstag
Mennyit kell átlagosan tudnia a 3DMark 11-ben egy Phenom II X4 3.0-3.2GHz-s gépben az AMD R7 265 2GB-nak alapon?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Steve198310 #53128 üzenetére
Nagyon jo a kártya ès elèg jo a tuning potenciálja is.Halk is ès a hűtèse is elèg jó.Max 66fok volt eddig.Szèp is nagyon pluszba full gyári tartozèkos is.
-
Steve198310
őstag
válasz
ricsi8800gt #53127 üzenetére
Aztán milyen? Mesélj valamit.. Összehasonlítás vagy ilyesmi
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Steve198310 #53126 üzenetére
-
Steve198310
őstag
válasz
ricsi8800gt #53123 üzenetére
Szép rajt az alu borítás
-
dracoo23
csendes tag
dracoo23
(újonc)Sziasztok!
Van egy MSI hd7850-em és ma reggel mikor indult a gép nem adott képet. Újraindítás sem segít monitor azt írja no signal. Sem a hdmi sem a DVI port nem ad jelet.
A windows sem látja az eszközkezelőben. Valami ötlete lenne valakinek?
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Visszavettem a memória órajelét 1450 Mhz-ről 1350 Mhz-re és így 1 napja hibátlanul működik.
Szóval köszönöm a tippeket ez volt a gondd úgytűnik.
Most már csak az a kérdés hogy mitől van ez?
Sikerült kifognom egy olyan példányt ami nem bírja a gyári emelt órajelet esetleg?
Amúgy ez a 100 Mhz sokat számít teljesítmény szempontjából?
Mert én nem vettem észre semmi különbséget. -
RMZ250
senior tag
válasz
Dark KillerX #53115 üzenetére
Köszi, kiváncsi vagyok mit tud majd.
-
sunesz94
csendes tag
válasz
csucsbicep #200 üzenetére
Ha valaki tudja miért van kérem segítsen! :Szét kellet szednem a gépemet addig semmi baja nem volt, viszont miután össze tettem nem ad képet és a videókártyám iszonyatosan kreppeg ha állítva van a gépház. Ha valaki tudja miért csinálja?
-
sunci_02
aktív tag
válasz
tomasz8814 #53109 üzenetére
Képzeld! Nekem is ilyen kártyám van és el volt hajolva az egyik láb a VGA Hdmi kimenetén. Visszavittem, erre az eladó azt mondta, hogy nem ez az első.
Minden tápkábel rá van dugva?
-
tomasz8814
csendes tag
Hellotok: Ma vettem egy Sapphire R9 270x OC 2GB-os videokártyát és az a problémám vele hogy nem akar bekapcsolni a monitor csak villog a másikkal meg müködik amugy cooler master elite 600W-os tápom van elöre is köszi a segitséget
-
Steve198310
őstag
válasz
Tournament #53094 üzenetére
Ettől a Vapor-x nél nem kell félni. Minden megfelelően van hűtve. Néha vannak játékok amiben előjönnek ilyen hibák. Nem igazán a kártya a ludas. A nagyon faszán meg írt játékok okoznak hibát. Asus meg át tért a spórolásra. Kicsit alul hűti a kártyákat minden téren. A GPUre ba.. egy hűtőt azt ennyit csinált. Közben a cuccok meg fornak. Ennyit az Asus hü de innovatív fejlesztéseiről. Látszik mekkora vízfejű mérnökök ülnek a székeiben. Jó van máshol is gond de náluk most nagyon sok.
csabi0805 tapasztalat szerint nem kártya de lehet a Driver is okozhatja
-
csabi0805
senior tag
Okés köszönöm a tippeket holnap mindet végigpróbálom.
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #53104 üzenetére
Ha jó vétel akkor nem szabad kihagyni.Nekem is így lett a 280x.7870+17k....ez se rossz mi?
1.5 év garival. -
Dark KillerX
addikt
válasz
seederking #53103 üzenetére
Elhiszem,de azért ez is kellően erős,viszont jó áron jutok hozzá,szóval látszani fog a különbség így is sztem.
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #53102 üzenetére
Akkor már inkább 280x
Nekem nagyon bejött (eddig).Brutál erő van benne.
Far cry 4 automata ultrára állítottam és valami hihetetlen,hogy milyen a grafika.Eddig csak tesztekben láttam ilyen kidolgozottságot és ez a kari végre elhozta nekem.Azt nem értettem,hogy ha én állítgattam be a grafikát gyengébb fps-t kaptam mint ha automata ultrára állítottam volna be.Most minden érték ultrának megfelelő és gyönyörűen viszi. -
Dark KillerX
addikt
Holnaptól egy ilyennel váltom a jó kis 270-es karimat [link] remélem nem bánom meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest