Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Razermazer #15556 üzenetére
Persze nem a Geil a csúcs, nem is vennék, de az EVO például elég jó....Nekem Corsair/Kingmax+Giga AM3 csinálta ugyanezt a lefagy, fekete képernyő, sűvít dolgot...Aztán kapott feszt a ram és az IMC, akkor már az nem fordult elő...BSOD volt utána is, alaplapcsere tudta csak megoldani, pedig hangsúlyozom, a ramok, és az alaplap is jók voltak
Ahhoz képest, hogy régen mennyire pörgött a topik, most nagyon kihalt
ez már a HD6xxx előszele lenne?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Razermazer #15487 üzenetére
Elég hát!
-
HSM
félisten
válasz
Razermazer #15487 üzenetére
Bőven elég.
-
kasa85
őstag
válasz
Razermazer #14656 üzenetére
Köszi
Amúgy már volt ilyen rendszerem ki építve egy Gigabyte HD5870+MSI GT220as kari fizikára.Most eladtam mindkettőt,és vettem egy darab HD5970ent.Gondoltam hátha már nem feküdne a fiziksz a GT220 karival mivel úgy gondoltam hogy vissza fogná az Ati karimat fiziksz számítás alatt.Majd várok még egy hetet hátha a GT220 re a Maffia 2 rácáfól
-
Giot
addikt
válasz
Razermazer #11384 üzenetére
"Nagyon jó kártyák ezek, csak a gyorsaság miatt elég betegre sikerültek, és ez jellemzi a driveket is azokat inkább."
Inkább csak a driverek a kártyák jók. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Razermazer #9396 üzenetére
Márkahűnek?????
Ne hülyéskedj már..... felőlem akár lehetne kinai mézeslepke is a márkája, ha úgy lehetne biciklizni rajta, ahogy én szeretném.Persze neked könnyű, mert nem gémelsz annyit a VGA-iddal.
2D-ben semmi gondom vele, csöndes, nem fogyaszt sokat és jól el van a házikóban.
Netezésre tőkéletes egy 100K-s kártya.....*******
Sajnos nekem a fő szempontom, hogy GTA4 jól menjen vele, (konzol szutyuk, bughalmaz, fostalicska, stb, de mégis jó). Más játék nem nagyon érdekel., talán a COD, de az OK vele..
A PH!-s fórumtársak segítségével 1 hét alatt már az összes játékot (demot, benchet) gatyába ráztam, nem akadnak, kimaxolva is iszonyat magas fps-vel futnak, csak a GTA4-et meg a furmarkot nem sikerült kisimítani.Jó... furmarkkal viszonylag keveset játszom..., de a GTA4 még mindig a favorit. És mióta tudom, hogy PC-re is jönnek a DLC-k sok-sok VGA-t kipróbáltam, SLI+CFX-et is. Sok boldog tulaja van az 1-2 hétig használt VGA-imnak.
De még nincs meg az igazi..... fermi nincs, (jó áron nem is lesz ebben az évben), ezért váltok vissza GTX285-re. Ami persze lassabb minden játékban, mint az 5870, de pont GTA4-ben nem.Ennyi...
Mindenkinek ajánlom az 5800-as szériát, mert minden paraméterében kiváló, csak a GTA4 "paramétert" elfelejtették MID-ről HIGH-ra állítani, én meg azt nem bocsátom meg egy 100K-s kártyánál, még akkor sem ha tudjuk a GTA4 NVIDIA barát.
Megy az apróba.... lesz neki boldog tulaja. Boldogabb mint én.Márc.16-án vettem.. szerintem 1 hét bőven elég, hogy az ember eldöntse kell-e neki egy műszaki cucc vagy sem. Ha nem tudom eladni - szinte újként - közel "netto" áron, akkor is veszek GTX-et, ezt meg mérgemben berakom a fiam gépébe, mert az Ő játékaival hibamantesen hasít.
Legalább nem kell húsvéti ajándékon törni a fejem. -
Giot
addikt
válasz
Razermazer #9329 üzenetére
Elégtelen lenne a VRM-ek hűtése? Nálam az 5850 Toxic-on (amin ugye szintén Vapor-X hűtés van) így oldották meg. Nem volt még gond, igaz feszültséget még nem emeltem! A venti átfújja azt a részt is, ettől függetlenül nagyobb durvuláshoz lehet kevés lenne.
(#9330) Hobbbyt:: 50%? Pedig nekem ezen a képen úgy tűnt mintha annál jobban le lenne zárva! Persze azon a pár szellőző nyíláson biztos nem tud olyan mennyiségű levegő távozni. Főleg ha nagyobb fordulatra kapcsol a venti. -
bajtokarpi
őstag
válasz
Razermazer #8735 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, írtam is neki.
UI: bocsi, tudom az előzőt szerkesztenem kellett volna. Sorry
-
Bajnokfoto
csendes tag
válasz
Razermazer #7935 üzenetére
Úgy javult csak meg ha kivettem a hardveres gyorsítást
De valamikor meg nincs baja, össze vissza ahogy kedve van
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Razermazer #7891 üzenetére
Minden tiszteletem az 5870Cf-nek
14k reális érték 5850-re Vantage P módban?
-
SimonYana
addikt
válasz
Razermazer #7297 üzenetére
Meg ha jól olvastam valami 120 fokig hitelesítet kondikaz használnak!
Szóval csak minőségi alkatrészekből vab össze rakva!
Egy tesztben ezt sérelmezték az Enermaxnál,hogy nem olyan jó minőségű a kondi mint a Corsairnál!
Jó VGA-hoz jó táp is kell!
Az már más kérdés , hogy mekkora! -
válasz
Razermazer #6301 üzenetére
nem genyóság, nézd a másik oldaláról - az 1000MHz-es 5850-ekre felesleges lenne a 0.8ns-os memória, gondolom azért tették rá, mert ez volt adott pillanatban a hatékonyabb. Ha 1.0-s lenne rajta, azért sem szólhatna a user egy rossz szót sem. szóval érdemes inkább ajándéknak tekintetni a mostani 5850 helyzetet
Gaboman: nem rossz az analógia, bár a 4830-nál az 575MHz-es órajellel azért majdnem biztos lehetett benne a vásárló, hogy nem lesz gond a tuninggal. Persze ahogy elnézem, feszültségben az 5850 nem lehet sokkal alacsonyabb a 70-esnél, tehát a core órajel tuningnak itt sem kellene problémásnak lennie.
all: köszi!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Razermazer #6286 üzenetére
nekem tetszik a gyári hűtése, de rövidesen vetkőzik a kari, mert rosszul vagyok ha 60 fok fölötti Celsiu-t látok. kapja a frankó kis full cover blokkot
ezen kívül teljesen egyetértek veled.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Razermazer #6113 üzenetére
ahová kevés az 50-es oda már a 70-es sem elég....
(persze lehet 25 vs 30fps, de ez nálam egykutya) -
SimonYana
addikt
válasz
Razermazer #6104 üzenetére
Ha csak 1 db karit akarok akkor is inkább az 5870-el?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Arra a 147 FPS-re kíváncsi lennék mert a MW2 91 FPS-re van limitálva.
Nálam pl fix 91 mindig, míg MW1 fix 250 FPS.
-
SimonYana
addikt
válasz
Kettőt azért tuti nem veszek!
-
SimonYana
addikt
válasz
Razermazer #6099 üzenetére
Szóval Te meg az 5870-et ajánlod!
Mire eldöntöm lassan,te elbizonytalanítasz!Most légy okos Domokos!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Razermazer #5615 üzenetére
Egy dekoratív bigének jobban örültem volna.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Razermazer #5612 üzenetére
Én nem félek tőle, de szerintem ronda a matrica.
A többihez úgy sem volt sok köze a PowerColornak.
-
Bajnokfoto
csendes tag
válasz
Razermazer #5343 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm Razer. Semmilyen codec pack-ot nem tettem eddig még a gépre és Km-player-t használok a filmek lejátszásához. Remélem ezekkel a progikkal megoldódik a problémám.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm -
Geniust
tag
válasz
Razermazer #5342 üzenetére
De amugy elég csak a display driver is??A többi az mit takar??Állitási lehetöségek meg tuning?
Bocsesz a buta kérdésekért de rég volt ATI-m.... nem akarom instalálni ha nem muszály csak a display drivert mert gondolom az az alap...ami fontos h normálissan müködjön a karim...Köszi
-
Izzé
őstag
válasz
Razermazer #5326 üzenetére
Köszönöm, de csak álmodozok, nekem 50K is sok érte.
-
omikron23
senior tag
válasz
Razermazer #5310 üzenetére
Razermazer....
Sajnos későn jött már az a PÜ, nekem is könnyebb lett volna az életem, és több pénzem is maradt volna....
Majd legközelebb... Ha kijön az új GeForce, azt is jóárasítod, és előbb írsz nekem PÜ-t....
-
TomiLi
addikt
válasz
Razermazer #5312 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
TomiLi
addikt
válasz
Razermazer #5310 üzenetére
Értem és köszönöm! A program már részlet kérdés, de köszi, hogy az asus szoftver problémára felhívtad a figyelmem! (Hát asus szoftver terén elég gyér..... Matrix VGA-knál is bizonyított)
A Bios lenne a lényeg. Mármint az hogy csak az asusban lehet fesz értékeket állítani?
-
kasa85
őstag
válasz
Razermazer #5115 üzenetére
1000hála és köszönet,ha rajtam múlott volna ,hogy válasszak a sok közűl 1-év múlva is kerestem volna a legjobbat
,de elnézve a házat nagyon szuper tuti ezt választom.Még egyszer köszi!
gbors:neked is köszönöm a segítségedet ponotan úgyvan ahogy írtad,de a core i 5 nél aztszem a pci vezérlést is beleépítették így a crosfire,sli jobban kihasználhatóbbak lesznek ha még jól emlékszem rá. -
kasa85
őstag
válasz
Razermazer #5110 üzenetére
Majd talán mikor jön a Core i 9,és +fél-egy év talán akkor már lesznek változások,de 4 magosról 4 magosra váltani amit game még mindig nagy nehezen használak ki ,kiv 1-2, értelmetlenek találom hiába a ddr3-mas ramok ,annyira nagy változást nem hozott mint a ddr2 a ddr1-hez képest.Amúgy milyen házat ajánlotok mert jelenleg egy aerocool 2 es házam van egy Gigabyte HD5870-es karival.Lényeg,beleférjen mégegy és nagyon jó szellőzésel rendelkezzen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Razermazer #4911 üzenetére
nekedis
és köszönöm....
core2duo: miért van benne a GT? lemaradtam valamiről? ezekszernt erősen...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Razermazer #4911 üzenetére
Mind a 2 5870 es ?
Én sem huzok semmit sem amúgy
Most próbaképpen feltettem az undecovert a régi gépemre.
7300 gt kari van benne. hát elég vicces -
válasz
Razermazer #3687 üzenetére
Szia!
Sikerült letesztelned a HDMIt vele? Erősítőbe kötötted vagy direkt a TVbe?
Üdv,
Vik -
katt777
félisten
válasz
Razermazer #3681 üzenetére
Na ne má... Sem a Chieftec, sem a CM tápom nem ciripel, de egyetlen ATI kártyám sem tette, még párosával sem (3870CF ment 550W-os Chieftec-kel, 18A-es VGA ágakkal), sem kari, sem a táp alattuk. Az bizony inkább hibás kártya. Elméletileg egyébként csak hallja az ember, hogy a tápból v. a VGA-ból jön a tücsökmuzsika.
Nippon: Hát, ha elméletileg nincsen, azért gyakorlatilag mégis úgy tűnik, hogy van, ha tényleg onnan jön a zaj. Venti?
Kucsek: Ha 6 monitoron tolod, minek a szomszédnak távcső?
Televan: Havernál van az asztalon egy legalább 120cm-es TV, na, azon F1-ezzél, aztán megtudod, mit ér egy 22" monitor az élmény tekintetében.
Sz.Miki: Ja, CF-es alaplapba beteszel egy 4870-et, aztán azt aktiválod, ha kell, vagy vársz pár hónapot, hátha ilyen régi játékra is gondolnak az ATI driver-írói (én azért igazából ebben nem hiszek).
-
Nippon
őstag
válasz
Ezért nem értettem, mert elvileg ezeken az ATI-kon nincs ami ciripeljen elvileg. Nekem is Corsair tápom van, HX520-as, na azt sem feltételeztem volna, hogy abban van a tücsök, pedig valahol kell lennie...
-
válasz
Razermazer #3687 üzenetére
Ok, rendben, köszi! Na csak azért, mert nekem most egy 4850-es VGAm van és minden ok vele, csak sajna a FLACot nem nagyon komálja, csak a sima DTS/DD5.1 PCM-et és ez az 5xxx-es széria egyik újdonsága az lenne, hogy a FLAC-ot is továbbítja az erősítőnek. Előre is köszi!
Üdv,
Vik -
válasz
ezt nem veszem meg. amikor a crysis húzza le a wattokat, akkor nincs cirip, csak amikor a GRID?
-
RI/OS
addikt
válasz
Hm.
Nekem a Korzer 850Tx-em nem ciripel...Furmark extreme burn alatt se, mikor furmark szerint 80A körül vesz fel
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Razermazer #3359 üzenetére
1.4 és 1.5 patch van fent, alapverzióval nem próbáltam ki.
Vista és Win 7 alatt is produkálja. 9.10 catalyst
-
arn
félisten
válasz
Razermazer #3270 üzenetére
nem hiszem, hogy a szerencseden mult - az osszes 4800asnak is ilyen morgos ventije volt (4870/x2/90). max nem hallod, mert hangos a gep tobbi resze is
nalam a tobbi venti 600-700 korul korul porog, igy nem nehez kihallani egy 1100as fordulatu ventit...
-
eszakas
őstag
válasz
Razermazer #3273 üzenetére
A kritikus fordulat a forgó /mozgó/ alkatrészeknél van amikor az forgórész rezgésszáma megegyezik a környező test /jelenesetben a maga az egész kártya/ rezgésszámával ilyen esetben berezonál a teljes test /gondolj a hullámzó hidakra/ ezt a kritikus fordulatot igyekeznek mindenütt gyorsan átlépni. És akkor nem károsodik a tárgy.
-
antisocial
csendes tag
válasz
Razermazer #3284 üzenetére
köszi
-
katt777
félisten
válasz
Teljesítmény alapján mennyi is lenne reális 5870-ért, 50k?
Na, majd annyiért érdekelni fog, addig felőlem bármennyibe kerülhet, főleg, hogy nem sok játék van, amihez kéne az ereje, ill. azt a 2-t már végigjátszottam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Februárig csak elleszek 9600GT OC-mel i7-920 alatt
Végre nem CPU limites lesz...
-
eszakas
őstag
válasz
Nekem nem villódzik semmi. Alacsony fordulaton 2d van egy ritmikus zizegés de az a ventilátor kritikus fordulata miatt van. Szerintem nem kellett volna oda leengedni a venti fordulatát mert egyrészt nem tesz jót a ventinek másrészt kellemetlen is.
-
arn
félisten
válasz
Razermazer #3261 üzenetére
21%nal sem halk... egyreszt egy eleg morgos venti, masreszt ~1100rpm miota halk? sajna visszaszabalyozva sem a legjobb (900-1000rpm).
de ha a fordulattol eltekintunk, az nv gtx ventijei meg mindig sokkal kellemesebb hangszinnel mennek. miert nem tudnak ugyanolyat venni?
-
katt777
félisten
válasz
Semmi gond, az ini fájlban csak át kell írni az 1-eseket 0-ra, vagy viszont. GDDR5 opciót nem tudom, hogy kell-e neki, de ha nem jelölted be, és nem duplázza a RAM-órajeleket, akkor nem.
stevve: Azért sztem jobbb lesz megvárni az extra hűtők tesztjét is. Mondjuk a Vapor-X és a PC-s vizesblokk miatt nagyon nem kell aggódni, hogy elcseszték volna.
-
válasz
Jó a gyári hűtés, de ahogy látom, egyre-másra jönnek a custom hűtők. Egyedi kinézettel csábítanának vásárlásra, gondolom...
-
Laci_a_Paci
tag
válasz
Razermazer #2050 üzenetére
őrült vagy... Bár a 58xx széira idle ban való fogyasztása tényleg klasszisokkal jobb mint a 4 eseké.. de azért lecserélni egy 4890st... hááát
De ha ilyen jól megy a szekér, akkor legyen 2 db 5870 es CFbe, vagy még jobb ötlet: maradjon a mostani kártya és az ár különbözetét utald a számlámra
-
Zsozsooooo
tag
válasz
Razermazer #2789 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ ! Ha jól értem a 2 eladott kártya (4890) CF-ben volt és azt mondod érdemes volt váltani 5870-re na ezt jó hallani !
-
NFree
addikt
válasz
Razermazer #2791 üzenetére
Nos köszi ez a hossz ugye a borítással 1ütt van???
mert akkor nem férek be a jelenlegi házamba vele, azért kérdeztem csupaszon mennyi lene a hossz , mert úgy is kapna egy vizes blokkot, s talán akkor beférne jelenleg a gtx mögött van kb 2mm ez a kari meg ahogy nézem legalább 5-6mm-el hosszabb
akkor várok egy picikét ügy is már csak az nv-nek kéne megrázni magát az árverseny miatt
A házat meg közbe megtaláltam , de köszi
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
Razermazer #2079 üzenetére
Az olcsóbbat vedd, tényleg csak a vinyettában térnek le egymástól
(...egyenlőre) -
FragMaster
addikt
válasz
Asus most tényleg drága én nem adnék ki érte annyit. Giga kari már kettő is volt (6800gt és most egy 4850), azok is rendeben voltak. Sapphire ha atiról van szó már évek óta alap. Esetleg még msi amit jónak mondanak vga terén. Xfx passz milyen atikat gyárt, de ha referencia akkor sok gond nem lehet, max ott a gari. Kaki bárhol csusszanhat a palacsintába.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
A voltmod mindegyik kártyán megy (ha felflasheled rá az ASUS biost).
Azt érdemes megvenni, amelyik a legolcsóbb, kiv. ha kell csavarhúzó-készlet (HIS) Battlestation Pacific (Sapphire), vagy ajtóra akasztható papírdarab (XFX).Az 5870 4890-hez való viszonyáról meg a frissen kijött ph! teszt ad iránymutatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest