Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
tome.jr #3374 üzenetére
Nem gondolom viccesnek. Mint már korábban említettem, volt nekem már mindenféle ati+nvidia kártyám, egyik fan sem vagyok (bár jelenleg tényleg Ati user vagyok). Lehet neked mindegy, mennyit fizetsz ki egy kariért, de sokaknak nem mindegy. Asszem abban sokan egyetértünk itt, amit írtam (a sok egyenlőségjeles mondat). Így több szempontból is vérzik a hozzászólásod. Én mindig az ár/érték arányt néztem és nézem, felőlem lehet Intel, Ati, nVidia, akármi. Amelyik jobban megéri az árát és jó teljesítménnyel rendelkezik hozzá, vagy jobbal mint a konkurrensei, azt veszem. Szar dolog, mikor valamit akarsz venni, és csak 1 fajta-gyártónak van belőle (szocializmus, 80-as évek és korábban rémlik valamennyire? Mert én éltem benne, nem tudom, te igen). Hidd el, az a jobb, amikor több közül lehet választani. Ki tudja, lehet ha kijön a Fermi, földbedöngöl minden más kártyát. Nem?
Még valami: nekem soha semmilyen driver problémám nem volt sem Ati, sem nVidia kártyával. Ez is érdekes ugye? Szóval hol van akkor itt a driver sírás?
-
katt777
félisten
-
lsc
nagyúr
Valószínűleg a 285 fölött lesz a teljesítménye az 5850-nek, viszont árban mélyen alatta van , remélem így már megfelel . A fogyasztása is valószínűleg kevesebb lesz, a min fps meg majd kidrül, egyébként jelzem piros fekete lesz valószínűleg, a teszt után már csak az marad miért olyan színű . Jó lenne egyébként befejezni ezt a szalmaszálba kapaszkodást, már átázott aztán jön a süllyedés . Gondolom nv topicok meg kihaltak, ott már unalmas .
-
South Velen
addikt
És akkor mi van, ha 76K?
Az 5850 még akkor is 10K-val olcsóbb.. ha nem is gyorsabb, akkor is ugyanolyan gyorsaságú, mint a GTX285, nyilván így lőtte be az AMD a teljesítményét.
Ne példálózz a pre-megjelenés találgatásokkal, mert mostmár azért van viszonyítási alapunk is. Szal hiába, de nem éri meg a GTX285. -
ProEvoFan
nagyúr
Very high alatt meg nincs értelme játszani Crysis-szal.
ezért ez vicces kijelentés
én highon játszottam végig, és gyönyörű volt így is
GTX295 meg 2magos, megint összehasonlítjátok az 1magos 5870el...(#887) subaruwrc - az orosz mikrochip gyártása is azért maradt abba mert nem fért ki a gyárkapun... ezen nagyot nevettem
-
Valoszinu h ez most is igy lesz
. Ejnye ejnye...
Ez csak attol fug ki teszteli.
Evekkel van elmaradva meg mindig az ati, a jo mernokok is a zold oldalon vannak. 1600 sp-bol kihozni 14 fps rohej egyszeruen.
GuB3Ra: Meg szep, h azon jatszok.
Te is latod, hogy hullagyenge az uj ati kartya is, szoval nem ertem mit fosozol, de mindegy.
-
keIdor
titán
Igazad van, viszont reménykedem, hogyha lesz (egyáltalán...) GT300 és az is ugyanennyit fog tudni, akkor téged se foglak látni az apróban árulni a GTX "nemtudomhányadvanmost" SLi-t.
Más: Már megint miért törvényszerű ez az 5890? Ugyanez volt annak idején, mindenki 8900GTX-ről beszélt, aztán semmi... ezt legalább vinnétek át a találgatós topicba, megint itt tartunk 750 postnál lassan, és semmi érdemi.
Tökéletesen értem mi a baja westlake-nek. A PH egy játszótér lett. -
cowboy_bebop
őstag
Attól függ, h. mennyi időre veszel egy VGA-t.
Ha non-stop megy a gép (nálam igen
), akkor átlagos használattal 120W körül tudsz spórolni.
1 KwH áram az Elműnél most kb. 46 forint.
Egy napi spórolás az 120W*24h=2400Wh=2.4KwH
2.4KwH*46Ft/KwH=110,4 FtEgy 30 napos hónapban a spórolás=3312 Ft.
Egy év alatt: 39744 Ft.
Magyarán ha hosszútávra veszel VGA-t, akkor egy év alatt behozza a különbözetet, utána meg már spórolsz.
Persze ha folyamatosan megy a játék, akkor összejöhet 170-180W is különbözetnek.
-
peetmaster
senior tag
Ábrándozni sem lehet?
Hát ha 65-70k körül lesz, akkor inkább nyúzom tovább a PS3-t, azon legalább nem idegeskedem, hogy lassú a frame... Az 5850-re meg majd visszatérek 2-3 hónap múlva, hátha lesz valami változás. Köszi a válaszokat mindenkinek. (A biciklis válasz volt számomra a legmeghatározóbb
)
-
Stargun!
tag
Látni kellene majd az itthoni kisker árakat. Én a magam részéről egy 8800GT-vel húztam ki idáig, de ahogy a helyzet áll a váltás nem 5850-re lesz, hanem 4890-re...
(Ha valakit érdekel EZ az ajánlat nem is olyan rossz, amennyiben ez a XFX ATI HD4890 1GB DDR5 XT (HD-489A-ZDEC), amihez full H.A.W.X-ot csomagolnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest