- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Nah, gyerekek, már nagyon tanácstalan vagyok.
Decemberben vettem egy Gigabyte 5870-est amikor beraktam a gépbe valszeg túlfeszültségmiatt, elszállt a vinyóm és a beviteli eszközeim, akkor még azthittem, hogy a vga-nak nemlett baja, de aztán láttam, hogy játékok alatt nagyon gyatrán teljesít, elvittem szervízbe megnézetni másgépen is így van e, a benchmark ott pl ki is fagyott, és itthon nálam is azvolt a probléma, hogy ha felveszem a beállításokat fullra(1920x high minden) vagy ha leveszem csak 1280ra akkor alig alig van különbség fps-ben.
Gianninál vásároltam és mostanra lett elméletileg kicserélve, betettem a gépbe új win-t tettem fel(win7) és felraktam a Cod6 ot erre 15 és 50 között ingadozik attól függőenhova nézek, de ha a tömegbe, akkor 8 fps-re is lemegy.
Tápon mértünk feszültséget, leadja mindenhol amit le kell adnia (600W Nitrox).
Ram 4giga proci q9550(néztem alapon és húzva is) nemvolt változás.
Mi lehet a gond?
Alaplap okozhat ilyen problémát, mert mióta ez a kártya van lassabban jön be a képernyőn az ASUS kép(de ezt eddig az új vga-nak tudtam be).
Már kb teljesen tanácstalan vagyok és kaparom a falat.
Remélem van valakinek valami ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest