- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Kirtam #10830 üzenetére
Én adtam neki 1,45V-ot simán.
Annyi a dolgod, hogy bemész az Afterburner mappájába. --> Profiles mappa --> megnyitod ezt a fájlt, wordpaddal: "VEN_1002&DEV_6898&SUBSYS_032E1043&REV_00&BUS_1&DEV_0&FN_0.cfg"
Nem biztos hogy pontosan ez a neve.Ezek után hozzáadod ezeket a sorokat a végéhez, maradjon ki egy sor(másold be nyugodtan):
[Settings]
VT1165_Defaults = 18 49Ha megvan elmented. Kikapcsolod az Afterburnert, majd vissza. Nyomsz alul egy resetet, és máris 1,362V lesz.
Ha emelni akarod a feszt, akkor a végén a 49-et átírod 50-re és így tovább. Majd az előbb ismertetett eljárást megcsinálod. Már készen is vagyunk.
Ha órajeleket is beállítottad, utánna ne nyúlj a voltage csúszkához, aztán apply, és kész
-
Kirtam
tag
-
BullKoxa
őstag
az én Catalystomban (10.3-s) csak 775Mhz a vége a Gpu-nak tovább nem engedi húzni,a memóriát csak 1100Mhz en használom.MSI Afterburnerel tudtam a Gpu-t 830Mhz-re tenni feljebb még nem akartam,csak azzal a 2D-s fogyasztást nem tudom hogy kell beállítani Msi progiban.Na most megrendeltem a 220gt Inno3D lesz ez a legolcsóbb.
-
Stukker1987
senior tag
MSI Afterburnert próbáld ki,legtöbben azt használják/használjuk.
Egyébként olvass vissza mielőtt ilyen "egyszerűbb" kérdést teszel fel,mert ha sokszor megválaszolt,kitárgyalt dolgot hozol föl akkor az idegbajosabb emberek nagy vehemenciával oltanak le....("google a barátod","olvass vissza" és ezek finomított,de alapvetően bújj vissza nőnemű ősödbe utaló leszólásokkal)
Egyébként tényleg jó ha az ember visszaolvas -
ffodi
veterán
MSI Afterburner. De ebben is csak akkor tudod a CCC értékek fölé húzni, ha átálítasz egy dolgot a progi cfg-jében, viszont ebben az esetben nem működik a powerplay(nem veszi vissza az órajeleket). Tudomásom szerint jelen pillanatban csak egy unlockolt bios flashelése a megoldás erre a problémára. Tudom ajánlani az ASUS biosát, feltételezve, hogy a Vapor-x a hűtésen kívül nem tér el semmiben a ref. 5870-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest