- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jilian #19533 üzenetére
Dirt 2-t nem néztem, amióta megvan a GTX, szal azt nem tudom, de pl a Call of Prypjatot tudom, de ez játékfüggő, de nem lehet a beállításokat nem megtalálni/elrontani
De lehet lehúzom Steamen és megírom, bár olyan gyorsan nem jön és csak holnapra tudnám a választ ott hol lehet beállítani a dx-et, ha lehet egyáltalán, de az is lehet, h ,ha dx 11-es vga-d van, alapból úgy indul, holnapra kiderül
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #15325 üzenetére
Persze én is úgy gondoltam, h csakis SLI-ben
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Massacre14 #12480 üzenetére
Corsair VX 450
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz
yodamastah #8828 üzenetére
Nézd meg, hogy kb 75 fokhoz mennyire kell belőni a ventijét és lődd be úgy, amúgy mihez képest hangos, nem hallottál még szerintem X2-t, nálam 90 fokig megy fel a kártya játék közben ami teljesen normális és kb 50-55%-ig a venti, de így is baromi hangos, 100%-ra rakva meg, mint egy repülő
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Integra #8748 üzenetére
Powercolor, His így hírtelen ezek jutottak eszembe akik szintén 2 évet adnak. De sztem elég a 2 év is mivel ennél úgy sem használsz tovább egy VGA-t, kivéve egy dupla gpu-s példányt, de az meg ritka az ember gépében mivel (általában) méregdrága. Az már más tészta, ha esetleg el is akarod adni mondjuk 2 év után, akkor még jól jöhet a gari
Amúgy meg sztem azért a kevesebb gari, mert így olcsóbb a cucc, lásd pont Sapphire, amit mondhatunk "népmárkának" is nem utolsósorban remek ár/teljesítménye miatt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8382 üzenetére
Hol? linket légyszives
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged