- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Na ez aztán az idegesítő, hogy egy szer úgytűnik mintha meghalt volna visszaviszed és jó, aztán othon sincsen már semmi baja
, csak nehogy megint előjöljön a hiba, mert gondolom nem igazán élvezed ezt az ide-oda ingázást?!
Amúgy a hűtés auton van vagy állítottál rajta egy kicsit?
-
Robi BALBOA
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
Hát az komoly (pont ez a legrosszabb ha othon sehogy sem megy, a szervízben meg akár mi van megy!
) akkor hahazaviszed akkor jól nyaggasd meg a kicsikét, hátha újra előjön és akkor már úgy viszed vissza, hogy tudod, hogy mit nem szerert!
A tápodat nem is kérdezem, hogy jó-e mert ha a másik ment róla akkor ....
-
-
TomiLi
addikt
Köszi a segítséget, megerősítést
Még sajnos nem láttam sehol VRM hűtőt... folyamatosan nyaggatom a kereskedőket, de egyenlőre semmi....
Eddig egy helyen találtam csak, de az nagyon messze van és nem éri meg szerintem Amerikából rendelni. -
Stukker1987
senior tag
-
SimonYana
addikt
Nem éppen az 5870 , hanem az 5850,de teljesen mindegy,mert H...ker az.
Most hogy mondtad így igaz.Az 5870-is jóval olcsóbban van kint mint a valós ár!
De legalább ott van hogy nincs belőle még érkezés sem!
Én is szivesen vennék ennyiért,de mégsem kapok!
Nem értem milyen emberek vannak akik ezt az árat veszik tény ként és azt hiszik ilyenkor,hogy mekkora rohadék a többi üzlet , hogy ekkora haszonnal árulják! -
SimonYana
addikt
Vagy így kerül a lista elejére az árgép és társaiban!
De nincs is ezzel probléma,csak mikor mondják nekem milyen drága a kari nálam és belinkelnek 6-8 ezerrel olcsóbbat és természetesen ott van hogy nincs készleten!
De már 1 hónapja nincs készleten és nem tudom megmagyarázni,hogy olyan árat ne mutasson amiből nincs 1 db sem! Én is mondhatnám hogy ha 1db 5870-et veszel kapsz egy másikat ajándékba.
Mikor rendelnél , meg azt mondom készlet hiány és nem tudok adni!
Ettől még nem estek az árak a felére,mert én f@sz vagyok esetleg!
De van olyan ki szerint ez már ok arra , hogy mindenki buktával árulja a készletét! -
Gaboman
nagyúr
Én az 5770re vettem nagyon jó hűtőbordákat amivel érezhetően hűsebb lett a kártya!
Thermaltake BGA RAM hűtő, Réz
Thermaltake, BGA RAM hűtő, Réz
- Univerzális rögzítés, minden VGA kártyára
- Könnyű rögzítés
- Magas hatékonyságú hővezetés
- 8db/CsomagNév: Thermaltake BGA RAM hűtő, Réz
Gyártó: Thermaltake
Cikkszám: CL-C0025Nettó ár: 1 664 Ft
Bruttó ár: 2 080 FtItt található.
-
Gaboman
nagyúr
Tudod miért nem lehet az,mert amit mondasz 2009.11.24.dátummal adták ki!
Ennek a megjelenése meg 2009.12.17.én lesz ha minden jól alakul.Treiber-Paketversion 8.681-091124a-092500C-ATI
Catalyst™-Version 09.12
Anbieter ATI Technologies Inc.
2D-Treiberversion 8.01.01.984
Direct3D-Version 8.14.10.0716
OpenGL-Version 6.14.10.9232
Catalyst™ Control Center-Version 2009.1124.2131.38610A 9.11 ami nekem van ezt írja rá a CCC:
Catalyst™ Control Center Version 2009.1104.959.17837Nem hiszem hogy 20 nap alatt kiadják az új drivert,esetleg a bétát!
-
Core2duo6600
veterán
Nem akarok CF-et
A 3 csatornás ram vezérlő, biztos jó dolog, a szintetikus tesztekben.
Azonkivül bent a cégnél van egy pár i7 920 as, és hát nem egy nagy szám.
Igaz a lap nem támogatja a 3 csatornás ram vezérlőt, legalábbis az amivel többet foglalkoztam.Semmivel nem volt gyorsabb mint egy sima 4 magos.
A valós használat közben.(#4957) ndlx
Olvastam öket, de nem emlékeztem rá.
És azok után döntöttem a 1156 os rendszer mellett.(#4974) sniper elite
Nekem most adta meg magát a 8800 gtx em, és semmi elöjele nem volt, egy restart után többet nem tért magához.(#4988) Jo01
Az még nem magas.(#4989) ceaser
Ram hiba esetleg ?(#4990) barks
Mert nem kapsz hozzá semmit sem, esetleg egy driver disket és semmi dirrt 2 kupont meg ilyesmit.Apropó, honnan lehet leszendi a játékot ?
-
-
keIdor
titán
Sokkal jobb volt egy jó nagy LCD-n toltom annó 3 hónapja, hátradőlve, kényelmesen, nyomásérzékeny controllerrel.
Assassin's Creed 2-t is már lassan kitolom, szegény 400k-s PC-s gyerekek meg még várnak egy ugyanilyen verzióra ki tudja meddig.
Jah, Forza 3-at említettem már?
Úgyhogy válts.
-
TomiLi
addikt
Ezek tényleg szépek a videók, meg képek alapján....
Nekem akkor sem kéne Xbox, vagy PS3...engem úgy látszik pont azok a játékok érdekelnek, amik vagy nincsenek Xbox-on, vagy szebbek pc-n....Viszont azt szeretném kérdezni, hogy a januári időpont az mennyire fix a nem referencia 58xx vga-kat illetően? Bár jelenleg ref. sem nagyon van....
5770-ben megjelent már nem ref hűtős.... -
TomiLi
addikt
Jaj... én nem dx9 dx11 közti különbségre értettem.....
Hanem pl Operation Flashpoint sorozat... hát...nem tudom Xbox, vagy Ps-re jelentek, meg de ég és föld a kettő... És van egy pár játék, ami meg sem jelenik konzolra... (fordítva is, de azok általában gagyik...) Pl egy Il2 Sturmovik simulátorhoz, még egy billentyűzet is kevés, nem elég oda a kis háromszög, meg a négyzet
Szó-szó PC-n általában kidolgozottab a graf..... -
TomiLi
addikt
Na ez már döfi!
Kicsit megnyugodtam, hogy van az a pénz, aminek köszönhetően simán mennek full beállítással a DX11+tesszelációs játékok... Legalábbis egy bizonyíték már van rá....
Köszi, hogy képet adtál nekünk erről...
kicsit megnyugodtam és alább hagyott a pesszimizmusom.... Lehet a végén ha nem is ketőre, de egy ilyen VGA-ra benevezek.... -
TomiLi
addikt
Jah igen ez félre érthető volt, kicsit hülyén fogalmaztam...
...
Ár/érték arány miatt nem csak arma 2 miatt éri meg jobban az 5970...
Csak engem érdekel ez az arma 2 dolog nagyon én elsőrorban ehhez a játékhoz tervezgetem a hardvereimet - elfelejtettem hogy sokaknak még mennyi minden másra is jó a gép.......
-
-
janos666
nagyúr
Szerintem ha hétvégén rádobom az EK blokkot, akkor nem fogom tudni megállni, hogy legalább egy rövid teszt erejéig ne toljam el a skála legvégéig a csúszkát AfterBurner-ben.
Úgy igencsak 1 Ghz fölé megy majd, legalább is eddig egész tuningos példánynak tüntette fel magát, alig kellett feszt adni 950Mhz-hez.
Vannak már valami tapasztalatok, hogy kb. meddig biztonságos tolni a feszt, és honnan kezd élet-halál közt lebegni a kártya? (Persze úgy, hogy rendesen be lesz hűtve vízzel...)
Illetve hogy lehet körbejárni a hibaellenőrző kódot a RAM-nál, hogy kiderüljön, meddig lehet tolni? (bár szerintem az 1300 még tuti gond nélkül megy neki, amit a program tolni enged...) -
TomiLi
addikt
Én is ezen vacilálok... Mármint a tápon.. Nekem egy 1000W-os van de csak két ágon 35A-es, a többi csak 20...
Ja h...most nézem, hogy Te úhgy értetted hogy quad CF????
Hát az nekem is sántít, hogy 725-ből hogy lesz 1000MHz...
De állítólag azért vannak visszafogva az órajelek, hogy beleférjen a 300W-os hatát alá a fogyasztás....Persze ezek még nem hivatalos infók!!!!!
-
TomiLi
addikt
Úristen! ez, hogy lehet az árlistában? Nem januártól lehet csak forgalmazni a nem rev. kártyákat?
Egyszer még tudatlan koromban felhívtam ezt a pixmaniat....
Erős francia akcentussal beszélt velem a fószer.... Előszőr azt hittem, hogy a Rádió 1-et hívtam és "Kuki"-val beszélek.... Azt mondja a csóka :
Szállítás 5 munkanap, számla rá két hétre.... Ezt, hogy.... Mondjuk ezt PC Gear is simán eljátszotta velem kétszer... csak ők 1 hónap múlva küldték....Akkor inkább egy rev. giga 82k-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest