- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atti_2010 #2996 üzenetére
Szuper, akkor mostmár végképp tökmindegy, hogy szorzómentes procit veszek-e. Jó lesz az olcsóbb. Max ha nagyon kéne teljesítmény, felhúzom 3,5-ig, plusz a gput, plusz a ramokat és fakit : D
Amúgy a ramot akkor ha jól értelmeztem az fsb emelésével tudok húzni. Viszont az IGP-t?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atti_2010 #2993 üzenetére
Az IGP is húzható? Vagy ha crossfireben használom, és csak a PCIE-s kártyát húzom fentebb, az ugyanúgy hatással lesz a játékra crossfireben? (Tehát együtt gyorsul az IGP-vel?)
Amúgy tökmindegy milyen alaplapot nézek, akkor is támogatni fogja az IGP + PCIe kari crossfire-t? Asusoknál nincs külön feltüntetve (csak azoknál, amin 2 pcie x16 van, de olyan lap nem kell, mert nagy)
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atti_2010 #2982 üzenetére
Köszi! Akkor a proci már nagyjából körvonalazódott. (24e-ért találtam újonan, az jó ár, vagy van olcsóbban?) A gyári hűtője elég lesz?
Lapból Asus-t néztem, viszont annyira hasonlónak tűnik az összes lap, viszont árban van jópár ezres különbség. Ami furcsa, hogy az F1A75-M LE-ben több asus szolgáltatás van, mint a sima F1A75-M-ben, mégis az LE olcsóbb. Nem igazán tudok kiigazodni, hogy mi lehet a lényeges különbség a lapok között: [link]
A55 és A75 között mi a különbség? Melyiket érdemes?Házikó már ki van nézve, szerintem az lesz.
Ramból tudtok ajánlani olcsóbb, de jó típust?
Előre is köszi!
-
Tomix24
addikt
Srácok, ha a Llano Proci részét szeretném csak húzni, akkor mit érdemes állítani és mennyit? Valaki húzta csak a Procit már?
Dedikált videókarit veszek a rendszerbe, így a 6530D nem játszik , akár le is lehetne kapcsolni(ha lehet)
. Viszont Procierőre lenne szükségem.
A6-3500 + Asrock lap.
Bios-ban, vagy szoftveres próbálkozzak? A Ram sebessége is maradhat 1600Mhz-en, az sem számít már..
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
FireKeeper #2979 üzenetére
Igen, ez érdekelt volna. Amúgy 4ezer különbség van az A8-3850 és A8-3870K között, viszont megér-e ennyit? Órajelben szinte semmi a különbség. Fontos az, hogy szorzózár nélkül tuningoljak? Vagy fix szorzóval is van plusz potenciál a 3850-esben?
-
r3dsnake
nagyúr
Az A8-3870K-ból az összes black edition, vagy van sima is? Van ahol fel van tüntetve külön a termék neve után, van ahol meg nincs, ezért jó lenne ha egyértelműen tudnám. Köszi!
-
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010 #2973 üzenetére
Egyszerűen azt nem veszed figyelembe, hogy még a maghőmérséklet kijelzése is csak egy kalibrált "megrágott" adat, amilyenre kalibrálják olyat fogsz látni, azt lehet jól, meg jobban csinálni, de lehet elrontani és úgy téves értéket is fog kijelezni.
Llano-nál elég rossz a maghőmérsékletkijelzés, védhetetlenül rossz, nálam most 20°C-os szobában erősen "ugrál" 10°C körül a maghőmérséklet (idle), ami vicces... (az alaplap meg 22-23°C-ot jelez a cpu-ra, na melyik a pontosabb?
)
(amúgy abban sem vagyok biztos, hogy az alaplapon van külső cpu hőmérés, sokkal valószínűbb, hogy a maghőmérsékletből "számolt" vagy "kalibrált" értéket jelez ki!)
-
r3dsnake
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
r3dsnake #2971 üzenetére
Az én alaplapom tudja úgy szabályozni a ventiket minden segédeszköz vagy szoftver nélkül is, viszont 1 Ghz-re nem veszi vissza a frekvenciát egyik asztali proci sem de 798-ra igen, meg a feszültséget is.
El Kebir Na akkor kérdezd meg a tuningosokat hogy mi mér pontosabban 4 dióda a magokban vagy 1 az alaplapon, aztán beszélünk.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi a képet. Amúgy nekem aztán tökmindegy hány fokos, lehet 80 is, csak ne halljam a ventit különösebben. Amúgy van olyan tweak, hogy pl 70 fokig ne kapcsoljon be a venti, ha eléri azt akkor vmennyire vigye le a hőmérsékletet, majd megint kapcsoljon ki? Valamint olyan progi létezik-e amivel windows alatt, bekapcsolt gépnél le tudnám venni az órajelet mondjuk 1ghz-re? (ha nem vagyok itt, csak megy a remote desktop szerver, akkor úgyse kell teljesítmény) Mindenképp fontos lenne, hogyha szükséges, akkor tudjam teljesen passzívan járatni a gépet.
Köszi!
-
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010 #2968 üzenetére
szerintem meg fogalmad sincs, csak neked az tetszik.
de egyébként meg tökéletesen mindegy, pontatlan mindkettő, de elvileg pontosíthatják a biosfrissítések az alaplap cpu hőmérséklet kijelzését, de az is teljesen bizonytlan, hogy milyen pontos... néha esztétikai értékeket adnak ezek a hőmérők, hogy a hozzád hasonló véleményű emberek elégedettek legyenek.
(valójában a Tjmax-tól való távolság kiejelzése lenne korrekt, azzal tudnád, hogy mennyi valós tartalék van a még a hűtésedben...) -
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010 #2962 üzenetére
"a maghőmérséklet az igaz a kezem szerint."
az is egy nagy vicc, hasadra ütsz és mondasz valamit a "kezed szerint", az is ugyanolyan pontos... nálam 0-15°C között van a idleben a maghőmérséklet, értelemetlen az ilyen hőmérséklet
méréskijelzés. Így terhelve se lehet nagyon pontos... (talán csak a Tjmax-nál mint az Intelnél) -
medek3
aktív tag
Érdekes, hogy az asrock támogatja a HD6870- es kártyákat is[link]
Amíg az AMD oldalán max 6670- est crossfirex- hez.
Akkor most mi lehet a frankó?atti_2010 : persze mert a dögöt stírölted.
-
Tomix24
addikt
Egy érdekesség, hogyan hat a plusz videókari a Llano-ra:
És
-
Tomix24
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tomix24 #2954 üzenetére
Köszi szépen!
Ahogy keresgetem, mostmár rájöttem én is, hogy valszeg nem fogok tudni szerezni 65w-os A8-at. Amúgy a 100w tdp-s A8 idle-ben mennyire menne le fogyasztásban?
És szerintetek inkább A6 IGP + egy olcsóbb kártya crossfireben, vagy csak önmagában A8 IGP.
Olyat amúgy lehet csinálni, hogy a PCIe-s kártyát ki/be kapcsolgassa terheléstől függően? (Pl, ha netezek, fölösleges a crossfire)
Tényleg ne haragudjatok a sok kérdésért, most kezdtem csak beleásni magamat a témába. Elolvastam pár tesztet, de sajnos a többségük ilyen részletekre nem tért ki.
Köszi!
-
Tomix24
addikt
válasz
r3dsnake #2951 üzenetére
A8-3800 - sajna sehol nem kapni, már 1 éve vadászom rá..
A Ram sebessége fontos(játékoknál csak), természetesen némi tunningal lehet javítani a gyengébb Ramokon. Dual is fontos.Az A6-3500 és az A8-3850 között ~10Fps van játékonként kb a 3850 javára ha ugyanazon ramokat használják.. ÁRban kicsit nagyobb a szakadék, illetve 65w - 100w
Viszont lefaragható ha pl gyorsabb késleltetésü ramot veszel. Szart sem ér az 1866Mhz, ha Cl9.. Nekem Cl7 van és 1600Mhz
Egy érdekesség: (Gyors mértem egyet - a sárga az enyém, alatta kiemelve a nagytesó. A nagyobb érték a jobb. ) Alap, nincs tunning.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atti_2010 #2947 üzenetére
Köszi, de annyit nem szeretnék szánni rá, és a 65W TDP is szimpatikusabb. Esetleg tudtok tippeket mondani hol a legérdemesebb vásárolni?
Amúgy fentebb láttam asrock uefi shotokat, 1600-ról túlhúzott ramokkal 2000-re. Akkor nem lenne elég az 1600 ram végülis? Valamint egy ASUS lappal is megvannak ugyanezek a beállítások? Valamint ott is tudnék túlhúzni vagy alulfeszelni?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tomix24 #2945 üzenetére
Köszi! Esetleg virtuális gépeket, pl egy win server 2003 + xp tesztkörnyezet, hardveres virtualizációval menne szépen? Az A6-3620 és az A8-3800 között vacillálok. Az A8 főleg az erősebb gpu miatt érdekelne, nem a plusz mag miatt. Erősebbet nem szeretnék a 100W-os TDP miatt. Örülnék, ha viszonylag halkan tudnám használni. Tényleg ezek esetleg alulfeszelve éjszaka mennyire vannak el viszonylag passzívan? A gyári hűtő alapjáraton mennyire hangos? És ha terhelve van?
Valamint a túlhúzást bírják valamennyire? Érdemes-e szorzózár mentes cpu-t venni, vagy elég ha csak az órajelet változtatom?
Előre is köszi a válaszokat!
(Elnézést, ha voltak már hasonló kérdések, ha igen, már az is elég lenne, ha tudnám hogy kb merre keressem)
Köszi szépen!
-
Tomix24
addikt
válasz
r3dsnake #2944 üzenetére
Érdemes szerintem , főleg a jelenlegi árak miatt. Nekem A6-3500 van, és 1080p-ben tolom az új sniper v2-őt, 3D-ben ráadásúl(1-2 FPS-t veszít az erejéből ha 3D-ben megy.) Kis kompromisszummal(árnyékok közepesen, és az élsimításokat leveszem minimumra) .
Ez mellett simán viszi a FullHD3D Blu Ray filmeket, az AVCHD2.0-át, a konvertálgatásnál sem öregszem megNetezésre, youtubra, HD mozizásra 100%-an jó. DTSHD/TruHD megy, 24p rendben. Kijátszottam a SaintRow3-CODMW3-GTA4-et közepes graffal. Még élvezhető szinten). SSD van nálam a rendszerben, és az még gyorsít is a dolgokon nem kicsit, multitasking 1000-el. SSD Sata 3 is támogatott, úgyhogy csak a nagyon komoly, max beállításos játékra nem elég a Llano. Ráadásúl a teljes rendszer idle 30W maxon terhelve 75w-ot eszik(Dirt3 alatt mérve)
FM2 -lesz a Trinity, vagyis új alaplap kell a prociknak. Az árak pár hónapig biztos a csillagos eget verdesik majd.
-
r3dsnake
nagyúr
Az AMD Trinity-nek új foglalata lesz majd, vagy az FM1-es lapokkal kompatibilis lesz? Egyáltalán érdemes még FM1-es gépet összerakni? 3 vagy 4 magos configban gondolkozok, max 50k-ig, pár játékra (trackmania, talán cod, crysis, gta, stb) plusz pár zeneszerkesztő / producer progi. Tehát a cpu és gpu teljesítmény is fontos lenne, de szeretnék olcsón kijönni belőle.
Előre is köszi!
-
echterion
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2939 üzenetére
Zsír, örülök, hogy megoldódott a probléma. Én is jártam már így, bosszantó, de annál jobb érzés, mikor váratlanul minden jó lesz.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2939 üzenetére
A Biosban a PCI-E volt megadva elsődleges videovezérlőnek?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
atti_2010 #2934 üzenetére
Nem kellett bios update, valószínűleg user error volt az egész
Volt egy kis szabadidőm, így ismét megpróbáltam, és most elsőre indult a rendszer a GTX470-essel. Annyit csináltam, hogy beszerelés előtt kivettem a 3V-os elemet a lapból úgy egy fél percre. Már a driver is fent van, a 296.17-es, mert közben gyorsan feldobtam a Windows Consumer Preview-t tesztelni.
Lehet, hogy tegnap nem volt bepattintva rendesen a kártya a PCIE csatlakozóba, vagy a 2 tápkábel valamelyikét nem dugtam be rendesen, mindenesetre semmilyen inkompatibilitás nincs a kártya és a lap között. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #2936 üzenetére
Szoktak scannelni. Az egy elég jó technika.
A fa az nem nagy kunszt. Az emberi modellekkel van szopás. Például a fül környéke, meg a kéz. Ezen mennek el órák. Plusz ha tesszellálni kell, akkor az extra szopás, mert úgy kell dolgozni, hogy DM-mel és anélkül is jó legyen. Ha ezeket a szívatós részeket lerövidíted, akkor az egész tartalomkreálás erőforrásigénye sokkal kevesebb lesz.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2931 üzenetére
Az én alaplapom utolsó Biosahoz az a megjegyzés van írva hogy Nvidia inkompatibilitás megoldása, tehát valami azért nem kóser, de attól meg lehet táp kérdés hiszen az a kártya nagyon jó étvágyú.
-
echterion
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2931 üzenetére
Tápcsere, valami értelmesebbre.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
El Kebir #2925 üzenetére
Az 1-es slotban van a kártya, természetesen. Nem is tudnék más ágat terhelni a vga-val, csak molex-es átalakítókkal, hiszen a 2 db PCI-E tápcsati adja magát. Ennek mennie kéne, hacsak nem az van, amit Abu írt - a másik véglet, mikor elfogy a kraft. Nemigen lesz elég az a 19A azon az ágon a GTX470-nek.
-
medek3
aktív tag
válasz
Tomix24 #2918 üzenetére
Ez nem is volt kérdés.
Csak, hogy eddig 125-ös FSB mellett vissza kellett venni a memóriákat 1600Mhz-re.Az APU szereti a gyors memóriákat. A CPU NB Frequency megállt 666Mhz-nél. Ráadásul elég gyakran volt kékhalál illetve újraindításkor csak akkor bootolt be, ha nyomtam egy reset-et.
Most atom stabilan futnak 2000Mhz-en a ram-ok 125-ös FSB mellett és aCPU NB Frequency
800Mhz.
Egy szónak is száz a vége, erősebb lett és stabil -
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz #2921 üzenetére
és ugye az 1-es pci-e slotba tetted? (meg a táp második 12V-os ágát terheled a vga-val, ha jól tudom az elsőről fogyaszt a cpu is, arra már nem nagyon lehet vga-t tenni)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Persze. Vannak tápok, amiknek kell egy minimális áramfelvétel. Attól függ, hogy mekkora a táp, de egy 400-500 wattos Corsair egy Llanónak sok. A 480 wattos Hipro azért volt jó, mert valójában jó ha tud 200 wattot. Most viszont a probléma másik végletével találkozol szvsz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #2920 üzenetére
De meg kell, csak nem órákig kell egy modellel pöcsölni, hanem percek alatt megvannak a kritikus részek.
-
Tomix24
addikt
válasz
Elvileg akkor mást nem.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Tomix24 #2917 üzenetére
Be van állítva a biosban, hogy PEG-t nézzen először. Mást is kell?
Abu85: eredetileg Corsair táp lett választva a konfighoz, de a boltban állandóan lekapcsolta a rendszert indulásnál, a boltos szerint a Llano olyan kis áramfelvétellel akar indulni, hogy a megzavarta az energiatakarékos Corsairt. Azt hittem, butítani akar, de megnéztük több ugyanolyan Corsair táppal - sajnos már nem emlékszem a pontos paramétereire -, és tényleg. Belerakta ezt a Hiprot, és lőn csoda, Llano ketyeg.
Más tészta, hogy mi van, amikor betolok mellé egy böszme GTX470-est is...A Hipro sajnos osztva ad le 2 12V-os ágon 19-19 A-t. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #2915 üzenetére
Erre is vannak megoldások. Az animációs filmektől kell lopni. A tartalomkreálás problémáján ők már rég átestek. Ergo kidolgoztak olyan megoldásokat, amiket real-time lehet használni. Ott van a Disney Ptex. A GCN-es Radeonok ezt elég gyorsan kezelik a PRT-n keresztül.
-
Tomix24
addikt
válasz
Taifa Díaz #2913 üzenetére
A bios-ban kell állítani, hogy az Apu-t vagy a Videókarit akarod-e használni.
-
El Kebir
őstag
válasz
a biosban átkapcsoltad, hogy a gtx470-et használja megjelenítésre és ne az apu-t?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Inkább azt a Hipro tápot kellene megnézni. Rendben van, hogy 480 wattot írnak rá, de kérdés, hogy belül a termék képes-e 200-250 wattra.
-
Taifa Díaz
őstag
Apropó, dedikált vga: ki akartam próbálni egy GTX470-est, és egy A6-3650-nel operáló konfig volt kéznél különösebb szerelgetés és bontogatás nélkül. Csakhogy a GTX470-nel nem indult el a rendszer. Az APU D-Sub-jára visszatéve a monitort azonnal indult a gép, csak a GTX470-ről nem. A deszka Gigabyte GA-A75M-D2H, táp Hipro 480 W Bulk 2x6 pin PCI-E tápcsatlakozóval.
Chipset ütközés ismét? Mert volt már egy lapom AMD chipsettel, amiben például nem akart működni egy hibátlan Zotac GTX260. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #2909 üzenetére
Mivel még nincs kész egy normális vISA sem, így az API korlátjai mindenkire vonatkoznak. Olyat tudok mutatni, hogy milyen, ha az API-t kizárod. [link] - Ezt az AMD low-level CTM-ben írta anno az RV770-re. Két Radeon HD 4870-en fut. Azóta a hardverek sokat fejlődtek, így a GPU jóval okosabb. Ez a demó is ugyanígy készült. [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #2907 üzenetére
Az is lesz, de a PC-s grafikát az API nagyon korlátozza. Ha ezt a részt kiveszed a képletből, akkor egy Llano APU-ra is sokkal jobb grafikájú játékot írhatsz, mint egy API-n keresztül működő dedikált csúcs-GPU-ra. Elég, ha a mai konzolokra gondolsz. Nézd meg a Forza 4-et. Leesik a grafikától az állad, és egy olyan rendszer csinálja, ami kb. annyit tud, mint egy GeForce 8400 vagy Radeon HD 2400. Logikus, hogy itt a szoftveres oldalon kell változtatni. Erre vannak opciók, hiszen az Intel, az AMD és az NVIDIA is a virtuális utasításkészletek irányát elemzi (ezt teszik az ARM-os gyártók is, csak nem sajátot fejlesztenek, hanem az AMD-ét veszik át, ez ugye annak köszönhető, hogy a HSA ingyenes, így bárki támogathatja). A valós utasításkészlet nyilván már sosem lesz közös, így olyan a GPU-k esetében nem lesz, hogy direkt lehetne programozni azokat, de a virtuális utasításkészlet az más. Arra megírod a programot és a hardveres réteg cserélhető, hiszen a vISA nem változik. [link] - erről itt írtam, hogy nagyjából mi a koncepció.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #2905 üzenetére
Nem számít. Amit egy mai kártya megérez az a PCI Express 2.0 x4. Itt már lassabb lehet a feldolgozás úgy 5-20%-kal játéktól függően. A PCI Express 2.0 x8 elég. Amíg a fejlesztők finoman bánnak a busz terhelésével, márpedig a magas késleltetés miatt finoman kell bánni vele, addig itt nem lesz jelentős előrelépés. A PCI Express 2.0 x8 nagyjából mindenhova elég lesz. Ha nem lenne elég, akkor az alaplapgyártók nem grafikont mutatnának a PCI Express 3.0-ról, hanem valós eredményt, ami mutatja, hogy gyorsabb. De nem kimutatható a sebessége.
Nem érted, hogy az IGP az nem feltétlenül grafikára szól. Arra is, de lehet rajta általános dolgokat is számolni ... az Ivy Bridge, a Llano, és a Brazos platform lapkái ilyenek, és a jövőben megjelenő termékek is ilyenek lesznek. A mai lapkáknak van két része. A processzormagok és az IGP. Előbbit nem tudják skálázni. Moore törvénye él, de a Dennard-féle skálázási szabálynak vége. Éveken keresztül ebből nyertük a teljesítményt. Most keresni kell más utat, és a grafikus processzor TOC-szerű felépítése pont jó a skálázás biztosítására.
A helyzet elméletben nagyon egyszerű. Egy processzornak egy operáció végrehajtása nagyjából 1600-1800 pJ energiába kerül. Egy GPU ugyanezt megcsinálja 100-300 pJ-ból. Logikus, hogy ha a Dennard-féle skálázási szabály zátonyra fut, akkor a skálázásra az ad lehetőséget, ha az operációk végrehajtásának energiaigényét csökkented. -
katt777
félisten
Kész szerencse, hogy én a 8X vs. 16X sávszélességről beszéltem.
Amíg egy IGP nem tudja a Metro2033-at v. a Crysist full HD-ben, maximális grafikával játszható sebességgel futtatni, addig nem különösebben érdekel.
Meglátom, Trinity milyen lesz.fatallerror:
Erről beszéltem. Nem kell nekem egy i5-öt "jobban skálázni", bőven elég az mindenre még évekig, viszont VGA-t tudok mellette cserélgetni, IGP-t meg nem nagyon.
Még az AMD-s konfigjaimmal sem volt soha stabilitási problémám, legföljebb, amíg nem állítottam be egy tuningot. -
medek3
aktív tag
Ha van esetleg valakinek beállítási ötlete amivel szóra bírhatom az AHCI-t azt megköszönném.
Most vettem észre, hogy a lényeg lemaradt a fotóról.
APU/PCIE Frequency (Mhz) 125 re állítva !!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest