- Milyen videókártyát?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LK
addikt
Sziasztok! A6 3650 procim van, Asrock A75-HVS lappal,gyári hűtővel. Terhelés alatt olyan a hűtő hangja,mint egy porszívó. Tudom,cserélni kéne a gyári hűtőt,de addig is hogyan lehetne belőni a fogysztást? Gondoltam alul kéne feszelni. 1-2 cikk alapján meg azt gondoltam hogy állíthatom a max. fogysztást,de nem találok semmit erről a biosban. Tippetek,hogy ne süljön szegény halálra? Köszi
-
Tomix24
addikt
válasz
atti_2010 #3391 üzenetére
És neked is egy VGA teszt innen a fórumról: [link]
Nálam:
Llano A6-3500 - 2100Mhz-es proci + TUL(PowerColour) HD7750 - 1slot
3DMArk Vantage: Presets: Performance
8332 - összpontszám
9794 - VGA
5754 - ProciIntel Core i7-920 (2,8Ghz-en) - Erős procival lehet még mit kihozni belőle. Ebből látszik
- Sapphire 7750 (800/1125): ............................... 10032 VGA
- Sapphire 7750 "ab-oc" (820/1150): .................... 10142 VGA
- Gigabyte 7750OC (880/1125): .......................... 10340* VGA
- Sapphire 7750 "ab-oc" (925/1375): .................... 11739 VGAAz én gyengébb procimhoz hasonlóan:
E6600 3.06 Ghz - Intel dual core(2 Mega L2)
VTX3D 6770 (800/1100): 9140 GPU pont. -
pityke88
tag
Azon gondolkodtam még, hogy ha az igp-t kikapcsolnám, úgy nagyobb esély lenne-e a tuningra a procinál....? Ez hülye felvetés?
-
pityke88
tag
válasz
Tomix24 #3387 üzenetére
Elvileg azt jól lehet húzni
De abban nuku igp, nekem is lehetne alternatíva, de a htpcm-ben csak 1slot-os vga fér bele és olyat normális áron jó teljesítményben kis fogyasztással találni nehéz, 29ért lenne 7750 de az még drága kicsit szerintem, csak kihúzom ezzel valahogy
-
Tomix24
addikt
válasz
pityke88 #3386 üzenetére
Kár
Nálam a proci volt a gyenge pont(A6-3500), a mellérakott videókarit nem hajtotta ki eléggé(85-90%-on ment csak a kari) . 0 Tunningot engedett, bár hozzá kell tennem lehet rossz dolgokat állítgattam. Így vettem most egy APU VGa nélküli A6-3650, más néven AMD X3 631-et. Dupla annyit hoz szintetikus tesztben mint az A6-3500 procierőre, és még tunningot nem is próbáltam.
-
Peak
addikt
Úgy néz ki 0,95V-on is stabil a proci. Egy órája megy a HyperPI és a Prime95.
-
pityke88
tag
válasz
El Kebir #3370 üzenetére
135 fsb-ig elment és működött minden, játékot próbáltam tesztet, meg neteztem 3szor ki be kapcsoltam a gépet és nem volt semmi, de most megint elindításkor a biosba invitál hogy a cpu nem 22x100on és a memóriák nem 1600on vannak vagy mi és hiába állítottam mindent alapra nem enged tovább.....
Pedig úgy megörültem már hogy tudtam kicsit húzni. -
Peak
addikt
Na este kicsit piszkálgattam a RAMokat (Kingston HyperX T1 1600MHz DDR3) az asztali Intel gépemben, és meglepetésemre 1833on is elindultak 8-9-8-27 időzítés mellett!
Elviekben 10-11-10-35 időzítés mellett még 2133on is stabilan mennek a Tomshardware szerint 1.6V-on, szóval még lesz próbálgatás, hogy jól kihajtsa a kis AMD platformomat. -
Valdez
őstag
Azt lehet tudni, hogy mi lesz a különbség az a75 és az a85 chipsetek között?
-
El Kebir
őstag
válasz
Misi 007 #3376 üzenetére
az pedig elég gyenge, 1600-as egycsatornásra volt itt példa a témában 5 körüli indexet adott, az 1866-os egycsatornásra a 6-os index reálisnak tűnik, vagy ha kétcsatornás módban megy, akkor nem 1866MHz-es órajelen... (mert úgy 7 felett kellene legyen)
remélem nem egy modullal van "megoldva" a kétcsatornás mód
-
Misi 007
őstag
Szóval akkor CPU-Z-nél nálad is el van halványodva.
Akkor lehet hogy dual lesz az bár akkor se értem hogy az élményindex miért húzza le 5,9-re az 1866-os ramot mikor nekem a DDR2-re ad 6,1-et.
No de mindegy köszi az információkat és akkor ha átugrom hozzájuk ráengedek egy AIDA64 Trialt. -
Misi 007
őstag
No ez az amire nem fogok tudni most válaszolni mivel nem az enyém a gépsas hanem egy elég jó ismerősömnek dobtam össze.
De ha minden igaz a hétvégén majd átugrok hozzájuk és akkor letesztelem.
Egyébként neked mennyit ad a ramokra az élményindex?
CPU-Z 1.60.1-nél írja a channelsnél hogy dual? -
válasz
atti_2010 #3349 üzenetére
amikor vettem, az lebegett a szemeim előtt, hogy valamire csak elég lesz és ugye most halálosan olcsó itt a hardveraprón
ez elsősorban a htpc-m, csak most a főgép alaplapja szervízben (4. hete) és gondoltam játszadoznék egy kicsit ezen, mivel más nincs... ha nem lett volna ennyire olcsó, marad az a4-3300, hiszen a célnak az is bőőőven sok volt.
azért a 2200@2500, ami a turbó is két magnál, nem hittem hogy nem fog menni... (megy is, kivéve ha komoly vga terheléssel IS fárasztom az apu-t)
-
El Kebir
őstag
válasz
pityke88 #3369 üzenetére
ellenőrizd le, hogy 1333-ra állítva a ramot az időzítések a 2. képeden lévő értékeken legyenek, mert ha auto-n hagyod az memtiminget, akkor az a szorzó alapján fog egy gyorsabb időzítést adni a 1333-as beállításhoz, ekkor az fsb emelés megint ramtuningot is eredményez. (neked meg gyengék a ramjaid)
esetleg még az se lenne baj, ha adnál a ramnak 1,7V-ot (annyi nem árthat egy 1,6V-os ramnak) (a "system voltage control" is érdemes manualra állítani, nehogy a megemelt fsb-re esetleg valami "autovoltage"-ba kezdjen... habár az asusnak voltak ilyen húzásai, gigáéknál nem tudom mennyivel okosabbak)
105MHz-es fsb-vel próbálkozol? (visszavett cpu szorzóval előbb azt kellene megkeresned, mennyi a max fsb amivel nincs gondja semminek)
-
atti_2010
nagyúr
válasz
pityke88 #3364 üzenetére
A CPU clock ratiot vedd vissza hogy 2000-et mutasson a hostot pedig növeld 105-re, a memory clock is mehet 1300-ra és a VGA -t is vedd kisebbre hogy tudd meg menyit bír az FSB, ha megy 105Mhz-en akkor apró lepésekben növeld úgy 115-ig, de nem hiszem hogy addig fog működni, ha megvan a vége és stabil még segítünk.
-
El Kebir
őstag
válasz
pityke88 #3361 üzenetére
proceszor csere szinte semmit nem fog érni, a gyenge ramok miatt. (ha csak az abban lévő igp-re alapozol, dGPU már előrelépés lenne a mostani cpu&ram-mal is)
Elképzelhető hogy pont a ramok miatt nem tudod tuningolni a jelenlegi cpu-t, mert már kis órajelnövelést se bír ki az a ram. Ezt tesztelhetnéd úgy, hogy 1333-ra állítod a ramot, és visszaveszed cl11-re az időzítéseit, majd ezután emelsz az fsb-n 105-110-115-re (5-ös lépésekben elég "biztonságos"), ha így megy, akkor a ramok fékeznek. (illetve nem fékeznek, hanem borítják a bilit
)
-
-
pityke88
tag
válasz
El Kebir #3360 üzenetére
Érdemes szerinted akkor a mostani konfigommal szórakozni, vagy hagyjam alapon?
Esetleg miket kellene állítanom?
De elkezdek félretenni komolyabb procira úgy érzem. de lehet az lesz, hogy a6 3620 + hd6670, ha nem jön be akkor még a procit is le lehet cserélni, azért 3870k + hd6670 valamire csak elég
De lehet átgondolom az egészet ép ésszel és x4 631 lesz belőle, csak úgy megtetszett nekem ez az igp-s megoldás -
El Kebir
őstag
válasz
pityke88 #3355 üzenetére
igen, ez az amit írtam, nem ment az OC, akkor ezzel állítja helyre a beállításokat a bios. (régen ilyen esetben cmos reset kellett, manapság már a bios is helyrehozhatja a hibás oc-t)
A ram meg kifejezetten gyenge egy CL11-es 1600-as ram rossz választás volt ehhez a rendszerhez. (mivel még a 1866-os cl9-10-is kevés az igp-nek)
-
-
pityke88
tag
Patriot PSD34G1600KH ment bele egyenlőre, mondjuk ezek nem hiszem hogy tuning ramok
-
-
El Kebir
őstag
válasz
pityke88 #3351 üzenetére
Az azt jelenti, hogy valamelyik beállítást valamelyik komponens nem bírja, gondolom fogalmad sincs, hogy milyen időzítésekkel próbáltad a ramot hajtani, vagy hogy mennyi feszültséget állítottál be (valószínűleg auto-n hagytad...) stb.
De ez semmiképpen sem azt jelenti, hogy a "bios nem engedi".
-
pityke88
tag
-
válasz
atti_2010 #3344 üzenetére
nekem a 2.2ghz tutira kevés, pláne olyan játékoknál van/lesz gond, ami 1-2 szálas :/ oda a 2.2ghz vékonyka... 2.5-ghz mellett jobban aludnék, na
(3ghz mellett meg még szépeket is álmodnék)
dist showdown benchmark amugy high (árnyék medium, ambient occlusion low), 720p, 4xAA mellett min fps 31-32 (avg 40-42), ergo jó ez, csak sajnos vannak kevésbé jól optimalizált játékok.
-
pityke88
tag
Nekem megy 2,5Ghz-en a 3620 igaz följebb nem lehet tornászni mert bios nem engedi, a memóriáimat is csak 1600on engedi. 100%terhelés alatt nem megy nekem 1,3V fölé, nem lőttem beállandó feszt, mert ez még nem számít húzásnak szerintem.
Egyedül a vga core clock-ot tudtam még 666ra állítani semmi mást.
Kipróbáltam játékban is, külön vga-val biztosan lehet játszani de ami ebben az a6 3620-ban van egyszerűen szinte húzhatatlan és játékra teljesen alkalmatlan.
Valakinek akinek 3870k-ja van játék alatt milyen? -
válasz
Misi 007 #3340 üzenetére
aida64 2.5 extreme edition RAM érték neked mi?
olvasás: 8800mb/s
másolás: 10130mb/sés ez tutira dual, mivel csak 2 ram slotom van
---
nem bírja a llano 3620asom a 2500mhz-et
futtatok prime95öt és furmarkot egyszerre, kb 20-30 perc után kékképernyő vagy csak prime95 leáll error-al. ha csak turbonak van belőve a 2500mhz, arra sose vált fel, hiszen a gpu 800mhzen megy, maxon játék alatt ugye... igy 3d alkalmazások alatt meg vagyok lővepróbáltam 1.45V-t adni cpunak (aida szerint 1.48at kap), nb/gpunak meg 1.1750-et, hátha... hiába, prime lerohad.
aki azt mondja stabil a gépe, ugye hasonlóan beterheli a cpu-t és a gpu-t is?
nem gondoltam, hogy ilyen piti tuning sem megy
-
Misi 007
őstag
Az A1 és a B1-es slot kapta őket.
CPU-Z 1.60.1 x64 szerint nem megy dualban mert a Memory-n belül a Channelsnél el van halványodva holott a saját gépemnél szépen odabiggyeszti hogy Dual.
No meg a Windows 7 Professional x64 élményindexe 5.9-ad a memóra holott a saját DDR2-es ramom is 6,1-et kap. -
Misi 007
őstag
Meglett a config de egy olyan gondom lenne vele hogy szerintem nem megy dualba a ram.
A ram 2×2GB Crucial Ballistix
az alaplap pedig egy Asus F1A75-V PRO
Sajnos a modulokat nem árulták párban csak külön de mivel tök egyformák így csodálkozom hogy nem megy dualba.
Esetleg be kéne állítani valamit a UEFI-be? -
válasz
Arthuro_Adam #3309 üzenetére
a4-3300
(és minő véletlen, PONT árulok egy ilyet hardveraprón
)
-
Peak
addikt
válasz
Tomix24 #3334 üzenetére
http://prohardver.hu/teszt/amd_a8-3870k_a_szorzozarmentes_apu/tuning.html
A 20% valóban nem 30% meg 40%, mint az i5/i7 prociknál, de azért tuning még mindig.
Én ezzel ügyködök:
http://kepfeltoltes.hu/120607/a75mitx3870k_low_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
pityke88
tag
Kezdek megőrülni ettől az a6 3620tól, kipróbáltam és szinte semmit nem enged a bios állítani mert restart után kiírja hogy ez már overclock és eltérek 22x100 cpu szorzótól és 1600as ramoktól.
Vga core clock ot is egyszer enged állítani van amikor meg nem.
Szenvedek még vele egy kicsit aztán kidobom a procit a kukába, mondjuk ezzel a giga lappal sem vagyok teljesen megelégedve.... -
stratova
veterán
-
Peak
addikt
válasz
Tomix24 #3326 üzenetére
első közelítésben a fontossági szempont az, hogy
1.) kicsi házban legyen, ->
2.) mert az alapértelmezett használat a HTPC funkció, amelyből jön az, hogy ->
3.) alulfeszelem és lelassitom 1600MHz-re, RAMokat szintén, mert hogy ekkor nem termel szinte semmi hőt és fogyasztása sincs, ergo arra gondolnék, hogy ->
4.) HALK legyen, ne legyen hangosabb mint a NASom, hiszen BluRay lejátszás mellett még lelassitva sem megy a proci 10% terhelés fölé.Ez igy teljesen kivitelezhető és nem irreális elvárás!
Továbbá igény szerint, ha mondjuk átviszem a haverhoz mondjuk LANolni, játszani, akkor már felpattintom max. kakaóra, ott rohadtul nem érdekel a hangja, logikus módon.
-
Peak
addikt
összepattintottam ma az asrock a75m-itx-et a 3870K procival gyári hűtővel egy Chieftec mITX táppal... hát mondanom sem kell, hogy fogyasztásmérő aktuális áramfelvételnek 114W-ot ir BIOSban állva a default értékeken.
Szóval ezt egy 120W-os paneltáp külső adapterrel szerintem meg sem moccantaná, nem birna elindulni.Piszkáltam kicsit, 1.2Vra vettem vissza 1,415!!!ről
és 16x szorzót kapott, RAMokat vissza 800ra 1.5V mellett... mindjárt 78W-ra esett vissza BIOSban a fogyasztás, de ezt ugye nem tudtam volna megcsinálni, ha egyből paneltápos házat veszek.
Továbbá a gyári hűtő hangos, 3300rpm pörög, a tápegység ventije szintén hangos, és ciccereg. Szerintem baszom ki a kukába az egészet.
-
stratova
veterán
válasz
owerwild #3317 üzenetére
Amit vettél (A8-3870K)az egy 4 db K10.5 CPU magos (teljesítményben Phenom II és Athlon II között félúton) zármentes APU, amiben egy HD 5570 DDR3 szintű integrált grafikus mag is lapul (HD 6555D névre hallgat és szereti a gyors RAM-ot).
A 8, 6, 4 megfeleltetés a Bulldozer architektúrára épülő Zambezi FX8150, 8120, 6200, 6100 és 4100 CPU-kra "igaz" (8, 6 vagy 4 INT mag osztozik 4, 3, 2 lebegőpontos egységen). Kicsit hasonlít ez az Intel féle HT-hoz, de nem ugyanaz. Ezek megfelelő AM3/AM3+-os lapba illeszthetők.
-
owerwild
csendes tag
SZiasztok, kérdésem lesz.
Most raktam össze egy gépet. Gigabyte A75-uh4d alaplap,, 3870 "blak box" proca, és 8 Gb Corsair ram 2 Ghz-esek. és egy Cooler Master evo.. azt hiszem, 212-es van benne
Az előző gépem egy AMD barton volt, szóval kissé kapkodom a fejem, mint csecsemő a topless bárban...
A gond ott van, hogy az alaplap 1066 Mhz-esnek ismerte fel a Ram-ot, (vagy nem ismerte és ezt állította be). Átállítottam a szorzózárat, és még win bootolás előtt kiírta nekem, hogy overclocking, és hogy márpedig ő most 1066-ra állítja. Két napig szenvedtem vele, még ha ki is kapcsoltam a figyelmeztetést, akkor sem engedett tovább (CPU húzásnál ugyanez, pedig ez szorzózármentes holmi)
Most nagy nehezem (alig volt az orrom előtt) megtaláltam a megoldást, hogy egyszerűsített overclock, 1866 Mhz-en,és máris, zongorázni lehet a differenciát (csak majd ha beüzemelem a külső hangkártyát..). Ja, persze frissítettem a BIOS-t.. . De nem értem, miért nem ismerte fel???gondoltam, kissé még kutakodok egy kicsit.
Kiderült,hogy a drága win 7 sp1 azt gondolja,hogy négymagos proca didereg alatta pedig én , mi ők, szóval tudjuk, hogy ez egy nyolcmagos (jó. tudom,hogy ez igazándiból négy,de neki ezt nem kellene tudnia..) SZóval itt mi a a helyzet?
Később még tuningni (sic) szeretném a1 apu sebességet is (és tervben van egy videokari is, a dual mód szépségeire), szóval kis tanácsot, bármit szívesen várok
Előre is köszi..Vöv
-
dr_ace
aktív tag
szevasztok, egy kis segítséget kérnék (előre is bocs, ha lámaságot kérdezek, nem vagyok otthon a témában)
jelenleg egy Gigabyte MIB T5140 miniITX-es házban használok egy AMD E35M1-I brazos alaplapot, de gondolkodom rajta, hogy nem lenne rossz Llano-ra váltani.
na most azt nem tudom, hogy ebben a házban megoldható-e ez.
egyrészt van-e olyan miniITX szabványos alaplap, amibe Llano APU-t lehet tenni? vagy bármilyen alaplap jó, aminek FM1 foglalata van? (mert ilyenből találtam miniITX-eset)
másrészt mekkora táp kellene ehhez? a házban gyárilag egy 65W-os paneltáp van, ami a brazos konfighoz simán elég, de Llano konfighoz gondolom nem jó. van olyan paneltáp ami megfelelne erre a célra? és vajon azt be lehetne építeni abba a házba ami nekem van?előre is köszi, ha valaki fel tud homályosítani
-
Valdez
őstag
válasz
Arthuro_Adam #3309 üzenetére
Ott van a proc támogatási lista csak rá kéne kattintani.
Amúgy túl nagy választék nincs. Van 100w meg 65w. Persze durván alul lehet feszelni, így az gondolom közel sem 65w lesz. -
atti_2010
nagyúr
válasz
BlueAthlon #3306 üzenetére
Az a legnagyobb gondom hogy a jelenlegi NB szorzót nem írja ki semmi, milyen szoftverrel lehetne megnézni? Az AOD nem működik a Llanoval.
-
BlueAthlon
senior tag
Bocsánat, én olvastam félre...
NB clock = auto setting nem vonatkozik a GPU-ra, nem függetleníti a host clock tól, csupán a Northbridge órajelére van hatással. Bár nagy valószínűséggel FSB emeléssel nem foglalkozik, csupán a beállított memória-szorzókat veszi alapul...
Próbáld emelni az FSB-t és meglátod mire van hatással..
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlueAthlon #3304 üzenetére
FSB frekvenciát CPU-tól?
GPU-t írtam nem CPU -t, a GPU 870Mhz -en megy az összes többi alapon.
-
BlueAthlon
senior tag
FSB frekvenciát CPU-tól? Ez így hülyeség. CPU frekvencia pont host clock ( "FSB") x CPU szorzó.. NB clock = host clock x NB szorzó...
Milyen értékeken használod jelenleg a rendszert?
FSB, GPU,ram osztó, etc...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlueAthlon #3302 üzenetére
Ez viszont jó hír, nekem van adjust NB ratio de nem tudom menyire kellene tenni most Auto-ra van téve ha jól értem az úgy működik hogy a GPU frekvenciát függetleníti az FSB-től?
-
BlueAthlon
senior tag
Trinity esetében a Bulldozerhez hasonlóan beállíthatók lesznek a 10,66X és 12X es memória szorzók, valamint a NB is fel lesz készítve az ezekhez tartozó magas órajelekre...
-
BlueAthlon
senior tag
Igen, jól számoltál...
Nos, néhány apróságra még azért felhívom a figyelmet...
600 MHz -es GPU clock esetében elég az 1866-os memória, max az időzítéseken variáljatok kicsit.. A sávszél hiánya olyan 750-800-tól viszont láthatóan jelentkezik...
Mivel én szeretek nagyjából kerek számokkal operálni, a 128 és 114 stb... FSB-ket hanyagolom..
Néhány alaplapban lehet állítani a CPU NB clockot is, ez rendesebb tuningnál már beleszól az összképbe, mint kiderült...Például a mostani Asusomban nem engedi állítani, az az előtti Gigabyte meg béna mód fix 720-on használta ( ha jól tudom, még nincs kint hozzá az F8 bios, ami majd ezt megoldja, csak béta teszterek beszélgetnek róla a neten...)...
Alapból,100-as host clock - esetében kipróbáltam, hogy mennyit bir a GPU,, 900 tuti stabil 1,3V NB feszen...(1 ghz kihozható belőle mégtöbb fesszel) . De hát így ugye béna kacsa az 1866-os ramok miatt....
Ahogy felraktam 125-ös FSB-re a lapot és x8 -as ram osztót állítottam be, így DDR3- 2000-en mentek a ramok. NB clockot is szépen belőtte 8x125-re, azaz 1Ghz-re., GPU-t 720-ra téve a 125-ös FSB miatt 900 Mhz jött ki. Ram időzítéseket teszteltem, képes voltam levinni őket 6-9-6-24-re.. Minden rendben..
Miután felraktam x9,33-as memória osztóra a DDR3-2333-hoz 9-10-9-28-zel, az Intelburntest, prime, OCCT röhögve megy oda-vissza órákon át, de játékban - főleg nagy grafikai részletesség által okozott terhelésre - fagy, újraindul rövidesen.... Mint kiderült, a lap 1866-os memória osztóhoz tartozó legnagyobb, 900-as NB clockot állította be, ami 1,25x miatt olyan 1100+ környérére mászott fel, ahhoz meg már kevés volt azt 1,3V NB-fesz. 1,375 kellett hozzá..
150-es FSB esetén a X8-as memória szorzó miatt 1200 NB clock / DDR3-2400 memória lesz, és ezt a magas NB-t már csak 1,5V mellett viseli el...
Kár hogy nem lehet függetleníteni a GPU feszt az NB-től, avagy eggyel visszaosztani az NB szorzóját az Asusban...
Mely lapoknál láttok rá beállítást amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest