Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Érdemes szerintem , főleg a jelenlegi árak miatt. Nekem A6-3500 van, és 1080p-ben tolom az új sniper v2-őt, 3D-ben ráadásúl(1-2 FPS-t veszít az erejéből ha 3D-ben megy.) Kis kompromisszummal(árnyékok közepesen, és az élsimításokat leveszem minimumra) .
Ez mellett simán viszi a FullHD3D Blu Ray filmeket, az AVCHD2.0-át, a konvertálgatásnál sem öregszem meg
Netezésre, youtubra, HD mozizásra 100%-an jó. DTSHD/TruHD megy, 24p rendben. Kijátszottam a SaintRow3-CODMW3-GTA4-et közepes graffal. Még élvezhető szinten). SSD van nálam a rendszerben, és az még gyorsít is a dolgokon nem kicsit, multitasking 1000-el. SSD Sata 3 is támogatott, úgyhogy csak a nagyon komoly, max beállításos játékra nem elég a Llano. Ráadásúl a teljes rendszer idle 30W maxon terhelve 75w-ot eszik(Dirt3 alatt mérve)FM2 -lesz a Trinity, vagyis új alaplap kell a prociknak. Az árak pár hónapig biztos a csillagos eget verdesik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ketogén étrend
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby rádiós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Netezésre, youtubra, HD mozizásra 100%-an jó. DTSHD/TruHD megy, 24p rendben. Kijátszottam a SaintRow3-CODMW3-GTA4-et közepes graffal. Még élvezhető szinten). SSD van nálam a rendszerben, és az még gyorsít is a dolgokon nem kicsit, multitasking 1000-el. SSD Sata 3 is támogatott, úgyhogy csak a nagyon komoly, max beállításos játékra nem elég a Llano. Ráadásúl a teljes rendszer idle 30W maxon terhelve 75w-ot eszik(Dirt3 alatt mérve)