- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
echterion
nagyúr
i3 530. Keveset fogyaszt, mellette megfelelően erős. És a fullHD monitor miatt kellett egy erős vga is, ez 6850 lett. Mikor megvettem a Llano-t, még nem gondoltam volna, hogy monitorcsere lesz.
(#2754) helkis: Volt már itt olyan, akinél volt ilyen hiba, de úgy tudom, nem sikerült még megoldást találni rá.
-
petakpa1
őstag
Köszi mindenkinek. IDE módba belenyugodtam, egyenlőre a második probléma izgat.Catalyst driverek topicban valaki azt mondta rossz a videókártya? Amíg nincs fenn a videókártya drivere, addig azért nem villog, mert csak az alapfunkciókat használja a win, de amint feltelepül, és a drivere hajtaná rgtön villgni kezd.Több driverrel is próbálta,és mind ugyanezt csinálja
Lehetséges hogy tényleg rossz? Llanoval volt már valakinek ilyen tapasztalata?
-
törölt tag
hdmi-vel használod? esetleg tv-vel?
ha igen, akkor a scaling options-nál kell a csúszkát elhúzni minden kívánt felbontásnál és frissítésnél. felbontás váltáskor nézd meg a frissítést, mert szereti 50hz-re beállítani, és a játékok 60hz-en mennek. ez régi ati/amd probléma, én már 2008 óta küzdök vele...
azért nem halálos, csak rendszerinstallkor be kell állítani, majd restart, és megtartja. ha sok felbontást használsz, akkor macera, de elég 1 restart az első beállítás után. -
stratova
veterán
Hát no messze van a jól játszhatótól, de nem csak te vagy csodabogár. Én is toltam UT2003-at 850-es Thunderbird + Matrox G400 kombóval, de a legjobb a PI 200MMX-es FFVIII (320x240 quarted screen, az nem akad csak simán olyan a futás mintha a Holdon járnál).
Jó ez az APU de a világot nem váltja meg, max. a koca játékos igényeket vállalhatóan kiszolgálja.echterion Trinity-től egy HD 6670 DDR3 teljesítménye a reális elvárás szvsz.
-
Skynet258
veterán
8fps egy kicsit szaggat?
Ez még egy körökre osztott stratégiát is hazavágna, nemhogy egy FPS-t...
Ennek fényében eme két sorod a múltból:
"Nálam a crysis 2 ultra beállításon is rendesen fut."
"A crysis2 ultra beállításon dx11-en némi akadással, de játszhatóan fut."
erősen értelmét veszti...
Mindenkinek mást jelent a "smooth", van aki 60fps alatt hányingert kap, ez szerintem is túlzás, de maradjunk annyiban, hogy minimum 25 fps azért elkél, hogy mozgóképet lássunk és ne diavetítést. Na most akkor vessük össze ezt a 8-as értékkel.
-
Először arra tippeltem, hogy talán mégsem full HD-ban játszol, s azért érzed viszonylag folyamatosnak a Crysis 2 futását. Ezért gondoltam, hogy jó lenne egy képernyőmentés.
Tény, hogy mindenkinek más a játszható, de 8 fps már nem az a kategória.Az egészre egyébként csak azért volt szükség, mert járnak erre felé olyanok is, akik nem nagyon értenek a hardverekhez. A hozzászólásokat elolvasva pedig simán azt hihetnék, hogy egy 30-40 ezer Ft-os APU elég lesz nekik full HD-re, Crysis 2-re, ultrán, pedig sajnos nem.
És akkor még egyszer: szerintem nagyon jók az APU-k, akár játékra is. Azonban csodát nem szabad várni és ha valaki úgy veszi meg, hogy tudja, mire számíthat, akkor sok örömet fog okozni neki.
mod: ez a felbontásos mizériát sajnos nem tudom mi okozhatja, nincs Llanom.
-
Nem piszkálásképpen írtam, de Crysis 2-ről beszélsz, ultra beállításon, dx11-en, full HD felbontáson. Ami azért komoly erőpróba a 30-40 ezer Ft-os diszkrét videokártyáknak is, nem hogy egy első generációs APU-nak. Ezért javasoltam, hogy készíts egy képernyőmentést, amikor bemész a játék grafikai beállításai közé. Print Screen gomb minden billentyűzeten van, ez a vágólapra helyezi a lenyomáskor aktuális képernyőképet, amit bármilyen képszerkesztő programba be tudsz illeszteni.
FPS számot pl Fraps nevű programmal tudsz mérni.Sokan kíváncsiak vagyunk, hogy milyen beállításokon is használtad a játékot, hogy tűrhető sebességűnek érezted a futását.
Nem kívánom elvitatni, hogy jóra sikerültek a Llano-k, már az is szép önmagában, hogy egy "igp"-n elindul egy ilyen játék, mint a Crysis 2. -
Tomix24
addikt
XMBC - szoftver [link] ingyenes
Azmellett hogy látványos a feülete, egy média center is egyben. Borító leszedés, mindent megeszik, és nagyon jól konfigurálható.Valamiért megszokták a filmesek ezt a 24p-t. De csak a gond van vele. A TV-k legtöbbje megpróbálja folyamatosan lejátszani, de apró akadásokkal megy szinte minden régebbi TV modellnél.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A "p" a 24 utan az gondolom picture (per second). Ami nem is 24 hanem 23,976, csoda NTSC szabvany. Kb. annyira jo mint a 115V-os halozat, a laprugos merev hatsotengelyes futomu stb., de ezek szeretnek ragaszkodni az anakronizmusaikhoz es persze erveik is vannak hogy miert jo megragadni a kokorszakban.
-
zetecR
addikt
A memvezérlő ugyanaz az A6-ban és az A8-ban is, úgyhogy ilyen szempontból semmi különbség köztük.
Érdekes látni ebben az esetben is, hogy mennyivel többet jelent az alacsonyabb időzítés akkor is, ha alacsonyabb frekvencián futnak a ramok.
Ha stabil a rendszer, akkor nem kell feszt emelned.
-
atti_2010
nagyúr
Én a Vantage tesztet használom, tudom hogy a játék tesztek hitelesebbek de most nem összehasonlítunk GPU-kat csak a növekedést vagy a csökkenést vizsgáljuk arra meg tökéletes, a CPU benchmark részt ki lehet kapcsolni hogy rövidebb legyen és Performace beállításon futtatom ez olyan közepes.
-
echterion
nagyúr
A kisebb a jobb. Lődd be kézzel az időzítéseket, a gyári megadottakra. Kizárt, hogy ennyi a gyári, csak nem ismeri fel a lap rendesen. Ezzel nálam is volt gond, szóval ez is a platform gyengesége.
Tudom, majd atti_2010 jön azzal, hogy nem platfor, hanem alaplapgyártó, de ez egy platform, ami így közel sem tökéletes, sőt. De nekem ezzel együtt is tetszik.Amúgy még majd megnézem, mennyit fog lassulni, ha lazábbra veszem az időzítéseket, csak kíváncsiságból. 300 MHz-es ramfreki csökkentés után a WoT-ban feleződtek az fps-eim, mikor még az egyes komponensek tuningpoteenciálját vizslattam (a procifreki pár 10 MHz-es különbséggel ugyanannyi volt, a vga freki volt valamivel magasabb).
-
zetecR
addikt
8-as szorzóval.
Hivatalosan 1866-ig, de mint írtam, 2128-on megy szépen, de egyenlőre 125-ön szeretném 1 hétig használni, hogy megbizonyosodjam a stabilitásáról.
Hiába futott az OCCT és a LinX egy órát párhuzamosan, mégis volt gebasz később magas BCLK-nál, így visszább vettem a hétköznapi használatban. -
zetecR
addikt
Ezt olvasgasd át, mert nagyon nem vagy képben.
Igaz, hogy Giga lap, de az alapok mindegyiknél ugyanazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest