Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
Dany007 #13466 üzenetére
Igen mindenképp dual lett tervezve, de egyenlőre a keret ezt engedte, tehát vehettem volna 2x2 gb ramot és nézhetek mint a sült hal mert több nem fér a lapba, vagy vettem 1x4gb és reméltem mire ismét költhetek rá addig ezzel is muzsikál! Ezek szerint csak félig volt jó a terv, és mindenképp kell a plus ram! Amúgy nem idegesíteni szeretném én itt a közönséget, de gondolom nem csak én járok abban a cipőben, hogy közel egyhavi kereset kell egy szinte alap konfignak nevezhető gép vásárlására! És tudom már ott tartunk, hogy a gazdag apuci kicsiny fasz fiának telik csak jó gépre a többiek meg csak nyomják low grafikán, vagy ne is játszanak hanem segítsék tovább a gazdag apuci vállalatát a verejtékükkel, hogy a fasz fiúcska még több mindenre szert tehessen! Bocs a kifakadásomért! Köszönöm a válaszokat, így megnyugodtam, hogy jó lesz ez, majd egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fogyjunk le!
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest