-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xabolcs #19648 üzenetére
Ej.
Nyilvan fontos, de az IT-ban eltoltott eveim soran megtanultam, hogy ha alulmeretezem a rendszert, akkor bizony ketszer koltok, azt meg nem szeretnem.
Ezt kellene lefedni. A zolddel jelolt teruleteken kellene max savszelesseg es lefedettseg.
Ahol feher csikok vannak sarga pottyokkel, azok ott ajtok.
Elvileg teglafalakrol beszelunk, de meg az is lehet, hogy beton. Holnap megtudom biztosan.
A 10 m"2-es es a 34-es kozott gipszkarton van.
A zolddel jelolt teruleteken maximalis lefedettsegnek kell lennie maximalisan lehetseges savszelesseggel.
Itt kb. abrazoltam az osszes eszkozomet, es az elkepzelt halozati topologia. Azt meg nem tudom milyen klimak lesznek (lehet azokban is lesz wifi, illetve a huto is wifis, meg a Smart Hub-ra is csatlakozik jo par cucc, igaz az zigbee fokent).Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest