Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Én nem írom le. Elhiszem, hogy jó lesz
Csak annyit mondtam, hogy nekem ezekből a trailekből egyelőre nagyon nem jön át.
Illetve szerintem a GTA-k sosem feszegetettek annyira deep témákat, vagy legalábbis számomra annyira deep témákat, mint amik manapság nekem kell, hogy egy játékkal maximálisan elégedett legyek.
-
hapakj
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
igen, tudom, nekem borzalmas volt, eluntam. A baltával vágott emberek és a förtelmes szinkron nálam teljesen megölte.
GTA 3 és Vice City szerintem sokkal jobb volt művészileg.
Szerencsére a Definitive Edition ezt teljes mértékben megugrotta és végig tudtam élvezni a sztorit.
-
hapakj
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Részemről nem is azzal van baj, melyik minek van szánva. Egyszerűen bár a GTA VI grafikailag nagyon szép, egyáltalán nem fogott meg a tálalt világ, meg eddig a felállás. Igazából full unalmasnak tűnik.
Persze biztos jó játék lesz, meg Rockstartól nem is várunk mást, de engem egyáltalán nem tudott megfogni. Megjegyzem engem a San Andreas, és a GTA IV sem annyira.
Mafiából viszont az 1. rész a grafikai színvonal miatt volt számomra hiteltelen a történetmesélés. A Definitive Edition viszont nagyon lekötött, ahogy hasonló grafikával a GTA III és Vice City is.
-
Chapel
addikt
Összegezzük:
- Gyönyörű nyílt világ, a meseszép korabeli Olaszországban
- Tomb Raider/Indiana Jones szerű felfedezés és stealth játékmennet részek
- RDR2 lovas részek
- Autós üldözések
- Mafia világba helyezve.
Eddig is e felé hajlottam, de mot ezzel megvettek. Gta mrad majd 2-3 év múlva, nem fogok (ha tehetném sem) 2 millás vga-t venni érte, ez meg el fog gutdni szerintem szépen, kiindulva abből milyen grafikai és fizikai szintet képbiselt a MAfia Definit Edition.
-
k-adi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Én is várom mindkettőt de mire jön a GTA VI addig ezt többszörösen is ki lehet pörgetni
sajnos.. úgyhogy nem kell választani ilyen szempontból
-
tibaimp
nagyúr
Várós!
-
TESCO-Zsömle
titán
A GTA egy komédia. Görbe tükör a világnak. A Mafia meg egy interaktív Keresztapa film. Ha humor van az vagy fekete, ami arra szolgál, hogy az amúgy borzalmas dolgok mindennapiságát hangsúlyozza vagy köznapi, hogy kicsit kirántson a "Mafiából" és éreztesse, hogy mindenek ellenére "ezek is csak emberek".
Nagyon jó. De épp emiatt sokkal kritikusabb a történetírás, mint egy GTA-ban valaha is volt vagy lesz.
És itt megjegyezném, hogy GTA alatt szigorúan az egyjátékos kampányt értem, az Online-t kezeljük teljesen külön, mert az semmilyen szinten nem vethető össze egy Mafia-val. -
Montanaxy
aktív tag
Nekem is jobban bejön ez. Van egy háttere, mélysége, történelme. A gta az inkább gyerekeknek való felszínes mókázás. Itt viszont a családról, hűségről, vérszövetségről van szó. A Cosa Nostráról.
-
hapakj
őstag
Mennyivel hangulatosabb és jobban izgalomba hoz, mint a GTA VI trailerei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A készítők megerősítették a korábban kiszivárgott megjelenési dátumot, valóban augusztusban érkezik az új rész.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- SQL kérdések
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest