Új hozzászólás Aktív témák

• chros
    őstag
    válasz vargalex üzenetére #19472

"Azt megnézem, amikor az Alzába március 15-én mehetsz érte (vagy viszi nekik a beszállító)... Egyébként tegnap én is rendeltem egyet, a rendeléskor a terméknél még február 5 szerepelt, de utána átváltott március 15-re és ma szintén március 15-i dátummal jött visszaigazoló e-mail."

Igy van, igy MM-bol vettem meg ma kb 6000-ert dragabban, s holnap lemondom az Alzas-at.

Fel is tettem ra a sajat image-et (valaki update-elte a howto-t, igy mar ertheto volt), igy majd csak config-olni kell (valszeg csak a hetvegen).

1. koszi, ilyenekre gondoltam, bele is raktam oket, ezekkel a csomagokkal 1.4 MB hely van a vegen, nem tul sok ma mar a 16 MB :D
    bmon bridger htop iftop kitty-terminfo kmod-nf-nathelper kmod-nf-nathelper-extra mc mc-skins netcat tcpdump tmux wget luci-ssl luci-app-ddns luci-app-sqm luci-app-vnstat2 luci-app-wol luci-proto-relay luci-proto-wireguard
    3. koszi
    4. ok
    6. adblock itt nem jo, nincs hely :)
    8. en regen pedig a config fajlokat / stb masoltam bele egybol (szinten 1 adott router-re, es nem frissitettem distribuciot), de az a gep (amin forditottam) meghalt es az osszes script/leiras vele :)

Új hozzászólás Aktív témák