Új hozzászólás Aktív témák

• vargalex

Topikgazda

válasz chros #19471 üzenetére

Azt megnézem, amikor az Alzába március 15-én mehetsz érte (vagy viszi nekik a beszállító)... Egyébként tegnap én is rendeltem egyet, a rendeléskor a terméknél még február 5 szerepelt, de utána átváltott március 15-re és ma szintén március 15-i dátummal jött visszaigazoló e-mail.

1. Én a VPN-ek miatt a kmod-nf-nathelper és kmod-nf-nathelper-extra csomagot szoktam betenni, valamint beteszem a files-ba a /etc/sysctl.d/20-nf-conntrack-helper.conf file-t a következő tartalommal:
    net.netfilter.nf_conntrack_helper = 1
    2. Ezt nem tudom, én nem is használom a WED-et
    3. Inkább mondjuk úgy, hogy a software/hardware offload nem megy SQM mellett. De ez általában a gyári firmware-ok esetén is így van, ha bekapcsolod a QOS-t. Ugyanis a CPU-n ilyenkor a csomagok analizálása miatt át kell, hogy menjen a forgalom.
    4. LuCI-n is config-olhatod nyugodtan.
    5. Erről sem tudok nyilatkozni. Nekem a VPN-t a mini szerverem végződteti (OpenVPN, illetve Wireguard is)
    6. Adblock-ot használok, de az 500 Mbps-es DHCP netemet nyers erőből is kihajtotta már az MT7621 is.
    7. Guest wifi ugyan úgy megy, mint más eszköz esetén
    8. Én imagebuilder-t használok, bele szoktam tenni a file-s mappába a /etc/shadow file-omat, a /etc/dropbear/authorized_keys file-t és a /etc/uci-defaults alá egy általam összerakott UCI scriptet, ami minden konfigurációt beállít első indításkor (system, network, ddns, wifi, dhcp, firewall), valamint az 1-es pontban említett sysctl.d alatti config file-t. Így azonnal tudok kulccsal authentikálni, minden eszközöm a jól megszokott IP címét kapja, minden port megfelelően nyitva van / át van irányítva.

[ Szerkesztve ]

Alex

Új hozzászólás Aktív témák