Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdoboy
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
szia
hopp, itt is egy aktív emberke, na alakulnak a dolgok
én 2 éve kezdtem egy másfél órás animot, gondoltam egyedül látok neki
egy másik fórumban 95%-ban elítéltekl, főleg a karakterek mozgása volt a gond, aztán nekilódultam és megint elkezdtem beállítani az animot
Szóval változtatom olyan dolgokon, amik igencsak lehúzták az egészet. Arról nem is beszélve, hogy a másfél órát egyedül, hát mit nem mondjak. Aztán írták, először tanuljam meg ezt meg azt, megrajzoljak má valamit.
Beléptem pofátlanul másik névez és szórni kezdtem az anyagokat. Jött is dícséret dögivel, aztán felfedtem, hogy az a másik meg én vagyok, és jött a lecseszés. Most is kis gallérral a nevem is szerény, de nem tehetek arról, ha másnak más elfoglaltsága van, nem igaz?
Engem amúgy soha nem zavart a munkám lehúzása. Hiszen pont azért raktam fel, hogy tudjam mi várható. A biped szintű animom 15 percnél járt már, amit csak az alakok belehelyezésével kellett volna folytatnom. Sok dolgon javítottam. Aztán néhány animfilmet is megnéztem, amik néhol iszonyatosan gyengék voltak. Na ezek a részek lettek a példaképeim, persze rossz értelemben véve, mert ezek buzdítottak, hogy miért ne. Szerintem jobban csinálom, mint amilyen az a rész.
Szerintem marhaság volt ezt ide írnom, mert ezzel úgyse érek el semmit, csak jeleztem, hogy én se ülök csak a kockásabbik felemen, ha valamit elakarok érni.
Amúgy az Egon és Dönci nekem nagyon tetszett, iszonyatosan szép grafikája van, csak ne lett volna olyan vontatott. De amúgy iszonyatosan nagy munka van benne, legszívesebben abban a scapatban dolgoztam volna.
Bocs, de olykor bilibe lóg a kezem.
Na hali.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Hálózatokról alaposan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs