Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuWassZZ0
csendes tag
Hogyan lehet az UVW map-ot képként elmenteni?
-
marihonalja
csendes tag
létezik olyan modifier vagy funkció amivel a fölösleges edgeket el lehet tűntetni? Egy 3ds fájlból importált modellhez kéne, amit ugye szétedgelődött, quadify-vel kicsit normalizáltam, de pl a hengerek tetején meg alján még mindig keresztben vannak edgek, és jó lenne eltűntetni őket.
-
repvez
addikt
ha jol értem a problémát akkor a sub-d funkciot keresed amit a Tab gombbal lehet elöhozni .
A visszatörléseket meg a historyban misszalehet törölni ha jol emlékszem .
A C9-es auto modellezést néztem egyszer , de én is elakadtam annál a résznél ahol a felületet kellene a vonalak közé késziteni és a patch nem mindig olyan lett ahogy szeretném vagy ahogy a videon volt.
Pedig az a modszer nagyon gyors és pontos modellezést tenne lehetövé különbözö tárgyak modellezésénél 3 nézeti képekröl.A legnagyobb hátránya a modonak a kezdök számára, hogy szokszor macrokat kell csinálni a munka elvégzéséhat ha nem szeretne az ember sokat kattingatni.
-
dy_nmq
aktív tag
d-vel tudsz rásmootholni a másikat nem tudom nem lehet ilyen reset xform szeru dolog(azok a fránya maxos beidegzödesek...
. ezt ajánlom figyelmedbe -
Met
nagyúr
Hát akkor lehet nem tudsz segíteni.
Video tutoriallal elkezdtem egy autót, a csávó valamit megnyom és smooth-olt lesz a modell, nem mondja (legalább is nem értem) és a képből sem derül ki. Mit nyom meg?
Insteance Mirror-ral duplikálnám a kerekeket de a másolat szélesebb mint az eredeti, holott a videon pont akkora mint az eredeti. Ötlet, hogy miért más?Hol találok listát a hotkeyekről?
Max után baromi furcsa :S
-
Met
nagyúr
Modo-t nem használ valaki?
-
dy_nmq
aktív tag
-
nyarko
csendes tag
Sziasztok. Megszeretném tudni,hogy a v-ray t hova kell telepitenem a 3ds max ban?
Köszönettel.....nyarko -
gyulus08
aktív tag
Nem akarom nagyon zavarni a gurukat, de lenne egy kérdésem

Renderelésnél egy sima videókártya (gondolok itt egy ati 5770-re vagy GTS450/550-re)
betud segíteni rendelésnél?Mert azt vágom hogy a direkt erre szánt Quadro meg FireGl-ek gyorsítják a tervezést,meg hogy vannak moddolt driverek is sima kártyákra.Ha igen akkor ezek közül melyik lenne a jobb válaszás?
Köszönöm.
-
gyurma88
csendes tag
profi, megbízható videó animátort keresek. Aki egy cég 3d grafikus animációs intro videóját elkészítené. hd felbontásban kedvező áron. horvathkrisztian@nyugdijalap.com
-
-
op9
aktív tag
-
op9
aktív tag
Cuda, az nVidia-nak a magjait jelenti, ami nagyon hasznos realtime megjelenítésnél. Szóval, ha van egy jó NV kártyád, akkor próbáld meg a vray 2-t. Htáha az segít ezen a pixeles problémádon is!
Amúgy meg HDR tükrözésnek én inkább az Environment-be kötném a textúrát, vray light-okra nem érdemes betenni (max. skylight-ba), bár soha nem próbáltam, de értelmét nem látom. -
Met
nagyúr
Na, kivettem a többi planeből a textúrát csak a domeban van, úgy is pixeles.
B. kérdés, hogy lehet csökkenteni a Max géphasználatát? Ha lehet.
folyamatok között a prioritást levettem alacsonyra de még így is fogja a gépet amikor renderel, sajnos az SP1 óta van így (Win7 64bit)
-
op9
aktív tag
Hát akkor még érdekesebb.. legalábbis számomra.. ugyanis ott is látszik a pixelezés, de a szélvédőn nem.
Nem kívánok a zsebedben turkálni, de vray-ből van 2.0-s, amiben RT is, és ha van "pár" CUDA-d, akkor jól jön, főleg ilyen esetekben, hogy ne kelljen 22 perc után rájönni, h vmi nem okés.
És talán annál már nem látszik ilyennek.
Esetleg nincs véletlenül két helyre bekötve az environment, csak egyszer az egyikkel, másszor a másikkal számol..? Vagy ha sphere van a kocsi körül, akkor nincs egymáson kettő, és az egyiken gagyibb felbontás van?
Tudom, ezek elég noob kérdések, de érdekes jelenség... csak ötleteket próbálok adni. -
Met
nagyúr
Rég jártam erre, van valakinek ötlete, hogy miért pixeles a motorháztetőn a tükröződés?
V-ray Dome ligthban van téve texturának a hdr kép.
Kép -
törölt tag
válasz
icecave
üzenetére
eddig 2009-es volt, valami akkor is középkategóriásnak számító AGP-s karival. (nem tudok pontos infót, de kb kétszer annyit tud csak, mint az 5 éves 64MB-os geforce-os laptop és természetesen rettenetesen kevés)
Az új vasra már 2010-et szeretnék win7 alatt. Tudom, hogy nem ez a rendes wörkfló, de én szeretek mindent egyben látni, és csak az adott elem editálása idejére eltüntetni a többit.
Ha egy textúrának áttetszősége van (pl üvegszerű tárgy), akkor az is alfás dolognak számít a viewportban és bármekkora erőforrást pillanatok alatt felzabál? A caustic nem fontos, csak az átlátszóság és a tökröződés, legalább "jelzés" szintjén. (online live demo-ra használnám műszaki dolgokhoz, remote képernyővel //nyilván sok kompromisszummal// de nem tudok game-enginet programozni, ezért gondolkodom egy ilyenben) -
válasz
üzenetére
A max melyik verziójával próbálkozol? Csak mert 2011 pl. 1 millió polygonig is vígan elvan, egy közepes vga-val.Nekem csak akkor szaggat be, ha a mostani munkám némely pályája tele van alfás fűvel,bokorral, stb. A konfigom az adatlapomon. Ha meg render scenéket csinálsz, akkor layerezz, illetve a részletesebb objektek ha készek, akkor jobb klikk rajta, object proprties, és pipáld ki, hogy display as box. Ennyi.
-
törölt tag
Szerintetek érdemes valamelyik 2GB-os verziót venni ebből a most megjelent GeForce GT 520 kártyából?
http://prohardver.hu/hir/geforce_gt_520_gyartok_szallitjak.html
1GB kb mekkora poliszámra elég, hogy ne döcögjön a viewport forgatás közben? -
dy_nmq
aktív tag
aki archviz témában érintett, érdekelheti: [link]
-
3DFan
aktív tag
Sziasztok!
3dmax autó modellt szeretnék átvinni Solid Edge programba, ehhez el kellene menteni pl. step formátumba. Tudna ebben valaki segíteni? Egyáltalán tud ilyen formátumba menteni a program? Köszönettel. -
dy_nmq
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
hát vagy kikopizgatod a mapeket, vagy ha 2011-es maxot használsz ott már a node-ban simán át tudod kötni. vagy kipróbálod ezt a scriptet: [link]
-
bokrosolajos
őstag
Nekem is lenne egy kérdésem a materialokkal kapcsolatban
Ha van egy mat, amire be van állítva egy textúra, akkor meg lehet-e oldani, hogy materiál cserénél csak a típusa változzon, más beállítás ne?
Mert jelen tudásom szerint ha megváltoztatom, akkor törlődnek a beállítások, van ahol a textúra el van forgatva és ezek után ha nem figyelek oda, az új anyag miatt ez az információ elvész -
dy_nmq
aktív tag
vagy simán valamelyik slotba felpickeled a materialt majd a max kérdezi hogy cseréled-e a jelenetben vagy csak az editorban - értelem szerüen az editorban cseréled. Vagy van egy olyan gomb a material editorban hogy utilities és ott van egy olyan hogy reset material editor slots.
-
Gaskin
aktív tag
Van egy kis problémám. Egy olyan max file-t buzerálok, ami sok textúrát kezel. Közel 40db-ot. Minden egyes textúrán módosítani akarok, illetve a nevüket is meg kell változtatnom. Így az eredeti ~40 helyébe már megvan az új 40db, amelyekre le kell cserélnem a már meglévőket. Szóval felhozom a material editort, és ott szépen be tudom tölteni az egyes slot-okba az egyes anyagokhoz linkelt textúrákat. Megy is frankón a cserélgetés, DE csak 24db slot van a mat. editorban, ami ha betelik,akkor nem tudom hogyan tudom megváltoztatni a maradék 15 textúrát, mert nem tudom már hová betölteni őket. Mit lehet ilyenkor csinálni? Biztos amatőr kérdés, de nem tudom mit tegyek. Előre is kösz a választ.
-
dy_nmq
aktív tag
igen a basemesh is sajat, bar hozza kell tegyem egy teljesen más jellegű projektbol emeltem át. Ilyen hibákra számítottam mint amit mondtal mert semmi ref alapján dolgoztam, csak ugy. (mire nem jo egy friss géptelepítés utáni nap mikor a max meg nem allt össze a zbrusht meg csak inditom es sculptolgatok
) Apropó ajánlom minden 3d-s figyelmébe a core i7-et renderben iszonyat mi gyorsulast el lehet vele érni. -
Hali!
Az alap modell is saját?
Először is nagyon tetszik.
Másodszor a szája sztem nem így nézne ki a szivertól. sztem jobban a szivaros oldal felé nyúlna, és az arcrésznek is jobban kellene deformálódnia a szivartól.A többi sztem stimmel, tekintve, hogy rajzfilmesebb figuráról van szó.

Grat!

-
-
törölt tag
a fintora hasonlít egy kicsit Hofira!

-
Varlaisaran
senior tag
Hello!
Valaki foglalkozott már innen NIF objekt gyártásával? (Gambyro motoros játékok, pl Oblivion, stb).
-
atila4
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy csináltam egy kört meg téglalapokat. Ki szeretném vágni a kör közepéből őket, de valahogy ott kéne maradni a körön a téglalap vonalának. Előre is kösz a segítséget!
Kép1
http://s4.postimage.org/9wdtzwa58/asd.jpg
Kép 2
http://s3.postimage.org/9k6k2vlrw/K_pkiv_g_s.jpgÉs Slice Pllane módba hogy tudok olyan lekerekített téglalapot csinálni?
Kép1
http://postimage.org/image/1w6x5xk2s/Köszönöm a segítset
-
tothbela82
csendes tag
ki mondta, hogy értelmesebb a mental mint a vray? a tesztben szereplő renderelőkre utalt a mondat és az egész hozzászólás, ott nincs vray. még mielőtt valaki az indigó miatt is a nyakamba zúdítana egy egysoros, hasonló hozzászólást, kérem bocsássson meg a merész kijelentésemért.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
tothbela82
üzenetére
csak hogy elinduljon a szokásos diskurzus, miért is értelmesebb a mental mint a vray?
-
tothbela82
csendes tag
válasz
HalasKYO
üzenetére
ha az igazán "értelmesebb" rendert nézzük és most nem akarok senkit megbántani, szóval a mental ray-t,(a vary-is ilyen eredményeket hozna) akkor közel nincs dupla ereje, sőt még másfél is alig. én őszintén szólva többet vártam számítási teljesítménybe az új procitól. szerintem itt inkább tényleg a rendszerszintű integráció komolyabb elindítása volt a fő cél, és ez sikerült.
bár az is biztos, hogy most itt lehet ilyeneken elmélázni, hogy mi lenne ha a 870-est fölhúznánk 3,4 ghz-re. akkor se lenne ilyen gyors, de megközelítené. de azért egy sima 2600-os árát láttam már 70 ezer környékén itthon plusz szállítás, szóval 75 alatt és ennek fényében nem érdekel senkit, hogy mennyin jár a mag, ha jó a teljesítménye az árához képest és egy nagyon jó kis márkás alaplapot is lehet hozzá kapni 25-30 ezer között.
amikor kijöttek az i7-es procik, a 1156-os alaplapok, nem beszélve a1366-osok min 300-400 ezerét lehetett jó gépet összerakni belőlük, most meg 200alatt sikerül (monitor nélkül). szerintem még most is jobban megéri egy 1155-ös és egy sandy bridge ár érték arányban mint a többi intel és ezt eddig az inteltől nem lehetett megszokni.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
convert to editable poly -> poly mod -> ctrl+a -> flip
(ki voltak fordulva a normalok)
-
bokrosolajos
őstag
Itt a max, feltöltöttem és megköszönném, ha valaki ránézne!
Szerdára kellene egy jóbarátomnak egy rendert készítenem belőle a szülinapjára -
bokrosolajos
őstag
Igen, renderben is ugyanaz mint viewportban!
Attila: a material editorban egyenként a textúrát hozzá kell adnod.
-
atila4
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy csináltam Zmodelerben egy modell-t. Elmentettem 3ds fájlba be importáltam 3d max-ba, de a textúrát nem tudom hogyan kell rátenni. Ebbe kérek egy kis segítséget
Köszönöm!
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
reset xform, normalok, smoothing groupokat ellenorizd. renderben ugyanugy viselkedik mint a viewportban?
-
bokrosolajos
őstag
Tudom, hogy nem biztos jó helyen teszem fel a kérdést, de most már eléggé tanácstalan vagyok...
3DS autó modellt importáltam max 2010-be és a helyzet az, hogy a fényforrások fordítva működnek - nem tudom jobban elmagyarázni, amint importálom az autót és csak egy omnit is kirakok fölé, árnyékos lesz, az alja meg világos. Ha alá húzom, akkor a tetején kap fényt és ugyanez a tükrözés a bal-jobb oldal esetében is
TDU (bnk) > Zmodeler (3ds) > 3DMax (max) a történet
Fogalmam nincs, mi tévő legyek

-
én egyenlőre iszonyat meg vagyok elégedve a 635-ös X4-esemmel is
nem csinálok semmi olyat, amihez ne lenne ez most perpill elég (pláne az árához képest). egy sandy bridge proci + alaplap árából még 2 ilyen gépet építhetnék kb 
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
tothbela82
üzenetére
Engem az döbbentett le hogy egy sandy 2x olyan erős renderben mint a mostani 965 BE m....
Ami azért nem semmi. remélem jön a bulldózer aztá ledózerolja intelt

Állítólag az renderelésben elég erős lesz... -
tothbela82
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
na ez jó kérdés. amiket olvastam a procikról, abban az szerepelt, hogy tök ugyanaz mindkettő ami a magok teljesítményét illeti, csak az egyikkel manuálisan is lehet órajelet emelni és persze a gpu-k ereje, ami ha diszkrét kártyát vesz az ember ugye akkor lényegtelen, tehát a lényeg, hogy mind kettő ugyanazt a számítási teljesítményt tudja a cikkek szerint.
-
ahogy nézem, a legdurvább sandy bridge-es gpu is valahol az 5450 és 5570 között van teljesítményben, néha az 5450-nél is gyengébb (tehát árban nagyságrendileg kb egy 12-13k-s kártya körül van a tempója). Valamivel gyengébb lehet, mint az én 4670-esem. Hogy munkára elég lehet-e? elvileg persze igen (mint írtam régebben, az intel gpu-k nem mindig támogatják jól a maya-t max-ot), de kérdés megéri-e az erősebb gpu-ért (ami mint látszik így sem olyan bestia) kifizetni egy belépőkategóriás vga árát többletként. persze nem tudom pontosan milyen árak vannak (nekem olyan 75-85 körül rémlik), de szerintem egy belépőkategóriás vga is hozza a az erősebb integrált gpu tempóját, egy középkategóriás meg mindenképp porba alázza... kérdés, egyéb dolgokban lassabb-e a 2600 és a 2600k, vagy csak a gpu-ban...
-
válasz
tothbela82
üzenetére
nem tudok pontos adatokat, nem olvastam teszteket, de tudtommal még így sem éri el az integrált gpu egy korrektebb belépőkategóriás vga sebességét... tehát szerintem egy sima gyengébb gpu-jú proci az ezekszerint olcsóbb alaplapban egy alsókategóriás vga-val ugyanolyan vagy jobb teljesítményt hozna, mint a drágább proci, egy drágább alaplapban diszkrét vga nélkül... de lehet hogy csak félreértettem valamit, hogy mi mibe megy bele... én mindenesetre 3d esetén mindig a diszkrét kártya híve voltam, legyen az munka vagy játék.
-
tothbela82
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
nem is azon a 20e forinton múlik a dolog, hanem, hogy ha van egy olyan új generációs termék, ami esetlegesen pont egy belépő szintű videó kártya teljesítményét hozza, akkor elgondolkodtató egy diszkrét kártya megvétele ha az adott célra az is megfelelhet. egyébként ha már diszkrét videó kártya, akkor viszont már legyen sokkal jobb az integráltnál, tehát nem belépő szintről beszélünk.
pont az a problémám, hogy nem tudom mire képes valójában az integrált gpu a munkámhoz mert ha semmire, akkor viszont engem nem érdekel a tuning. ergó elég egy h67-es alaplap, egy 2600 K-nélkül és máris a zsebében marad az embernek egy középkategóriás videó kártya fele mondjuk. nem a spórolásról van szó, hanem hogy feleslegesen ne adjunk ki 10 ezreket a kezünkből. egy szó mint száz valami kipróbálási lehetőség kellene, ami lehet sose lesz. -
válasz
tothbela82
üzenetére
hát én úgy vagyok vele, hogy ha valaki kiad 100-120k-t csak procira és alaplapra, akkor egy 15-20k-s 4670-es vagy NV megfelelője is bőven beférne... vagy legalábbis meg lehetne oldani (kis spórolás, stb...)
-
tothbela82
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
köszönöm a hozzászólást. egyébként az a zavaró az új procikkal és ezáltal a grafikus mag helyzettel, hogy az integrált gpu-t, csak a H-s alaplap támogatja, a 2600K-ban gyorsabb a gpu, de nivel H-s alaplaphoz rakom a tuningpotenciál elveszik, a másik esetben ha csak a 2600-zat veszi meg az ember, akkor nincs semmi gond, csak éppen annak meg gyengébb a gpu-ja. szóval ilyen szempontból látnom kéne, hogy megéri-e az erősebb gpu miatt a drágább procit megvenni, de elesni a tuningtól, vagy nem foglalkozni a gpu-val, mert nem alkalmas ilyen munkára, és megvenni a p67-es alaplapot. szóval nincs nagyon jó megoldás szerintem így látatlanba.
-
válasz
tothbela82
üzenetére
gef2-vel is max-oztam anno, ettől függetlenül gyakran korán sem hátrány, ha az embernek van egy erősebb vga-ja, még akkor sem, ha modellezik. persze ha valaki low polyt modellez csak, annak nem kell, de pl én elég gyakran bele tudok futni 10 millió körüli polyba is a viewportban, ha maya alatt subd-sítem a dolgokat. a 4670-esemmel azért persze bőven elvagyok, az 1 giga vramját is inkább a játékok használják, mint a maya. szóval persze nem kell elszállni, de azért nem árt, pláne ha az ember mást is csinál mellette... arról nem is beszélve, hogy nem lehet tudni, mi minden problémába ütközik az ember (ne feledjük, hogy a max és a maya hivatalosan csak az ati és nvidia firegl és quadro sorozatait támogatja, minden ettől eltérő vga esetén fennáll a lehetőség, hogy valami ne menjen, bugos legyen a képe, stb...) Szóval ELMÉLETILEG az ereje elég lenne egy ideig modellezéshez is, de hogy mennyire csinálja úgy a dolgokat, ahogy kellene, az majd kiderül.
amúgy a sandy bridge bitang erős proci, de amennyibe kerül, lehet is az...
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
tothbela82
üzenetére
Én is 785G vel maxoztam jó idejig... és az még gyengébb mint a te fent említett kártyád.
Ha nem gondolkozol GPU renderben akkor igen megfelel rá szeritnem is. -
Brown ügynök
senior tag
válasz
tothbela82
üzenetére
Sandy Bridge és társai a következő CPU generáció. Ami növeli a CPU számítási teljesítményét az csak jó lehet. Szerintem egy ilyen CPU-val felszerelt gép képes 3d-s grafikai munkákra. Ezek vü. nagyobb teljesítményre képesek mint az x1600 pro.
Szóval szerintem jó vétel. -
tothbela82
csendes tag
sziasztok,
a véleményetekre vagyok kíváncsi:
az új sandy bridge processzortesztben nagyon megnyerőnek találom az integrált gpu-k erejét. azon gondolkodom, hogy vajon elég lenne e mondjuk a 2600K-s 3000-res gpu-ja 3ds max-ok alá és egyáltalán 3ds grafikai munkákra. szerintetek? a játékos tesztek szerintem biztatóak.
még mielőtt valaki kapásból elutasítja a nem diszkrét kártyás dolgokat a kérdés miatt, leírom, hogy pl én a mai napig az egyik gépembe egy ati x1600 pro-t használok 256 mega rammal ami már 4 éve is csak a közép kategória alját képviselte és van úgy hogy 2 millió poly-t mozgat meg a monitoron, (textúrák nélkül).várom a véleményeteket.
-
törölt tag
Hello,
új vagyok még itt és a max-ban is.
Meg tudnátok mondani, hogy a visszaverődés miért csillan be ennyire? Talán sok bouncing volt megadva?
Illetve, hogy mivel tudom mental ray alatt radikálisan csökkenteni a rendering idejét, minimális minőségromlás mellett ha nem cserélem le az egymagos vasat. (a világítás mr.omni és spot voltak)
köszi!
-
HalasKYO
aktív tag
Helo!
Had kérdezzem meg mi a véleményetek a Vray RT - iRay GPGPU alap renderekről ?Mindegyiket kipróbáltam, de hogy sebességben nagyon nem hozzák azt a 20x-os gyorsulást...
VrayRT hozza, de nagyon zajos lesz a render. (material bugok stb stb )
Így használhatatlaniRAY már jobb kevesebb vele a bug (eddig nem nagyon), de a compiling (fordítás) elvisz annyi időt hogy azalatt sima mental ray el is kirenderelem, ÉS
van egy max script amivel lehet állítani iray ben hogy CPU hány magja illetve hogy hány, melyik GPU rendereljen.AMD 965BE és egy GTX 470 esem van.
1mp különség van a CPU+GPU --- GPU --- CPU közt ami szerintem siralmas...
-
Vico87
tag
Sziasztok!
Olyannal találkozott valaki, hogy D3D9 módban kifagy a 2010-es Max GTX460-as kártyával?
D3D10 és OpenGL mód mennek, de a D3D10 minden háromszög körvonalát kirajzolja Edged Faces bekapcsoláskor, nem csak a polyk körvonalát.
szerk.: Win7 64 bit, és a Max is 64 bites
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
jhos910
üzenetére
Szeva
Ha gyorsan akarod megoldani akkor menj border sub object modba ("3"gyorsbill), jelold ki a lyuk peremet aztan klikk jobb oldali panelen cap-re.
Ugyanigy mukodik edge modban perem kijelol->bridge
Ha viszonylag bonyolult a lyuk formaja/felulet amin elhelyezkedik, erdemesebb manualisan megoldani, eredmeny nem lesz annyira kusza.
polygon sub object level/create aztan szepen egyenkent hozz letre uj polykat a perem menten levo vertexekre kattintassal.#2
Kulonbseg ki is merul annyiban amit irtal.
Ha vmi olyan alapformabol indultal ki, amit meg tervezel modositani, vagy olyan modositod van ojjekten aminek parameterezhetoseget meg akarod tartani, akkor hasznalj edit poly-t.
Amugy csak siman konvertald editable poly-va.Boldog buekot mindenkinek
-
jhos910
senior tag
Szevasztok, új vagyok és lenne pár kérdésem amit a tutorialokból sem és próbálgatással sem tudtam meg:
Van egy poligonokkal körbezárt luk amit én fel akarok tölteni...de hogy ?

(véletlen kitöröltem egy részt amire lenne szükségem)Az lenne a legjobb ha a felesleges poligonokat ki tudnám törölni és a helyükre egy sík plane kerülne.
Másik kérdés:
Van e külömbség ha egy testre editable poly módosítót rakok vagy ha átkonvertálom?
(azt észrevettem hogy a módosítót ki tudom kapcsolni később de ha konvertálom akkor nem látszik honnan indultam el.)Melyiket érdemes használni?
B.Ú.É.K. mindenkinek és köszi a választ!
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
gondoltam meglepem magam....
-
-
Nyúltáp
senior tag
Boldog Karacsonyt mindenkinek es kulon koszonet a Jezuskanak az esemeny zavartalan lebonyolitasaert plusz a Digital Art Masters-ert, eves 3dcreative elofizetesert meg azert a par tut dvd-ert

Intuos meg uton
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.