Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KnightMan #1123 üzenetére

Nálam sem csinált így semmit...

Na, de hogy valami (remélhetőleg) használhatót is írjak:
    Jobb gomb az objektumra, a Quad Menu-ből válaszd a Curve Editor-t.
    Namost, miután ez megynyílt, ne menjen el az élettől a kedved :D, inkább bal felül jelöld ki az illető objektumot, majd menj a menüsorra, ott Tracks -> Visibility Track -> Add.

Az Y tengelyen megjelenik az 1-es érték, ez a teljes láthatóság, míg a 0 a lathatatlan objektumhoz rendelt szám. Az X tengely az ''idő''. Felül keresd meg az Add Keys gombot, s pakolj egy-egy kulcsot a leendő animáció kezdetének, majd végének idejéhez (frame-jéhez). Csak az 1-es értékre tudod letenni őket, de ezt segít helyrehozni a Move Keys gomb. :)
    Használd az alul levő zoom gombokat, valamint a felső, görbületet befolyásoló eszközöket is. (Ha lineárisat szeretnél, akkor értelemszerűen a Set Tangent To Linear kell majd Neked.)

Ha kész, lépj ki, s Auto / Set Key segítségével belőve az animációt, már renderelheted is a végeredményt. :))

Legutóbb nekem így összejött a dolog, tehát ezúttal lehet, hogy nem írtam írtam nagy hülyeséget... :)

RefeeZ: Nálad működött úgy, ahogy írtad? Csak mert én úgy tudom, az a módszer a láthatóságot Key-ektől függetlenül, konstans értékre állítja. Ha ilyesmit szeretne animálni az ember, szerintem nem ússza meg a Curve Editor-t. Vagy igen? :F :)

Hú, basszus, elmúlt éjfél, s 5-kor kelnem kell! Ráadásul hiába hegesztettem idáig az Audi-t, a nyomorult vertex-ek kibabráltak velem. De már kezdek felülkerekedni. :DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák