Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
YODA mester
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Válasz: Biped ... Persze itt is adódnak kérdések bőven...
-
YODA mester
senior tag
to Nyúltáp: Ki kéne gyökölni hogyan lehet egy darab Mesh-t csontvázzal mozgatni... Pl. Mondjuk egy Mesh 10db Vertexét hozzárendelni egy csonthoz és azok a Vertexek külön mozognának a többitől...
-
Heh, még egy vizsgám lesz, aztán megint szabad leszek, mint a madár (csak sajna nagyon csonka szárnyakkal, ha sikerál a vizsga, akkor is csak 15 kredit csurran be...
)
Utána lesz végre időm foglalkozni mind a már beígért poly tutorral (felni készítése), valamint az általam már vagy egy hete dédelgetett ötletemmel, amihez most kezdek hozzá (annyit mondok egyenlőre, hogy organikus, és nem autó
) Szóval mindenkinek jó munkát 
Ja persze mondjuk sejthetitek, mi lesz itt jövőhéten, mikoris vége lesz a vizsgaidőszaknak. Hivatalosan kedden. az azt jelenti, hogy vasárnapig buli buli hátán -
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
hát 13 óra meló után vhogy nincs kedvem még netezni sem

-
Jinghis33
csendes tag
Nah... megint itt
Majd valamikor, ha hazaesz a fene.... felrakok pár munkát, lehet nyugodtan bírálni... persze nem valami nagyon jó minőségű... kicsit nagyon nem.
... de azokon még úgyis firkantok pár dolgot még... majd várom a tanácsokat.
Addig is hódolás a gyakorlattabnak, és a +d studio Max-nek
-
Nyúltáp
senior tag
Szeva Jinghis, télleg nem mostanában voltál errefelé.
Yoda, télleg hülye vagyok..végig pbomb-ot magyaráztam neked, miközben a parray-re gondoltam
nadeakkor kis segítség, ha el akarod tűntetni a source objectet, egyszerűen animáld a materialja opacity paraméterét...plö 30adik frame-nél robban fel, akkor 29ig legyen 100, 30nál meg már 0.....bár gondolom egyértelmű
Animálni ugyanúgy tudod, mint bármilyen más dolgot max-ban, auto key benyom, aztán paramétert változtat....vagy persze set key, kinek hogy tetszik. -
Jinghis33
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Kössz szépen, van az...
. Csak, egy kicsit lemaradtam, így a felfedezgetésekben, hátha tudtok tanácsokkal ellátni. De azért jó, hogy van egy pár 3d modellező itt. 
-
YODA mester
senior tag
Kaptam Brazil R/S renderelő plugint, de mikor át akarok rá váltani Assing Rednerer-ben akkor ezt írja ki kis konzolocskában:
Brazil r/s license error - Render Halted
Unable to acquire a WORKSTATION license
==================
Errorcode-See Chap 2.8 of Brazil Manual:
==================
PARAMERR:
License data is invalid. Contact SplutterFish
==================
Host Info:
==================
Brazil r/s V1.2.56
3ds max 6000.13.0.3328
[Szerkesztve] -
-
Jinghis33
csendes tag
ÜdvözletLátom szépen megnőtt, a fórum amit indítottam, de sajnos, én jóőár ideig nem szóltam be. Szóval csak annyit, tennék hozzá, hogy tanulmányaim miatt, nem tudtam eddig hozzászólni dolgokhoz. Se a munkáimhoz. Szóval, újból elkezdem a dolgokat, bármilyen jótanácsot fogadok, Material editor, Editable mesh, path.. stb.-val kapcsolatban, előre is köszönöm.
-
Crashpert
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Hi!
Ha vannak tutorialok egy igazi kezdő számára, akkor azt megköszönném...
hwpiac@citromail.hu -
YODA mester
senior tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
Nem mondtál újat... Se választ...

[Szerkesztve] -
atm*RefeeZ
tag
textúrát kéne hogy tudj rá húzni normál esetben és azért nem szétrobban hanem újat csinál mert particle-ket generál ,minden ezzel megoldott robbanásnál az alap bolygó / tárgy visible-jét viszik 0-ra így tűnik úgy hogy robban ...ha nem ez a gáz akkor vmit rohadt mód félrolvastam és bocs
-
YODA mester
senior tag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
to Nyúltáp: Elolvastam a Tutorials-ban az Particle bla-bla alatt az Explosions-t, hogy végre szétrobbancsam aztat a bolygótot, de PBomb az egést tutorial-ban sehol, viszont PArray igen... Hát leraktem egy ilyet és pick-eltem hozzá a bolgyó Geosphere-jét de nem a GeoSphere robban széjjel hanem egy új Sphere és nem tok rá textúrátot áhúzni...
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem a LED után elég erős váltás egy volvo.
Probálj apró, de azért vmennyire bonyolult tárgyakat modellezni.
Én plö mikor elkezdtem foglalkozni 3d-vel, szinte mindent lemodelleztem az íróasztalomon. Óra, egér, dezodor, napszemüveg sötöbö.
Folyamatosan kell haladni, nem lólépésben, mert akkor csak csalódás éri az embert.....kivétel persze ha őstehetség
-
törölt tag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
mayával készült, nem 3Ds maxal, asszem Mib glossy materialel, ahol a reflectiont nagyobbra állítottam.
Szivesen szórakoznék ilyenekkel( modellezéssel) de nem megy.
Rengeteg idő és csak ilyen ledre futja.
Egyszer elkeztem egy volvoS60-t de az 1/10 éig jutottam kb. mert a mayaPLE-t nem lehetett folytatni rendes mayával.
-
YODA mester
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Könyörgök segíts...

-
YODA mester
senior tag
Jó lenne Nyúltáp ha feljönnél MSN-re, mert kéne kis segítség..!!!
-
YODA mester
senior tag
to Nyúltáp: hogyan lehet másolni a cpoy >> paste-olni a keyframe-eket, hogy beloopoljam a lépegetők mozgását..? Illetve Right nézetet beállítani...?
[Szerkesztve] -
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Hát erre én is csak azt tom mondni, hogy mittomén....nem lehet, hogy túl nagy értéket adtál meg motion blurnak?
hogy érted amúgy, hogy ''vibrálnak''?
Képek tényleg nagyon jók, mondjuk vért fogsz izzadni, mire körbe vagdosod a karaktereket.
Képeken van vmi utómunka, vagy csak simán rá van pakolva a nyers render a videóra? -
YODA mester
senior tag
to Nyúltáp: Most vettem észre, hogy a kirenderelt lépegetők vibrálnak össze-vissza és rájöttem, hogy az Image Motion Blur miatt van, de fingom sincs miért...
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
YODA mester
üzenetére
miért nem kérdezed meg google bácsit?
''Description: The NVIDIA Quadro NVS 280 PCI is a 64 MB DDR SDRAM, graphics add-in card that delivers professional 2D workstation performance and integrated features of the NVIDIA Quadro NVS 280 Graphics Processor Unit (GPU).''
tehát semmit. :) -
YODA mester
senior tag
Gyerekek, ez a Quadro NVS280 mit tudhat..?
-
atm*RefeeZ
tag
wow!jól néznek ki a képek,így tova!grat!
-
YODA mester
senior tag
Asszem a Duel of the Knights és a Sötét Oldal 2 stáblistáján Nyúltáp már tuti rajta lesz...
Persze ha megmondja a nevét...
Émmeg így állok, még maszkolatlanul (videó nem takarja még a 3D-t):![[kép] [kép]](http://worldismine.uw.hu/lep.jpg)
![[kép] [kép]](http://worldismine.uw.hu/lep2.jpg)
-
YODA mester
senior tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
Ez volt a téma...
-
törölt tag
Jelenleg így állok: [link]

Nem röhög!
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
:))
nincsen 2 quadro fx-em, nem is lesz meg minek. (de attól még arra esküszöm :).
egy 6800LE-t (30-40k) vagy GS-t (50k?) akarok majd softmoddal quadrosítani.
[Szerkesztve] -
atm*RefeeZ
tag
öcsém mennyi gazdag ember jár ide?de ki nem *ja le hogy ki mire esküszi?attól hogy burzsujok vagytok ez még 3d topik és nem ''mennyipénzedvan?!'' és társai...szerintem...
-
törölt tag
Elkezdtem készíteni egy CPU hűtő ventilátort, egyszerű modell, mindazonáltal úgy látom, egész kafa kis videót is ki lehet hozni belőle. Majd particle systemekkel megtuningolom, frankó kameramozgás, anyagozva, nyamm....

Ezt így esténként készítem, aztán vizsgaidőszak után pedig back to Audi.
Ma viszont céges party, imádkozzatok, hogy túléljem!
Videókártyából nem tudom...nálam gyorsult a viewport, de hajlamos vagyok ezt elsősorban a procinak betudni. Az Audinál most is észnél kell lenni, a kasznit és felnit együttesen nem bírja el a cucc. -
YODA mester
senior tag
válasz
junk_corp.
üzenetére
Haja... Majd ha 6600GT sli helyett Quadro FX sli lesz én is arra esküszöm...
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
YODA mester
üzenetére
én két quadro fx -re esküszöm, sli-be. :)
-
YODA mester
senior tag
Az két 6600GT-re esküszöm SLI-be...

-
junk_corp.
csendes tag
gyorsan renderel nagyon összetett modelleket, wireframe- módban. A viewportokat tunningolhatod vele szépen. otthonra 6800-at kell venni és azt soft-moddal quadrosítani.
egyébként többek között azért sokkal drágábbak a sima hatnyolcnál mert ezek a kártyák az ismertebb 3d-s alkalmazásokhoz finomhangolt, 'kultúráltabban' megírt drivereket kapnak.
[Szerkesztve] -
törölt tag
hali,
nézegettem, hogy miket csináltok és úgytűnik le vagyok maradva:
[link]
de kezdésnek nem rossz, ugye?
Gratulálok az alkotásokhoz, mindegyik baromira tetszik...
...mennyi idő egy valalamirevaló Izét megalokotni? ...csak annyit tudok, hogy baromi sok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Lehet azért maszatol projection map, mert kis felbontású képet nyomtál be neki.
Nálam kristály tisztán kivetíti.
2. kérdésre nagy hirtelen, azon kívűl, hogy vmi elütő színű tárgyat teszel be, és kompozitba kimaszkolod más nem jut eszembe
[Szerkesztve] -
atm*RefeeZ
tag
szép estét

max8at aki próbálta plz írja meg hogy neki fagy-e a style hair,nálam mikor done-ra nyomok és készülök ráizgulni a csucsu látványra kiírja hogy hát öcsi ezt buktad...és ennyi:S max ugyan nem de ez a shave csontra fagy:S -
ByB
addikt
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
Akkor ''összvissz'' a preview képek gyorsabb mozgatásában segít? Mert a renderelés csak a procitól és a memmóriától függ... Akkor viszont nem értem a borsos felárat egy 6800-as és egy quadro FX között!?

-
atm*RefeeZ
tag
imho szebb képed nem lesz tőle,persze nem vagyok túl jártas a témában de ha sejtéseim igazak akkor igazam van

-
ByB
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Nekem is hasonló érzéseim vannak, hogy nem használnám ki! De a mostani kártáymra csak 10k-t kellene rádobni! Tényleg csak a preview képének gyorsabb megjelenítésében segít? Vagy esetleg szebb képminőséget is biztosít?
-
-
ByB
addikt
Sziasztok!
Lehetőségem nyílt egy Quadro FX4000 vásárlására. (16/6 pipe-s) Jelenlegi kártyám egy Asus X800, ami abszolút nem 3D munka specifikus? Milyen javulást várhatok a Max terén? Szebb kép, gyorsabb renderelés...? Illetve igényel-e külön 3D Max plugin-t egy ilyen kártya, vagy sem? Várom a segítő hozzászólásokat!
üdv
Bence -
Nyúltáp
senior tag
heh, kösz srácok

-
atm*RefeeZ
tag
grat mindenkinek mindenhez
remélem ha meglesz a félévkor mindenem akkor kicsit nekülök énis maxozni aztán meglátjuk mi sül ki belőle
Nyúltáp : jobbulást;) (hiányoznál

) -
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
grat

én meg még mindig szarul vagyok.
Aszonta orvos vmi piros cédulás betegségem van, szal ne nagyon menjek emberek közé
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Ha úgy csináltad a riggelést ahogy írtam, akkor valszeg pont a point helper miatt mozog szarul a láb. Csak akkor fog jól mozogni, ha a két HI solveres kötögetésből létrejött IK chain-t egyszerre mozgatod, ezért kéne hozzákötni őket egy point helperhez.
Csontozást hogy csináltad? physique vagy linkelgetéssel?
Point helperes dolog nem nagy ördöngőség, lerakod, shematic viewban meg hozzákötöd az aktuális lábhoz tartozó IK chaineket(valszeg IKchain01 meg 02)
Falomb árnyék: Egyszerű projection map-el. A fő fényednél az advanced effects alatt projection maphez nyomj be egy fekete fehér...vagy akármilyen képet egy lombról.
Kamerától való távolság: DOF, depth of field, ha leraksz egy kamerát, a tulajdonságainál tudod majd bekapcsolni, de irdatlan lassú tud lenni, mivel elég jól lehet fakelni, nem is nagyon használják videókhoz.
Fakelés lényege, hogy számoltatsz egy + pass-t max-el, a z-depth-et, ami a tárgyaknak a kamerától mért távolságát tárolja, aztán kompozit progiban egy kis blurral már viszonylag simán elő lehet idézni az effektet. -
meglett a dimat vizsgám

-
YODA mester
senior tag
A talp probléma nagyjából megoldótott, de persze nem az igazi... Viszont nagyon fontos lenne, hogy hogyan tudja falomb árnyékokat létrehozni és hogy tudjam érzékeltetni a kamerától való távolságot..? (a távol van akkor homályosabb a lépehető)
-
YODA mester
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Illetve még azt, hogy hogyan mozoghatna a talp mindig vízszintesen... Ha előre tolom a lábat akkor a talp ne emelkedjen, mint itt...
-
YODA mester
senior tag
Na sikerült becsontozni.. Mozog minden, de kihagytam a point helper-t, mert azt nem értettem...
Most azt kéne kitalálni, hogy hogyan tudom loop-olni a mozgást... -
Nyúltáp
senior tag
ahoj
az elmúlt egy hétben eléggé a halálomon voltam..igazából még most is
úgyhogy erőm sem volt géphez ülni.
Yoda:
jah, kötsög atw-sek törölték megen tárhelyem..jó szokásuk, úgy 2 havonta eljátszák
nahszóval
azóta eszembe jutott egy sokkal egyszerűbb megoldás is, úgyhogy inkább gyorsan összedobok mégegyet. Első képig ugyanazt kell csinálnod, tehát a csontrendszert ugyanúgy kell felépítened, meg IK solvereket is ugyanúgy kell kötögetni.
[link]
A skinnelésnél jutott eszembe, hogy egyszerűen hozzá is lehetne linkelni csontokat a testhez. Nem kell szarakodni physique-vel.
Ehez persze előbb be kell állítani pár dolgot.
Nemtom hogy van kialakítva a modelled, ha egy mesh az egész, akkor szét kéne szedni vhogy úgy, hogy ízülettől ízületig egy mesh legyen. Na ez elég hülyén hangzott. Arra gondolok, hogy az a terület, amire egy csont majd hatna egy mesh legyen és külön álljon a többitől. Plö talpára egy csont hat, tehát a talp rész egy modell legyen, ne legyen minden egyes csavar külön mesh, és a talp legyen leválasztva a test többi részéről.
Miután így felosztottad a modelled, minden egyes rész pivot point-ját mozgasd pontosan arra a pontra, ahol az csatlakozik az utána következő részhez
[link]
ezután rakj le egy point helpert(create/helpers/point) és egy dummyt(create/helpers/dummy) a képen látható helyekre.
[link]
(természetesen point helper kell a másik lábhoz is)
A point helperrel majd a múltkor problémás IK chain-eket tugggyuk mozgatni, a dummyval meg a ''fejet''. Mivel a lábakat két külön csontrendszer mozgatja, kell egy átkötő híd szerűség, amivel összekapcsoljuk a kettőt, ez lesz majd a dummy.
Most már csak néhány kötögetés van vissza, oszt meg is vónánk.
Menj a shematic view-ba(graph editors/new shematic view)
Ezt arra találták ki, hogy egy hierarchikus rendszerben átláthasd az egész jelenetedet.
Először is linkeld hozzá a két HI solver létrehozásakor létregyütt IK chain controllert a point helperedhez a bal felül, közvetlenül a sima egérmutató ikon mellett lévő gombocskával. Ha rosszul linkeltél vmit, a mellette lévő gombbal tudod feloldani a kapcsolatot. Arra figyelj, hogy linkelésnél mindig az alárendelni kívánt cuccos felől kell a másik irányába kötögetni. Amúgy ki is jelzi egy nyilacskával a kapcsolat irányát.
[link]
Ezután kötögesd hozzá sorban az összes csonthoz az álltaluk mozgatott részt.
Végül a két láb csontrendszeréből a ''legfelső'' bone-t linkeld hozzá a dummyhoz, majd a fej részt is kösd hozzá.
[link] -
YODA mester
senior tag
Milyen progival lehet gif-et csinálni..?
[Szerkesztve] -
YODA mester
senior tag
MAX tutorial kezdőknek...
![[kép] [kép]](http://worldismine.uw.hu/anim.gif)
-
Na csak hogy ne csak a szám legyen nagy, hanem csinálok is valamit, egy kis fölös időmben belekezdtem egy Nissan 350Z-be
[link]
Igazán még csak vagy 40 perc meló van benne, viewplaneekkel együtt, szóval ne várjatok sokat még...
-
válasz
YODA mester
üzenetére
...
-
YODA mester
senior tag
De neke msegítsége kell a csontozásban, meg azokban amiket leírtam... Jó lenne ha nem csak a köcsög vizsgákkal törődnénk ebben a topikban... Nyúltáp csontozós hsz-éből eltüntek a képek és nem tudok így haladni...
[Szerkesztve] -
Lol...
Hát igen, erősen elkellene kezdenem abszolválni a vizsgákat, mert nem lesz ez így jó...
De legalább most délelőtt kitakarítottunk... -
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Igen, én is akkor fogok nekiesni a járgánynak. Aztán ismét régi fényében fog tündökölni a topic.

Közben összeállt az új gép!
Ha minden elemet látni szeretnék, úgy sajnos nem képes teljes pompájában megjeleníteni az Audit, viszont külön a kerekeket és a kasznit már igen. 
-
válasz
YODA mester
üzenetére
Ha vége lesz a vizsgaidőszaknak, és Isten is úgy akarja, hogy itt folytassam a sulit, akkor majd modellezek már én is

-
YODA mester
senior tag
Nyúltáp sincs sehol, amikor marh nagy szükségem lenne rá...

-
YODA mester
senior tag
Halott ez a topic, én mondom...
-
Basszus, nem elég, hogy 29.-én nem sikerült az analízis vizsgám, most a diszkrét matek se jött össze... Dimat 2. meccs kedden...

-
YODA mester
senior tag
Illetve hogyan lehet azt hogy ami távolabb van az legyen homályosabb illetve hogyan tudnék fa lombjának árnyékait előállítani..?
-
válasz
YODA mester
üzenetére
Rajzold meg a képeken az alpha csatornát

-
YODA mester
senior tag
Na emberek... Ha még nem meséltem, akkor most megteszem... Besegítek a Fix.tv-s Füle Zolinak a Sötét Oldal 2-be és most kaptam meg a snitteket amire bele kell tennem a lépegetőket... Csak fingom sincs, hogy a susnyás, meg a fák, a fű hogy fogja takarni a lepegetőket...
Megtisztelő lenne ha segítenétek nekem...
[Szerkesztve] -
op9
aktív tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Nem kell nekem Screenshot-okat készíteni, megtették már helyettem
:
[link]
Full ez. -
op9
aktív tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Az fotó
. -
op9
aktív tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Köszi a pozitív visszajelzést!
[link]
Itt alul van egy link. Ott találsz még képeket.
Majd ezzel a beállítással is renderelek másik nézeteket.
RX-8-at pedig minden második ember csinál
, uhogy azt nem akartam.
De egy 6. generációs Honda Civic Hatchback-et még szeretnék elkészíteni, de az sajna nem mostanában lesz.
Az animmal meg csak okosan! Azt tényleg nem szabad elkapkodni!
Balika911: köszi neked is! És hajrá azzal az A3-assal! De a vizsgák most biztos fontosabbak.. nekem is. -
-
op9
aktív tag
BUÉK mindenkinek!
Nem látom a műveket!!
Lassan áttérünk hardver topiba
.
[link]
Üdv! -
törölt tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Ha majd eladó lesz, dobj egy privát üzenetet légy szíves.

Ha lesz pénzem, megveszem.
Most már csak a GTX-re várok, ami ha igaz, holnapután már nálam lesz, s meglátjuk, mit is tud az új erőgép. Közben némelyest eltértem az eredetileg kiszemelt alkatrészektől, eddig ilyen a cucc: [link]
-
YODA mester
senior tag
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
jah, akkor egy sima extrude-al renderelhetővé teheted. És az még talán nem is zabálja meg a memóriád.
De van a text beállításainál is egy renderable pipa. viszont akkor csak a körvanalait rendereli.
Balika
neeeem, nem irigykedem
-
törölt tag
Emberek, úgy néz ki, a tervezettnél korábban összeállt az Audi-gyártó gépszörnyeteg!

Ami lesz benne:
Asus A8N-E alaplap, Athlon 64, 3200+ proci, (Venice E6, 2400MHz@alapfesz
), Artic Cooling A64 Freezer Pro hűtő, 2x512MB Geil Value RAM 400@480MHz, és egy Albatron 7800GTX (@500/1300MHz) videokártya.
A cuccok - hűtőt leszámítva - használtak. Ezzel a konfiggal nagyon remélem, hogy nem lesz gond az én kis A3-asom megjelenítése...végre nem kell egyfolytában kapcsolgatnom a layer-ek között, yeah, alig akarom elhinni!
Abba meg bele sem merek gondolni, mit fog művelni a GTR, a Need for Speed: Most Wanted, ill. az Underground 2!
Bocsi, hogy ezt így idetoltam, de marhára örülök, hogy végre sikerült összegürizni egy komoly gépre valót, s hogy végre én is megtapasztalhatom a 64 bites számítás előnyeit.
-
YODA mester
senior tag
BUÉK MINDENKINEK..!!!
Nyúltáp: Ugye a Text az alapba nem renderelhető... Ezért tolni kell neki valamit, hogy az legyen... Blevel-el oldottam meg eddig mivel arra való, de azzal out of memory van... -
törölt tag
Én is boldog új évet kívánok mindenkinek!
Este meg csak ésszel ám...
[Szerkesztve] -
atm*RefeeZ
tag
csatlakoznék az előttem szólókhoz azaz : uffuff Boldog új évet kívánok mindenkinek ;)
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
jaja
BÚLYÉK mindenkienek vazee
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
junk_corp.
üzenetére
[link]
mental ray-hez wireframe shader
vrayben van beépített vrayedges néven asszem, és ha jól rémlik brazilhoz is van alapban.
scanlinehoz tudtommal csak az ''átlátszó'' shader létezik -
Még mielőtt elfelejtem, Buék mindenkinek
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
100%-ig ugyan nem értem a kérdést, de gondolom egy sima extrude is megoldás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... de azokon még úgyis firkantok pár dolgot még... majd várom a tanácsokat.
PArray-re hogyan lesz textúra..? Illetve a Brazil-os téma..? MSNre felnézhetnél cseppenetet... 

A viewport-os megjelenítéssel még nem volt sok problémám!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)