Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
balintka
addikt
válasz
Quinine911 #137294 üzenetére
Még van 1 db Diablo-s csomag az Alzánál ez most best buy így 235-ért, a játék nélküli csomag is ugyanannyi. Sima gépük van még "bőven".
-
NyMRooD
őstag
válasz
Quinine911 #137283 üzenetére
Nincs olyan, hogy Xbox One Series X, 2020 előtt volt Xbox One, abból később lett Xbox One S, Xbox One S all digital és Xbox One X, ezek 2020-ban "kifutottak" és jött helyettük az új generáció amiben van Xbox Series S és Xbox Series X, te utóbbit keresed, a topik egy ideje arról szól, hogy eltüntek az itthoni boltok polcairól, már csak alzánál van.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
philoxenia #137293 üzenetére
Köszi, végignézem
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
GEIL
addikt
válasz
l.skywalker #137290 üzenetére
159.000 Ft - 239.000 Ft-ig terjedően több helyen találni még idehaza.
(jól döntöttem hogy egy "felbontottat" nyáron meglőttem durva jó akcióban)
-
Quinine911
aktív tag
válasz
l.skywalker #137290 üzenetére
Akkor igy jártam sajna
Az uj 2Tb-st vajon miért nem forgalmazzák/hozzák be?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Quinine911 #137287 üzenetére
Egy ideje erről van szó a topikban, hogy X-et már nem lehet kapni itthon
-
icemad
nagyúr
válasz
KD6-3.7 #137284 üzenetére
Ha van gamepass ultimate előfizetésed, akkor játszhatsz vele xboxon, telefonon, tableten, tv-n, PC-n.
Ha megvetted a játékot, akkor meg azon, amire megvetted. (pc/xbox)
Azt viszont nem tudom, hogy, ha xboxra vetted meg és telefonon játszanál, akkor kell e előfizetés. -
Quinine911
aktív tag
válasz
hombre[EU] #137285 üzenetére
Hehe. Hát de ténlyeg. Egy régi sima Xbox One-ról szeretnék upgradelni X-re, de sehol nem találok, alzáról meg többen irták h hibás, hiányos stb terméket kaptak, nem akarok kockáztatni.
máshol ami megbizhato magyar bolt meg nem találok Series X-et sajna. Csak Series S-t mindenhol.
(Persze van még Nintendo Switch is, az alap, forever)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Quinine911 #137283 üzenetére
ezzel a kommenttel ki kell tapétázni az xbox marketingesek irodáit
-
KD6-3.7
őstag
Srácok olyat tudok, hogy boxon elindítani a Stalker 2-t? Vagy ezt csak telóról lehet vagy csak akkor, ha megvettem a játékot?
-
Wesder
titán
válasz
Quinine911 #137280 üzenetére
One S meg One X az előző generáció volt, ne azt vadászd.
-
Quinine911
aktív tag
Sziasztok, amúgy azt lehet tudni, hogy miért nem hoz ide hivatalosan az MS ilyen új Xbox-ot? A csóróság vagy mi lehet vajon az oka?
Én is X1X-et vadászok, de megmondom őszintén régit is csak kb Alzán találok… sehol máshol, mindenhol csak X1S-t tolják… -
Wesder
titán
válasz
NoOne1976 #137272 üzenetére
"Szerintem ma reggelig nem tudtuk (még mi sem), hogy supporton keresztül rendelhető. És ne feledjük azt se, hogy valamilyen szintű angol is kell hozzá."
Most már tudod. 2024-ben aki nem tud legalább egy kicsit angolul, az meg így járt. Ott a DeepL meg társai, lehet használni.
Mint írtam az átlag vásárló majd vesz mást, aki meg utánajárt az tudja pótolni a tönkrement konzolját.
Nyílván ennek elöbb-utóbb az lesz a vége hogy nem lesz Xbox, de úgy se tudsz mit tenni ellene.
-
negyven2
veterán
válasz
NoOne1976 #137272 üzenetére
Ez igaz, de én már nem egyszer hallottam, hogy lehet onnan is rendelni ide. Amúgy érdekes ez az MS Store-os konzol rendelés, mert bár ide nem lehet közvetlenül az oldalon keresztül rendelni, de pl. Szlovákiaba igen, és ott sincs MS Store az konzolok esetében (nem tudsz a szlovák oldalról konzolt venni).
-
ndomokos
tag
válasz
balintka #137275 üzenetére
Igen mert nagyon bosszantott hogy kisfiam szerette volna ezt a 2TB os modellt és sehol nem volt, így megkérdeztem lehetséges-e cross shipping olyan régióba ahova nem támogatott a szállítás és lám, minden további nélkül mondták, hogy természetesen igen…
Meglepődtem mert sehol nem láttam ezzel kapcsolatban tájékoztatást, ezért gondoltam, hogy megosztom veletek. Ha gondoljátok tegyétek bele összefoglalóba, szerintem nagyon hasznos infó lehet sokaknak, akik ezt a “hack-et” nem ismerték eddig.
-
ndomokos
tag
válasz
balintka #137273 üzenetére
Nem, bőven elég ha simán supportnak jelzed, hogy szeretnél vásárláshoz segítséget kérni, onnantól kapsz egy verifikációs emailt egy kóddal, így igazolod magad, és egyértelmű válaszod kell adnod, hogy megerősíted a rendelésed, megkérdezi paypal vagy kártya, és hova szeretnéd kérni. Utána készen is vagy, kapod a mailt a rendelésről számla pedig 48órán belül érkezik. Az mindegy melyik ország supportját kérdezed.
rendben amit megérkezik jelentkezem -
balintka
addikt
válasz
ndomokos #137249 üzenetére
És hogyan kéred a segítséget chaten? Nyitsz egy másik böngésző fület, közben nyitva marad a rendelés fül? Azon meddig viszed el a rendelést? Ahol a számlázási országot kell kiválasztani, már ott nincs Magyarország.
Majd beszámolhatnál, ha megjön, milyen (hány nap volt, csomagolás mennyire volt biztos, stb). Köszi!
Wesder: MM-ben és máshol is csak Series S van, a régi fekete Series X sem kapható már sehol náluk. Lassan csak az Alzánál van fekete SX.
-
NoOne1976
őstag
-
Wesder
titán
válasz
dReFiX #137270 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer a hozzászólást. Nem állítottam hogy van MM-ban gép. Az Átlag Béla meg így járt.
Most megint az van, mint az OG Xbox idején. Annak lesz beszerezhető, aki utánamegy, a többiek meg játszottak máson.
Én sem örülök neki hogy ez van, de már beletörődtem hogy lassan mehetek vissza PC-re, ha nem lesz több MS konzol.
-
Sziasztok!
Használ itt valaki iOS-szel ilyen Series kontrollert?
Olyasmi érdekelne, hogy csatlakoztatáskor lehet látni a kontroller merültségi állapotát is iPad és iPhone akku-widget felületén, de nekem eddig még mindig úgy merültek le a kontrollerek, hogy a widget szerint még bőven volt töltöttség az akksikban (a zöld karika még kb 3/4 részig fogy csak le ilyen esetekben)
Normális akksikkal reális értéket tud mutatni ez a widget a merülési állapotról?Nekem kizárólag agyonstrapált, életkínzott, régi akksijaim vannak csak.
-
NoOne1976
őstag
válasz
dReFiX #137264 üzenetére
Amúgy ez tényleg jó felvetés. Van legálisan 3 év gpu-m, elromlik a konzol. Akkor ms válasza, hogy játszak cloudban, de mi lesz a megvett mondjuk száz játékkal? Persze erre mondhatják, hogy őket ez nem érdekli, de innen lehet eljutni ida, hogy a usert se fogja érdekelni a cég terméke. És tök mindegy, hogy kiadja esetleg ps-re, láttunk már egy-két cancel dolgot.
Persze ms-nél (sajnos) nem csodálkozook semmin. Gond nélkül dobták a Nokiát, a Mixert stb. -
dReFiX
senior tag
válasz
nincsnév007 #137258 üzenetére
Vagy ha van két év gp be tarazva és meghal a d1 vásárolt xbox akkor így jártam?😂
-
csuvicsuva
addikt
válasz
hombre[EU] #137253 üzenetére
Persze, hogy gusztustalanul drága, de nézd meg, hogy mennyiért adják most itthon az alap 1TB verziót.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #137253 üzenetére
Limitált kiadású konzol, az mindig irreálisan drága.
-
NyMRooD
őstag
válasz
pzstm #137243 üzenetére
De akkor döntse el az MS, hogy most kiadó vagy platform gyártó, ha előbbi jöjjön minden ps-re is (a gp -vel is próbálkozhatna), ha utóbbi akkor meg ne adja fel a versenyt. Megy a pörgés, hogy milyen szar lesz ha a Sony egyedül marad, de ezért sajna az MS teszi a legtöbbet. Szerintem itt egyébként másról van szó, lehet valami átszervezés van a háttérben.
-
ndomokos
tag
MS exclusive!
Nézd itthon szerintem 300ezerért is el tudnád adni.
Ebay-en van 1db eladó 1000 euróért......
De nyilván én nem eladásra vettem! -
ndomokos
tag
válasz
csuvicsuva #137251 üzenetére
Nagyon szívesen, ezért van ez a topic
-
ndomokos
tag
Sziasztok!
Ezzel a poszttal szeretnék segíteni azoknak akik hasonló cipőben jártak mint én és most akartak az új SERIES X (fehér All Digital, vagy 2TB Galaxy Black) kiadások közül vásárolni.
Sajnos Magyarországra hivatalosan nem fog megjelenni egyik sem, a kereskedők sem fognak kapni belőle.
Viszont, bármelyik MS Store-ból LEHETSÉGES bármilyen konzolt/kiegészítőt Magyarországra rendelni!
Egyedül viszont nem fog működni, mivel nem tudod kiválasztani Hungary-t, mint szállítási terület a listáról, Support segítségét kell kérni (angolul megy chat) innentől simán ment a rendelés.A szállítás ingyenes, 2-3 munkanap UPS/DPD hozza!
u.i.: Minden EU régióból rendelt konzol 2 villás "figure 8" tápkábellel érkezik, ami természeten kompatibilis a hazánkban használatos "C" vagy "F" típusú konnektorokkal.
(Galaxy Black 2TB EU-ban már csak Italy MS Store-ban van és utolsó darabok: [link])
-
DaVE-1
senior tag
válasz
nincsnév007 #137242 üzenetére
Day one vettem akit érdekelt már kb el is felejtette...időben kell kapcsolni nem amikor már a gen vége van
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #137234 üzenetére
Kicsit pont az, hogy macbookom van harmadik eve, Microsoft 365 elofizuval, iphone es ipad is van itthon. Totalisan boldog velem az MS mint ugyfellel
-
consono
nagyúr
válasz
S-t lehet mindenhol kapni, akciózzák is.
-
-
dReFiX
senior tag
De hogy a karácsonyi időszakban nem akarnak konzolt el adni azért az komoly.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
nincsnév007 #137236 üzenetére
Miért lenne szomorú ha igazából bevétel csak a szoftvereladásokból van meg az előfizetésekből?
-
Wesder
titán
válasz
Nekik mindegy, a játékaik ott is megjelennek.
-
Norb79
őstag
válasz
ndomokos #137229 üzenetére
Én azt látom, hogy jelenleg az egyetlen megoldás az, ami anno 85-86-87ben volt, ha c64et akart az ember.
Fel kell ülni a bécsi vonatra, kizötykölődni Bécsbe, ott bemenni egy média marktba, venni egyet, begyömöszkölni a hátizsákba és jönni haza a vonattal.
Az egyetlen változás, így közel 40 év után, hogy nincs aknazár közben. -
sakop
újonc
Sziasztok
Szeretnék ps5 mellé egy xbox-ot.Főleg az új ex címekre.MS Flight simulator 2024,stalker 2,starfield,indiana jones….
Csakis game pass használatra lenne a konzol.
Melyik érné meg jobban?Egy series s vagy series x?
Series s mennyire gyengébb?
És még egy olyan kérdés hogy jelenleg a cloud gaming mennyire stabil?1-2 éve próbáltam az öreg ms flight-ot és játszhatatlan volt 1 gigás netel.
Oled tv-m van.Köszi a segítséget. -
ndomokos
tag
Abban tud valaki segíteni hogy tudok rendeli német store-ból? Kosárba rakom de a szállításnál ki sem tudom választani magyarországot…
-
ndomokos
tag
Idén, vagy úgy unblok innentől nem kell venni konzolt itthon
….
-
Csabee.
nagyúr
válasz
consono #137226 üzenetére
Biztos nem vettem meg mert 2 éve nem költöttem játékra szerintem. Az xboxot használtan, 2 hetes állapotában vettem, de amikor hazajöttem én gyàri visszaállítást végeztem rajta, szóval előző tulaj dolgait töröltem. Nem értem én ezt. Inkább valami demo módra tudok gondolni.
Remélem nem az lesz hogy majd letelik a demo időszak s vehetem meg teljes áron.
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
nem szoktam xboxozni. Megnéztem hogy a Hogwarts Legacy most le van értékelve 7.500 Ft-ra , gondoltam megveszem hogy majd játszok vele a jövőben ha úgy alakul. Azonban a Telepítés gombot felajánlotta ingyen úgy hogy nem vettem meg. Ez miért lehet? Van ingyenes próbaidőszak? Vagy mire véljem ezt?
-
SaGa59
őstag
Ránéztem a stalker 2-re, felhőből játszva egy Series S-en. Eddig nem találkoztam nagyon zavaró problémával, bár az, hogy egy lövéssel sikerült egy fél tárat kiürítenem egy amúgy halott zombiba, csak a biztonság kedvéérét, kicsit fölidegelt, de betudom a felhős játék vezérlési lag problémájának. A régi változatokban hármas sorozatra állított automatákkal tudtam egyes lövéseket, max duplákat lőni, itt nem megy, de megtaláltam, hogy lehet egyes lövésre állítani, úgy már jó. Valaki a fényerőre panaszkodott, hogy kevés. Nem. Ez a stalker világ, van egy elemlámpád, amit azzal látsz, annyit látsz éjszaka. A Zóna ege mindig felhős, szóval holdvilágra ne nagyon számítson senki. Lőszert eddit épp eleget találtam, nagyjából annyit, amennyi ebben a világban megszokott. A lelőttek hibás fegyvereit is ki kell tárazni. Jó lesz ez, a hangulatot és a stílust hozza, hangok nagyon rendben vannak, képminőség se rossz, bár a texturák néha kicsit késnek, de nem tragikusan.
Várok egy-két hetet és letöltöm, mikor már a nagy letöltési láz kifut. -
pzstm
titán
(nem ebben a Gamepass nincsen benne)
-
icemad
nagyúr
válasz
baalco #137213 üzenetére
Arra figyelj még, hogy érdemes pár játékot előre letölteni, frissíteni a konzolt, kontrollert. Karácsonyi időszakban eléggé leterheltek a szerverek. Ingyenes játékból ajánlom a Fortnite-ot és Rocket League-t.
Családi beállításokhoz itt találsz segítséget: [link]
Másik dolog, amin még sokan meglepődnek az, hogy a kontroller nem aksis, nem tölthető. Ajánlott valamilyen jobb minőségű ceruzaaksi vagy Venom dupla dokkoló +aksi. Kábelről természetesen működik, de az szerintem már eléggé meh... -
baalco
tag
válasz
l.skywalker #137214 üzenetére
Szuper, köszönöm!
Látom már itt is jó kis segítőkész csapat gyűlt össze, mint a legtöbb PH!-s topicban. -
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka #137211 üzenetére
Casual of Duty
-
GEIL
addikt
válasz
baalco #137204 üzenetére
Csak egy halk megjegyzés:
- Minden gyerkőcnek külön-külön fiókot/accountot ajánlanék csinálni.....külön email címek és külön jelszavak, ahogy azt kell.....aztán az már nem gond ha a te fiókod is fel van "homeolva" az ő gépükre, de mégis mindenki tud játszani mindennel és a saját fiókján és a saját haladási tempójával (ha pl single címmel játszik) és nem lesz később sem vita hogy ki meddig haladt vagy játékpénzt pl mire költött amit a másik farmolt ki esetleg......többjátékos gamekhez pedig amúgyis evidens hogy kell több fiók és ne csak "vendégként" játszogasson senki.
-
baalco
tag
Sziasztok, karácsonyra tervezek a gyerekeknek Xbox series S-t venni, tehát még nincs meg a konzol.
Ha most "bevásárolok" az xbox oldalán az akciós játékokból, akkor a microsoft fiókomban gondolom addig el lesznek a szerzemények... Jól gondolom? Ajándék bontásnál pedig belépve a fiókba már csak le kell tölteni.
Lehet buta kérdés, de konzolban még nem vagyok otthon.Köszönöm!
-
.LnB
titán
válasz
mcwolf79 #137200 üzenetére
Meglepő, de nem nyargalnak át sokan. Én is azt gondolnám, hogy az emberek vevőek a minőségi ARPG-re. De már a Diablo 4 körüli síráskor is sokszor megemlítettem a PoE-t, hogy minek a Diablo-val szenvedni, ha ott a PoE?! De az általános vélekedés az, hogy a PoE túl bonyolultnak tűnik a legtöbb játékosnak. A Diablo elvan a maga casual szintjén. Olyan mint FPS-eknél a CoD. A könnyebb játékokra jobban vevő a név. A Poe meg egy elég komplex cucc.
-
#akció
Xbox Wireless Controller
Több színben is akciós mindenhol!
konzolvilag.hu - 17 990 Ft-tól
Euronics - 17 999 Ft-tól
notebook.hu - 18 490 Ft-tól
Alza - 18 890 Ft-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest