Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toompa
őstag
válasz
IntelKiller7 #30087 üzenetére
Multiplayer van odaírva, valószínűleg single nem lesz.
-
prokxy
veterán
Nagyon szeretném megköszönni 2 itteni fórumtársnak a segítséget, egyik eredményes is volt, már megy az SX. Le a kalappal!
-
sirkope
tag
Gyerekek, olvasva itt ezt az XSX vadászatot, meg az emelkedő árakat, rá kellet jöjjek, k*rva nagy mákom volt az emaggal, eredeti áron.
-
vendingo
veterán
válasz
IntelKiller7 #30081 üzenetére
Magyarán az is játszhat vele, aki nem vette meg a játékot?
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Callisto Protocol - Red Band Cinematic Trailer
Van pár képkockányi új jelenet. Beteg lesz, alig várom.
-
N@idia
őstag
Heyyy bro
El is felejtettem, hogy te is Xbox-os vagy, hat most már holnaptól én is majd kereslek DC-n -
parandroid
félisten
válasz
chipesz #30066 üzenetére
Pedig marha egyszerű: viszik, mint a cukrot, más úgyse nagyon van, illetve több úgyse jön belőle, mert már nem gyártják, szóval praktikusan bukó nélkül meg tudnak szabadulni a beragadt készlettől. Szégyentelenül meg is teszik. Németeknél most 200-220 között van a one s akcióban, a series s 290, mást meg nem lehet kapni, sem one x, sem series x nem rendelhető - illetve one x még ilyen-olyan kereskedőknél beragadva, meg refurb verzióban előfordul, de hivatalos új már nincs. Árakról ne is beszéljünk, láttam a napokban one x-et 400+ eur-ért is. Ja, németeknél ps4-ből is csak a sima van, a pro kb beszerezhetetlen.
p
-
N@idia
őstag
Egyébként aki szeretne játszani velem a jövőben az nyugodtan felvehet NoobMester87 néven megtalálható vagyok! Mivel új vagyok köztetek, így örülnek ha itt is remek embereket ismerhetnek meg mint anno a Ps4 táborban 30+ a korom, ha ez számít bárkivel szívesen játszom
-
need
addikt
Sziasztok..
Volna két kérdésem..
1. az Xbox beállításokban a kontrollerre vonatkoztatva kilehet kapcsolni a vibrációt..?
ne kelljen egyenként minden játékban kikapcsolni..?!
Ha nem lehet az xboxban alapból kikapcsolni a vibrációt elárulná nekem valaki hogy a Cyberpunkba hová rejtették el..? kétszer néztem meg de nem nagyon találtam vagy vak vagyok vagy rosszul látok2. Ma reggel felraktam a a Dolby Vision appot de ha már ott voltam felraktam a Dts-t is..
elindítottam a Trial verzsönt a..Xboxon átraktam a hangokat.
A Geras 5 állat a hangja na meg egy kis Cyberpunkba néztem bele..ütős
A 6.400 ft. licenc ez mennyi időre vonatkozik vajon..? ha 1 hónapra az elég meleg lenne -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Elektrosokk #30061 üzenetére
Igen. Csutortokon mar le tudod tolteni, hetfo reggelig tudsz vele jatszani.
-
vendingo
veterán
-
arewan
csendes tag
Köszönöm, az első az csak egy átrohanás volt, még a kiegészítők sem voltak fent. Ha olyan tartalmat kap majd a CP is, szívesen megveszem őket majd hozzá.
vendingo: Tavaly óta nézegettem a konzolokat, akkor még befizettem egy videokártya upgradere, de idén már kénytelen lettem volna a Series S árát rákölteni a CPU cserére. Jövőre már biztos vagyok benne, hogy ismét gyenge lenne a VGA.. Elég volt a körforgásból.
És akkor pontosan, még zúg-búg a sok ventilátor.Nem beszélve a driver updatekről, keretrendszerek, százféle launcher, a Windows update is folyton bekavar. Itt instant onban szépen megold mindent magától, és indulnak azonnal a quick resume játékok, de ha nem lennének bent, még akkor is gyorsan tölt.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
IntelKiller7 #30059 üzenetére
klassz, köszi a posztot! Ez általában 2-3 napig tart ?
-
belan
addikt
Viszont így ps5 után külsőre xsx jobban be jön kisebb hiába szélesebb de csak elölről! Érezni lehet hogy egy betontömb, ps5 törékeny hozzá képest, tetszik hogy szinte bármilyen szobába jól néz ki, de ezt már amikor még mégse jelentek a gépek tudtam hogy ez lesz. Ps5-ön a led csík viszont vagány meg konttorler nagyon.
-
Gaboman
nagyúr
Egy kérdés, játszik e valaki vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel?
Ha igen melyik márkát és típus ajánlana?
Egérből nem ártana ha nagyobb lenne, eléggé nagy a tenyerem.
Nem multira lesz, hanem single player gamekhez.Eddig őt néztem ahol az egér sem tűnik kicsinek.
-
ProEvoFan
nagyúr
Igen.
Gyerekeknek lett véve.A gamepass nagyon hasznos lesz számomra és ez miatt visszafogja hozni az árát.
Ami lesz gamepassban, azt innentől nem veszem meg PS4/PS5re.
Jelenleg durván átfutva kb 60K a spórolás az úgymond gamepassban megtalálható játékokon.Ezeket mind vettem volna PS4/PS5re.A gamepass hardveraprón kib@szott olcsó.
Ezt a kis játék pakkot a 300 forintos akciós gp alatt ki is játszom.Persze ha vége a sulniak, majd akkor kezdek bele hiszen akkor iskolában lesznek a gyerekek, addig nem hiszem hogy Xbox elé tudok ülni.Maximum este, de akkor meg FH4 fog menni.
-
toompa
őstag
válasz
IntelKiller7 #30044 üzenetére
Ezért írtam hogy mások az igények.
Tavasszal veszek egy PS5-öt. Illetve akkor, amikor le lehet emelni a polcról egy üzletben. Aztán még nem tudom mi lesz a sorsa. Marad mellette, eladom és csak a PS5 lesz. De az is lehet hogy lecserélem egy SX-re és a PS5 mellett lesz az is. Ez még a jövő zenéje. -
vendingo
veterán
válasz
arewan #30045 üzenetére
Nekem csak az, hogy szinte néma legyen idle a PC, többe fájt mint egy fél Series S ára. Hangszigetelt ház, nagy, extra halk ventik, oversize cpu hűtő halk ventikkel.
Ja és már annyira elavult a gép, hogy hiába halk, új játékok csak LOW grafikán mennek, belét is cserélni kellene, így inkáb XSS-t vettem egy VGA áráért. -
laerdridam
lelkes újonc
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vendingo #30022 üzenetére
Délelőtt SSért indultam de a taligán kitolták azt a pár darab XSXet is....volt is nagy gondolkodás.
Azt XSX lett a tárhely miatt, meg a jövőbeli MS exkluzív címek talán szebbek lesznek rajta.
Ami kicsit bosszant - mondjuk nem annyira, mert örülni kell annak is, hogy egyáltalán kaptam gépet - hogy elvileg a múlt héten volt ugyan ennyiért Cyberpunk bundi is... ugyanennyiért (195K). -
desolator
senior tag
Én egy 24-es full hd monitorom használom az SX-et, de ugye a felbontás csak egy dolog, elég érezhető az ugrás részletességbe, dinamikába, mondjuk főleg az én esetemben, a sima fat one után.
-
arewan
csendes tag
Hasonlóan tudok nyilatkozni, a prológust nem is tudom hogy rakták össze, talán már szabin voltak a game designerek.
Utána beszippant.
Így 30 óra körül annyit tudok mondani, hogy a Witcherben több döntés akad, de azért ez sem csak egy fix történet mesélés.
Sokan biztosan jobban örültünk volna egy Witcher 4-nek, de az előzetes félelmeimet az ismeretlen világgal kapcsolatban leküzdötte.
Azóta nem is pörög más, maximum 1-2 kör a Tetris Effectben.
Ami jelenleg kicsit zavaró, hogy tudtomon kívül egy olyan vonalat sikerült tovább vinnem, amit még nem szerettem volna, szeretnék az összes szállal eljutni egy darabig, aztán dönteni. Az első W3 végigjátszásom sem lett tökéletes, de itt érzem, hogy tehetetlenül sodródok egy számomra rossz ending felé.
(És még Judyt sem fogom felszedni)
Most lesz amilyen lesz, aztán majd jön még egy végigjátszás patchelve, DLC-kkel, esetleg már kiegészítőkkel.vendingo: Én is maximálisan elégedett vagyok vele, végül az ünnepek miatt döntöttem mellette, illetve számomra jobban tetszik a design és a fogyasztás is.
(Megy mellette egy húzott FX-6300, RX 570-nel párban, nagyobb így a béke a 75W körüli fogyasztásával.)
A tárhely egyelőre elég, a közös újítások is nagyon tetszenek (quick resume különösen), a hangja pedig.. A PC energiatakarékos módban, minimumra állított ventikkel is elnyomja. Maradjon is így.Szerk.: Azt hozzátenném, hogy utoljára középsuliban vettem lemezes játékot, nálam az utóbbi éveket a Steam és a GOG szolgálta ki, úgyhogy annyira nem volt fontos, hogy játsszon lemezeket. Digitális kódokat is lehet néha egész jó áron látni, és a Storeban is vannak akciók.
-
consono
nagyúr
válasz
laerdridam #30037 üzenetére
Nem fogja észrevenni, meg én sem, ha meglesz egyszer, mert nem lesz ott mellette a Series X
Mint ahogy most sem látom a PS4 FAT vs. Pro különbséget.
A lemezmeghajtós témához kapcsolódva és az elmúlt 4-5 évben összesen 4-5 alkalommal használtam a drive-ot, ebből kétszer DVD lejátszásra, kétszer meg a 360-on a ME2-3-hoz. Az 5. a GoW volt PS4-en. Szóval nem fog hiányozni -
toompa
őstag
válasz
Neki elég és ez a fontos. Nekem is elég, meg még sokunknak. Szerintem ennyiért brutál jó vétel.
Mások az igények. 4K-s tv-hez biztos a nagytesót veszem, de egyelőre nincs tervben. -
galaxys80
veterán
válasz
Nem ezt mondta. Azt mondta, hogy neki felesleges. Ahogy nekem is. Én nem gondolom, hogy aki ki tud fizetni egy S-t, annak akkora probléma lenne az X.
-
N@idia
őstag
válasz
Nem mondom azt, hogy felesleges nyilván mindkettő változatnak meg van az előnye és a hátránya, de az hogy dinamikusan változtatja a felbontást folyton annak érdekében, hogy a framerate stabil legyen egy multis játékban szerintem az előny és kétlem hogy a texturat fogod lesni mikor pörög a játék. Én pc-n is lowon játszom pedig bírna maxon is a gép...
-
N@idia
őstag
válasz
galaxys80 #30032 üzenetére
Én is vehettem volna X-et, de nem akartam, mert tesztek alapján ez is hozza a 120 fps-t. Az hogy 900P és 1080P között fog ugrálni vagy 720P észre se fogom venni egy 2K monitoron, de cserébe stabil framerate társul, ami szerintem fontosabb, mint az hogy hogy néz ki a textura közelről. Egy multis játékban ez érdekel engem a legkevésbé...
-
Sinu
senior tag
Nagy nehézségek árán de végre hozzájutottam én is az X-hez.
Az első körös KV rendelésemet átadtam pénzügyi okok miatt, 2 héttel rá már volt pénzem, azóta vadászom, és ma végre hozta a futár az MM verziót. Holnap meg jön egy az alzától is, elvileg megvan már rá a nemnepper vevő, remélem az is jó helyre kerül.Nagyon tetszik, hogy ennyire kompakt, brutál jó ez a design szerintem...
Azt se tudom majd mivel kezdjek, de lehet Ori lesz, vagy CP.
-
Bogyi007
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
soundsonic #30026 üzenetére
Szép is lenne, ha egy új gépet nem támogatnának a ciklusa végéig. Mire jön a nextgen, addigra meg tuti lepasszolom rokongyereknek.
N@idia: Tanács? Instant ON módban töltsél le kikapcsolt állapotban. (Új tulajok mindig azzal kezdik a topicban, hogy: miért tölt lassan?)
-
Polus MM-ben akkora fight volt ma series X-ert meg az eladok is elmenekultek mert a 2 csoka majdnem egymasnak esett
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Holnapi naptól én is belépek a zöldek oldalra Ps4 és pc után vettem egy Xbox Series S konzoltEsetleg egyéb jó tanács amivel kezdeni kellene sose volt meg xboxom
-
vendingo
veterán
Itt csak én vagyok egyedül elégedett az XSS-el?
Bőven lenne pénzem XSX-re, de még a kósza gondolata se ment végig a fejemen.
Egy percig nem bántam meg a gyengébb modellt, lemezmeghajtó pedig pár évig nem fog hiányozni, GPU-val elvagyok. -
soundsonic
aktív tag
Én most a greedfall-lal játszok, de kicsit vegyesek az érzéseim mert túl sokat kell utazni ide, - oda.
-
Én Doom Eternal-ra szavaztam, nagyon jó élmény volt a Doom 2 után ismét szörnyeket gyepálni.
-
soundsonic
aktív tag
Á, lehet nekem is inkább az xsx-et kellett volna vennem xss helyett, így most elgondolkodtam hogy a vodeafone-nál megrendeljem e részletre.
-
belan
addikt
Kinek hogy jön be cp77? Nem tudom witcher 3 egyből be szipantot. Tudom az más játék de it még nem érzem! Lehet öregszem.
-
arewan
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #29990 üzenetére
Elgondolkoztatott ez a dolog, pont ennél a két játéknál próbálgattam a HDR-t, elkönyveltem, hogy gyenge hozzá a TV és kikapcsoltam. Talán akkor mással érdemes lesz még próbálkozni.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
laerdridam #30005 üzenetére
Nekem nem baj ha idén nem lesz még, remélem januárban jön nextgen game is már rá.
-
desolator
senior tag
Elkezdtem én is tolni a CP-t xsx-en. Hát, a grafikától én sem vagyok elájulva, látszik hogy ez még nem igazi next gen. A játékmenet így 2-3 óra után szerintem rendben lesz.
Egyenlőre a Gears Tactics-ot még mindig sokkal jobban élvezem
-
belan
addikt
válasz
N.YCityBoy #29990 üzenetére
Privibe íróm véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W