Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
NoMagix #102082 üzenetére
A szimmetrikus elrendezést én sem szeretem, de valahogy most eltalálták a méretet, így nem volt kényelmetlen. Mondom, alapvetően eddig a boxos konti volt nálam a befutó, a 360-ast kifejezetten imádtam, de a Sony most nagyon odarakta.
Egy kis Returnal, vagy Gran Turismo után, ha pörgetsz valamit boxon, a zörgős rezgés, és a kattogó D-pad, nagyon gyengének fog tűnni. -
ρσгτσ
addikt
Hogy érted, hogy nem működött? Engem még figyelmeztett is a Microsoft a megjelenés évében (decemberben) 18+ tartalom feltöltése miatt.
Mindent feltöltött automatikusan. A figyelmeztetés után kapcsoltam ki ezt a funkciót. Utána már nem töltöttem fel mindent, de azokkal nálam nem volt gond.
-
Bep
őstag
A legjobb észrevehető különbség, az volt az új kontrollerbe, hogy került rá egy trendi social gomb. Igaz a megjelenés után vagy több, mint fél évig a képfeltötlés, megosztás nem működött a szerveren... ha fél órán át próbálkozott az ember akkor talán sikerült egy képet fel és átküldeni.
Bár nekem szerencsém volt vele, mert ez nem dirftel és nem recsegett úgy rezgésnél, mint egy Hilti kalapács, csak végállásban ragadt, de azt megoldottam fél perc alatt azzal a kis ragasztott szivacs szerűség kivételével, igaz így kicsit kopog. -
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #102094 üzenetére
Ha megvessi, akkor az Öné.
Viccet félretéve, más Xbox Elite nincs a piacon, amivel összetéveszthetné az ember, és ne működne.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Igen, mert amúgy nem ez a neve. Csak gondolom így jobban kereshető, azért írja így több bolt is. Ez a Series 2 -es Elite kontroller.
Amúgy One kontrollerek is jók a Series gépekhez, és ez termesztésen fordítva is igaz.
-
NoMagix
addikt
válasz
persze jó
-
Rigormortiis
veterán
Ez az Elite kontroller jó a Series gépekhez? Csak a nevében szereplő "Öné" szó miatt zavar meg.
-
Sefneni
őstag
Hogwarts Legacy - Official Cinematic Trailer 4K
Your letter to Hogwarts has arrived. Live the Unwritten beginning February 10, 2023. -
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #102086 üzenetére
Már csak Day1 3rdparty játékok miatt sem lehet azonos szinten említeni a két szolgáltatást.
Igen darabra több játék van PS+ Extra/Premiumban, na de GamePassba meg legalább egy 3rdparty játék beesik havonta Day1. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #102088 üzenetére
Akksis.
-
Rigormortiis
veterán
Az Elite kontrollerben van akksi vagy az is elemes megoldással operál?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Mephike #102085 üzenetére
Nem is vetettem össze az Xboxéval, szimplán az én tapasztalatom az, hogy nem egy igazán jó eszköz egyik sem. Belerakhatnak akár egy replikátort is a Star Trekből, ha recseg, driftel, minden baja van, akkor az egy no-no.
Az igazi áttörés az lenne végre, ha ezt licenszelnék végre a nagy gyártók és el lehetne felejteni a drifting problémákat, de ez túlságosan felhasználóbarát döntés lenne. -
Mephike
őstag
válasz
Bad Pritt #102084 üzenetére
Azért a PS5-nél szintén van megoldás a kontroller aksijára.
Ahogy a GamePass-t jobbnak tartom a Game Catalognál, úgy a PS5 kontrollerje jobb a Xboxénál. Lehet színezni, megmagyarázni, de a mostani Xbox kontrollerbe nem sok új ötlet jutott, a minősége pedig ugyanúgy lehetne jobb, akárcsak a PS5-é. -
Frod
addikt
válasz
NoMagix #102082 üzenetére
Az elrendezést valóban szokni kell (én anno 360 után mentem ps4-re) oda-vissza (de meglehet szokni), ellenben nekem nagyon friss az élmény, mert most lett egy XSS is a PS5 mellé, hát mit ne mondjak, ez a kontroller nevetséges, egyszerűen nem egy liga, kár is hasonlítani. A d-pad kattogása, az egész egyszerűsége, stb.
De mivel csak másodlagos gépnek lett, így alapvetően nem feszülök rajta.
Egyébként a XSX ugyanilyennel van csomagolva, csak feketébe, vagy az valamivel másabb konstrukció?(Nem tudom mivel próbáltad, nyilván nem minden játékban egyformán jó a haptic, de Astro vagy Returnal közben érdemes ránézni, egyszerűen egy másik dimenzió)
-
NoMagix
addikt
válasz
Redneck #102081 üzenetére
Lehet én vagyok az ufo vagy bennem van a hiba, de semmivel sem jobb számomra a kékek vezérlője.
Konkrétan elzsibbadt a bal kezem a szimmetrikus elrendezésüktől, az anyaghasználat pedig kicsivel sem jobb, recseg ropog az is.
Azt a húde fasza rezgést sem éreztem.Abban az egyben egyetértek, hogy az MS jobban is ráfeküdhetett volna a fejlesztésre a kontrollernél.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Rigormortiis #102080 üzenetére
Egyetértek, ultragagyi. Másfél évesen olyan mintha szét akarna esni. A PS5 kontrollert, pedig egyetlen cimboránál sem láttam töltőn, egy-egy játékkal töltött hosszú napon.
-
Dinomano
őstag
válasz
AMD Power #102000 üzenetére
Szia! Ezt találtam neten fórumokon:
"The game allows you to sequence break. Sequence 8 is a total stand-alone and doesn't tie in with revelations from previous sequences - I did sequence 8 before I'd finished sequence 4.
What others have said is correct - you need to totally conquer 3 different areas in London to get it to unlock. The "letter" is not a physical object you get on the train - it's just a reminder that sequence 8 is available (the starting cinematic involves Jacob opening an invitation to meet with the leader of the Blighters)." -
Norb79
őstag
válasz
Redneck #102074 üzenetére
Ez mindig ilyen mi a sok mi a kevés kérdés.
Én pl agyfaszt kapnék, ha az ms is telerakta volna szinte senki által ki nem használt funkciókkal a kontrollert ami aztán emiatt egy kis aksival van, mert az fér el nagyobb és így töredék idő alatt kisüti magát, szóval kvázi nonstop vezetéken kell legyen. -
Redneck
nagyúr
válasz
Rigormortiis #102075 üzenetére
Végignyomod a történeteket, és feloldasz mindent, plusz megcsinálod a heti feladatokat. Ha naponta belépsz dobálja a lóvét, és elég sok pörgetést is kapsz a heti feladatoknál, és a szintlépéseknél.
Az FH4 és az 5 is ontja a pénzt.
Szerk:
Ha megvan a két DLC is, az is dobhat a dolgon, plusz az Aukciós házban is érdemes bizniszelni. A ritkaságok húzosak, már ha épp kaphatók, ezért inkább a megszerzésüket javaslom.Norb79:
Eddig Xbox kontroller hívő voltam, de a PS5-ös annyira jó lett, hogy a napi töltést is benyelném a funkciókért cserébe.
A normálisabb címek kihasználják, és hozzáadnak a játékélményhez.
Xboxon azzal szemben egy rideg műanyag konti van, elég gagyi rezgőmotorokkal. -
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet a legegyszerűbben sok pénzt szerezni a FH4-ben?
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid #102068 üzenetére
Hardveresen előrébb léptek, lett végre SSD, fejlődött az architektúra, és a hűtés, de a kontroller fejlesztését megspórolták, ami egy ordas nagy kihagyott ziccer. Ha az ember a kezébe veszi a PS5 kontrollert, nem érti, miért nem fordítottak erre több figyelmet az ablakosok.
Az MS képes a jó alapokat hülyén tálalni, és a fejlesztőket lazán kezelni, ami láthatóan nem túl szerencsés.Jó konzolok lettek, de egy kicsit több melóval, és konkrétabban kijelölt iránnyal, sokkal kellemetlenebb ellenfelei lehetnének ebben a generációban a Sonynak. Az utolsó bekezdéssel egyetértek.
-
darkstreet89
tag
Rigormortiis, AMD Power :
Tetszik nekem is, meg maga a környezet, amúgy is imádom Japán kultúrát.
-
AMD Power
titán
válasz
darkstreet89 #102069 üzenetére
Zero de jó is..... Én annyira élveztem a harcokat,hogy őszintén szólva le sem tojtam a sztorit.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
darkstreet89 #102069 üzenetére
Jól tetted, a Zero a sorozat legerősebb darabja!
-
parandroid
félisten
válasz
Wesder #102067 üzenetére
A gond az, hogy nemigen volt genváltás a one/series között. Ez gyak. ugyanaz a gép, csak kicsit frissített hardverrel. A one legalább tényleg generációt váltott. És akkor volt egy csomó jó ötletük, ami azóta vagy megtörtént (always online, all digital, game pass), vagy fájdalmasan hiányzik (home media center, hangsúlyosabb tv - értsd: streaming - implementáció, media remote kivezetve…). Ezzel szemben a series-szel idebasztak egy erősebb konfigot, de semmi nem változott. A rá írt játékok is alig. Ötlet meg lófasz sincs, hogy merre tovább.
Ja, lehet jönni azzal, hogy így is jó konzol ez, jóvanezígy, de nem, nincs jól, mert tényleg jó konzol, és marha nagy potenciállene benne, csak az az érzésem, hogy a vezetőváltásoknál a fotosútingokra, meg az egész napos twitterezésre több idő/energia megy el, mint amit a termékfejlesztésre szánnak.
p
-
l.skywalker
Topikgazda
Több jel is arra utal, hogy a Starfield késni fog de még így is az év első felében - vélhetően nyár elején jelenik meg:
Starfield is possibly delayed out of H1 2023 but it's still targeting Summer release, it's claimed (altchar.com) -
NoMagix
addikt
válasz
Rigormortiis #102058 üzenetére
Üdv a klubban!
Toljad neki ezerrel, sok sikert! -
parandroid
félisten
válasz
FH4 pont annyira prevgen, mint az FH5. Hacsak nem One S-en játszod. Bár akkor sincs sok difi a két rész között, ott mindkettő még prevgenebb.
p
-
AMD Power
titán
válasz
lastmohican2 #102031 üzenetére
Én angol nélkül is lenyomtam vagy 5-6 Jakuzát.
-
Wesder
titán
válasz
Volt az elző genben jó pár MS játék, ami több figyelmet érdemelt volna a játékosoktól. Ha úgy álltak volna neki a One-nak, mint most a Series X|S-nek, akkor most teljesen más lenne a felállás a két nagygépes konzolgyártó között. Nem biztos hogy pl a Bethesda vagy Acti megvételre került volna.
-
Rigormortiis
veterán
Azért durván jó ez a Forza Horizon 4 is. Pikk-pakk beleszaladt 20 óra, és még sehol sem tartok benne. Jók ezek a prevgenes Xbox játékok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #102050 üzenetére
Uh, épp mikor megfogadom (sokadjára) , hogy soha többé nem rendelek elő semmit...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #102050 üzenetére
Ez, most, hogy? Épp írni akartam, hogy rossz a link, mert Roller Champions van benne, de tényleg az Anno 1800 nyílik meg.
-
Wesder
titán
válasz
Norb79 #102052 üzenetére
For years, we’ve battled armies and conquered history. Now it’s time for the next evolution. Age of Empires II: Definitive Edition is now available across Xbox platforms. Enjoy a new way to play this much-loved game on console including optimizations for playing with a controller and new tutorials to get you into the fun quickly. Or if you prefer playing with a keyboard and mouse you can easily plug into your console or play on PC.
Enjoy 200+ hours of historical campaign gameplay, 1,000 years of human history and 35 civilizations now from the comfort of your living room.
(Available for free to current Microsoft Store owners.)
-
Norb79
őstag
válasz
l.skywalker #102051 üzenetére
Hát ez csúnya, hogy ez nem play anywhere és újra meg kellene vennem a játékot és a kiegészítőket is. Még ha most akciós, akkor is.
-
l.skywalker
Topikgazda
Age of Empires II: Definitive Edition konzolokra előrendelhető:
A(z) Age of Empires II: Definitive Edition megvásárlása | Xbox
6.900.- HUFMegjelenés január 31-én. Game Pass-ban is elérhető lesz
-
l.skywalker
Topikgazda
Anno 1800 konzol megjelenés: március 16.
Revealing Anno 1800 Console Edition - Anno Union (anno-union.com)Series only Xbox oldalon
előrendelhető 14ezer köztrsasági kreditért:
A(z) Anno 1800™ Console Edition - Standard megvásárlása | Xbox -
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #102032 üzenetére
Lego Indiana Jones 2 és Lego Pirates of the Caribbean megvéve. Ezek eddig valahogy kimaradtak. Most meg nevetséges 250 forintot kérnek darabjáért.
Mindjárt megnézem mi hiányzik még a Lego gyűjteményből.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lkksioskdl3 #102047 üzenetére
Csak egyben van a csomag.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali,
A sima Shadow of war +season pass es a definitive edition különbözik valamiben? Van valami feljavítás vagy csak egyben van minden?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #102042 üzenetére
Igen. Hasznos oldal, érdemes lementeni.
-
Rigormortiis
veterán
Szokott akciós lenni a Firtune Island DLC a FH4-hez?
-
Roland861010
veterán
Megrendeltem ezt a verziót a Hogwarts of Legacybol nem érdekel esetlegesen valakit a zokni meg a cukorka?
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #102027 üzenetére
De erted, MEGYEK A MARSRA ES EGY JATEKOT VIHETEK az urhajora... Maradjunk annyiban, hogy a net meglete irrelevans reszletkerdes.
-
lastmohican2
tag
válasz
darkstreet89 #102033 üzenetére
Én a 6-7-el játszottam, s elég sok szöveg volt bennük. Emlékeim szerint voltak 15 perces átvezetők, vagy még hosszabbak is. Szerintem a történet a legfontosabb/legjobb része a Yakuza játékoknak. Nem tudom mennyire lehet élvezhető a játék enélkül.
-
darkstreet89
tag
válasz
lastmohican2 #102031 üzenetére
Na az még annyira se, mint az ango. l
Most hülyeség félre téve, mennyire párbeszéd orientált, sose játszottam velük?.?
-
csuvicsuva
addikt
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Január 23. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals with Gold and Spotlight Sale + Lunar New Year Sale
-
lastmohican2
tag
válasz
darkstreet89 #102023 üzenetére
Ha megy a japán, akkor nem kell az angol.
-
dlor
tag
válasz
l.skywalker #102027 üzenetére
Egyébként is most szóltak, hogy csak játékot lehet vinni... gép az nincs 😃😃😃
-
S e t h
nagyúr
válasz
Döglött Róka #102022 üzenetére
Nem hát, szaniter kategóriában indult.
-
AMD Power
titán
válasz
darkstreet89 #102023 üzenetére
Pedig nagy game. Az összes.
-
darkstreet89
tag
Yakuzahoz mennyire kell az idegen nyelv?
Már ezer éve tervezem, hogy ki játszom, de sose kezdtem bele, hogy nem megy perfektül az angol..
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Roland861010 #102021 üzenetére
En se, 5 ora utan toroltem. Az RDR2 nem jatek.
-
persil
nagyúr
Az elso par oraja tenyleg egy gyotrelem, ezt azert jegyezzuk meg.
Mondjuk nekem kesobb is, amikor konkretan egy teljes percig tart kinyitni egy szekrenyt, kivenni egy dobozt es visszacsukni. Ertem, hogy ultrarealisztikusra akartak volna, de olyan szinten vontatott minden, gyakorlatilag barki barmit gyorsabban/esszerubben megcsinal a valosagban.
Azt latom, hogy igenyes, jo jatek, de keptelen vagyok tulvergodni az elso x oran, ezert sosem jatszottam vegig, a mai napig erre var.
-
.LnB
titán
válasz
Roland861010 #102015 üzenetére
Akkor te majd viszel valami Ubisoft "csodát", vagy CoD-ot. Nabumm..
-
persil
nagyúr
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Döglött Róka #102009 üzenetére
Szerintem nem, a Yakuza játékok piszok jók, rengeteg tartalommal.
-
dlor
tag
válasz
Döglött Róka #102006 üzenetére
Szerencsére csak az agyam sült ki. 😃 Köszönöm mindenkinek a választ.
-
dlor
tag
Kedves játékosok. Kedvem támadt egy kis agymosásra és eléggé nem tudom mit is kellene bepótolni az elmúlt. mondjuk 10 évből. Kérdezném ki mit ajánl ...avagy játékosabban kérdezve: Ha Mars utazásra kellene mennetek és csak 1 db Xbox játékot vihetnétek magatokkal az űrhajóra, akkor mi lenne az? 😃
-
lastmohican2
tag
Nálam is lement, kicsit megcsúszva a Plague Tale. Az első rész nagyon tetszett, így nagy reményekkel vágtam bele, két hónappal a megjelenés után a második epizódba. Egyáltalán nem csalódtam a játékban, pedig sok negatív kritikát olvastam ezen a két hónapon keresztül a játékkal kapcsolatban. A napokban megnéztem pár PC-s videót is a játékról, s ott eszméletlenül jól néz ki. Bár SX-en sem csúnya a játék, azért mégis csak az ember szíve a szebb után húz. Az elején engem is zavart az elmosódott grafika, s csak a hatodik fejezet környékén sikerült rájönnöm, hogy ez a Chromatic aberration miatt van. Egyből ment is a kikapcsolása. Ekkor kerestem volna egy Performance/Quality beállítást is, de ez nem került a játékba, bár igazábol nem is kellett, mert nekem nem tűnt kevésnek/zavarónak a képkockaszám.
A szori megint jól sikerült, az első fejezet után nem éppen erre a végkifejletre számítottam. Továbbra is hozta a könyörtelen középkori világot, ahol pikpakk és a másvilágon találta magát az ember. Kiváncsi vagyok a folytatásra, mert a vége alapján egy másik korszakban akár folytatódhat a sorozat. A zenére sem lehet panasz, fülbemászóak a dallamok, s a sztorival és a grafikával karöltve együttesen segítik elő, hogy átjöjjön a játék hangulata. A dallamok nagyon jól kapcsolódtak az adott részekhez. Ha kellett nyomasztóak voltak, ha kellett felpörögtek, s az akciót segítették elő, ha kellett a lopakáshoz illeszkedtek, s sorolhatnám tovább.
A játékmenet egyszer-egyszer felbosszantott ugyan, de összeségében az is rendben volt. Próbáltam amikor lehetett lopakodni, de nem voltam szívbajos, ha épp egy őrt kellet fejbe lőni parittyával, avagy rá kellett küldeni a patkányokat. Ebből a szempontból sokszínű volt a játék, egy-egy részt elég sokféleképpen lehetett teljesíteni. Néha kellett is, mert nincs HUD ami megmutatja merre kell menni (nem is hiányzott, jó volt ez így), mit kell csinálni, így előfordul, hogy elsőre nem látni a megoldást, avagy a pálya végét. A nehézséggel sem volt gond, az ezrezés miatt az NG+-t is szinte végigvittem, voltak nehezebb részek, de ezek sem voltak megoldhatatlanok. A skillfa volt, ami szerintem sokkal jobb volt az első részben, amikor a játékos saját maga dönthette el, hogy mit szeretne fejleszteni.
Összességében egy nagyon jó játékot kaptunk ismét az Asobo-tól, s a Gamepassnak hála "ingyen".
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest