Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Atlasz Fallent ma megnéztem. Kb 30 percet tudtam vele játszani. Nem tűnik rossznak.
-
DaVE-1
senior tag
Aki X-en éli az életét annak nagy mákja lehet mert szórogatnak FH4Ultimate kodokat..
-
Redneck
nagyúr
Gondoltam megnézem én is, baszkurálta-e valaki a fiókom. Se másodlagos címre küldött e-mail, se az SMS nem jött meg, úgyhogy nem tudtam megnézni.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Mivel a gamepad topik eléggé halott, itt szeretném kérdezni.
Adott egy X/S kontim, és hozzá 2 db venom akkum. Na most, kb. egy éve lehetnek meg, de az egyik már random cserben hagy, menet közben szimplán kikapcsol a konti, aztán megyek a falnak.
Picit próbáltam "visszább" hajlítani az érintkezőket az akkun, de elég hímes tojás effekt van, picit jobban megszorítom, és újra kikapcsol.Kérdésem az lenne, érdemes lenne inkább megvennem a 9 ezres eredeti Xbox akkut (bár akkor már 2 kéne, mert nem szeretek valamit úgy használni, hogy közben töltöm), vagy vegyek inkább egy új Venom packot?
-
Zó
aktív tag
Nálam gyanúsnak szerbiai ptóbálkozásokat ír, ahol éppen akkor fizikailag voltam is, de van egy csomó kínai is a listában, ami nem lehettem, mert még kínai IP-címet sem láttam életemben. Gondolom ők azt is rajzolják
-
fabokf
tag
Nekem picit ijesztő ez a mennyiség, tényleg olyan, mintha kiszivárgott volna valami régi jelszavam tőlük (a fiókadatok szerint 2022-ben cseréltem utoljára) es azt kapargatnák a botok...mondjuk mivel az összes sikertelen, így mindre azt reagálta az oldal, h nem szükséges váltani
túljutni úgyis csak egy rendes hekker tudna, mert ismeretlen helynél (sőt, ugyanazon a tableten huzamosabb ideig nem belépve is) automatice emailben küld 6 jegyű pin kódot a belépéshez...a Gmailembe meg csak a tableten levő autentikátorral generált kóddal lehet belépni, plusz a másodlagos keszülékről kell jóváhagyni, úgyh azt nagyon nehezen tudnák lenyúlni
ettől függetlenül lesz jelszóváltás a közeljövőben...biztos, ami biztos
-
modflow
veterán
válasz
l.skywalker #134070 üzenetére
Dikk! Itt van minden is.
-
.LnB
titán
válasz
Nálam 43 próbálkozás. Egy hónapon belül. Németország, Brazília, Pakisztán, Marokkó, Argentína, Putyinék, Uruguay, Venezuela, Kína stb...
Elég durva. De érthető, mert én gamer celeb vagyok itt Ph!-n. Nem csoda, hogy az accomat akarják!!!
-
fabokf
tag
válasz
Wesder #134073 üzenetére
Szintén zenész, ráadásul ennyi sikertelen belépésem még sose volt...néha pár próbálkozó akad Uplay-en de az h július 25-ig visszamenőleg tele vagyok sikertelen próbálkozásokkal, az pöttyet durva
olyan az egész, mintha egy régi jelszavam kiszivárgott volna valahonnét....asszem ma délután lecserélem az egyikre a sok közül, amiket a munkahelyi MS fiókon használtam, biztos, ami biztos
Várjunk...lehet ennek köze ahhoz, h ma 2x is ok nélkül lekapcsolódott a kontroller pár másodpercre?A két legutóbbi próbálkozó nagyjából egybe esik azzal a két pillanattal, amikor előbb BioShock alatt, majd a Mafia alatt, atvezető video közben szétkapcsolt pár pillanatra, majd vissza...
-
Wesder
titán
válasz
csuvicsuva #134077 üzenetére
Közben leesett hogy több ország azért van a listában, mert a VNP légitársasággal utaztam a közelmúltban, persze ettől függetlenül vannak ott idegen országok.
-
DaVE-1
senior tag
Lehet tudatlan vagyok ,de ilyenkor mi a céljuk ezeknek? Agyhalottak és nem tudják hogy létezik support ami lazán visszaadja a fiokot?
-
Wesder
titán
válasz
Köszi. Van ott minden is:
Kína
USA
Japán
Csehország
Brazilia
Ukrajna
Luxemburg
Indonézia
Canada
Török -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
negyven2 #134071 üzenetére
Köszi. Minden jól működik nálam, maxon van a biztonság. Még nem kaptam meg a jelentést a tiltásról. Csak azért raktam be ide az egész sztorit, ha valaki is járna hasonlóan.
De mindenkinek legyen a fiókon:
- email értesítés megadva
- sms értesítés megadva
- hitelesítő alkalmazás
- kétlépcsős ellenőrzésÉs további lehetőségnek ajánlott:
- jelszómentes belépés (nekem nagyon bevállt, hogy mindent az app-al hagyok jóvá)
- másodlagos email azonosítás
- USB kulcs létrehozása -
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #134067 üzenetére
Szerintem csinálj egy fiókalias-t, tedd meg elsődleges belépési belépési címnek, majd a régirőlbved le a belépési lehetőséget, nekem mikor ilyesmik voltak, akkor az abc@email.cim belépési mailt átraktam az úgysemtalalodkite****@drotposta.name-re.
Illetve nézd meg, hogy miként enged belépni az acc-ba.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
titán
válasz
Ezt hol tudom megnézni? Dobsz egy linket? Kiváncsi vagyok hogy nálam mit mutat.
-
azka79
aktív tag
válasz
A log.ban én is találok folyamatosan sikertelen belépést napi 1x (Kína, Brazilia, stb...) habár júliusban volt 2-3 hét mikor nem volt semmi...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #134005 üzenetére
Visszakaptam a fiókot, minden értesítés nélkül. Rápróbáltam most egy belépésre és simán ment, de folyamat próbálkoznak belépni máshonnan, gondolom emiatt tilthatták le időre:
-
Redneck
nagyúr
válasz
laracroft #134020 üzenetére
Én is, de nem bánom ha nem 30 hanem legalább 40 a framerate. Ezért is vártam a Starfielddel.
Wesder:
Van játék aminél elvagyok 30-cal, de FPS-eknél elég zavaró, még ha ilyen kardozós-varázslós Hexen féle is.l.skywalker:
Azért ez érdekes story, de jó hogy van védelem. Kivéve amikor magadtól védi a fiókod. -
negyven2
veterán
válasz
balazs025 #134042 üzenetére
Elnézést ha így jött le, nem neked szántam ezt, hanem úgy nagy átlagban arra próbáltam reagálni, ahogy a neten kezelik az ilyen dolgokat (pl kiragadni dolgokat kontextusából vagy ilyen pár soros tweet-eket 6-8 évesek értelmi szintjén értelmezni)... és igen elképzelhető később egy 60fps patch, de szerintem itt a Starfield-el szemben ez lehet nem annyira egyszerű.
-
Zó
aktív tag
válasz
markknight #134049 üzenetére
Ez működhet, de nem mindenkinél. Nem a topikból vezetném le sem az átlagjátékost, sem az átlagelőfizetőt, ilyen helyeken inkább a nagyfogyasztók a rezidensek, nem véletlenül voltak előző generációban sem milliószám a konzolok néhány darab játékkal összesen.
Van millió teendőm a játékokon kívül, és más hobbijaim is, miközben platformom is van több, és eleve a co-op is elviszi a játékidőm egy részét. Erre 100+ órás - és akár újrajátszható, illetve később fizetős DLC-ket kapó - játékokat belőni nehéz. Persze az emberi kapcsolatok, a munka, a sport vagy a kultúrafogyasztás rovására be lehet, kérdés, hogy érdemes-e. Személy szerint nem azt tartom kívánatosnak, hogy a Game Passhoz igazítsam az életemet, ezért használom szinte kizárólag emberibb léptékű szabadidőt követelő játékokra.
-
Wesder
titán
Olcsó na, meg roguelike, és az artstyle is tetszik. Preorder nyílván nem lesz, de ha a szokásos régiókban gombokért adják akkor megérheti behúzni.
Szerk.
"Azok csinázták, akik a "csodás" Callisto Protocolt..."Ezzel az érvvel, akkor a Talos Principle-t is tök felesleges lett volna anno megvenni, hisz a Seroius Sam-es csapat csinálta. Az sem a játékipar csúcsa.
-
Wesder
titán
Tegnap storeban láttam a coming soon játékok között, és szerintem behúzom majd.
Izometrikus Roguelike Hades-féle grafikával.Hades copy. -
Zó
aktív tag
válasz
markknight #134046 üzenetére
Nálam az épkézláb RPG-k inkább vásárlósak, és Game Passom se lesz már sokáig, így nem tudok rá így gondolni. 3 év alatt egy RPG se ment végig előfizetésből, csak amit tőle függetlenül vagy leave után vettem. Éppen ezért inkább nem is az MS-nél veszem ezeket.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #134046 üzenetére
Nem jár többletmunkával a 60fps, ha már a kezdetek úgy készítik a játékot.
-
Zó
aktív tag
válasz
balazs025 #134042 üzenetére
A felbontás nagy úr, ahogy az azzal való trükközés is. Egy 3060-on jól felhúzva a grafikát a DLSS-t kihasználva megvolt nálam a 60 fps a mozgalmasabb részeknél, egyébként a 100 is. És az vaskosan UE5. Hellblade 2-nél is megoldható volt a 60 fps. Nem erős vas már az XSX, de ha rágyúrnak egy több fps-es beállításra (ami ugyan nincs ingyen, de azért nem is féltem én a fejlesztőket), akkor meg lehet oldani.
-
balazs025
senior tag
válasz
negyven2 #134040 üzenetére
Amúgy megint egy teljesen lényegtelen dolog váltotta ki belőled ezt a szokásos védelmi mechanizmust, és vitted el a teljes xbox részlegre vonatkozóan a kritikámat. Miközben csak annyit írtam, hogy én személy szerint úgy gondolom, hogy hasonlóan a Starfieldhez, még akár itt várható 60fps mód a jövőben. Nem tényt állítottam, és nem is kezdtem bele, hogy ki hazudott vagy ki nem. A Todd-os idézet is csak annyit akart mutatni, hogy a tervezett és megjelent dolgokon idővel még tudnak javítani. És igen, a UE5 egy korlátozó dolog tud lenni, de figyelembe véve, hogy a MS-nál tudatosan e felé indultak el, valamint, hogy azért első ránézésre nem az Avowed a technika csúcsa, így a választás lehetőségét hiányolom tőlük.
-
negyven2
veterán
válasz
balazs025 #134038 üzenetére
És ez az idézet is megint felbukkant ez ügyben... pedig igazából nagyon kevés azon játékok száma ami kizárólag 30 fps-t tud Series X-en. Vagyis a "standard" kifejezés tényleg helytálló... Csak a "standard" kifejezést sokak úgy értelmezik, hogy minimum!
De ha a Series X megjelenés előtti elemzéseket nézzük, akkor sokan elmondták már akkor, hogy attól még lesz bőven csak 30fps-es játék is, mert a fejlesztők döntik el majd, hogy mire költik a gép erőforrásait!
-
balazs025
senior tag
válasz
negyven2 #134035 üzenetére
Nem gond, Aaron is szokott.
Gondolom itt se tud fix 60fpst, arról meg nem láttam infót (annyira nem is foglalkoztam vele), hogy az Avowed mennyire is képes jelenleg. De mind a 2 nyilatkozat arról szól kontextus ide - kontextus oda, hogy a grafika a fontosabb, és egyelőre nem kívánnak tákolt 60fps módot. Starfieldnél igen, mostanra megoldották, és pontosan úgy írod ezt le, ahogy kezdtem is a mondanivalóm, hogy milyen ügyesek is, és hogy jár nekik a buksi simi. Pedig egyszerűen csak félkészen adták ki. De továbbra is írom, hogy engem amúgy maga a 60fps nem érdekel, én mindig is, ha van lehetőség a grafikát részesítem előnyben (konzolos szinten). -
Steve1207
veterán
válasz
balazs025 #134032 üzenetére
Így van, csak megemlítették valamelyik interjúban, hogy futhatna akár, de nem stabil és inkáb fixálják meg jobb élmény lesz és nincs megkurtítva az összélmény. Ezért nem is alapoztunk a hivatalos 60-ra konzolon, hogy valaha jönne, hanem majd max a modok, ha engedik.
Szerencsére nem érint amúgy az Avowed, nem láttam benne semmi különlegeset, de ezt igazán elfelejethetnék már az ilyen limiteket. Igaz Obsidian általában kiad valamit úgy ahogy, aztán köv generáción hoz egy patch-et hozzá, hogy még életben tartsa kicsit a címet.
Gotham-nál hordtak még össze fűt fát, hogy a hardver miatt nem lehetséges, közben ezer éves hardvereken lehetett futtatni 60-al pár patch után, néhány dolgot mediumozva a high meg ultra-ról.
-
consono
nagyúr
Nincs semmi baj a 30 fps-sel, én, tudom, hülye vagyok, de egy csomószor PC-n is arra limitálom a frissítést... Halkabb a noti jóval, én meg már vén vagyok, jobban zavar a magas fps, mint az alacsony...
-
negyven2
veterán
válasz
balazs025 #134032 üzenetére
És ugye Phil is hazudott!!!
Kb. ennyiben igaz amit itt most beidéztél. Kontextusától megfosztott mondanivaló, illetve ott van az is, hogy egy másik nyilatkozatban elmondták/elmondta, hogy azért is lett 30 mert bár tudna többet is, de inkább a stabil framerate-et tartották szem előtt... és igen nem akartak a "vizualitásból" visszavenni...
De látod, ha kompromisszumot is kellett hozni, de megoldották a 40/60/120-at. De itt kicsit nehezebb lesz ezt megoldani, mivel ez egy UE5 alapú (5.4) játék. -
negyven2
veterán
-
-
válasz
IntelKiller7 #134023 üzenetére
FIFA/FC 30?
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #134023 üzenetére
Várhatod, mert sose fog eltünni.
-
Wesder
titán
30fps lesz az Avowed. Innentől kuka, max megnézem PC-n.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #134016 üzenetére
reméljük mihamarabb minden rendben lesz vele, nem tudom a hétvége hogyan befolyásolja
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sikerült egy másik fiókon keresztül chatelnem velük, a leírás szerint visszaélés történt a fiókommal, biztonsági okból zárolták. Beküldtem a formot és 24-72 órán belül információt kapok arra, hogy milyen formában tudom feloldani - függően a biztonsági vizsgálattól.
-
kiszvik
csendes tag
Sziasztok!kellene egy kis segítség!Van a kisfiamnak egy xbox series x-e.Ma reggel bekapcsoltuk és minden narancssárga árnyalatban látszik.kikapcsoltam kihúztam
mindent amit lehet de nem változik semmi.Esetleg találkozott valaki ilyennel? -
GEIL
addikt
válasz
l.skywalker #134009 üzenetére
pff...jó pár év játéka és mentéseik...stb.
Tudom, közhely meg minden....de muszáj külön fiók a gyerkőc(ök)nek....ha meg az adott játék nekik nem játszható akkor játszanak azzal ami megy nekik....évek óta így van fiammal is....még csak 8 éves volt amikor csináltam neki fiókokat és felügyelem szülői fiókkal őket addig amíg nem lesz 18. Persze tudja az Email címet és jelszavakat is, mert már 15 múlt, de évek után már kifizetődik ha "külön van"...haladjon csak mindennel a saját profilján (Xboxon és Ps-en is...steamen és epicen is).....mindenhol 2 faktoros hitelesités és telefonja hozzárendelve a kódok fogadásához...george app a bankszámlájához az ösztöndíjas suli miatt...."apple id" -ja is a fő emailjéhez rendelve....stb....mindent kezel és intéz...jó ha korán képben vannak vele a srácok.
Én fiókjaimat így senki nem piszkálhatja...minden megy velem a "sírba is"
-
-
vm93hun
aktív tag
Valaki használt már PC-s Xbox appon keresztül Cloud Gaming-et DualShock 4 kontrollerrel?
Tegnap még össze tudtam hozni, hogy működjön és játszottam vele egy órát az Atomic Heart-ot, de ma bármit is csinálok, az istennek sem akarja az app látni a csatlakoztatott kontrollert. Az eszközkezelőben és a DS4Windows-ban is látható (csatlakoztatott állapotban van) a kontroller. (megj. a vidéki lakásomban csak egy PS4 Pro van, így nem tudok Xbox kontrollert kipróbálni)
-
törölt tag
válasz
Korábban írtam, hogy speciális igények miatt teszteltem a fiókkal kapcsolatos dolgokat. Többszöri pin kód elrontása után kéri a jelszót, és ha azt is elrontják (párszor
), akkor zárolják a fiókot.
Esetleg ránézhetsz magára a mailcímre a https://haveibeenpwned.com-on.
Amúgy meg sem próbáltad "unlock"olni? Ott a link a feloldáshoz.
szerk.: csak felülvizsgálatot lehetett kérni? Nem volt lehetőség feloldani?
Az úgy fura. -
.LnB
titán
válasz
-
l.skywalker
Topikgazda
Ma reggel ez fogadott. A gyerekek játszanak az Xbox-on néha én meg PC-n használok MS szolgáltatásokat. A legnagyobb illegalitásom pár VPN-es vásárlás volt, de az utolsót is már évek óta lőttem el. Valakinek volt már hasonló?
Kértem rá felülvizsgálatot, ha válaszolnak majd beszámolok, ha másnak is előfordulna, itt legyen segítségnek
Your account has been blocked
-
l4cz
csendes tag
We're happy to announce that 33 Immortals is entering a new phase of testing, this time through the Xbox Insider Programme!
Our first Insider Programme playtest is happening tomorrow! Aug23 10 óra - Aug26 ig. -
homerhamm
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest