Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oistrakh1
tag
Osztott profilon ha a forza motorsport premim add ont megvesszük akkor mindkét profilra elérhető lesz a tartalom?( extra autók, megjelenés elött játék)
-
gianni85
veterán
válasz
Norb79
üzenetére
Átfutottam a kommented felett, de közben szerintem ugyanazt megtaláltam. Cities is támogatja, gondolom a 2 is majd. Company of Heroes 3 is… jó ez. Már csak azt kell megtudnom mi a helyzet a wireless perifériák tamogatásával, mert nem szeretnék kábelezni…túl távol van a tv
-
Keller16
aktív tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Ha játszik is már innen valaki vele, senki nem fogja a kedvedért megszegni az embargót. Holnap este élesednek a kritikák, addig légy türelemmel.
-
smokin
aktív tag
Valószínű, hogy a nintendosok nyomhatták meg az eladásokat.

-
pzstm
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nincs benne se a gamepass sem a PS előfizetéses bázis. (ott is megjelent ugyebár a katalógusban)
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek a csoportból esetleg van korai hozzáférése szeptember 1 előtt a Starfiled-hez
?Próbáltam ár valaki?Ha igen írhatna pár szót.Tudom embargó van meg minden de megvenném a prémiumot ha jó a játék , viszont ha nem akkor csak a standard maradna gamepass-el.Előre is köszi! -
Norb79
addikt
válasz
gianni85
üzenetére
Itt a lista, hogy mi támogat egérbillt:
All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support | Pure XboxAoe2 és 4 igen, de pl anno1800 meg railway empire 2 az nem, szóval elég vegyes a kép.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Azt inkább úgy írnák, hogy x played on the first day. Szerintem egyáltalán nem nagy szám, tekintve, hogy Steamen és főleg Switchen is megjelent.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
A Sold az Sold. Nincs benne letöltés.
Azt úgy írták volna hogy 100.000 players. -
ρσгτσ
addikt
válasz
gianni85
üzenetére
Játéktól függ. Van egy-két régebbi RTS is (ami BC), viszont kontrolleres irányításra vannak alakítva. Szóval nem lesz billentyűzet + egér támogatás. Illetve a kezelőfelület is eltérhet.
Oké, jött most az AoE 2 és 4 is, de alapvetően nem RTS barát egy konzol.
Szerk.:
Az AB üzlet után én szívesen látnék egy jól portolt StarCraft -ot, de nem hiszem, hogy túl nagy igény lenne rá. -
gianni85
veterán
Többek között stratégiai játékokhoz építettem pc-t, de látván, hogy kb minden elérhető konzolon adódik a kérdés, hogy ezeket lehet bill egérrel játszani? Vagy játékonként változik? Támogatja egyáltalán a box rendesen pl. a receiver-es vezeték nélküli bill egereket?
-
pzstm
titán
Hiaba elerheto mindket elofizeteses szolgaltatasban….egy nap alatt ez szerintem nagyon szep szam
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ρσгτσ
addikt
Dev Diary | Casting the Net Wider: Bringing The Angler to Console
Augusztus 30.
Game Pass -
ρσгτσ
addikt
-
-
törölt tag
válasz
dropi
üzenetére
Igen ritka állatfaj, de létezik 4K játék SS-re is:
Ori (4K 60), Crysis Remastered (quality 4K 30), bár utóbbinál csak próbálja tartani a 4K felbontást. Ezen kívül még a The Touryst és a Mass Effect LE is 4K-ban játszható SS-en. Ezeket egy 2021-es listából szedtem, azóta bővülhetett is a lista.
szerk.: lassú voltam, vagyis túl sokáig keresgéltem és néztem digital foundry-s videókat hsz írás közben. -
dropi
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Azt nem tudom, hogy ennyi évvel a megjelenés után is h lehet h ez még téma. Az S nem tud (vagy nem akar
) 4k jelet kiadni magából játék közben. 1440p-t tud. Ez nem kérdés, meg ez nem szubjektív válasz ez tény. Filmet nézhetsz rajta, de hogy akármilyen tévéd van, 4k-ban akkor játszol az S-sel, ha a tévé felskálázza max. De natív 4k jelet játék közben nem fog kapni a tévé
-
Dinomano
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valamiből finanszírozni kell a hobbit! :-)
-
l.skywalker
Topikgazda
Culture Crave 🍿 on X:
"A man whose leaked #Starfield gameplay went viral has been arrested for marijuana possession and attempting to sell stolen copies of the game online" -
Redneck
nagyúr
Na most kb. nem hiszem hogy én vagyok a hülye, vagy csak nálam van gond. Division 2-nél a menübe sem tudok belépni Xbox Live hiba miatt.
Éjszaka és hajnalban, kb. 6 órát játszottam, hiba nélkül, erre megint ez:
-
slemo
tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami képnézegető programot series x-re? Az alap médialejátszó belenagyít a képekbe és nem élvezhető. Esetleg valami beállítás hogy a teljes kép látszódjon? Előre is köszönöm
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Szeptember 05. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week's Deals with Gold and Spotlight Sale -
icemad
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Pofásnak pofás, meg jól néz ki, de nem az ilyen játékokért vesz az ember current gen konzolt. Nekem is a Snes-es Secret of mana jutott eszembe róla. (meg volt egy másik, amiben egy kutya volt a társunk. A kutya meg kiszagolta a közelben lévő rejtett dolgokat. Vagány volt nagyon.) Nyilván azóta fejlődött elég sokat ez a stílus is. Gamepassban kipróbálom én is.
-
san72
csendes tag
kőszi
-
san72
csendes tag
Sziasztok! Alzás GVH kuponkod már nem müködik?
-
ρσгτσ
addikt
-
Dinomano
őstag
Erre a grafikára én azt mondom, hogy gyönyörűszép... Nagyon részletes a rajzolt pálya, mozog szinte az összes object, jók a színek, jó ránézni.
Sokkal inkább elegem van a 3D-s low-poli látványvilágú játékokból illetve az 5000 ugyanúgy kinéző Slender-man szerű ijesztgetős horror izékből. -
KD6-3.7
őstag
Tapasztalat MS supportal?
3. speciális ügynökkel chatelek, de nem sikerült megoldani az ügyet. Eltűnnek, nem válaszolnak.
5 ember volt a Family Pass-ban, megszűnt, 4 megkapta a kódot, 1 nem. Mindenki kapott levelet, hogy kapni fog 3 hónap GPU-t. Ilyenkor mi van? -
parandroid
félisten
válasz
gianni85
üzenetére
Én mobiljátéknak pont kerestem nemrég ilyesmit. Mondjuk ez konkrétan nekem nem bejövős így a trailer alapján. Megvalósítás alapján kb jó lenne. Azt én sem fogom fel, hogy ezt miért akarja valaki 65"-es TV-n, kontrollerrel játszani, és miért nem max egy tableten, de ezen túl tudom tenni magam. Sajnos mobilra hasonló sincs, ami meg igen, az vagy mmo, vagy durván mikrotranzakciós, és/vagy reklámokkal teleszabott.
p
-
törölt tag
Sea of Stars Reviews
Dexerto 5/5
Window Central Gaming 5/5
Eurogamer 4/5
Gamesradar 4.5/5
Rectify Gaming 9/10
Noisy Pixel 9.5/10
Nintendo Life 9/10
Gameinformer 9/10
IGN 8/10
Xbox Era 8/10
AltChar 85/100Opencritic 92
-
negyven2
nagyúr
válasz
Oistrakh1
üzenetére
A PlayStation 5-nek FreeBSD alapú az operációsrendszere, ami meg ugye a UNIX alapjaira építkezik (ahogyan a Linux is). FSR 3 pedig lesz PS5-re is, függetlenül attól, hogy a bemutatón, csak az Xbox-ot említették meg. Anno az FSR kijövetelekor is csak Xbox volt megemlítve a bemutatón, és csak a későbbi dokumentációkban szerepeltek a konkrét konzolok. Amúgy a hivatalos blogpost-ban az Xbox-ot sem említik, csak simán konzolokat.
-
Dinomano
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Annyira nem lett szénné promózva, pár kép, pár videó és itt is volt.
-
Dinomano
őstag
válasz
consono
üzenetére
Gyakorlatilag a konzolok "pécésítve" lettek teljesen, illetve hardverileg már PC-k. Aki idősebb, az emlékszik, hogy milyen különbségek voltak gépek/játékok között pl. PS1, N64 időszakban, vagy PS2, X Classic esetén. Az eltérő hardver teljesen más grafikát eredményezett. (Grafikai limitek, jellemző színpaletta stb.)
Most meg az univerzális hardverek miatt nem kell újraírni, átírni motorokat, játékokat; hanem gyakorlatilag a részletességgel variálnak.
Mostanában "csak" annyi történik, hogy butítani kell a grafikát XSS esetén. De aki már játszott PC-n, az ezzel a jelenséggel simán találkozik, ha bemegy a grafikus opciók menűbe, akármelyik game-nél.
Szóval, ha nekiállunk sírni az XSS miatt, akkor azon is lehet(ne) sírni, hogy az eltérő PC-s hardverek miatt millióféle grafikai opció kell/lehet játékokban. -
Bad Pritt
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Immortals of Aveum. Bárcsak a felbontás lenne a legnagyobb baj vele...
-
Dinomano
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Engem speciel érdekel a fogyasztás, általában energiatakarékos dolgokat szeretem, így engem érdekel, hogy mennyit eszik az adott konzol. Nagyon nincs időm játszani mostanában, mégis vettem a PC, PS3 és PS4 Slim mellé egy X SS-t. Az ára miatt, valamint azért, mert tetszett a gép egyszerűsége.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
icemad
üzenetére
Biztos jó lesz, remélem jön gp-be is!
Én a Snowrunnerbe tettem rengeteg órát.
Egyszer újra is kezdtem, nekem az eleje még jobban bejött, amikor még kb semmilyen értelmes vasad nincs és azzal kell boldogulni ami van, aztán hogy lehet örülni a legkisebb fejlesztésnek is, vagy egy új gépállatnak. -
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Egyrészt jogos amit írsz, én pl. PC-n is DLSS-el játszom szinte mindent, minek izzadjon a vidkari, ha nem muszáj és nem látom meg a különbséget? Meg tényleg dinamikus felbontással megy szinte minden évek óta, mert a fix FPS lett a fontosabb. Node 436p? Az tényleg kicsit húzós, főleg, hogy még a megvalósítás is csúnya lett...
-
Oistrakh1
tag
-
icemad
nagyúr
Mudrunner harmadik része nekem nagyon várós. Bitang jól néz ki, és érdekes ez a felfedezős téma is.
YouTube: [link] -
Peat76
őstag
Nem vagyok programozó,.de ez szomorú...720p?
Én értem még új a motor, optimalizálás stb..de na...és akkor 4K 60fps-ről beszélünk...erre tessék..
Bár a Forza Motorsport DF is kíváncsi leszek ezek után..
Immortal Engine (DF alapján)
"
Unreal 5 (sőt legújabb 5.1), Nanite, Lumen. Részletes geometria, realtime fénykezelés.
Nincs előző gen verzió, és 60 FPS-t céloz.
5 év fejlesztés után megérkezett. Na és hogy bírják a konzolok?
Series X és PS5: 720p-t skáláz fel 4K-ra (FSR 2.1). Kb. azonos szinten futnak.
Series S: 436p-t skáláz fel, sok tereprészlet hiányzik sajnos, és más grafikai elemekben is butították. Pop up is jellegzetesebb.
Állóképeknél tényleg szép nagykonzolokon, sőt szerintem a helyszínek elég látványosak (videón). Mozgásnál viszont tele lesz a kép artifacttal. (A többi bugot nézzétek meg a DF analízisben. Vannak gondok.)
Framerate:
PS5 - Első 4 fejezetben egész stabil, de aztán le tud esni 50-re, sőt varázslatoknál akár 40 FPS alá is.
XSX - Hasonló, de alapvetően 5-10 FPS-el jobb, mint PS5-ön.
XSS - Vegyes. Van, ahol akár 30 FPS-t is megközelít, de a butítások miatt más helyen meg akár stabilabb is, mint a nagykonzolokon." -
Norb79
addikt
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Vannak elosztók, de már az x360 jelét se sikerült így elosztani normál áron, olyan elosztót, ami meg vetekszik a gép árával, na azt nem vettem.
Lefekvés előtt lehúzod, átrakod, és akkor reggel nem zajongsz vele a Tesco gazdaságos megoldás, vagy a streaming maradhat, a maga korlátaival.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AliExpress tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Akciókamerák
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként a Black Flag szerintem az egyik leghangulatosabb AC volt.

IntelKiller7