Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Hát akkor én is nyomtam egy előrendelést, SX-re, bolti átvétellel.
-
válasz
craftsman01 #16098 üzenetére
A legutóbbi videója végén.
-
válasz
zozika84 #16085 üzenetére
Abból a játékból szerintem egyelőre kár messzemenő következtetéseket levonni! Eléggé optimalizálatlan még PC-n (is).
"Tippre medium-high preset között van a sugárkövetés " - egy YT videó alapján megtippelted? Akkor nagyon jó szemed van! Vagy nekem van nagyon rossz.Én a saját monitoromon sem nagyon látom a különbséget a két beállítás között.
De megengeded, h egy kicsit próbára tegyelek?Ezen a képen szerint milyen beállítás látható?
NyMRooD: Lehet, h vicces, de én igen! High, very-high és ultra beállítás közt csak az ő (belenagyítós) videóikon vettem észre a különbségeket. Mondjuk most már legalább tudom, h mit kell nézni...
Pont ezért vagyok biztos abban, h hibátlanul fog kinézni Series X-en is. A frame rate már más kérdés. Ott azért jóval könnyebben "kiszúrom" a különbséget.
-
ρσгτσ
addikt
-
zozika84
őstag
Youtube-on van egy összehasonlító a WD Legionról (Series X vs 3080), és igencsak megállja a helyét a konzol RT szempontjából is. Tippre medium-high preset között van a sugárkövetés
-
válasz
Csokifalo #16070 üzenetére
Tehát ha egy webshop egy megjelenés előtt álló konzol kapcsán nem képes önként az alkarjába karcolni, hogy 200%-ra tud Neked konzolt adni a megjelenés/premier napján (csak 99%-ban), az nemokés. Ellenben az aprós, +10% feláras hiéna sefterektől új VGA-t venni a konzol árának 138%-áért, az okés.
Tutijó döntést hoztál, veregesd meg a vállad, nyugodtan dőlj hátra a fotelban.
Azért valami hivatalos/bolti/papíros garit kaptál a VGA-ról? 12, vagy 36 hónap? -
Adams15
aktív tag
Ah, én 30-án rendeltem, de ilyen emailt nem kaptam. Akkor valszeg bukom a 10-i futárt/átvételt, és irány a 2. kör, ugye?
-
frankdelgado
őstag
válasz
Csokifalo #16070 üzenetére
A sztoridhoz csak azt fűznék hozzá, nem értem, h mi a 3,14csának kell türelmetlennek lenni? Oszt mi van akkor, ha csak a második, vagy harmadik szállítmányból kapod meg? Engem is izgat az új masina, de semmi nem indoklja, hogy itt remegjek érte. Teszteljék meg előszőr, de rendesen. 255 makiért meg vga-t végképp nem vennék, mondjuk ezért is hagytam faképnél a pc-t többek között.
-
-
pzstm
titán
*Alarm goes off*
Wife: “Hey did you spend $500 at Microsoft?
Me: “..... yeah”
Wife: “Okay, I’ve been waiting hours for you to wake up so I could ask you.”
Me: “Yeah, it’s the #Xbox ”
Wife: “Okay, I was just worried we had been robbed.”
Me: “No, that’s Apple.” -
axlfsi
veterán
Értem, köszi! ...most fizetnék, de csak akadt két kérdésem (elnézést az offért, de talán mást is érdekelhet, vagy hasonló helyzetben van).
1. a levélben kattintok a linkre, átvisz a KV oldalára, kosárba kerül a 20-as, ami - na, nem ezen az 500 Ft -on múlik, de - nem 20.000 Ft, hanem 20.500 Ft
... mit nem értek?
2. ha az online fizetés (márpedig nincs másra lehetőség) akár 12h elbírálási idő alá is eshet, akkor ma 17h-ig gyakorlatilag esélytelen leszek realizálni az előleg befizetését?
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Zoleee83 #16056 üzenetére
megnyugtatlak
miután sehol sincs 3070-es Gainward rendelhető ( vagy szinte semmi 3070 ), itt vettem a hardveraprón némi felárral. egész pontosan 21.000 Ft-al többért ( 255-ért ). Nekem az az össszeg felárnak még belefér, gyerekkoromban is vettem a mozi előtt jegyűzérektől jegyet, nekem nem fáj ha valaki keresni akar...amúgy nem impulzív vásároltam, mert sokat varriáltam mielőtt az X mellett tettem le a voksomat, most annyi hogy vissszamentem arra a tervre. Igazából az 5700XT nitro megvétele év elején se volt jó döntés nyilván, mert most buktam egy ötvenest, viszont ha meg azt veszem hogy fél évig játszottam vele, nálam ez beleefér, én nem kullogni szeretek az újdonságok után, bár nyilván nekem is van egy határ, ami inkább a felső kategória alsó szegmense legtöbbször
-
prokxy
veterán
válasz
30z.Samu #16068 üzenetére
PS-em volt nekem is előtte, majd jött egy One S. Nem kizárt egy PS5 is majd vmikor jövőre, amikor már lesz készleten, 2 év garival adják, nem 1-gyel és talán egy javított verzió is kiadnak, ahogy a Pro esetében. Van pár exkluzív, ami tetszett és folytatni kellene, Páókembör pl.
-
prokxy
veterán
válasz
30z.Samu #16064 üzenetére
Bizony, a 2 gyerek itthon várja a új 'S'-t, nemrég adtam el a One S-ünket jó áron.
Volt itt szó róla, hogy nem tudni mit hasítanak az új gépek...Nekem már az SSD egy nagy ugrás lesz, a többi pedig csak hab a tortán, de csúnyább nem lesz semmi, az biztos.
Várós, remélem 10-én csenget a futás a konzolvilágtól, h hozta a gépet. -
30z.Samu
félisten
válasz
craftsman01 #16058 üzenetére
B...ok én rá, csak ne tapossa le a kukoricát!
Már csak 6 nap!
MCS is le fogja tesztelni az SX-et, oké, tőle nem kell profi tesztre számítani, Ő inkább a felhasználói élményre fog rámenni.
-
Tuomas
addikt
válasz
hyggelig #16059 üzenetére
Ez igaz.
Köszi, craftsman01 neked is!És azt tudja valaki, hogy KV appban miért jelenik meg 500 Ft szállítási költség, a webes felületen pedig 0 Ft?
-
ρσгτσ
addikt
"Halo Infinite has been built entirely on our new Slipspace Engine, which was designed from the ground up to serve as the foundation for the future of the franchise. The technical enhancements of the Slipspace Engine are too extensive to truly get into here, but one callout is how we are now able to pack in 10 times the processing per pixel, creating the most visually rich game we’ve ever made to go with the most open and expansive environment to appear in a Halo game. That’s just the start though, as Xbox Velocity Architecture brings near instant loading, Smart Delivery will pull the optimal version for your device, and we will be running campaign at 60FPS with up to 4K resolution. We are also designing Halo Infinite to grow and evolve over time so we can continue to deliver experiences to our players well beyond launch. This is the most technically advanced Halo game ever created, paired with the most powerful console on the planet, allowing us to create the most vivid and immersive way to experience our universe."
2020. 08. 11. cikk update.
Cikk. -
red6t6
tag
Már elő lehet tölteni az EA Play játékokat.
-
Tuomas
addikt
Korábban volt szó arról, hogy akik személyes átvétellel rendelték elő első körben a KV-nál a konzolt, azt átrakták házhoz szállításra. Erről lehet tudni valamit azóta, hogy ha most rendelem elő a konzolt (és így nem jut első körben nov 10-el), akkor is átrakják a rendelésem házhoz szállításra, vagy marad(hat) a bolti átvétel?
-
hadam98
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Halo: The Master Chief Collection developer details upcoming Xbox Series X|S improvements
"Those with supported displays "will be able to experience up to 120fps at 4K on Series X and 1080p on Series S."
"all players will see some graphical enhancements, such as increased draw distances within levels, and an improved split-screen experience in both Campaign and Multiplayer, which includes an added field-of-view slider."
The Xbox Series X|S update for Halo: The Master Chief Collection rolls out on November 17th.
-
ρσгτσ
addikt
Xbox Series X Halo Infinite Gameplay 4K
Demo gameplay...de elvileg azt írja ott az egyik figura, hogy a campaign 60, a multi pedig 120 fps lesz. Nem tudom ez mennyire igaz. Olvastatok erről valamit?
-
Oistrakh1
tag
válasz
IntelKiller7 #16044 üzenetére
Köszi sajnos nem lehet rendelni belőle, energizer jobb mint a varta?
-
Csokifalo
senior tag
Érdekes, de tényleg, miután eleve amit vissza visznek mint elállás, azt külön értékcsökkenten adják el, most tényleg nem melldöngetés, de kb 2 millát hagytam náluk a telefon töltőtől kezdve a 7.1-es fülesen át, 2 év alatt, és egyszer sem volt ilyen pedig nekem original fétisem van
mindig nézeem az unboxing videókat hol a gyári lezárás, és szertatás amikor kibontom. SŐT, pl vettem egy 160 ezres gigabyte gamer monitort azonnali termékcsere garral, rá 2 hónapra középen sötét lett a monitor, kb 20 perc volt az, hogy egy másik monitorra ráfizetve, azonnali csergart átvíve már hoztam haza az újat. Vagy amikor egy stick pc-t vettem 150 ért, de űber gyenge volt, 5 napig teszteltem, majd dobozba vissza, másnap a számlámon volt a pénz. De vittem vissza szakadt töltőkábelt, azt is cserélték nem mondták azt hogy én szakítottam el, szóval ez a része nálam makulátlan, lehet hogy szerencsém volt?! Viszont pl régen a Mistral-ból stb vittem haza formázott winyókat más családi képeivel, sorolhatnám.
-
válasz
Csokifalo #16032 üzenetére
Én végigolvastam a sztoridat, és úgy gondolom, h jó döntést hoztál. Ha nem most kell összelegóznod kb 1 millió forintért egy új asztali gamer gépet (mert ahogy írtad a videokártyán kívül minden adott volt már), akkor rövidtávon mindenképpen jobb "befektetést" csináltál. Persze hosszútávon már valószínűleg más lesz a helyzet, de ki tudja, h mit hoz a jövő a konzolok illetve a PC-k világában?! A sztorid torrentes része nekem sem nagyon tetszett, de ez legyen az én problémám.
Szerk.: Nem leszek álszent, nem foglak elítélni ezért, mert 5-6 évvel ezelőttig én is elég sok mindent (főleg filmeket és zenéket) leloptam a netről. De amióta beköszöntött a "legális streaming Kánaán" azóta egyszerűen nem visz rá a lélek, h illegálisan letöltsek bármit is...
Madoc: Mondjuk a sztorinak ezt a részét én sem értettem. Hogy kaphatna bárki is a megjelenés napján újracsomagolt Series X-et?!
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Zoleee83 #16036 üzenetére
Azért ha tárgyilagos akarok lenni, a garancia intézésük ( tudom hogy konzolnál nem számít )
eddig nekem maxi korrekt volt, és sose kaptam újracsomagolt cumót új cuccként. Plusz ha kell valami, délutánra itt van a boxba, nem kell a fél városon átmenni, más kérdés hogy most ezzel a konzollal nálam elvágták magukat egy kicsit -
Csokifalo
senior tag
válasz
Wesder #16033 üzenetére
Nem érzem úgy, megmerem kockáztatni, hogy előbb volt legális windows-om vagy office-om 45 évesen mint Neked, ennek ellenére nem fogok olyan termékért fizetni, ami esetleg magában hordozza hogy sz@r. Majd ha jó, akkor megveszem eredetiben is. Ha meg nem akkor úgyse tartom meg.Amúgy érdekes, hogy az egész storyból ez fogott meg
Vicc ami pl a PS5-nél is megy a rendelésekkel, de úgy látom annak ellenére hogy egyelőre a K.V még korrekt, a többi kiskernél kezd eluralkodni a káosz... -
chipesz
őstag
Köszönjük.
-
Csokifalo
senior tag
Na akkor most elmesélem én a storym, bár sejtem hogy sokakat nem érdekel a végkifejlet, meg az hogy akkor mit is keresek itt, de azért leírom, ki tudja. Szeptember 23-án 9.00-tól lehetett előrendelni boxot, én éppen németben voltam, mondom ha már eddig is mindent Alzából vettem ( az oka egyszerű, sok kisker az elállásos cuccokat újként adja el, Ők nem ), mondom OK, megrendelem onnan az SX-et. ).9.05 kor nyilt meg a rendelés, én azonnal megvettem, a teljes össszeget kifizettem. Erről a mailt 9.16 kor kaptam meg. Fogtam, eladtam az OneX-em, mondom addig játszok gépen ( 5700 XT, 8600K proci, stb ). Most elkezdte fúrni az oldalam mikor kapom meg, hát fogalmuk sincs. Kb 3 üzenetváltás után, ami kb süket duma ( forma szöveg ) eljutottam oda, hogy felhívva őket elkezdtem hisztizni, hogy milyen az, hogy az első 10 ben rendeltem kb. aztán fingjuk nincs kapok-e. No a vége az lett, hogy súlyos "fenyegetések" árán, másnap kaptam egy levelet, miszerint 11-én valószínűleg átvehetem személyesen, ha nem jön közbe semmi. Vicc. Ezen úgy felhúztam magam, hogy lemondtam, és vettem egy 3070-es kártyát. Úgyhogy én elnapolom a konzolt. GPU-m megvan, amit lehet majd kijátszok pc-n, a többit
letorrentezem, igazaból megvettem az elite series 2 kontrollert a múlt héten, az legalább jó lesz, viszont egyelőre azt modom, hogy nem fogok azon izgulni, hogy mit présel ki majd magából az X, és milyen kompromisszumokkal. Oké, világos a számomra, hogy maga a 3070-es jóval több árban mint maga a konzol, és akkor hol a gép többi része, de mivel nálam hogy adott volt a gép, eladva az 5700XT nitrót, kevesebbet kell pótoljak a konzolhoz képest, és akkor legalább nem rugózok azon, hogy mi lesz 30, 60 meg 120 Hz, hanem amit tudok tolom majd akár 144-el is. Igaz csak a tv-im 4k-sak, a monitor egy gamer 1440-es, de legalább nem fog akadozni ultrán se. Szóval részemről egy marha nagy tanulság, többet konolt az Alzából akkor veszek ha a pi.a dalol... most persze megfordulhat valaki fejben hogy mi a fenének nem vot jó nekem 11-én átvenni, de ha őszinte akarok lenni, akkor ez úgy felba..ta a fejem, hogy inkább passzolom úgy ahogy van.Azért majd figyelem a csoportot, kíváncsi leszek más boltokra.Sziasztok -
gduck
addikt
El se hiszem, hogy már csak hetet kell aludni
Viszont furcsa lesz, hogy Forza nélkül érkezik egy új xbox...
-
Hapcimalac
tag
Hali,
fifan kivul nem nagyon szoktam jatszani, viszont most beruhazok series X-re plusz GPU-ra.
Tudnatok segiteni, hogy mik azok a jatekok game passba, amiket mindenkepp ki kell probaljak?
koszi! -
Madoc
veterán
válasz
craftsman01 #16027 üzenetére
Embargó van, ha lejár lesz teszt dögivel.
-
jox0425
csendes tag
válasz
craftsman01 #16023 üzenetére
Köszi, már ki is próbáltam. Majd kontrollerrel inkább.
-
prokxy
veterán
Üdv, kisebb Xbox berendelve konzolvilágtól, várjuk a jövő hét keddet, remélem aznap meg is kapom a futáról.
Összefoglalóból kiderült, h a One S-hez kapott kontrollerem kompatibilis lesz az új géppel, ez jó hír.szerk: tesztek mikor várhatóak? Egyelőre csak unboxing videókat találtam.
-
Zoleee83
addikt
Na kijárasi tilalom, zárt kocsmák, én már ezt se bánom, csak szállítsanak 10.-én.
.
@3LIT3 - Ugye minden oké, és nem változott a helyzet a kiszállítást tekintve? -
jox0425
csendes tag
Sziasztok! Újracsatlakozó leszek én is 10.-én egy series X-el.
Most sikerült bespájzolnom 2022 decemberig GPU-el, gondoltam megnézem Androidon mit tud.
Egyelőre fagyós Game Pass appokat találok, melyikkel kéne próbálkozzak? Van sima xbox app, zöld alapon fehér logós game pass app, és ennek az inverze, a fehér alapon zöld logós app (nekem mintha ez tűnne legújabbnak).
Köszi minden segítséget, és örülök hogy megint itt lehetek!
-
Zoleee83
addikt
Ha van itt valaki, aki Cyberpunk-al rendelt gépet és nem tart majd rá igényt, keressen meg privátban pls. #nemingyenkellnyilván!
Bár gyanítom aki így vette az direkt vette így, egy próbát mindenesetre megér. -
Wesder
titán
Nekem csak 10.-én adjàk fel a Series S-t, így kb péntek lesz, mire megkapom. Van ez így.
-
RBJ
addikt
xbox classic és 360 után kimaradt az xbox olás. Sehol nem találtam olyat ami meggyőzne, hogy most x vagy s series? Tipp? Grafikailag egetverő lenne a különbség?
-
ρσгτσ
addikt
Ja persze, nem is arra gondoltam.
Ígéretesnek tűnik, de fogalmuk sincs mikor lesz kész.
-
Most komolyan egymásnak estek a nyomorult hitel miatt? Jaj ne már. Úgy él mindenki, ahogy akar. Főleg lenézni nem kell azt, aki hitelt mer felvenni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Phobion #16002 üzenetére
"Egy rossz híre ugyanakkor akadt: a cég a nagy munka közben fedezte fel, hogy mennyi lehetőségük van a megújult grafikus motorral, ezért a játék fejlesztése a vártnál is tovább tart majd – megjelenési dátumot még csak körülbelül sem mernének most adni."
Erre gondoltam.
-
JamesHun
addikt
én sok mindent vettem már 10 hónap 0 thm re
így lett tv, 2 hűtő (egyik még a régi lakásba, most meg le lett cserélve egy A+++ ra), anyunak egy mosógép amikor hívott, hogy tönkrement neki és nem tudna most venni egyethavi 15-20e nem a világ vége
ha most félre tudnál tenni 180e-t a konzolra akkor havi 1 játék ára csak nem gondde azt is csinálhatod, hogy megvan a pénzed ugyan , de mégis így veszed meg, mert ha ügyes vagy akkor gond nélkül megmarad a konzol ára amit normál esetben elköltenél és mégis visszafizetted gond nélkül a konzolt
a hitel nem emberiség ellen elkövetett bűncselekmény
csak ésszel kell csinálnimajd egy lakás vásárláskor, vagy egy nagyobb felújításkor rájössz
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10