Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Itt leírtam mit lehet megpróbálni:
Xbox Series X|S - PROHARDVER! Hozzászólások
Ha kosz jutott be akkor ez megoldja és többet nem is fog driftelni a bejutott szennyeződéstől.
Viszont javítottam olyan sereis kontrollereket is amin ennyi idő alatt már szétment a potméter és komplett cserélni kellet, akkor ez a megoldás nem fog működni. -
.LnB
titán
Még jó, hogy nemrég hintettem el, hogy nekem Xbox-os kontroller még nem driftelt. Erre azt veszem észre Borderlands 3-ban, hogy leteszem a kontrollert az asztalra, erre a karakterem meg balra oldalazik szép lassan. Hát mondom te meg hova szöksz?!
Nem lehet ezt a bal analógot megfújni valamivel? Annyit nyugtattam a lovamat Red Dead Redemption 2-ben, hogy megadta magát tőle az analóg. -
-
DaVE-1
senior tag
ÁÁ végre egy jó pletyka hogy a codosok halot készítenek
Talán végre lesz egy értelmes single playerrel ellátott halo
-
Wesder
titán
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #136389 üzenetére
Én is így gondolom. Sőt, azt is el bírom képzelni, hogy centralizál az MS és kiveszi a viszonteladókat a képből. Lehet majd rendelni a weben tőlük direktben.
-
Marcsello31
őstag
Csak gondoltam szólok, kaptam egy új windows frissítést series sre, ti nem? jelen pillanatban.
az edge böngésző infója szerint:
"Operációs rendszer Windows 11 Version 24H2 (Build 26100.2499)"[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bad Pritt #136382 üzenetére
Biztos van valami összefüggés, de egyik mailre sem küld levelet. Írhatok a supportnak, hogy a support felületre szeretnék regisztrálni.
Megint toltam 2 órát és nem fagyott, pedig volt akció bőven. Teljesen véletlenszerű, de a fagyásnál Home gombra kikapcsolás, már nagyon nem vicces...
-
Wesder
titán
Coming to Xbox Game Pass Ultimate/PC:
• Nov 5 | Metal Slug Tactics (Day One)
• Nov 7 | Goat Simulator Remastered (Day One)
• Nov 19 | Microsoft Flight Simulator 2024 (Day One)Go Mecha Ball, Harold Halibut, The Rewinder and Turnip Boy Robs a Bank also coming Game Pass Standard.
Egyre több a visszatérő cím. Lassan ez is olyan lesz mint a Games with Mold.
-
Zó
aktív tag
válasz
Dinomano #136367 üzenetére
Sergeant Johnson karaktere milyen humornak számított?
Az Infinite kampányáról nekem sem túl ömlengő az álláspontom, de más okokból (co-opban bugos volt, a külső helyszínek látványosan csúfabbak voltak, ráadásul túl is erőltették őket a sok ismétlődő bázisfoglalással).
A Halo régen inkább frissebb és innovatívabb volt (grappling hook már nagyon sok játékban van, akár üdvözöljük itt, akár nem, relevációnak nem tudtam megélni). Mivel csak az 1-2-t játszottam végig szólóban (is), így a sztorit a többiben kevésbé tudtam követni (de valójában sosem rajongtam érte), de a 4-től valahogy eleve nem tudott érdekelni, az 5 pedig a két szállal/csapattal co-opban totálisan követhetetlen és érdektelen volt.
Az számomra huszadrangú, hogy Weapont jobban felöltöztették, mint Cortanát. Ráadásul - ha már komolytalanság - mivel Cortana egy konkrét tudós karakterről van mintázva, én egy kicsit röhejesnek is érzem. Biztos nem olyan AI-hologramot csinálnék magamról, mely bőrtangában jelenít meg. Tudom, külsőre nem egy az egybeni másolata dr. Halsey-nak vagy a lányának, de na. Meg ha tényleg kicsit is komolyságra törekszünk, az életben biztos nem a nyilvános helyen látványosan alulöltözött nőket preferálom, ehhez nem kell semmi woke. De talán velem van a baj. Nem mondom, hogy zavart a régi Cortana-dizájn, de nem az ugrott be róla, hogy mennyire komoly HC sci-fi a játék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Redneck #136380 üzenetére
Indyt a MachineGames csinálja, szóval ennél csak jobb lesz.
Nem lehet, hogy valamikor már valamilyen játék miatt összekötötted pl. a Microsoft fiókot és emiatt létrehozott azzal az e-mail címmel egy Bethesda.net accountot? Ha jól rémlik több játékuknál is így működött a dolog (TESO, F76).
-
KKaresz45
senior tag
válasz
l.skywalker #136373 üzenetére
"ez a régió nem kap az induló készletekből" - Na de ha nincs terjesztés, akkor ki kapna? És a jövőben ki fog? Melyik lehetne az a cég? Szerintem ezek szorosan összefüggő kérdések és engem is érdekel.
Ha pl. fél év múlva roskadoznak az amcsi raktárak a 2 terrás Galaxy editionöktől de nincs aki idehozza őket, nekünk így akkor sem lesz, az szívás.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bad Pritt #136378 üzenetére
Próbálnám felrakni a community patchet a bethesda csodás oldaláról, de még fiókot sem tudok regisztrálni, akkor szar az algoritmus a felületen. Első emailcím nem jó, mert már használatban van (!). Sosem regisztráltam, de oké, akkor kérek emlékeztetőt. Nem küldi.
Második emailt elfogadja, de a username sehogy sem jó neki. Oké kezdjük elölről. Második email cím már használatban van...
Zseniális.Tényleg ezek a balfaszok csinálják az Indy játékot is?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Redneck #136377 üzenetére
Sokaknál rendszeresen összeomlott a játék, Bethesda supportnak még külön oldala is volt a probléma miatt olyan rendkívül hasznos megoldásokkal, mint indítsd el felhőből.
A patchek amúgy sokat segítettek a dolgon, most a DLC előtt megint elővettem és nálam Series S-en nem omlott össze egyszer sem, de egyik ismerősöm mai napig szenved a crashek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ez a Starfield továbbra is random kidob a dashboardra (10 perc vagy 3 óra után), de most olyat is csinált, hogy lefagyott a kép, aztán a home gomb megnyomására kikapcsolt a konzol. Mikor újra megnyomtam azonnal bekapcsolt és ment minden további nélkül.
A venti nem pörög jobban, ugyanolyan melegnek érződik a gép, és a kifújt levegő, mint eddig.Most akkor halódik a gép vagy mi van? Vagy a Starfield ekkora fospumpa?
-
KZsoltii
csendes tag
válasz
frankdelgado #136330 üzenetére
Az olasz xbox oldaon még van 2 terrás
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #136373 üzenetére
Pedig h így nem cuppantam rà a mezőgazdàsz szemfènyvesztès ps5 pro ra, nagyon elvertem volna egy kis lovettàt erre a 2 teràs verzóra....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bandi0000 #136359 üzenetére
Mert ez a régió nem kap az induló készletekből. A pontos okokat csak találgatni lehet, de Lengyelország is kimarad, pedig azért ők picivel nagyobb piac. Én arra gyanakszom, hogy a gyártás korlátozott ütemben zajlik, ezért az ünnepi időszakra inkább elárasztják vele a "nyugati" áruházakat, hogy ott ne alakuljon ki készlethiány. Az, hogy emelett idehaza a viszonteladói partnerség is leépült az nem feltétlen ennek az oka lásd. Lengyelország esetét, de biztos nem szerencsés egybeesés.
De ahogy írtam korábban ez legalább 4 országra igaz, nem tudom a Románoknál volt-e hivatalos forgalmazás eddig, ha igen valszeg ott sem lesznek ezek kaphatóak egy darabig. Fél évig biztos nem szerintem, de ezek csak találgatások a részemről.
[ Szerkesztve ]
-
David888
tag
válasz
Dinomano #136367 üzenetére
Ugyanezzel a véleménnyel vagyok én is. A 4. résztől kezdve olyan irányba vitték el a történetet, mint egy disney szuperhős filmet. Tizenévesen még "halálra" izgultam magam a Combat Evolved végén, hogy időben eljussak a hajóhoz, a warthoggal. A 343 által készített részekben nem tudnék idézni egy olyan epik pillanatot, amiért újra elővenném őket. Multiban is csak a 2. és a 3. rész pályái pörögnek. Egyébként anno belsős pletyka volt, hogy a sztori dlc-ben megjelenik a flood, a Zeta Halo-n.
-
Steve1207
veterán
válasz
urbi73 #136362 üzenetére
Én 2m-re azért simán a tv-k felé húznék és ott is a 49-50"-tól indul a kényelmes (42-től kezdődött nekem a használható 2m-ről), asztalnál ülve jó a 27-34 kategória kb (utóbbi kényelmesen hátradőlve vagy pl még egy babzsákos ücsörgéshez sztem picit távolabbról). De van monitoros topik, töltsd ki a kérdőívet meg dobáld be a kinézett típusokat és ajánlanak is, hogy mi jó ár-érték arányban aktuálisan. Tavaly is voltak jó dealek, úgyis most jön a szezon.
Persze a panelra is figyelj, én pl a VA paneltől falra mászok, a minőségibbeknél is jól beállítva észrevehető azért a minimális smearing és egyből kikészíti a szemem, plusz zavarnak a kis képhibák mozgásoknál, hiába lenne jobb a fekete pl. Eközben egy sima ghostingot bármikor tolerálok. Érdemes ezeket élőben is megnézni azért, egyből kitűnnek a panelek jellegzetességei. -
GEIL
addikt
válasz
urbi73 #136353 üzenetére
PS5-öt és Xbox SeriesX-et is (gamer) monitoron használom.....
24", 1080p, 240hz, Gsync/ Freesync/Adaptive sync/HDR....stbTudom, lehetne 1440p vagy 4k....de alapból PC-s a setupés egérrel és billentyűzettel (amiket használok konzolokon is pl Fortnite, Apex, PubG, Warzone esetén).....úgyhogy nincs gond a nézési távolsággal sem és tényleg elegendő a minőség is ilyen méreten és "csak 1080p-n".
[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
őstag
válasz
mcwolf79 #136308 üzenetére
Igen, Halo Infinite-ről beszéltem. (Amúgy csöcsös Cortana-ra visszatérve. Szerepel kb. 5 másodpercig a régi Cortana. Úgy van összevágva a cutscene, hogy véletlen sem látszódik belőle semmi.) Csak nekem tűnt fel a játék erőltetett humora? Úgy éreztem helyenként, hogy egy Ratchet and Clank komolyabb. Ráadásul az ellenek folyamatosan pofáznak; általában semmitmondó dolgokat. Ez meg az egésznek kölcsönöz egy komolytalan felhangot (számomra).
Oké, hogy maga a sorozat sohasem volt vér komoly, de azért mindig volt egy komolyabb szál a sztoriban. Emlékszem, anno huszon éve az első résznél a flood megjelenésekor rendesen tojtam. Flood-nak nyoma sincs, az egész játék érezhetően le van "szabályozva". -
Zó
aktív tag
válasz
urbi73 #136362 üzenetére
Te ismered a saját preferenciáidat, illetve guglizhatsz ki az ideális méretet. Itt a 32"-hoz 137 centire matekolták ki a távolságot, ők 2 méterre a 46"-t írják. Személy szerint 2 méterről a 42"-t tartom a minimálisan elfogadható méretnek, tehát az ideálist én is nagyobbra lőném be. Ha ragaszkodsz a 34"-hoz, akkor érdemes csökkenteni a távolságon.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
frankdelgado #136361 üzenetére
Keress vissza, pár hete volt róla szó, hogy elvileg nem igazán van már magyar forgalmazás, vagyis nem tudnak kitől kérni készletet a magyar boltok
-
urbi73
senior tag
34' lg monitort néztem ki.és olyam kb 2m lenne a távolság .119 ezer lenne. Ennyiért nem lehet venni egy normális 4k tv sem.
-
balintka
addikt
válasz
l.skywalker #136356 üzenetére
Jo lenne ha kapható lenne legalább a fehér SX.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker #136356 üzenetére
De ez nem magyarázza meg miért nincs készleten KV-ba pl
Mármint Richie már adott infókat, ami vagy helytálló vagy nem, eddig őt bozonyítja
-
urbi73
senior tag
Pont most ment tönkre 2évesen egy ilyen tv .Sajnos javíthatatlan ,kijelzöhibás.
-
urbi73
senior tag
Akkor az a monitor felejtös....Megéri egyáltalán monitort venni sx hez? Vagy sima tv?
-
balintka
addikt
válasz
Marcsello31 #136347 üzenetére
Nem cserélhető. Google kereső alapján nem működik.
-
consono
nagyúr
válasz
Marcsello31 #136347 üzenetére
Nem cserélhető ki. A külső kínai utángyártott tokban is csak az az SSD megy, amit a WD meg a Seagate is használ, mást nem kezel le. Bent sem fogja, szerintem...
-
urbi73
senior tag
Amúgy a 21:9 -es képarányt támogatja az sx?
-
-
Marcsello31
őstag
Amúgy az alza is akciózik 2tb nvme ssdt árul 65körül.
. Csak gondoltam szólok.
[link]
Ès akár a konzol tárhelye is kicserelhető erre.
A mèrete alapján.[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz
l.skywalker #136340 üzenetére
Lesz a limitált is akkor?
frankdelgado: én 65ert vettem 1 terras WD bővítőket, ha Amazonon akciós, akkor kicsit olcsóbban is ki lehet fogni ezt a tipust.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz
frankdelgado #136343 üzenetére
Ez egyébként érdekes lesz, hogy a sima 1 terás lemezes esetén is átállnak e a 6nanos kiszerelésre és az új gépek könnyebbek lesznek e 120 grammal egy idő után.
A konkurencia is 2x változtatott a "sima" gépen, mire jött a slim, ahol bemondták, hogy oké, akkor ez tényleg más.
Meg még érdekesebb lesz, hogy december hatodikán valóban a kezembe nyomják e 2 terás lemezest, vagy csak a pénzem fogadták el.
-
Norb79
őstag
válasz
urbi73 #136339 üzenetére
Én [link] ennek a VA paneles változatát vettem, ha 32 col és monitor. Nem elsősorban az xsx-hez, de néha az is rá van kötve.
Amik a választási szempontok voltak, hogy az xsx-hez is passzoljon:
- 4k felbontás
- 120hz-et tudja
- van rajta HDMI2.1
- van benne freesync
- van rajta jack csatlakozó, így a hdmi-n ahogy megy a hang a monitorba, egyből ki is köthető hangfalra (ha nem kontrollerre kötött fülessel játszik az ember akkor jól jön)De ez másik árkategória, innen tudsz lefele lépegetni, hogy miből tudsz engedni a pénztárcához mérten.
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #136340 üzenetére
De csak a fehèr 1 teràs, lemeztelenített gèp van nem?
-
kresz2
aktív tag
Szerintem is elég fura volt a zombis pálya a COD kampányban,és a vége felé is néztem nagyokat.
Egy modern warfare 3 kampány jó lenne.
Persze nem a tavalyi,arra azt kéne mondani a fejlesztőknek,hogy bocsika,csak vicc volt,és nekifutni újra. -
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #136335 üzenetére
Mèg a lemezmeghajtó nem is hiànyozna, de màr kène a 2 teràs kiszerelrs, tudom h lehet venni tàrhelyet dràgàn...
-
urbi73
senior tag
Milyen monitort ajánlotok sx hez? Lg wqhd lenne 90körül 32" ...
-
balintka
addikt
válasz
l.skywalker #136335 üzenetére
Ezt a 2 terras limitált gépre mondod?
-
dReFiX
senior tag
válasz
darkstreet89 #136326 üzenetére
Én is egy hajszálra vagyok a törléstol pedig tetszik a játék....zombi boss harcok nem is értem amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Én arra számítok, hogy a következő év második negyedévétől majd azoknak a régióknak is fog jutni, amelyeknek most nem.
-
balintka
addikt
válasz
Egyik új Series X sincs hivatalosan sajnos. Talán majd a fehér Digital gépet behozzak, pl. Alza.
-
AMD Power
titán
válasz
Nem volt az a pálya annyira vészes....
-
Wesder
titán
válasz
Limitált kiadás volt a 2TB.
-
darkstreet89
tag
válasz
IntelKiller7 #136327 üzenetére
Ha lehetett volna akkor kihagyom.
-
frankdelgado
őstag
Nagyon jó a COD!
Amúgy el vagyok keseredve.........akartam vetetni a fritzeknél ilyen 2 terás fröccsentett xboxot, de már ott se lehet kapni...
. Itt nálunk ha kifutnak a sima series x-ek, akkor ennyi volt? S ha jönnek az új gépek, azt már nem is lehet majd kapni itthon?
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #136327 üzenetére
Storyban is van olyan küldetés. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Ne zombizz.
-
darkstreet89
tag
Na az új Cod nálam törlésre került. Az Emergence pálya, úgy fel kúrta az agyam, hogy kb egy Souls játék tudja így. Nem is értem, hogy ez a zombis f**ság minek kellett bele, ilyen retardált módon.
-
Marcsello31
őstag
Igaz hogy mire lejön a játék este lesz, de megvettem kompletten a gtat, az online móddal 1ütt.
.
fandrea86 _ legalább annyit tehettek volna a microsoftnál, hogy kiadnak egy upgradét ami a series s gépeknél engednék az usb dvb olvasót, mert szerintem működne, csak le akarnak róla minket terelni. -
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #136319 üzenetére
Nehezebb, tehát nem lehetetlen. -> Nem woke.
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka #136319 üzenetére
Az oszt igen....
-
Norb79
őstag
válasz
monster95 #136314 üzenetére
https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-25/news/fc-25-dual-entitlement
EA faq oldal szerint nem tudod átvinni platformok között a “mentésed”.
-
monster95
tag
Sziasztok
Erősen gondolkodok ps5 lecserélésén egy xbox series x-re.
De lenne egy kérdésem.Sokat ea fc 25-zök ultimate team-be.
Na most ha ha veszek egy xbox-ot a ps5 helyett akkor át tudom vinni a csapatom?Ez ugyen ea rendszerén működik az ultimate team.Valaki volt már így? -
Marcsello31
őstag
válasz
icemad #136311 üzenetére
Akkor megjelenik rá, jó, nem kel kidobnom
.
Azt láttam hogy régen volt egy Mátrix nevezetű játék is még évekkel ezelőtt,
egyedi akció volt, bánom hogy nem töltöttem le annó,
GtAVt fogom megvenni konzolra hamarosan,
A pcm egy ősrégi roncs, ddr3mas korszak,
azon alig fut valami.
ha jól tippelem a gta6 GTA 6 2025 őszén jelenik meg, árat nem találtam.
extra hogy developer módban lehet több játékkal is játszani.
Na majd kiderül. Van értelme az 1tbos series snek, 13 játék van a gépemen és még így is van 312gbyte szabad helyem, az 512őnél jó ha kettő vagy három játék rá megy. Amit hiányolok ezekből az a cd olvasó.
fogadjunk egy Likeba hogy lesz eGTA.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
Marcsello31 #136310 üzenetére
A Gta? Series-re tuti, de series 2 és series 3-ra is mernék nagy összegű fogadást kötni.
-
Marcsello31
őstag
-
válasz
AMD Power #136300 üzenetére
Én egyetlen multi lövöldét próbáltam. A Halo Infinite. Ott már egész jó voltam önmagamhoz képest.
CoD-okban azt olvasom mindenhol, hogy rengeteg a csaló, akik pc-n nyomják és mindenféle segédprogrammal csalnak (pl autó célzás, stb), tehát nem elég a kontroller miatti hátrány, még csalók is vannak. -
Döglött Róka
veterán
válasz
zozika84 #136298 üzenetére
Nem agyatlan, es nem kell rusholni. Csak akkor erzed annak, ha nem fogod fel a tempot meg a mapokat.
Plusz egy S&D pont ugyanannyira taktikus, mint CSben.
Mondom ezt ugy, hogy utoljara 2007ben CoDoztam, es igy is olyan ez a resz, mint ha egy betort bakancsot huztam volna fel labamra. A tempo, a gunplay, a jatekmodok mind ismerosek es otthonosak.
De megertem ha valakinek ez tul gyors.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Ringfit Adventure
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest