Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
Eddigi legnagyobb csalódás a bo6-ban hogy nincs fent felhőben...
-
homerhamm
addikt
-
Wesder
titán
Letoltam a tutorialt, meg mentem egy próbakört Zombiesban. Így "ingyen" nem rossz.
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok, Idén elérhető lesz Mo-n a SX Galaxy Black 2TB ?
-
consono
nagyúr
Állítólag kiegyenlítődött a Series X (51%) és a Series S (49%) aránya: [link]
-
Wesder
titán
Elvileg ndult a BO6 Zélandról.
-
sazo
tag
Sziasztok,
A visszatérítéssel mi a jelenlegi tapasztalat? Az EA WRC új kiegészítőjére kértem visszatérítést - meg lehetett rendelni a következő kiegészítővel együtt olcsóbban - látom, hogy folyamatban van az igény, de október 8 óta felülvizsgálat alatt áll.
Köszönöm.
Z -
oriic
HÁZIGAZDA
Unknown 9 Awakening
11 óra lett kb. Kalandfilmesnek szánt tps nézetű játék. A képességek ötletesek (bár láttunk már hasonlót pl.: Messiah), meg akad egy két jó dizájn a körítésben, de kb ennyi. A látványvilág előző generációs (vagy inkább korábbi), az animációk rémesek, az egész repetitív mint a fene.
-
balintka
addikt
válasz
l.skywalker #136065 üzenetére
Erről van valami cikk, ami ezt leírja?
-
-
Sziasztok!
Honnan tudom azt, ha már merül egy elem a Series kontrollerben? Tudom hogy az Xbox Control barban mutatja egy csík, de legtöbbször bugos, mert néha közepesen van, legközelebb meg fullon. Ki érti ezt?
El szeretném kerülni, hogy multiban instant lekapcsoljon majd...
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #136043 üzenetére
Vegyél Steam Decket, azon lehet okosítani úgy hogy a komplett GPU tartalom is elérhető legyen és brutálisan jól futtatja a gép.
Kezemben volt cimbi Oledes gépe, a Forza Motorsport kezesbárányként működött.
-
pzstm
titán
válasz
Wesder #136056 üzenetére
Now featuring Dolby Atmos at no additional cost, this updated headset delivers immersive, spatial audio that brings games to life in vivid detail. We’ve also improved battery life, offering up to 20 hours of playtime*, upgraded the microphone with enhanced auto-mute and voice isolation for crystal-clear communication, and now feature Bluetooth 5.3.
-
Wesder
titán
Immerse Yourself in the Game: The Next Evolution of the Xbox Wireless Headset - Xbox Wire
Gyorsan átfutva a cikket nem találtam semmi extrát. Picit drágább, jobb a zajszűrés, frissebb BT, Dolby Atmos jár hozzá, (nem trial), talán jobb üzemidő.
-
zozika84
őstag
válasz
Fox Mulder #136054 üzenetére
Nz ben, vagy nalunk?
-
Korábban olvastam valahol, de lehet rosszul emlékszem, hogy pénteken reggel 6:00 indul game passben az új cod?
-
GoTReX
őstag
GamePass adja/fogja adni a Diablo kiegészítőt?
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #136044 üzenetére
Kimegy az ember a szomszédba és megveszi. Az OG Xboxnál sem volt ez probléma.
-
dj79
senior tag
válasz
FollowTheORI #136044 üzenetére
Egyáltalán nem biztos. Pedig én is vártam.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #136043 üzenetére
Logi G Cloud
Imádom.
-
balintka
addikt
válasz
frankdelgado #136040 üzenetére
Én is azt és az Indiana Jones-t várom rá nagyon.
-
30z.Samu
félisten
válasz
frankdelgado #136040 üzenetére
Ne is mondd, eladtam a Series X-et, azóta megy az agyalás hogy kell-e egy másik vagy nem. Most azon az állásponton vagyok, hogy nem, de ki tudja mi lesz egy hét múlva. Amiatt viszont szomorú vagyok hogy itthon nem lehet kapni All Digital gépet.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka #136004 üzenetére
Ja persze..én is ilyen se veled, se nélküled viszonyban vagyok vele, hol szídom, hol dúl a szerelem..most éppen a STALKER2
....
-
AMD Power
titán
Írta a gép,hogy az előre telepített COD jött frissítés. Kicsit nagy lett.
-
MrPeekaboo
senior tag
Nem tudom volt-e már itt hír, de úgy tűnik a Game Pass mobil alkalmazást 11.04-étől már nem támogatják és átköltözik az Xbox mobil alkalmazásba. Testflight-ban vagyok, ott látom.
A kék oldalon kilépő volt egy játék, viszont itt is megtalálható és annyira más, mint a többi, így egy (nem) ajánló következik, attól függően ki hogyan áll hozzá. A Doki Doki Literature Club Plus!-ról van szó, amihez úgy kezdtem hozzá, hogy semmit sem tudtam róla előzetesen, viszont szimpatikusak voltak a képek alapján a szereplők, így kíváncsi voltam, hogy mi ez. Elég sok angol szöveg van benne, így nem lehet megúszni az olvasást, ha érteni is szeretnénk a történetet. A meghökkenés akkor ért, amikor egy olyan jelenet jött, amire nagyon nem számítottam. Huh, mi a fene ez? Ezután megnéztem, hogy mivel is játszom és egy pszicho horrorba sikerült belekezdeni, ami pár évvel ezelőtt kisebb felzúdulást keltett egyes körökben. Filmeknél is van ilyen, fel is hívják a figyelmet a zavaró jelenetekre/történetre, akkor játékoknál miért ne lehetne? Hmm, volt már hasonlóban részem a Zero Escape-nél. Ezt sem tudtam letenni, mert kíváncsi voltam az egészre, így végül platina lett. A történet egyébként egy gimis irodalmi szakkörről szól, ahová úgymond bekerülünk. Mikor belépünk a terembe, kiderül, hogy egy 3 tagú, csak lányokból álló társaságba keveredtünk, mint egyedüli fiú és ezzel érdekes döntések és ebből fakadó furcsa események elébe nézünk… A hatást kicsit tompítják a különféle, néha véletlen képernyő effektek, amik igazán feldobták a játékot számomra, de ez már nálam szakmai ártalom.
Figyelem, ez egy korhatáros játék, így amennyire izgalmasan hangzik a történet, annyira felkavaró/sokkoló is lehet egyben egyesek számára, mert olyan témát feszeget. Erre fel is hívja a figyelmet a játék még az elején, így aki erre érzékeny és nagyon beleképzeli magát a történetbe, az mentálisan könnyen a hatása alá kerülhet, így nekik nem ajánlom, hogy ezzel játszanak!
-
Bogyi007
veterán
A Play Go Smart oldala (néhai supergamer.hu) most is megbízható oldalnak számít?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ctrl+Alt~Del #136033 üzenetére
Erről volt szó korábban. Ez a Black Ops 6 előtöltése.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Tegnap este játszottam a GP-os CoD-dal. Kikapcsoltam, most elindítanám, kiírja, hogy update szükséges. Elindítom, és a teljes játékot elkezdi tölteni, 126 Gb.
Miért?
Egyszer volt már egy ilyen nagyjából egy hónapja, ekkor már hetek óta játszottam vele, ugyanezt csinálta.
-
Wesder
titán
Alan Wake II Anniversary Update detailed (free update out Oct 22)
-Options to invert x axis
-DualSense gyro aiming
-DualSense haptics support for healing items/throwablesGameplay assist options:
-Quick turn
-Auto complete QTE
-Button tapping to single tap
-Weapon charging with taps
-Healing items with taps
-Lightshifter with taps
-Player invulnerability
-Player immortality
-One shot kill
-Infinite ammo
-Infinite flashlight batteries -
Bogyi007
veterán
Csak kíváncsiságból a Battlefield kliens jelenleg miként áll össze?
BF4 - Hardline - BFV?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #136014 üzenetére
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Ezért jó hogy felhőben lesznek.. semmit se kell letölteni. Majd a MS szerverparkja megteszi
-
Tasunkó
őstag
válasz
Wesder #136011 üzenetére
Ha van jövője a játékiparnak, akkor felhízhatna akár egy másik szektorból, egy nagy fejlesztő- felvásárló. De annyi igazad lehet, hogy nem látszik hogy az elkövetkező generációknál fontos lenne egy komplex játékélmény. A tömegember rettenetesen zabálja a labdakapkodóst a telefonban, és sok időt játszanak amennyire látom,lehethogy ez volt az aranykor és most visszaáll lassan, akkor meg lehet a csökkenést 1 is elmenedzzselné.
-
homerhamm
addikt
válasz
Várom az első 300 gigás alapjátékot.
-
IntelKiller7
Topikgazda
123GB a COD preload. Day 1 patch is ennyi lesz?
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Döglött Róka #136004 üzenetére
Bezzeg a róka!
-
KZsoltii
csendes tag
Sziasztok. Eladtam a series s-t, hogy én majd veszek egy galaxy black series x-et. A német xbox oldalon eljutottam odáig, hogy kosárba teszem és szállítási címnek beállítom Magyarországot. Szállítási dátum dec 6.-ra írja. Rendelt már valaki, kiszállítják? Nem forgalmazzák sehol csak az xbox.com-on? köszi
-
Tasunkó
őstag
Ha döglődne, majd a Sony felinjekciózza. Kívánni se tudna ártalmatlanabb konkurenciát
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado #135996 üzenetére
Az Xbox-ot azóta temetik, mióta az elsőt kiadták 23 éve. De csak nem akar megdögleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU