Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Lazán kapcsolódik a témához. Karácsonyra vásárolt Xbox X, második nap a "szokásos" E100 hibával jelentkezett. Mindent kipróbáltam, semmi eredmény.
A kérdésem, hogy hogyan történjen a gariztatása? A Microsoft oldalán rendeljem meg a javítást, vagy vigyem vissza, ahol vásároltam? Jelen esetben az Alza. Illetve az osztrák Alzánál rendeltem, mert Magyarországon egyszerűen nem találatam eladó példányt. Győri vagyok kiugrottam a legközelebbi Alza boxhoz. Szóval, ha azt ajánljátok, hogy vigyem az Alzához, akkor jó a magyarországi, vagy csak az osztrák? Személyesen akarnám leadni.
Köszi, ha valaki olvas és van tanácsa. -
negyven2
veterán
válasz
bpmcwap #138896 üzenetére
Ez van amikor olyan hatékonyan működnek a különböző security megoldások, hogy a magát az egyszeri user-t is kizárja a saját terméképből, szolgáltatásosából.
Amúgy itt nálunk volt olyan, hogy maga a helyi internetszolgáltató rakott be olyan szűrőt, hogy nem működött a Google pár hónapig, majd miután átálltak NAT-olt rendszerre, sikerült az egész települést berakni olyan IP mögé vagy másfél évre, aminél pl. a PSN elérés le volt tiltva. Mikor felmentél bármilyen PS oldalra, az volt a válasz, hogy bannolva van az IP-m (nekem nem volt, de volt ismerős nagyon sokáig nem tudta használni a PS4-ét). A szolgáltató szerint ők nem tiltanak senkit és semmit, arról meg nem tehetnek, hogy valaki kitilttatta magát PSN-ről (igaz ezzel egy egész települést zárt el). -
bpmcwap
senior tag
Most minden szülő üljön le, nyisson ki egy üveg sört és vegyen nagy levegőt... Én már szétvertem amiért nem kár... De megtaláltam a hibát és erről biza tudnotok kell, hogy ne szaladjatok bele...
Also... fiam 15 éves és hááát elkezdett olyan oldalakat nézni... szerintem meg nem kéne... pláne nem egyből all in tartalmakat... elbeszélgettünk, ritkább is lett a dolog, meg szofisztikáltabb is, de hát itt a téli szünet, biztos ami biztos... url és kulcsszószűrés.... ismertebb oldalak és tuti ami zicher, xxx, s3x, stb... már nem tudtam mire gondolni, ezt is kiszedtem a routerből, és lááámbacca+ajó~ˇ'"+!%/%!+!%! hát nem működik egyből minden???? agyam eldobom bakker!
NEM RÖHÖG! SAJNÁL és megdicsér!
Kellemes karácsonyi ünnepeket - az xboxnak is, de tarcsák meg az aprót.... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MirrMurrka #138894 üzenetére
Uh ezt a szöveg formázást pls ne, kiesik a szemem tőle
-
MirrMurrka
csendes tag
válasz
bilon73 #138482 üzenetére
Már régóta keresek elite 2 alternatívát, mert a minősége vállalhatatlan. A generációban 4. Elite 2 kontrollerem gyilkolása közben (értsd. éppenhogy meg merem mozdítani az analógot, és a gombokat rajta - LB RB - ez döglik meg elsőnek,és mert ráadásul limitált halo 20'darab) gondoltam egyet, nem biztos, hogy ezt is le kellene amortizálni ⁴COD meccs alatt... Első nekifutásra a gs g7 kontrollerrel próbálkoztam,ami egyébként teljesen jó, ha nem zavar a kábel. Illetve a mérete, mert az xbox kontrolleréhez mérve kicsit kisebb, ami leginkább a hátsó, programozható gombok esetén volt számomra borzalmasan kényelmetlen. A kérdésedre visszatérve: A fusion ,leszámítva az ótvar , bazári ledeket, amit nem tudsz kikapcsolni (max mininalizálni), fényévekkel jobb, pontosabb és tartósabb, mint bármelyik kontroller, ami megfordult a kezemben. Az utolsó alternatíva, amit végülis használok az a Razer Wolverine V3 Pro, ami bár 2x annyi, mint egy elite2, vagy egy fusion pro, de méretben tökéletes, és nincs rajta karácsonyi díszkivilágítás sem. Ha ki lehetett volna kapcsolni a fusion pro ledeket, esetleg téged nem zavar, akkor az a legjobb ár/érték kontroller jelenleg. Ha zavarnak a bazári fények, akkor érdemes a WV3 pro-ba beruházni. Mind a kettő bírja a strapát, méretben is jók. A szoftver a fushion esetén kissé "kacska" , de bármit is be lehet állítani.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Megértem, csak a problémádnak semmi köze a rendszer nyitottságához vagy zártságához, mert az Xbox teljesen régiófüggetlen. Az elérhető platformok közül tapasztalataim szerint az Xbox a legnyitottabb, még a Steam-en sem tudok egyazon fiókra különböző régiókból vásárolgatni gond nélkül. A probléma amit az első hsz-edben körülírtál az csak nagyon elszigetelt esetekben jelenik meg ezen a platformon, hogy egyes címek nem érhetőek el pl. Mo-n.
-
NyMRooD
őstag
Indiana Jones-al kapcsolatban lenne kérdésem, fieldwork-ről van szó, de azért spoiler tag-be rakom:
szóval sukhothai-ban vagyok, a The Kid Who Vanished fieldwork-öt csinálom, annak is a find a way to Aran részét, végig mentem a mozgó fogaskerekek között, leengedtem Ginának a liftet és ott lenne egy kapu amit ketten tudunk kinyitni, igen ám csak nekem nem jelenik meg az akció gomb a jobb oldali karon amit el kell forgatnom, Gina meg már tartja a baloldalit. Próbáltam a játékot kikapcsolni, meg átmenni másik területre meg vissza, de semmi, szóval beragadtam, más futott esetleg bele ilyen bugba, hogy nem jelent meg egy akció gomb? Van rá valami megoldás vagy 30+ óra után (eddig minden más 100%-ban kész a többi területen, meg már itt is haladtam) kezdhetem egy melléküldetés miatt újra a játékot? Köszi előre is a segítséget és persze Boldog Karácsonyt.
-
Zó
aktív tag
válasz
l.skywalker #138874 üzenetére
Már nem, de a 360-as store-ban még egy jó darabig legalább megvehető volt. Amúgy már 10+ éve is úgy ment, hogy magyar PSN-en nem lehetett megvenni, csak amerikain vagy briten. De gondolom, ha veszek 360-as lemezt, akkor mint BC-s játék menne, és még a sosem akciózott DLC is emgvehető. PC-n ugye nem gond a beszerzés, mert oda azóta is árulja a Ubi, még akciózni is szokta, csak oda meg a DLC nem jelent meg.
Többször előkerült a "bizalom" kérdése itt az Xbox iránt, bennem ezek nem erősítik. A zárt platform és az idióta kiadók átka.
-
icemad
nagyúr
válasz
bpmcwap #138887 üzenetére
Csak annyira kellene a mobilnet, hogy egy pillanatra elindul e a letöltés. Downdetector.com oldalon nézd meg, hogy a környékeden nincs e valami nagyobb gubanc az xbox szerverek elérésével. Régebbi one játékokat próbálj meg külső meghajtóra telepíteni, ha van egy nagyobb külső hdd-d, ami most nem kell.
Másik dolog, amit érdemes lehet megnézni, hogy PC-n működik e az xbox letöltés? Ha gamepass ultimate előfizetésed van vagy van olyan játékod, ami Play anywhere cím, akkor próbáld meg azt is.
Esetleg telepítés nélkül a cloud gaminget, akár a konzolon, akár PC-n vagy telefonon. Csak úgy tudunk előre jutni, ha minden hibalehetőséget kizárunk.
Neten nem csináltál valami változtatást a napokban? Router csere/módosítás, Vpn, mac szűrés, valamilyen letöltési vagy egyéb korlátozás, stb?Kábelen vagy wifin van a konzol?
-
bpmcwap
senior tag
válasz
icemad #138886 üzenetére
105gb a játék, 1gb mobilnetem van havonta, de holnap van a fodulónap szóval van kb 180mb... sokra nem mennék vele... homeofficeban dolgozom üvegszálas neten aimesh hálózaton, nem nagyon van szükségem mobilnetre...
#138885l.skywalker: először én is erre gondoltam, de két nap után még mindig nem tudok letölteni egy játékot se? Még az avatarszerkesztő frissítését se???
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bpmcwap #138884 üzenetére
sajnos csak azt tudom mondani, mint sok elmúlt pénteken:
az Xbox Live ilyen sajnos kiemelt pihenőnapon és ünnepi időszakban
nem mondom, hogy valóban az a gond, hogy "túl sokan" punnyadnak otthon és kapcsolják be ilyenkor az évközben porosodott konzolokat, de másra nem tudok néha már gondolni. -
bpmcwap
senior tag
válasz
MrPeekaboo #138882 üzenetére
Mostanáig chateletem a supportal, nem kaptam bant, látszólag nincs semmi baj a fiókjaimmal. Átiratta a dns-t az egyik xboxban 1.1.1.1/1.0.0.1 re de úgy se megy semmi. Gyári visszaállítás után még az avatar szerkesztőt sem tudtam frissiteni. Elmondtam neki frankón mindent, hogy 2012ben vettük a 360-at, akkor még MO éltünk és két accountot csináltam, mert akkor még picik voltak a gyerekek és főleg kinect játékokat vettünk - mondjuk ennyire nem mentem részletekbe, de a két accountot mondtam. Majd 2019-ben kiköltöztünk MOból Németországba, 2021ben beszart a 360, akkor még volt telefonjuk, akkor azt mondták engedjem el, ne költsek rá vegyek ONE-t. 2022-ben vettem az első Series S-t, 2023-ban a második Series S-t. 2023-ban a GPU accaountom maradt MO, a másik accountom emigrált törökbe, a két xbox itt van németbe MO régióval. TR egyikbe home másikba automatikusan bejelentkezik, az MO fordítva. A gyerekek fiókja meg német, mert nekik már az könnyebben megy mint a magyar... Ezek pont xart sem számítanak, semmit nem jelentenek!!! Ezt maga a suport mondta! A regio beállítás csak annyit ér, hogy melyik országban mit kapsz az előfizetésért, semmi többet! Ezt így írták chaten! nincs banom, nincs semmi tiltásom tőlük! Az egyik xboxot még vissza is állítottam gyárira, de még az avatarszerkesztőt se tudja frissiteni! A végén abban maradtunk, hogy hívjam fel az internet szolgáltatót, mert másra nem tud gondolni úgy, hogy a házban két xbox is ugyanazt a hibát produkálja. Most a netszolgáltatónál a várakozási idő több mint 40 perc...
-
icemad
nagyúr
válasz
Nethooligan #138878 üzenetére
Elég a tiédre megvenni, de a gyerekeknek csinálj külön profilt. Így mindenkinek lesz saját mentése. Ehhez itt találsz segítséget: [link]
Homeolásnál (majdnem) minden tartalom megosztódik. -
skroy
senior tag
válasz
Nethooligan #138878 üzenetére
Home-olással a Te profilodra digitálisan megvásárolt játékok elérhetőek a többi profilon, az EA FC 25 is.
-
Nethooligan
tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a témában, és mivel karácsony van, időm sincs visszaolvasni most, így hirtelen kellene döntenem.
A gyerekek kaptak egy xbox series x-et. Home xbox mindenkinek a gép. Meg kellene vennem az FC25-öt nekik, de nem tudom, hogy elég-e egyszer mondjuk a saját profilomba megvenni, és tudnak-e rajta jászani ők is, saját mentésekkel, vagy mindegyik gyereknek külön meg kellene vennem?
Ez a home-olás erre is jó, vagy csak a game passos játékokra?Előre is köszi!
-
icemad
nagyúr
válasz
bpmcwap #138875 üzenetére
Szerintem telefonszám már nincs, legalábbis itt nem írja: [link]
Én még azt próbálnám meg, hogy minden profilnak beállítanám a konzolt otthoni konzolnak. (ha egy konzolt használtok.) Utána a konzol tartózkodási helyét Németországra raknám... újraindítás. Hátha ez megoldja.De megmondom őszintén, hogy ilyen hibáról most hallok először.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
icemad #138873 üzenetére
egy hete még én is elértem az összes játékom, ma már semmit. A RedDead-et én próbálom telepíteni, gyerekek be sincsennek lépve... 11-én töltöttem a 45. életévemet... gondolom a korhatár nem vonatkozik rám... Xbox helpdesk telefonszám már nincs? Még a keresőben sem találom...
-
icemad
nagyúr
válasz
bpmcwap #138869 üzenetére
Németország egy kicsit más, ott elég durván figyelnek a korhatáros cuccokra. Többször teljesen más játék jelenik meg ott, mint a világ többi részén. Pl Wolfenstein játékokkal volt ott gond, meg talán még régebben a Carmageddonnal, Postallal is. Legalábbis ilyesmire emlékszem, persze lehet, hogy tévedek és teljesen más oka van. Én pl Hollandiában simán elérem a Magyarországon vett cuccokat.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
l.skywalker #138871 üzenetére
Pontosan egyiket sem lehet letölteni! A REDDEAD meg van török és Mo vásárlással is, nem jön le németországban. A Split/second MO vásárlás 2022-ből, a BURNOUT PARADISE 2015-ös vétel MO-ban, egyiket sem tudom telepíteni!!! SEMMIT! Most kíváncsiságból az xboxra tettem saját MO IP-t - konkrétan a saját MO címem netelőfízetéséről, ahonnan kiköltöztünk. SEMMIT nem lehet letölteni! kb40 játékunk van, egyik sem indul el letöltésre se vpn se anélkül, se MO régió, se német régió, de még török régióval sem! Karácsonyra kuka az xbox ugy ahogy van...
szerk: most megpróbáltam gamepass-al egy játékot (Tomb Raider) azt se telepíti... Boldog Karácsonyt...
-
Zó
aktív tag
válasz
Redneck #138856 üzenetére
És mi a helyzet azokkal a játékokkal, melyke meg sem vehetők magyar store-ból? A Ubinál van ez a "régiókódozás" bizonyos korábbi játékáiknál (lásd PoP-ok, valamelyik GRAW stb.). Egyszerűen nevetséges, hogy más platformon megveheted vígan, itt meg kontinensen belül sem képesek utólag mindenhol elérhetővé tenni, mert 20 éve régiókódos volt. Pedig ha mást állítasz be lokációnak, futtatható, nincs technikai akadálya.
Agyrém, hogy a 2008-as PoP-ot meg se lehet venni magyar store-ból, de a DLC-t hozzá igen.
Nyilván a Ubi sara, csak bosszantó.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Steve1207 #138867 üzenetére
(Egy dolog kérdéses nekem a fentebbi megfogalmazásból: Azaz az azzal vásárolt játékokat már csak az adott ország régiójához tartozó IP címekről lehet letölteni/elindítani… - ezt viszont hülyeségnek tekintem, hisz nem korlátozhatnak arra, hogy ha fogod a cókmókodat és te most kiköltözöl bárhova a világon, akkor ne használhasd a rendesen vásárolt játékaidat is ottani ip-ről. Vagy akár egy tök normálisan vásárló török, ha pl kishazánkban kezd el dolgozni ő se használhassa. Ilyenért konkrétan a store-nak mennének.)
Pedig nálam pont erről van szó! 6-8-10 éve MO-n vett játékokat sem engedi telepíteni németországba, ahova kikköltöztünk! Ez egy komplett @ság...
-
Steve1207
veterán
válasz
eL Geri #138855 üzenetére
Ha értelmesen használtad kb semennyire. Azzal van baj, ha direkt TR, AR stb accountod van, vagy állítgatod a régiódot oda-vissza fiók szinten és onnan vásárolsz az amúgy alapvetően HU acc-ról. Mint egy szimpla kód beváltás nem igazán osztott-szorzott semmit más lokalizációból, hisz senki nem köti meg a kezed, hogy amúgy tényleg kiutazz. Maga a hivatalos store-os vásárlás kerülőutas módjai és helye annál inkább, de az magát a tényleges store-os vásárlót és az üzletelő emberkét érinti, annak az acc-jával (nem pedig a kulcsot, miután felhasználták). Egy kód beváltót, aki csak "elutazott" nem sűrűn szankcionálnak, hisz a saját kiskapujuk miatt lehetett úgy hozzájutni, max később hoznak korlátozásokat, ahogy elkezdték egy ideje.
A legnagyobb baj az acc szinten régió váltogatós, acc-lokalizáció működést felületesen se értők, akik ilyenek miatt is váltogatták, hogy még 10 ft-ot nyerjenek, majd csesztették az ügyfélszolgálatot a saját hülyeségük miatt, ha nem tudtak vásárolni, beváltani. Illetve utána visszaállítani a fiókjaikat a saját régiójukra, hisz más MS szolgáltatások meg köthetők oda.
Anno az ilyet annyiban letudta a többség, hogy megpróbálta, nem működik, nem jött be és a kutyát se zavarta, felfogta tanulópénznek az amúgy is filléres tételt. Most meg még a gyökér userek ugráltak az ügyfélszolgálathoz a más régiós problémáikkal, jó hogy kibuokott.(Egy dolog kérdéses nekem a fentebbi megfogalmazásból: Azaz az azzal vásárolt játékokat már csak az adott ország régiójához tartozó IP címekről lehet letölteni/elindítani… - ezt viszont hülyeségnek tekintem, hisz nem korlátozhatnak arra, hogy ha fogod a cókmókodat és te most kiköltözöl bárhova a világon, akkor ne használhasd a rendesen vásárolt játékaidat is ottani ip-ről. Vagy akár egy tök normálisan vásárló török, ha pl kishazánkban kezd el dolgozni ő se használhassa. Ilyenért konkrétan a store-nak mennének.)
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Bogyi007 #138862 üzenetére
Sajnos sok régi játéknak "nem akarják elengedni a kezét"
Ezeket pedig havonta kéne ilyen ezresig leárazni akkor még vennék is az emberek. Szimpla matek teljes áron veszik évente 10-en vs mondjuk 4000-en...akciósan.
Én SH HD kollekcióval szemezek de nem tudnak tovább számolni mint 67% ennyit meg nem fizetek érte.. ezer éves játékokról beszélünk.. a sh2 remake most jelent meg nemrég már az is 42% offon van.Nevetségesek az xbox 360-as játékok árazásai -
bpmcwap
senior tag
válasz
MrPeekaboo #138852 üzenetére
e szerint az összes játék amit a török usernévre vettem az kuka és ne is akarjam letölteni, ha nincs a gépen? Ami a gépen van azzal lehet játszani vagy az is felejtős, inkább ne játszak vele? Nálunk ez úgy van, hogy van a magyar userem amin rajta van a Gamepass és ezen is vettem egy két játékot és van a török user, amire meg e legtöbb játékot vettem, a három gyereknek meg van külön-külön saját NÉMET usere - mivel ötéve kint élünk németben, az xboxot meg két éve kapták, nekik meg a német jobban megy. Van két xbox, az egyiken GP HU home a másikon alapból bejelentkezik a GP HU, így mindkét xboxon van GP. A Török user szintén egyiken home, a másikon bejelentkezik, így mindkettőre le lehetett tölteni a játékokat. 20.-án még vettem egy játékot törökbe, ami le is jött az egyik xboxra. Lányom kitalálta hogy a REDDEAD-del akar játszani és azt már nem tudtuk letölteni. Most mi a xart kellene csináljak? A HU eserem kb 10 éves és már 2015-ben is vettem rá játékokat MO-n az xbox360-ra. A török userem is 10 éves, azon van a legtöbb játék vásárlás 2015-től 2022ig mind MO, majd én is elkezdtem venni a török storeban a drágább új játékokat akciósan, mert így tudtam megvenni amit a srácok szerettek volna. Most azok alapján amit írsz, gyakorlatilag az összes játékokm kuka, mert németországba költöztem és a német store-ban meg xart se vettem mert magyar volt mindkét userem? A német userekkel a gyerekek akkor nem sokáig játszhatnak az mo vett játékokkal sem??? Hol itt a logika? Ne vedd támadásnak, csak amúgy is hülye vagyok ehhez, de ha én kimegyek nyaralni törökbe és veszek egy cd-t/dvd-t akkor azt nem kell kidobjam ha hazajövök, csak mert ott vettem, hanem úgyanúgy hallgathatom/nézhetem itthon is vagy bárhol a világban...
JA ÉS BOCS, most néztem meg az MO usernek is meg van a Red Dead Redemption 2: Story Mode and Ultimate Edition Content és a török usernek is meg van a Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition és Németországban nem tudom letölteni...MO vpn-t tudok neki adni... próbáljam úgy?
Keresem az xbox oldalon a helpdesk telefonszámot, kb 3 éve beszéltem velük, mielőtt a s-t megvettem, de most nem találom... megtudja valaki adni? Köszönöm
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt!
-
Bogyi007
veterán
Nem hiszem el hogy a Burnout Revenge sosem fog már akciós árat kapni?! Minden létező játék kapott már akciót, de ez mindig kimarad. Jó nem a világvége a 2990 forintos ár, de fájna az Microsoftnak ha egyszer nyomnak rá egy akciós plecsnit?
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
Tasunkó #138858 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy aki gyerekeknek vesz játékot ajándékba, az kb. pont leszarja hogy mennyi, mert kell. Szerintem inkább a tudatos power userek használták ki a kiskapukat, nem az alap felhasználók.
Max a bannolt fiókok száma miatt fog csökkenni, akik nem veszik komolyan az ezirányú törekvéseket.
DaVE-1:
A kommentedet olvasva, megszólalt a fejmben Tarkan legismertebb száma. -
Tasunkó
őstag
válasz
Redneck #138856 üzenetére
Rossz döntés, csökkeni fog az userek száma. Nagyon sokan gyereknek veszik, azok meg a korhatár miatt nem játszanak egy csomó játékkal a gamepassból, még nem is tudják melyik a jó, nekik jobb megoldás játékot venni, nem kell kihasználatlan havidíjat, így minden aduja a PS-el szemben használhatatlan. Aki ért hozzá, arra meg a jobb érték aránnyal menni nem nagy ötlet, mert a jó érték arányra hajtani eleve rossz marketing, mert az a réteg túl dörzsölt és vékony. Leginkább azért volt előnyös, mert terjesztik a tájékozatlan ismerőseik között az xboxot tehát afféle promó ez a vpn csalás, mert a legtöbb felhasználó úgysem fogja tudni megcsinálni.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Anno ezer éve egyszer probáltam török játékot venni... annyit sikerült elérnem hogy annak ellenére hogy nagynehezen a supportal sikerült eltávolítanom minden törökségre utaló dolgot az accountomról a promociós emailek máig törökül érkeznek
-
eL Geri
őstag
válasz
Ööö, ez most mennyire komoly?
Nekem is van pár külföldi (Török…) játékom. Ezeket már nem lehet használni? Vagy rosszabb esetben banolnak is érte?
Egyébként maga a GPU-m is épp Törökből van… és az (még) megy. -
AMD Power
titán
válasz
MrPeekaboo #138853 üzenetére
Köszönjük szépen!
-
MrPeekaboo
senior tag
EA Play/GPU mai ajándék: Battlefield™ 2042 Elite Upgrade
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
bpmcwap #138835 üzenetére
Az argentin és török fiókok használatát erőteljesen bekorlátozták, az ott vásárolható olcsó játékok miatti visszaélések elkerülése miatt. Azaz az azzal vásárolt játékokat már csak az adott ország régiójához tartozó IP címekről lehet letölteni/elindítani… Ráadásul ha valaki ennek ellenére más országból mégiscsak megpróbálkozik a fenti országok IP címét felhasználva vásárolni vagy a fiókba belépni, akkor egy pár napos shadow ban-t fog kapni és letiltják a store-ban való vásárlást, mert már nézik az IP címeket is, hogy előtte milyenekkel érted el az adott fiókot. Persze erre is van “kerülőút”, de az már elég nyűgös és kockáztatos is, mert perma ban-t is kaphatsz az adott fiókra, ha nem előírás szerint cselekszel. Szóval nem éri meg már trükközni szerintem, mert ezzel a medve bajszát húzogatjuk. Én elővigyázatosság miatt a külföldi kulcsok beváltásával is leálltam, (pedig még mindig csábítóak), mert elég sok játék van azon a fiókomon, amin korábban beaktiváltam ilyeneket és nem lenne jó, ha ezt letiltanák. Egyébként nekem csak egy hazai fiókom van és csak kíváncsiságból olvastam utána fórumokon, hogy mi a helyzet a fent említett fiókok terén.
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam családtagtól egy használt series s-t, ami tökéletesen működött eddig kb. 3 hónapja nem volt használva. Most rityentettem egy gamepass-t rá és már letöltés közben kikapcsolt hőproblémával illetve játék indítása után kb. 3 perc után szintén ugyanez. Nincs hangja a ventinek. Mi lehet a hiba? Pasztáztatni kell esetleg?
Köszi a válaszokat előre is. -
balazs025
senior tag
válasz
DeathAdder #138847 üzenetére
A premiumnál az csak annyit jelent, hogy series konzolokon is játszható, de attól még az csak a one verzió lesz. Én emiatt az előbbire voksolnék.
-
üdv.
series s-re melyik gta5-öt vegyem?
Grand Theft Auto V (Xbox Series X|S) (xbox.com link)
Grand Theft Auto V: Premium Edition (xbox.com link)keresztfiúnak lenne, nem nagyon fogja fullozni max csak bóklászni benne
elvileg előbbi Series verzió, viszont a Premium Editionben is azt írja hogy series és one
-
ssgt1981
senior tag
Adott egy series x, amely közvetlenül van a tv-re kötve. A hang hdmi arc-n keresztül megy egy Yamaha 7.1 erősítőbe. A kérdésem az, hogy ha bluray lejátszóként használnám a boxot, akkor a hd atmos hangot így átadja az erősítőnek?
-
Dawide@axele
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
homerhamm
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
persil
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, elég rég jártam erre de most valami gondom van megint amit nem értek. két felhasználóm van, az egyik MO a másik TR. Mindekkőre vannak véve játékok, amúgy 5 éve NO-ban élünk. Most megpróbált a lányom telepíteni egy játékot, ami a török felhasználómra van vásárolva, a játék letöltése elindul, aztán meg is áll.. Változott valami? Azt a játékot már megvettem kb két éve, volt is fent az xboxon, játszott is már vele.
-
zolee1988
tag
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/titanfall-2-ultimate-edition/BT21JH17GCVC
Titanfall 2: Ultimate Edition now free with Xbox Game Pass Ultimate -
erikke17
őstag
Válaszolva mindenkinek
Marha lassan tölt be el indítom majd 1 perc fekete kép aztán 4 perc töltő képernyő..
Gondoltam egy reinstallt
Egy kis funra jó mikor kikapcsolni akarsz nem idegeskedni -
Steve1207
veterán
válasz
beyruth82 #138830 üzenetére
Azért na...
Eléggé kiemelkedő a kategóriájában azért így 10 éves címként is, nem hiába játsszanak vele pár ezren napi szinten. Mint egy PvZ TF2 aztán az is mikori. Ezt még úgy tervezték, hogy szórakoztató, legyen hangulata, van split screen is, igazi minőségi és fun EA cím.
-
30z.Samu
félisten
Kellemes Karàcsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
erikke17
őstag
Be húztam múltkor ingyenesen PvZ Garden Warfare 2 játékot de ez valami rettenetesen lassan tölt be bő 5 perc...
Másnál is? -
Boldog Karácsonyt!
-
Wesder
titán
Titanfall 2: Ultimate Edition is free to own on XBL for EA Play/Game Pass Ultimate members.
-
zozek
tag
Megkapta a karácsonyi ajándékát az XSX, kitakarítottam és újra pasztáztam(kyronaut thermal grizzly). Mint új korában, BO6 alatt már eléggé hangos volt félóra játék után, most olyan csendes mint újkorában
Por vagy porcica nem nagyon volt benne,de a gyári paszta rendesen kiszáradt volt.
-
NemMo
őstag
Megvettem a baldurs gate 3-at és ez valami elképesztően minőségi cucc. Még nagyon sokat kell tanulnom, hogy átlássam a játékot, de az első perctől kezdve süt belőle, hogy nem egy átlagos játék. Mesélő is van és iszonyatosan hangulatos ahogy narrálja az eseményeket, teljesen visszarepít a régi magusos időkbe. Olvastam rengeteg dnd regényt a sötételfes kötetekből (R.A. Salvatore), így természetesen drow karaktert készítettem és Drizzt lett a neve.
Ha hű akarok lenni a karakterhez, akkor nem lehetek gonosz, de ezt még meglátjuk. Még semmit nem láttam a játékból, de már most beleszerettem.
-
DaVE-1
senior tag
Crysis 3 Remasteredet maxolta valaki?
Olyan dolog áll fent hogy azt jelzi az egyik nanosuit upgradenél hogy 3 kell a feloldásához ( ez az utolsó) 1 upgrade-m van csak a menüben viszont azt jelzi már csak 1 van hátra holott ugye kettő kellene... Ez most hogy van? -
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #138811 üzenetére
Hozod a szokásos gonosz formád. De mit is várhatnék így Karácsony előtt?
-
vendingo
veterán
Üdv
Pár hete vettem egy új kontrollert, de az utóbbi időben random kikapcsol játék közben. Multiban ez annyira nem poénos.
Találkozott már valaki az említett jelenséggel? Van rá megoldás, vagy gariztassam?
Több akkuval, elemmel is próbáltam. -
vg
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #138804 üzenetére
Megy az jól.
-
vg
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #138796 üzenetére
Nem csak te gondolod így. Ez a csak streaming dolog elég béna, ráadásul fapados is az egész. Biztos vagyok benne, hogy lesz letöltési lehetőség is majd, mert ott van az opciók között, hogy "Installed", csak éppen nincs aktiválva. Messze nincs még kész, nem is értem minek kellett kiadni így.
-
Steve1207
veterán
Nem tudom volt-e már, de akinek megvan a Div 2 standard annak 1,7e-ért feldobja elméletileg az ultimate-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest