Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #136996 üzenetére
De lehet, hogy annyi van, hogy jön GP-be, mert most már csak annyit ír ki, hogy csak Game Pass Ultimate kell neki. Akinek nincs meg a játék, de van GPU-ja az rá tudna nézni (elvileg csak a böngészőből működik)?
High On Life játszása | Xbox Cloud Gaming (bétaverzió) az Xbox.com oldalon
-
negyven2
veterán
-
Zó
aktív tag
válasz
negyven2 #136993 üzenetére
Nekem a felismerés 2006-ban jött el, de azt hittem, hogy az új generációhoz kötődik, melyben előnnyel kezdett a 360. Egyetemistaként eléggé a 2000-es évek eleje nem a játékokról szólt számomra, leragadtam a PS1/N64-es generációnál, 2004-05-ben azt hittem, hogy a HL2 a Halo 2 rövidítése
-
negyven2
veterán
Xbox-on mindig is fizetős volt a multiplayer hozzáférés. Már az első Xbox esetén is. Bár az Online multiplayer a megjelenéshez képest egy évvel később, 2002-ben indult, de azóta szinte változatlan az elv. Multiplayer-ért fizetni kell. Egyedül a F2P játékok képeznek ez alól kivételt de ez is csak pár éve és csak One és Series konzolok esetében van így (vagyis az esetlegesen meglévő X360-as F2P játékok esetében továbbra is kell előfizetés)!
-
AnonymusX
őstag
válasz
kengyel #136990 üzenetére
Nálam nem működött ONE S -> XSX irányban a másolás (mindkettő vezetékkel kötve a routerre). Egész egyszerűen az erre szolgáló app nem bírta el többek közt a MGS V sok-sok kis DLC-jét és még pár telepített játékot. Kifagyott, átugrott játékokat. Végül gyorsabb volt újra letöltenem őket.
-
Zó
aktív tag
válasz
Wesder #136985 üzenetére
Nem a 360-nal jött be a havidíj az online multiért? Az még nem 20+ éves, mint maga a Live. Plusz a Sonynál 2013-ban a PS4-gyel jött be a havidíj, a Nintendónál még később, PC-n meg most is ingyenes (a saját havidíjas MMO-kat hagyjuk). Nekem is az XSX az első havidíjas multijú konzolom (PS3-on nem volt, azután se, hogy PS4-hez már kellett), részben ezért is multizom inkább PC-n, főleg mióta lejárt a Game Pass.
Persze a havidíj alól is vannak online kivételek is az offline-on túl.
-
kengyel
nagyúr
válasz
l.skywalker #136974 üzenetére
Akkor mindent átrakok, még megvan a régi gép.
Köszönöm. -
GEIL
addikt
válasz
icemad #136988 üzenetére
Alap PS5 dobozára még "rá merték hazudni" a 8K és 4K/120 fps-t.....most a PS5 pro dobozára már nem merték a 8K-t rátenni..."csak" a 4K /120fps-t....ami még mindig nem teljesül...még "felskálázva sem", mert 1440p-4k között van a natív felbontás.....4K kb sehol nincs még......120fps pedig "csak" 1080p-nél.
-
icemad
nagyúr
válasz
Wesder #136985 üzenetére
Egy újszülöttnek minden vicc új. Nekünk ez természetes, mert évek/évtizedek óta használjuk, megszoktuk. De olyannak, aki pl 40+ éves, soha nem konzolozott és a konzolt is a gyereknek vette, annak ez érdekes lehet. Te is tudod nagyon jól, mekkora viták voltak a konzolos topikokban, mert a dobozon rajta volt 4k/60 fps, és sokan nem értették, miért nem tudja egyszerre a kettőt. Pedig rajta van a dobozon! Szóval érted...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Marcsello31 #136986 üzenetére
Nem kell gondolni, felmegy az ember az xbox.com-ra es le van irva minden magyarul.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Wesder #136985 üzenetére
Ezért jó pcn játszani multis játékokkal, Bár konzolon is van már olyan olcsóbb csomag, ahol engedve van a multirésze, igaz ott alig adnak hozzá pár játékot
Asszem a neve Game pass core.
Az ember megveszi magát a játékot, és Game pass core alatt meg multizik vele,
ha jól gondolom. -
GEIL
addikt
válasz
icemad #136982 üzenetére
Konkrétan a felhőbe/Accounthoz való játékmentés az PS-nél fizetős...de Xboxon meg ingyen "feltölti".
Az online multi pedig a nem ingyenes játékokra igaz.
Ismerősi körben és családban pl Fortnite, Valorant, PubG, Warzone, Rocket league...stb mindegyik ingyenes cím és egyik konzolon sem kell hozzájuk semmilyen előfizetés a multis játékhoz. -
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka #136981 üzenetére
Világos, csak ez nem magától értetődő dolog. Mondjuk úgy, hogy nem "szentírás" a konzoloknál. Valamelyiknél van ilyen, valamelyiknél nincs. Még mostanában is hallok olyanról, hogy valaki csodálkozik, hogy a multiért külön fizetni kell, pedig megvette a konzolt és a játékot is...
-
NoOne1976
őstag
válasz
marinea2 #136979 üzenetére
Lehet külön appot telepíteni a konzolra, ahol állítod a hangszínt stb. Ott is nézzétek szét. A hangerő gomb (jobboldali tekerő) pedig egy dolog, mert a bal oldalival állítod azt, hogy mennyit halljál a játékból/partyból vagy ha csatlakoztattad egy telefonhoz is, akkor ami onnan szól.
Ha végképp nem megy, nézzétek meg, hogy csak a telefonhoz csatlakoztatjátok mint egy bluetoothos fülest. -
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka #136971 üzenetére
Ps-nél kell hozzá előfizetés is, nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
kengyel #136973 üzenetére
Semmi gond, de alapvetően már minden modern szolgáltatás így működik ami hardvereken fut. Telefon, PC, laptop stb. Nyilván mindent újra le kell töltened, de ha van átfedés a két gép távozása és megérkezése között akkor van lehetőséged hálózaton keresztül átvinni a letöltött dolgokat.
Játékok és alkalmazások másolása másik Xbox konzolra hálózati átvitel használatával | Xbox Support -
kengyel
nagyúr
válasz
Döglött Róka #136971 üzenetére
Csak a megerősítés miatt kérdeztem, nem régóta konzolozom.
Köszi szépen ! -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem ! Most XS 512GB-os verzióm van, amit most cserélek XSX 1TB-os verzióra. Ha a régi konzolról kijelentkezem, akkor az újba simán betudok lépni, és minden adatom benne marad ? -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Egyik baratommal vetettem egy Xbox Wireless fulest a MM-bol az Xbox series S- gepehez.
Van valami "trukk" a csatlakoztatasahoz? Nem sikerul neki...
En PC/PS5 vonalon mozgok, tavolrol probalok neki segiteni, de valahogy nem jon ossze. A fules latszolag csatlakozik a gephez, TV-rol le is kerul a hang, de se menube, se jatekban nem szol.Tipp esetleg?
Koszi! -
szucsinka
őstag
Sziasztok
Szerintetek melyiket vegyem?
Xbox wireless fülesét,( az újat)vagy a Steelseries Artix5 X-et? ( Mulriplatform miatt gondolkodom mindenhez is jó még ps5 is)
https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-nova-5x -
l.skywalker
Topikgazda
Ha ezt a témát szeretnétek rendesen átbeszélni akkor kérlek tényleg az OFF topikban tegyétek. Thx.
Xbox tulajok OFF topicja - PROHARDVER! Hozzászólások -
Zó
aktív tag
Részemről már nem igazán veszek fizikai kópiát játékból, boxosom például sosem volt, de a régi gyűjteményemtől egyéb platformokra (főleg PC-re) nem hiszem, hogy mostanában megválok. Szép volt, jó volt, de ma már kevesebb a gyakorlati értelmük, a mai alapdobozok pedig nem is vonzanak (eleve az AAA se). A gyűjtői kiadások meg egy ideje arról szólnak (szóltak?), hogy beletesznek valami (fél)gagyi "játékbabát", és amiatt elszáll az áruk. Annak idején az Origin Systems játékainak még faltam az ötletes dokumentációját (de alap volt, hogy a lore ott volt leírva), de még a nem túl hardcore KotOR-hoz is a közelben tudtam magamhoz a kézikönyvet, hogy megtervezzem a szintlépéseket. Ez most egy CoD-hoz nehéz elképzelnem
A könyvekkel más a helyzet, azokat egyszerűen szenvedés nekem digitálisan olvasni. Lapokra is vannak online előfizetéseim (is), de amit lehet, kézbe fogva fogyasztom. Nyilván muszáj sok mindent digitálisan olvasni, évtizedek óta csinálom, de nem szeretem, pláne nagyobb terjedelem esetén. Bár lakcímkártyával ingyen tudok kölcsönözni is a könyvtárból, mindent nem kell összevásárolni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
adalbert1 #136956 üzenetére
Eloszor is pacsi! Ugyanezen logika menten adtam tul a cuccaimon.
Amugy meg, vinted: nagyon mennek a konyvek rajta. Ami sorozatkent volt meg azt egyben raktam fel. Pl a 10 kotetes Szukits kiadasu Asimov osszest 80ert adtam el. 4 kotetes Lem sorozatot 25ert. Mindkettot 3 percen belul leutottek.
-
Mrdevil
addikt
Stalker2: Most holnap mikor lehet elkezdeni tölteni pcn, csak este 7?
-
tomee88
csendes tag
válasz
EmThor #136931 üzenetére
Héten vettem, előző szériás Xbox Wireless Headsetről váltottam. Build quality maradt ugyanolyan, vigyázni kell rá ha nem akarod cserélni hamar. A két kis tekerentyűk a gyengepontja ennek is.
Hangminőséget tekintve egyedül a mikrofont érte változtatás, marketing szövegben írják hogy változtattak rajta így meg úgy, de én semmi olyat nem látok benne amire az előző modell szoftverrel ne lett volna képes, egyetlen különbség hogy ennél az új verziónál hosszabb a mikrofon, ezáltal közelebb is helyezkedik el az ember szájához. Szerintem főként emiatt jobb a mikrofon, de tény, hogy tisztább és hangosabb a felvételek minősége, pont ma teszteltem. Zajszűrés is javult, viszont már közepes fokozaton is sajnos az én beszédembe bele-bele némít néha akkor is amikor nem kellene, szóval ezt a funkciót én teljesen kikapcsoltam, és úgy is van zajszűrés legnagyobb meglepetésemre a kontroller gombok csattanását, vagy a billentyűzeten való pötyögést, háttérzajt sem veszi fel. Pont úgy ahogy működnie is kellene a funkciónak. Mikrofon monitorozást nem tudom használod e. Ebben hangosabb, szóval ha legmagasabb fokozatra állítod, mindent hallasz magad körül is, anélkül hogy le kellene vegyed a headsetet.Különbség még hogy ezzel már nem kell előfizetni dolby atmosra, kapod vele együtt. De mivel én már azt évekkel ezelőtt megvettem, ez számomra nem plusz.
Üzemidőt tekintve nehezen tudok nyilatkozni, ugyanis nálam nagyrészt folyamatosan csatlakoztatva van Xbox-hoz és PC-hez is egyszerre, szóval jobban merül. Igaz egyelőre még nem Bluetooth 5-ön keresztül kapja az adatot, de nem hiszem hogy nagyon sokat fog számítani 4-ről 5-re váltás. Jelenleg ezt elég két naponta töltenem, a régit másfél naponta kellett volna, ha nem tettem volna minden nap végén töltőre. Szóval mindenképpen javult egy kicsit, szerintem a 20 óra validnak tűnik, ha valaki csak Xboxon használja.
Negatívumot én nem nagyon találtam. Egyedül talán az, hogy kell jó néhány nap mire az ember úgymond "betöri" ezt a fejhallgatót is. A clamping force ugye maradt, ahogy a méret is, szóval ha valaki egy kicsit nagyobb fejmérettel rendelkezik, ezzel a headsettel szenvedni fog.
Ja és majd elfelejtettem a legjobb újdonság (számomra), hogy végre nem kapcsolja be automatikusan a konzolt is, ha bekapcsolod a headsetet! Nem tudom ezt miért nem tudták mai napig megoldani szoftveresen az előző szériánál, de ennél működik. Nekem ez főleg fontos, mert ha mondjuk telefonon vagy PC-n hallgatnék valamit, nem kell állandóan kikapcsolni a konzolt utána.
Sajnos más nem nagyon van ami újdonság lenne. Annyi még, hogy nincsen a csomagban alapból USB kábel, de azzal kötve hiszem hogy bárki is töltötte volna, annyira rövid.
-
EmThor
addikt
-
adalbert1
veterán
válasz
Döglött Róka #136896 üzenetére
Ez most itt tök nagy off, de hol és hogyan sikerült túladni a könyveken?
Egyesével, vagy csomagokban árultad őket?
Nálunk is többszáz darab van, és van, amit szerintem a következő 20 évben úgysem olvasnék újra, így idővel redukálni szeretném a számukat.
Minél öregebb vagyok, annál inkább arra jutok, hogy a sok fizikailag birtokolt tárgy csak visszahúz és komplikálja az életemet, jelen esetben ha a könyv információtartalmát egy ebook olvasón/tableten is meg tudom tekinteni, akkor kb. tényleg felesleges tárolni (igaz van pár darab, amitől nem válnék meg, de ennyit tartani itthon túlzás).Most nézem csak, hogy kijött a Death Stranding is xboxra?
Nem úgy volt, hogy ez csak PS exkluzív volt (legalábbis anno tuti úgy nyitott, talán azóta lett PC-re is
)?
-
SPF
senior tag
Sziasztok,
series s-hez vettem egy új kontrollert, hogy az Fc24-gyel tudjunk ketten játszani.
Viszont amikor hazai vendégnél balra és jobbra húzunk, az újnál a következő üzenet miatt nem lehet tovább menni. Mit kellene és hol beállítani még?
Köszönöm. -
dReFiX
senior tag
-
Jol kitalaltak, hogy ne lehessen jatszani az idozonakkal😅
-
DaVE-1
senior tag
válasz
csuvicsuva #136942 üzenetére
Tahát akkor nálunk ez + 8 óra azaz 19:00?
-
Behuztam a Hogwarts-ot 7000-ert. Nekem total kimaradt eddig
-
pzstm
titán
Stalker 2 is epp 138,90 GB-ot kap le
-
negyven2
veterán
válasz
IntelKiller7 #136935 üzenetére
Akkor kiegészítem maga... ha a fejlesztő élni szeretne ezzel a lehetőséggel akkor PS-en meg tudja tenni, Xbox-on meg nem (Az Xbox megoldás gyorsabb, a PS-é meg kevesebb letöltési méretett produkál).
-
negyven2
veterán
válasz
IntelKiller7 #136932 üzenetére
Elvileg ez azért van, mert Xbox-on általában frissítéskor a teljes fájlt, míg PS-en csak az adott fájlban, fájlokban lévő változásokat cseréli le.
-
EmThor
addikt
Valaki próbálta az új Xbox Wireless Headset-et (42e)?
Ez a 2021es modell és a vezetékes utáni 3. hivatalos füles ebben a genben, az első ráncfelvarrása.
Hosszabb üzemidő, jobb hang? Én imádom az eredetit, V alakú equalizer beállítással és +4 basszussal letépi a fejem, olyan mélyet nyom, imádom! Van planar magnetic fülesem is, nyilván zenére, szal van összehasonlítási alapom (hifiman 400, aliról volt 27e), de tényleg jó az MS fülese.
Thx
-
negyven2
veterán
válasz
IntelKiller7 #136929 üzenetére
Bár csak érdekesség képen, ugye ez az AC csak PS4 Pro-n kapott egy kis boost-ot, One X-en sosem (ahogy pl. a Watch Dogs 2 se kapott sosem One X patch-et, de a PS4 Pro igen. És ugye most se, pedig ez a patch igazából csak a BC kiadást módosítja.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
pzstm
titán
ASSASSIN'S CREED SYNDICATE - PLAY NOW AT 60 FPS ON XBOX SERIES X|S, PS5 AND PS5 PRO (Holnap jon patch)
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #136923 üzenetére
Az áruk sem vészes szerintem.
-
D1L1ZS
őstag
Tegnap végeztem a CoD Black Ops 6 kampánnyal.
Nem volt rossz, de teljes áron semmi képpen nem vettem volna meg.
GPU-ba elmegy kategória szerintem.
-
Wesder
titán
Designed for Xbox Flight Peripherals, Cleared for Take-Off on November 19 - Xbox Wire
The T.Flight Hotas One Microsoft Flight Simulator Edition is available starting November 19, 2024, for $99.99 USD ERP.
The Turtle Beach VelocityOne Flightstick is ready for departure on all of your Microsoft Flight Simulator 2024 journeys now for $129.99 USD ERP.
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #136919 üzenetére
Vagy azt sem
-
.LnB
titán
Nekem csak a Cyberpunk 2077 van meg otthon lemezesen. Mert járt hozzá csomó cucc, meg plusz dizájnos tok. Ha hazaérek megszagolom szerintem...Sose jutott még eddig eszembe ez.
(nekem az újságok illata hiányzik. Én általános iskolás korom óta rengeteg magazint olvastam. PC Guru, Cinemax, Gamer, meg egy csomó, amikre már nem is emlékszem. És számomra volt a friss lapoknak egy különleges illata. Gamstar-t nem, az akkor is "büdös" volt..mostmeg már...
)
-
icemad
nagyúr
válasz
Wesder #136910 üzenetére
Én arra tippelek, hogy azért kaptam, mert vettem dlc-t a Forza4-hez. A játék meg bent van gamepassban, azt nem vettem meg. A többi "csak neked" ajánlatom is hasonló, de ott az alapjáték van meg, dlc nincs. Pl Far Cry 6, meg Assassin's Creedek. Ott pl az ultimate upgrade olcsó nekem. Úgy emlékszem te meg egy csomó játékból a fullos kiadást vetted elsőre.
-
balintka
addikt
válasz
Döglött Róka #136893 üzenetére
Dettó. Tele van a lakás így is a konzolokkal, a régi gépekhez van csomó lemez, cartridge N64.hez. Elég volt már beloluk. Én sok mindent gyűjtök, de videojateknal nem érdekel egyáltalán, hogy "kézzel fogható" legyen.
Nekem már One-ra se volt egy lemez se, ahogy Series-re se. Max valami nagy kedvencem esetében tudnám elképzelni, hogy megveszem lemezen, dísznek.
Pár PS4 jatek van lemezen, de azokat is átmenetileg tartom csak meg.
-
AMD Power
titán
Lassan 55 szintén vagyok a Black OPS 6 -ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest