Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Projektor topic
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Gaming notebook topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
GG!
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Wordament nekem is szokott pörögni, de sodokut feladtam, mert az 1 perc alatti sehogy se jön össze, bár nyilván lehetne guglizni vmi hakkot.

A bingósat imádtam régen, de azt lekapcsolták. Meg az új akna kereső (treasure Hunt) is jópofa, de asszem az nincs telefonra, pc-n meg más szokott menni.
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekem idén a Mahjong lesz a soros, tőled merítve az ihletet, szóval köszi!
9 bronz, 9 ezüst és 7 arany hiányzik.

-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Hű, ezek anno nem voltak, mindenre nekem kellett rájönni.

-
Norb79
addikt
Az xboxon legtöbbet játszott játékok listáján a passziánsz egy helyet szorult vissza idén a tavalyi évhez képest. Így múlik el Róma dicsősége!
BÚÉK!
-
Norb79
addikt
-
Norb79
addikt
válasz
consono
üzenetére
Kinyitottad a dobozt, benne van a hw?!
Amúgy idén kiadtak egy marék belsős címet, és nincs karácsonyi összefoglaló, korábbi években csöpögött a játék és volt összefoglaló, konkurencia kb semmit se ad ki, de van összefoglaló, hát én meg sok összefoglaló mentes évet kérek akkor inkább.
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Majdnem napra pontosan 7 év telt el az első és az utolsó acsi között, igaz, vagy háromszor maxoltam, csak mindig került bele új tartalom, új acsikkal, szóval a harmadszor maxolás volt 7 évvel később. 2015. nov-2022 nov.

-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Igen-igen, aki komolyan veszi magát, annak “ezrezve” van a passziánsz!
-
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vkinek csak eszébe jut majd beírni, hogy az xy játék neki sokkal szebben fut az XSX-nél 5x erősebb GTX1030-as szerelt pc-jén, szóval rohan is PS5öt venni, és akkor helyreáll a beszélgetés folyama!
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Régebb óta van, csak időben később jött!
-
Norb79
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mindegyaz, mindig minden az MS hibája, kit érdekel itt a valóság?!
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Szerintem is jobb ennél a Sony megoldása, hogy akinek kell az vegye meg megint. Újabb érv a platformváltás mellett. Baszki, ingyen játékra is 24-48 órát várni kell, felháborító!
-
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az X360as verzió az Xbox one X féle 4K patchel, igaz 30 frémmel, de majdnem pontosan ugyanekkora.
Így értettem, hogy ehhez képest a nagy csimbum cirkusszal bejelentett Xbox Series X patches verziót se éri el a PC port?/szerk: @szarnyasdino akkor jól látom, hogy ez itt mind az x360@4k verzió frémduplázással csak. Parádés!
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekem is 10.400at ír, pedig vagy egy tucat éve megvan az x360as verzió és az összes dlc.
-
Norb79
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Hááát, ő, most mire gondolunk Mass Effect féle végjáték alatt? Hogy ha eléggé felfarmoltad a galaxy readinesst vagy mit, meg kész volt csomó frakció küldetés, akkor 2 sorral másabb a kiírás az outro feliratokban az ME3ban a nyolcvanadik ending patch és dlc után?
Mert ha ezt, na akkor itt is pont ugyanez van.
Két sor megváltozik az outro feéiratokban szövegben, ha máshogy bánsz a companionokkal. -
Norb79
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Van a sztoriban olyan rész, ami máshogy alakul, ha éppen x,y,z van veled a csapatban, és a vége is picit más attól függően kinek milyen companion küldetései vannak kész, szóval befolyásolja.
Ez csak szövegben jelenik meg, az események, mint harc, ide kell menni oda kell menni, abban nincs érdemi változás, szóval ha ilyen szempontból nézzük, akkor meg nem befolyásolja. -
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem itt egy konzolon lehet a több profil, és alapból belép "apáé", és a gyerek nem lép ki vele, amikor ő is belép, és akkor minden online profilra számol, esetleg acsit is kap mindegyik.
Első dolog volt, amit megtanítottam a gyereknek, hogy az én profilommal lépjen ki, és így ez a gond engem is elkerül szerencsére. -
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
Ajjdekár, hogy csak most mondta!
Szólhatott volna előre is, mert a 8ból, amibe belenéztem, azok mind 10/10 játékélmény volt, ha előre tudom, hogy valójában szarok, akkor nem is játszok velük, és akkor egy pár száz óra kellemes szórakozástól meg tudtam kímélni magam!
-
Norb79
addikt
Általában 150 játék jön a gamepassba évente, de idén ma értük el a 200at.
Meg a 201et is. -
Norb79
addikt
Hát, amikor volt az Anno117 béta, akkor végül csak pc-n volt alkalmam belenézni, de már ott eldőlt, hogy preorder.
Tegnap jelent meg, szóval tegnap előtt preorder, pc-n továbbra is tökéletes, a béta óta csupa olyan dolgot javítottak, amit a felhasználók visszajeleztek, hogy azzal javulna a játékélmény.Az Anno1800nál tapasztaltam, hogy a kontrolleres irányítás szinte még jobb, mint az egérbill, így bátran nyomtam rá az xboxos verzióra is, és abban se csalódtam. Tökéletes irányítás, hibamentes futás, zseniális a cucc. És coop kampány!
-
Norb79
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem. Ami playanywhere jelölésű, ha megvetted xboxon, akkor a pc-s xbox kliensben minden további nélkül telepíthető.
Erre a tulajdonságra fog épülni a következő pc-konzol hibrid xbox, ha igazak a pletykák.
-
Norb79
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem, nincs ultiban a PC-s se. Én nem tudom telepíteni. De ha te megvetted konzolra, akkor fogod tudni telepíteni pc-re.
Szerintem pzstm is megvette, nem?
-
Norb79
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Playanywhere játék, ami ugye pont ennek a jelölése, hogy a játékot pc-re és xboxra is le tudod tölteni. Plusz közös mentés van, a progresszt felhőben tudod vinni a kétféle hw között (akkor is, ha mondjuk 2 xboxon és 3 pc-n játszol, akkor is viszi mindegyik között).
/szerk: és ennek semmi köze a gamepasshoz, se simához, se ultimatehez, se semmihez. Ez a játék nem gamepassos, ha megvetted, akkor a tied. Pc-n és xboxon is, hiszen playanywhere.
-
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem, hát tök igaza van, csak ennyit kapunk a pénzünkért, vagy még ennyit se!
-
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem tegyünk úgy, mintha csak ez lenne az ehavi adag és amikor az outer worlds2 vagy a cod kerül szóba, akkor elegánsan nézzünk másfelé, hogy jajj, azt pont nem vesszük észre, és mehet tovább a hisztike.
-
Norb79
addikt
Már csak 28 óra, de ki számolja?!
-
Norb79
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Új kiadást kapott már (PC) nélkül a nevében, az tölthető le a storeból. És az playanywhere, lényegiben a korábbi konzolos verzió, ahogy azt be is jelentették.
Annyi update, hogy ez az új pc verzió a korábbi pc-sről átkonvertálva a külön letöltött dlc-ket egyelőre nem ismeri fel. Gondolom kell pár patch még ide.

-
Norb79
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
De.
Gyereknek a pc goty van meg, nekem az xboxos, most mindketten tudjuk a másik hw-re is telepíteni a goty-t, annyi ms furfang van, hogy nálam simán rá tudok nyomni a pc-s goty-ra és települ, a gyereknek meg a játékra és a kiegekre egyesével kell rányomni pc-n, hogy települjön a goty minde része.
XSX-re mindkettőnknek simán települ a teljes goty. -
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games
wii sports. Mondjuk én az MK8at tippeltem volna, de nem sokkal ment volna mellé a tippem.
-
Norb79
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem nagyon kedvemre való. Én sokkal jobban szeretem ezeket a nyugati rpg-ket, mint a jrpg-ket, bár utóbbiakkal is sokat játszok.
Idén az Avowed és ez az OW2 is nagyon betalált nálam. Mindkettő kellően komplex, mégis befogadható méretű, jól felosztott zónák, amik nem kicsik, de mégse akkorák, hogy esélytelen legyél bejárni, aprólékosan felfedezni. És mindkét játékban találtam olyan harcmechanikát (OW2-ben fegyvert), ami százszázalékig passzol nekem és élvezetes így a darálás.
Szép, technikailag hibátlan, játékmenet rendben, és amellett, hogy szép, az art stílus is olyan, amilyen a nekem tetszetős.
Sztori mindkettőben jól követhető, a csapatban csatlakozó emberek háttérsztorija is jól kidolgozott, követhető és érthető a motivációjuk, reakciójuk.Összességében én mindkét játékot nagyon élvezem/élveztem.
-
-
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Igen, nevetséges az egész ötlet. Ha egy pc-t szerettek volna az MS-nél konzolnak, ami a Windowsra épül, vagyis annak a gémer driver csomagjára, akkor nem kellett volna Microsoft konzolnak hívni, lehetett volna a directX alapján elnevezni directXboxnak, vagy röviden Xboxnak.
De hát nem így van, sose volt ez a szándék, szóval tökre érhető a döbbenet eme váratlan fordulat kapcsán! -
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Videó alapján nem vagyok benne biztos, hogy sima mostani állapotú alapjáték plusz kiegek, főleg mivel ilyen csomag már van, vennem is kellett belőle párat.
Az én pc-men üvegre húzva se néz ki így, szóval szerintem minimum kapott nagyobb felbontású textúrákat (pedig már most is van 4K textúra pack), de egy komplett remaszter, ami jobban használja a több magot, stb, az se lepne meg.
De 2,5 hét és okosabbak leszünk. -
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nekem az is oké, főleg ha esetleg az új trendnek megfelelően playanywhere lesz és nem kell ezt is többször megvenni a gyereknek.
Csak hogy be is jelentettek vmit ezzel kapcsolatban, amit nem láttam, mert X-en is van 82 fallout napos hír, de ezzel kapcsolatban semmi konkrétat nem láttam.
-
Norb79
addikt
Mindenhol egyszerre lesz elérhető, emiatt nem kell Új-Zélandra utazni. -
Norb79
addikt
Jön a karácsony, mindenki megrendelte már a mini Xbox360as karácsonyfa díszt, ami Halo3 soundtracket játszik le?
Úgy hallottam külföldről rendelni futárral teljesen problémámentes, szóval nyugodtan lehet rendelni! -
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ó, micsoda meglepetés!
-
Norb79
addikt
Playanywhere sale van xboxon, 61 playanywhere cím, amcsiknál egységesen 0,99 USD, nálunk forintban 280-380 forint között szórnak az árak.
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Tehát akkor ez per definíció kimondható, hogy "amit eléd rak az MS" és amit "játszani szeretnél" az két olyan halmaz aminek soha semmikor semmilyen közös metszete nincs?
Ez iszonyat pech, amikor eléd raknak 800 játékot és egyik se olyan amivel játszani szeretnél, olyankor valóban nem szabad előfizetni.
De olyankor játékot venni se szabad, mert akkor te nem játszani szeretnél, hanem vmi mást! -
Norb79
addikt
Mindeközben az xbox kliens elkezdte jelezni a játékoknál, hogy kézixboxra optimalizált e a játék avagy sem. -
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az is benne van a szabályzatban, hogy nem szabad személyeskedni, meg sértegetni egymást, és minden személyeskedés nélkül írom (legalább annyira komolyan gondolva ezt, mint hogy a digitálisan megvásárolt játék a mi tulajdonunk!), hogy egyesek ilyeneket engednek meg maguknak, hogy idézem: "azoknak az élettelen güzüknek éri meg", de az illető a múlt héten írt ennél erősebbeket is, szabályzat ide vagy oda.
Sajnos egyszerűen nem lehet hatékonyan írásban harcolni az analfabétizmus ellen.
-
Norb79
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Edison mondta, hogy amikor 1000. próbálkozásra jött össze neki egy normális izzó, hogy az nem 999 kudarc volt, hanem megtalálta 999 módját, hogy hogyan nem kell izzót csinálni, és valójában a cél, hogy megtaláljon 1 módját, ahogy meg lehet izzót csinál, és azt meg is találta és mindenki nyert.
A gamepass is ilyen. Tökre vágja mindenki, hogy hogyan lehet nem kiélvezni és profitálni a gamepassból, de ez az xbox series s/x topik, itt nem azt keressük, hogy hogyan lehet nem élvezni és nem profitálni belőle, ennek a topiknak nem ez a célja, ez teljes félreértés minden anti-GPU fanatikus részéről, ennek a topiknak az a célja, hogy megtaláljuk azt a pár módját, hogy hogyan lehet élvezni és profitálni belőle.
Szóval akár be is lehetne lassan fejezni ezt a nekem drága, nekem nem éri meg, és hogyan minként nem éri meg, mert itt ebben a topikban nem ezt keressük, hogy hogyan lehet nem profitálni ebből.
Ez itt a villanykörte topik, itt az 1000. módot keressük, ahol ebből villanykörte lesz, akinek ezzel kapcsolatban van ötlete az welcome, akinek ahhoz van ötlete, hogy meglegyen a 999 módja is, hogy hogyan nem kell csinálni villanykörtét, az menjen át a villanykörtenemcsinálók topikjába, és ne itt offoljon meg trollkodjon már! -
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor most ez egy Xbox? 🤔 | ROG XBOX Ally X
VR Pisti pont ezt nézte meg, hogy softwaresen mennyivel másabb egy sima ally x és az xbox ally x, és az a konklúziója, hogy ami hw-es különbség az picsafüst, de az xbox ally x-en úgy herélték ki a windowst, hogy tényleg ne windows legyen ami mindig sír, hogy update vmi, meg telepíts vmit, meg megint vmi baja van, plusz kilőtték az összes windowsos háttérfolyamatot, ami az erősebb hw-el együtt +20% fps.
És ezt külön ki is emeli a videóban, hogy az xboxos változat után visszaülni a sima ally x elé, amin sima windows van és mindig minden baja van, az ilyen meeeh érzés, és ilyen összehasonlításban jön ki, hogy mitől konzol egy konzol, még akkor is, ha pc.Ez egy techdemó baromi drágán, hogy a megfelelő sw-es háttérral hogyan lehet összetolni a konzol és pc ökoszisztémájukat.
Asszem Richie (aki szokott ide írni a topikban Kezemben az ROG XBOX Ally X kézi konzol/PC! #Richie #ROG #XBOX) videójában volt ami még fontos a témában, hogy a jelenlegi pc vs konzol témában az egyik fő probléma, hogy egy konzol fix hw, arra előre "le tudják fordítani" a sédereket, míg egy pc menetközben teszi ezt meg, ha piszkálod a setupot megint újrafordít, és ez biza eszi az erőforrást, lopja a frémeket, meg ugye ha kellően kicsi cpu-t használ az ember, mert a nagy csak pazarlás, elméletileg, akkor jön a microstuttertől elkezdve a minden is, ami bántja az ember szemét, rontja az élményt. Na most ez a fix hw-es kézipc-re az MS az optimalizált játékokat úgy képzeli el, hogy eleve a megfelelő séder van letöltve, nincs menetközben fordítás, meg sose, emiatt nincs microstutter meg fps vesztés.
Elméletben szép és jó, egy kis felvevő piacú hw-en kitesztelik mennyire menedzselhető ez a sw-es háttér és ha igen, akkor mehet az asztali konzol is így, egy fix hw-es pc, a megfelelő sw-es supporttal.
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont ma irt a trueachievments, hogy megvan a 6750. Xboxos acsim. Az nem egy-két játék, ahogy a 127k+ GS se.

De nyilván legalább a felével nem játszottam, sok olyan gpu meg goldos játék van ebben, amivel akkor se játszanék, ha fizetnek érte, mert nem stílusom.
Pl a codok meg a bf-ek.
-
Norb79
addikt
Ezt csak így itt hagyom a világvége várás közepére!
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást.
Az látszik, hogy a cod miatt emelni kellett, az infláció miatt is emelni kellett, a minden más valutához csökkenő árfolyamú dollár miatt is emelni kellett, és minket külön súlyt az EU szabályozás miatt kötelezően megszűntetett régiós kedvezményes ár helyetti egységes uniós árazás.
De ettől még beárazhattak előre az emelésbe egy konzolos wowos havidíjat is. -
Norb79
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Az egész sorozat zseniális. A negyedik résztől.
Az első csak pc-re van, a botrányszar a legjobb jelző amit el tudok róla mondani.
A második x360as verzióban és remasterben is van X1 verzióban, amiben már van coop, de egy sima random lövölde, éppen csak nyomokban érhető tetten ami a későbbi részeket magas polcra teszi, a sorozat elvetemült rajongóinak se ajánlom.
A három az első értelmezhető béta verzió a jóságból, de rengeteg gyerekbetegséggel. Coopban szuper élmény, szólóban is jó játék, valójában csak a későbbi részek árnyékában cicceg csak picit az ember. Én a 4-5-5,5 után játszottam, azért fájt picit.
A 4ben összeállt a tökéletes élmény, benne van minden mechanika ami egy ilyen sniperes cuccba kell, szólóban és coopban is 10/10, bárki bármikor szól, hogy coopoljuk, én ott leszek!
Az 5 megtart minden jóságot, ami a négyben volt, pár apróbb mechanikai finomítások változások, hogy mégse mondja az ember, hogy standalone dlc, meg a grafikát feljebb csavarja, és persze crossplatform coop és playanywhereség megjelent, mint új feature.
Utána jön a neves rész, vmi r betűvel kezdődik az kvázi 5,5nek mondható, standalone dlc szint, de nyilván zseniális az is.A játékok sajátja, hogy időről időre van checkpoint save bug, néha nincs kedve menteni, hiába írja, hogy mentett, talán ez a legrosszabb amit a 3-4-5-5,5 kapcsán el tudok mondani.
-
Norb79
addikt
Visszakerült a storeba!
-
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Zárható a topik? Az utolsó kapcsolja le a villanyt!
-
Norb79
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
És nem érzed úgy, hogy olyan játékokkal játszol, amik jobb lett volna a backlogodban, és majd 2032. március 14-én kellett volna sorra kerüljenek? És most márpedig azonnal másról akarsz játszani a backlogodról, mert ugye van olyan játék ami azért került a backlogba, mert nem akarsz vele játszani, másik mert igen, és ebből rengeteg kavarodás van?
Rengeteg olyan játékost látok, akik ezzel küzdenek, hogy a backlogot jó sorrendben (ABC?) játszák, és mintha nem csak olyan játékok lennének a backlogukban, amivel játszani akarnak, és hát az előfizetésnek hála egy jó részükkel gyakorlatilag is tudnak játszani, nem csak elméletileg.Illetve ez a nem lesz a tied érzés nem zavar? Tényleg megelégszel ennyivel, hogy egy-egy játék szórakozató és jó élmény? És a birtoklás? A tulajdonlás élménye, az smafu? Meddig terjed ez a megalkuvó életszemlélet? Felülsz tömegközlekedésre, ahelyett, hogy saját autóval mennél a WC-re is? Azt hogyan, ott se lesz tied a busz, a pénzedért nem birtokolsz semmit! Elmész moziba, ahelyett, hogy mindent megvennél DVD-n? Moziban a szemetek megmondják mikor megy a film, és hogy mettől-meddig, aztán leveszik a műsorról, mint a gamepassban, őrület, nem?
Neked nincsenek ambivalens érzéseid ezzel kapcsolatban?
Bár gondolom akik itt őrjöngtek a nem birtoklás miatt azoknak mind saját private jetük van, és mindenhova azzal mennek, és nem kötnek az élet semmilyen terén kompromisszumokat, hogy nehogy már egy szaros légitársaság mondja meg mikor és hova akarnak menni, és ráadásul egy csomó pénzért a végén még a repülő se az övék, a kerozin se, a stewardessekről nem is beszélve, ugye!
Vagy vajon csak az MS-el szemben ilyen hepciásak, meg nagy legények és amikor valóban fontos dolgokról van szó, mint mondjuk a mozgás szabadsága, akkor tökre ott szobroznak a buszmegállóban meg a reptérben a fapados repülő előtt és nem nyomják ezt a nekem ne mondja meg senki mikor hova megyek és nem adok olyanért pénzt, ahol csak az élmény az enyém, nem leszek tulajdonos, és ha megint menni akarok, akkor megint fizetnem kell, mit képzelnek ezek holdkóros dumát?Ezek a dilemmák merültek fel bennem, miközben próbálom a számológépemmel kiszámolni, hogy ha az XSX-em ára 274k-ról 272k-ra változott, akkor vajon ebből mennyi lehet az egyik emelés és melyik a másik emelés hatása. Már egy értelmező kéziszótárat is szereztem, hogy vajon az "emelés" kifejezés még milyen alternatív jelentéssel bírhat amiről én nem tudok, és amiatt értek félre vmit.
Amúgy én is így vagyok vele, mint te. Fizetem a gamepasst, ami amúgy a backlogban kötne ki, azzal játszok, és nem köt ki a backlogban, a régóta backlogon levő, gamepassban nem szereplő játékok meg még sose írtak nekem fenyegető emailt, hogy márpedig ők nem hajlandóak 5-10-15 évnél többet backlogban lenni, szóval végülis tökmindegy, hogy ma, holnap, vagy 2050ben kerülnek sorra, ha eddig nem kerültek sorra.
-
Norb79
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
BG1-2t rongyosra játszottam anno, ez a felújítás megvan tableten, ott is elég sokáig elpötyögtettem, és már egy ideje xboxon is a gamepassba, de gyűjtöm a kifogásokat, hogy csak nem kéne tucatnyi fölé nyomni a végigjátszások számát, de jön pc-n is, ráadásul crossplatform coop, kezdek megtörni.

-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
10.890 az a 11.890 amúgy, de hát a tények már rég elvesztették a jelentőségüket ebben az érzelmi kavalkádban.
Abban gondolkozok, hogy a fiamnak szerzek egy home társat, aki fizeti a fél havidíjat és akkor a 4.190ből visszakapna 5.445öt, de egyelőre az itteni rendkívül optimista világvége váró, és rendkívül megalapozott “trustmebro” infókon alapuló kommentek alapján nem tudom tartósan megér e a gamepass ultimate mínusz 1.255 forintot avagy sem minden egyes hónapban! -
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vettem két ásót, hogy temessük a gyerekkel az xboxot, mert nem lesz következő konzol, a konzol árát kétszer emelték, a GPU árát végtelenszer emelték a csillagos égig, erre mire kicsomagoltam az ásókat, addigra az MS bejelenti, hogy lesz következő konzol, a xsx-ünk ára 2.000 forinttal csökkent a két emelés következtében és még a 11ezres gamepass is 4200 forint.
Most mi az istennyilát csináljak az ásókkal?! Még el se tudom lopatni, mert olyat nem lopnak akinek nyele van, mert azzal dolgozni kell!
-
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem 4190ről emelik… Egy pár emelésről “lecsúsztunk”…
-
Norb79
addikt
Gyereknek úgy maradt a havonta megújuló GPU, ma le is vonta, 4190 forint, jövő hónapban megint 4190 forintot szeretnének.
-
Norb79
addikt
válasz
balintka
üzenetére
Ezt nem tudom, nem nyomtam rá a megrendelésre, csak odáig érdekelt, hogy ez a duplaáramelés pánik mennyi pluszt jelent, és hát jól láthatóan 0 forintot maximum, esetleg mínusz 1-2 ezrest.
De szerintem csak az elején volt ilyen korlát, amíg felfutóban volt a készlet, azért elég döccenősre sikerült a 6 nanora váltás.
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Úgy látom az a válasz, hogy kell nyitni egy topikot az Xbox series konzoloknak, ezt meg átnevezni "figyi, tudom a tutit, a haver mondta" topiknak.
-
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen, van jó hírem az XSX-ről.
Szóval én tavaly augusztusban rendeltem a 2 terás XSX-et a németekről, és fizettem is 271-2 ezret érte.
Most hogy eljött a világvége, és az armageddon, és kétszer emeltek árat, na most ha rányomok a német xbox oldalon, hogy szükségem lenne egy 2 terás XSX-re, akkor 270ezer forintnyi eurót akarnak levonni.Szóval ez a kétszer emelés közül az egyik inverz emelés lehetett, ami kioltotta a másik hatását.
Kb ennyit érnek a linkek, meg a vergődések és a nem lehet kapni, kétszer emeltek, sose lesz.
Forintban, nekünk, fillére ugyanannyi, mint a "duplaemelés" előtt.Persze, tudom, hogy a topiktársak döntő többsége az USÁban él, amerikai dollárban kapja a fizetését és ott ez máshogy jön ki, értük vérzik is a szívem, de akkor nyitni kell egy amerikai xboxosok topikot, ahol úgy lehet tenni, mintha sose éltek volna Magyarországon és nem tudnák mivel jár az, ha gyengül a deviza, amiben a fizut felveszik. De az ide tökre nem tartozik.
Tehát vissza a nulladik pontba. A topik témája az xbox series konzolok, nem az eljövendő xbox konzolok, nem a ps, nem a pc, azoknak van topikja, tessék oda átfáradni ezekkel.
-
Norb79
addikt
Lassan dönteni kéne, hogy nyitunk egy xbox topikot, ahol az xboxról van szó, és nem rémhírgyártás meg zokogás megy felváltva, vagy hogy ez marad az xbox topik és az irreleváns trollkodást elkezdjük kimoderálni.
-
Norb79
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Igen, nem mindegyik játék megy clouddal, ami benne van a GPU-ban, és igen, ha kulcsot veszel és belépsz az ms honlapon, akkor tudod aktiválni a kulcsot és ha az támogatja a felhőt, de nincs meg a GPU-ban, akkor megjelenik és tudsz játszani azokkal.
Bár amennyire én tudom ez utóbbi csak pár ubisoft és square enix játékot jelent, szóval GPU mellé kódot venni ez nagyob elméleti kérdés valójában, hacsak nem mondjuk pont az Avatar játékkal szeretnél játszani vagy valamelyik final fantasyval. -
Norb79
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Két dolog növekszik állandóan, a hozzászólások száma és a gamepass ára!
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Megértem, aki még sose vett boltban semmit, az nem szembesült vele, hogy már nem 2 forint 40 fillér a kenyér kilója, bele se merek gondolni mi lesz itt, ha kiderül, hogy nem elég, hogy nem kolbászból van a kerítés, de még a kolbász ára is mennyit emelkedett az elmúlt 5 évben csak!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindeközben az xbox kliens elkezdte jelezni a játékoknál, hogy kézixboxra optimalizált e a játék avagy sem.