Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
Az miert van hogy tesommal vagy Home-olva.
Mar evek ota, annyi hogy nekem kozben cserélodott az boxom jelen esetben one-x-rol Series - re. Megcsináltuk ezen is a Home-ot.Jelenleg az ő profiljan van a gamepass ill. Live mert anno igy tudtuk kihasználni az atvaltast ultimatre.
Eddig minden gond nélkül játszottunk most azonban neha kiirja hogy mar bevagyok jelentkzve egy masik gépen es lepjek ki. A tesomnak meg hogy vegye meg a játékot. Jelen esetben a COD-ot. De tegnap pl siman játszottunk egyszerre ezzel a jatekkal.
A jatek az en profilomon lett megvasarolvaEz miert lehet? Vkinek volt már ilyen?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #24098 üzenetére
De ha megvan a bevétel, akkor bérelhetnek még dc-t
-
DonDennis
senior tag
Tudom nem feltétlen Xbox (de akár itt is megeshetett volna ha nincs ekkora árukészlet) de egy kész viccnek tartom, hogy 2020-ban nem tudnak ezekkel a rohadt botokkal kezdeni semmit! Röhej, ha az ember cipőt, vga-t, cpu-t vagy pl. ps5-t akar venni megjelenés napján ellehetetlenítik és ez szerintem egy Nike, Sony, Nvidia stb. cégnek se jön jól, noha értem én, hogy a negatív reklám is reklám.
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #24093 üzenetére
Kellett némi idő mire értelmeztem hogy kinek a tökébe szálltál bele?!
De megértettem végül, grat az SX-hez, jó játékot majd hozzá. -
negyven2
veterán
válasz
IntelKiller7 #24089 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Pár oldal lehozta ez a "marhaságot", hogy alig játszanak vele, mert csak pár játékos volt a lobbyk-ban, de valójában ez szerveroldali korlátozás volt (illetve még most is részben megvan ez), mert valamit elsz*rtak az utolsó uoadte idején és ha sokan voltak bent akkor összeomlott a játék. De maga a játékosbázis folyamatosan nő (Rockstar szerint, valamint én is folyamatosan látom a kis szintű kezdőket).
De ezzel az $5-os belépővel megint nagyot ugorhat a játékos szám.
-
hombre[EU]
veterán
valószínū,mert a one-nál (ha jól emlékszem) a kamera modulokkal voltak problémák és a tervezettnél kevesebbet tudtak szállítani launchra,mint a konkurencia...
de a UK adat is beszédes hiszen ugyanannyit szállítottak le idén,mint 2013-ban(#24092) Zoleee83 engem meg az érdekel,hogy minél jobb játékokkal játszhassak szóval a tōkébe beszálltam,hajrá
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #24080 üzenetére
" In the end, we know there are millions and millions of people that are going to end up with a Switch, a PlayStation, and an Xbox in their home. Those are great customers. I can’t target [Microsoft] and say, “Hey, the board of Microsoft, our enemy is this Sony company. We should go take them out.” It’s not even in our vocabulary to talk about Sony that way. They’re a partner of ours, frankly, in a lot of different places." - By Phil
Én a fentit hasonlóan így gondolom.
Annak drukkolok, hogy mindenki játsszon, minél több PS, Xbox konzolt adjanak el, mert annál több fejlesztő fog ezekre fejleszteni és végső soron ez a lényeg, hogy MI játékosok jól járjunk, ha PS-en/Xboxon, bárhol...
És marhára unom ami sokszor a két tábor fanjai közt megy, miközben a két cég látványosan közeledik egymás felé az utóbbi időben. -
Dvix
senior tag
válasz
Bluverkill #24086 üzenetére
A Japánoknál azt mondják: "In its first four days on sale, the PS5 managed to shift 118,000 units. Xbox Series X/S, on the other hand, sold 21,000 units combined."
Azért ez a Boxtól nem semmi szám Japánban szerintem -
pzstm
titán
válasz
Xbox-nál is az lett
-
hombre[EU]
veterán
nem errōl volt szó
hanem a kamukról
igen az xbox is elad mindent idén,amit legyártanak...de ez a kötelezō a launchnál (azért ne a one legyen a sztenderd)
jövōhéten hozzám is benéz egy sx(#24086) Bluverkill a PS4 nem is rajtolt Japánban...ne vitatkozz velem,gyerek
a halót is jól benézted,emlékszem rád
-
Bluverkill
tag
válasz
Érdekes hogy rekord launch lesz még is a Japánoknál kevesbbet adtak el mint PS4-ből. Ezek szerint csak az elosztás lett teljesen más és emiatt kevesebb került Japánba. Meg érdekes hogy kamuk a kihozatali dolgok...legalább is szerinted...
-
Dvix
senior tag
válasz
Én szerintem az Xbox launch-ot jól eltalálták így is. Van kommunikáció a tömeg felé, olcsó/drága konzol. A hazai boltok is pontosan próbálják közölni mikor érkezik készlet. És reméljük nem lesz nagy hibaarányuk a gépeknek. Mindig is lesz rájuk kereslet itt mindegyik Cég úgyis eladja az elején a nagy számokat, de MS akkor sem fog eladási statisztikákat közölni mert rájött h rossz üzlet neki a Sony-val szemben. Ennyi
Legyenek hibamentesek a gépek és csak ez számít.
A MS csak akkor fog számokat közölni ha többet ad el mint a Sony....ez pedig...áh nem érdekes csak nekem legyen meg a gép!
-
vg
addikt
válasz
l.skywalker #24064 üzenetére
A squadron-t ki nyerte?
-
Tuomas
addikt
válasz
IntelKiller7 #24060 üzenetére
Á mondjuk titkon abban reménykedtem, hogy a sikeres rajtot megünneplik valami igen jóval, meg hát karácsony is lesz.
Mondjuk az AC Valhalla, meg a Watchdogs Legion beférhetett volna. -
vhunor
őstag
Szerintem is ilyen szomszéd srác típus, egyszer nekem is volt hozzá szerencsém személyesen és mivel a mindennapok során elég sokat vagyok kitéve executive level bullshitnek, nagyjából könnyen belövöm már, ki az aki csak meg akar vezetni. Tőle pont nem ez jött (bár itt tegyük azért hozzá, hogy az ő pozíciójával nagyon sok "politizálás" jár, ez a munka része. PM-ként én is nap mint nap teszem.)
-
Zoleee83
addikt
Kékeknél a kihozatali aránnyal vannak még mindig gondok + azzal hogy állítólag az MS előre észnél volt és lefoglaltak jópár gyártósort a TMSC-nél a Sony elől, amin akár PS is készülhetett volna csökkentve a hiányt.
Egyébként nagyon jó cikk, ajánlanám az angolul kevésbé tudóknak is, egy google fordítóval akár, mert akit érdekel a dolgok háttere, nagyon sok dolog kiderül belőle.
Miért költöttek el ennyi pénzt Bethesdáékra, hogyan nyereséges a 10$-os előfizetés, hogyan fizetik ki a fejlesztőket, mi a terv az Xclouddal, miért ennyire fontos a mobilpiac (200+M eladott mobillal/év) stb,stb,stb.
Köszi a cikket! -
Tuomas
addikt
válasz
Köszi a játékot és gratulálok!
Na meg respect a felajánlásért! -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #24070 üzenetére
Ma kapták meg a készleteket.
Remélem boltokban is megtalálható lesz. Holnap MM-ben venné kegyet.
-
Golyo69
senior tag
válasz
Köszönöm szépen!
Az ünnepekre valo tekintettel akinek van gyereke es meglepne ot ezzel a Lego Star Wars-al annak szeretném felajanlani a kódot :)
-
Na ezek szerint tényleg jött a KV -ba SX mert a 10-en rendelt/kifizetett konzolt holnap hozza a futár.
Ellenben a PS5-ot alza kitolta további 8 nappal. -
Wesder
titán
válasz
GG
-
Sefneni
őstag
válasz
Gratula a nyertesnek!
-
ravap
csendes tag
válasz
Gratulálok!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #24009 üzenetére
-
-
Zoleee83
addikt
No, no, no. We started manufacturing late summer. We were a little bit later than the competition, because we were waiting for some specific AMD technology in our chip. We were a little bit behind where they were, where Sony was, in terms of building units. We started in late summer. When you do that, then you have to ship them to all the right retailers and distributors. There’s a time lag, even when you start and even when they’re coming off the assembly line, [until they’re] sitting at retail shelves.
We’re building at full capacity for now, a few months. And we continue to. Units continue to hit the shelves. Demand is just incredibly high right now. The biggest disappointment for me in this launch — but I’m also happy with it — is people love the product. The demand is high, such that when you’re going to see product hit the shelf, it goes very quickly.The chips are very different in size — this is a little bit in the weeds — we can actually build more of the Series S [chips] in the same [chip] die space as we can the Series X. Right now, demand for the Series X is higher, which is what we expected.
Ennyit arról hogy ki kezdett el hamarabb gyártani, szóval megdőlt az elmélet arról hogy a Sony csak később kezdett neki, és ezért nincs elég konzol. (nyilván a nagyobb érdekődést most nem vettem ide direkt). Azon meg ők is meglepődtek, hogy milyen nagy az igény az SX-re vonatkozóan.
Nekem nagyon szimpatikus Phil, Ő az aki kihúzza a szószból a márkát, egy ízig-vérig játékos, aki korábban fejlesztőként dolgozott, nem csak marketing figura. -
kislaci
senior tag
Sziasztok, szeretnék venni iphonehoz egy kontrollert, Apple arcadeon keresztül játszanék tv-n. Mindenhol xbox kontrollert ajánlanak, azt is fogok venni csak nem tudom melyiket. Állítólag az új még nem támogatott, nem működik. Akinek iphoneja van megtudná nézni, hogy valóban nem jó? Xbox honlap azt írja, hogy fogja támogatni, csak kérdés, hogy ez karácsonyig megvalósul e. Karira lenne a joy. Egyáltalán jobb az új joy és várjak még max 3 hetet vagy vegyem meg az xbox one joyt? Köszi a segítséget.
-
AMD Power
titán
válasz
Baltazár123 #23999 üzenetére
Majd idő eldönti persze. De egy nap 4-5 óránál többet egyszerre soha nem játazok. Ha annyit ki fog bírni egy év múlva még az is tökéletes lesz nekem.
-
pzstm
titán
válasz
En megvennem dupla aron inkabb🤓🤓🤓
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #24044 üzenetére
Jééézus.
-
Oistrakh1
tag
Valaki esetleg rainbow six-et toltott le gamepassbol?
Csak azert mert 2 év operátorainak benne kellene hogy legyenek de nem választhatók, pedig a deluxe edition van letöltve nem értem mi lehet a probléma. -
hombre[EU]
veterán
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker #24042 üzenetére
Ha Te mondod és úgy van, akkor valószínű!
Egyébként tényleg nem kell sok TG, ha olyan a társaság. -
Zoleee83
addikt
válasz
IntelKiller7 #24039 üzenetére
Valóban lemaradt, de köszi innen is a Jedi-nek a munkáját, meg a sorsolásokat.
Volt szerencsém olvasni a hozzászólását egy másik topicban, és abszolút egyetértek vele a box-os topic-ok légkörével/ajándékozásával/hangulatával.BTW.: Hogy van az, hogy itt csak 1TG van, a One topicban meg 3 is?
-
Bilux
veterán
válasz
IntelKiller7 #24026 üzenetére
Igen le azt hittem elmaradt a sorsolás
-
Sefneni
őstag
válasz
Na erre benevezek.
Ha már úgyis szülinapom van.
-
El Gringo
senior tag
Hali!
Xbox Series S
A gyári HDMI kábellel most támogatja a 1440p 120 Hz-et vagy nem? 1.4-es kábellel vagy 2.0-val jön? Valakinek csak van otthon S! -
modflow
veterán
válasz
IntelKiller7 #24026 üzenetére
Köszi.
Ez két topikban is futott? -
brumi1024
veterán
válasz
hombre[EU] #24014 üzenetére
En igy tapasztaltam annal a 8-10 jateknal, amit a One X-hez hasznalt kulso SSD-rol masoltam SX-re. Volt olyan patch ami par nappal a megjelenes utan jott es a patchelt jatek mar nem indult el kulso SSD-rol, elotte pedig igen. Ettol fuggetlenul letezhet olyan, ami elindul.
-
NoOne1976
őstag
válasz
hombre[EU] #24010 üzenetére
Arról volt szó, hogy ss/sx játékokhoz belső ssd kell. De szerintem volt itt olyan, aki azt írta, egyes játékok elfutoztak külső meghajtóról is, hiába kaptak patchet, míg más játékok tényleg ragaszkodtak a belső ssd-hez.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Az Oriban a majmot megtalálom még valahol? Ahol először találkoztam vele, ott nincs, elvileg tőle lehetne fegyvert venni.
Közben eljutottam ahhoz a fához, de nem azt adja, amire számítottam.
Update: Megtaláltam a térképen, viszont ahol oda tudnék menni hozzá ott van egy piros fal, amit nem tudok áttörni. Ott elő szokott bújni a föld alól valami lény és lőni szokott minket (aminek segítségével ugye fel is tudunk rugaszkodni vagy nem tudom hogy mondjam), elsőre azt hittem az lövi ki nekünk, ha felmászunk egy ilyen falra, mert a színük hasonló, de nem.
-
modflow
veterán
válasz
A tegnapit ki nyerte meg?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Nem. Csak tárolni tudod rajta.
-
Dvix
senior tag
válasz
Nagyon szépen Köszönjük. Respect!
-
Wesder
titán
válasz
Köszönjük.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #24014 üzenetére
Milyen " BC-s framerate boost"?
Lemaradtam róla valahogy. Írtam régebben én is, hogy mekkora jó lesz a régi címekkel értelmes képkockaszámmal játszani, juhúúúú. Aztán az a frame rate boost a valóságban stabil 30-at jelent...
Idáig csak uncapped frame rate-es játékoknál láttam különbséget, a cod 3 nagyon jó példája ennek, és kb itt meg is állt a történet. Vagyis más bc-s játékkal nem találkoztam a könyvtáramon belül. Witcher 3 is stabil 60-nal megy perf módban, de az nem a klasszikus bc-nek felel meg ("sima" one). -
brumi1024
veterán
válasz
ha optimized, akkor belsorol kell, legalabbis emlekeim szerint nekem kiirta.
-
Tuomas
addikt
válasz
Köszii!! Úgy látom star-wars napok vannak.
-
GU-81M
tag
válasz
Scarletiel #24005 üzenetére
11-én rendeltem, másnap megkaptam az értesítést, befizettem, azóta semmi kommunikáció nem volt a KV részéről, a rendelés státusza pedig továbbra is "nyers". Sikerült viszont a telekomnál leadnom a rendelést, és elvileg holnap ki is szállítják...
-
hombre[EU]
veterán
most mi a szitu a gyakorlatban? egy külsō hddrōl futattható a peccselt ("series optimized") játék vagy azokat a belsōre kell telepíteni?
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Nyereményjáték
Nyeremény:
LEGO Star Wars: The Force Awakens
digitális kódJelentkezés:
ITTJelentkezési határidő:
2020.11.24. 17:00
Jelentkezés feltétele:
ez előtt a hsz. előtt legyen legalább 20 hozzászólásod
az Xbox One vagy az Series X|S topikokban -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Scarletiel #24005 üzenetére
Ha nem fizeted be, akkor is megkapod. Max 1 nappal később.
-
Tuomas
addikt
válasz
Baltazár123 #24006 üzenetére
Igen, nekem is azért volt 2 kontrollerem ps4-hez, hogy tudjam váltogatni őket. De xboxnál elég 1, mert csak az elemet cserélem és fél perc elteltével tudok játszani tovább, este alvás előtt meg a lemerülteket felrakom tölteni, a használati utasítás úgyis 11 órát ír töltési időnek, annyit meg nem is alszok.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Tuomas #24001 üzenetére
A kényelemnek ára van. Még talán ami a használhatóság határán van, az az MS gyári akksi, amit lehet kábellel tölteni. Az viszonylag nagy kapacitású és kb 2 naponta elég tölteni.
A legújabb venomot nem tudom, hogy lehet-e kábellel tölteni. Nekem olyan volt, amit csak a saját dokkoló töltőjében lehetett. Az amikor már elgyengült, gyakorlatilag használhatatlan volt, kukáznom kellett.
Mondjuk a kábeles töltés játék közben amolyan félmegoldás. PS-en se szerettem, de ott úgy oldottam meg, hogy behúztam kuponozva +2 kontit alzákoktól tavaly és így mindig van feltöltött konti. Ennél jobb megoldás szerintem egy csomag ladda elem az XO-hoz.
Rendeltem aliról is pár éve akksit az xo kontihoz 1200 mAH-t pedig, de azok is csak fél évet bírtak és ennyi volt, annyira legyengültek, hogy 2-2,5 órát bírtak már csak maximum. A venom kb 1 évet kihúzott, de a napi töltögetés tönkreteszi ezeket. Amikor meg már naponta 2x kellett tölteni, akkor rohamosan gyengülnek. -
Scarletiel
senior tag
Kapott ma valaki értesítést KV-tól, hogy fizessen előleget? Ha igen mikori rendeléssel?
-
Zoltn
senior tag
válasz
MrPeekaboo #23989 üzenetére
Én 3 perce kaptam meg az értesítést, hogy van készleten, de az oldalukon már nem volt. valószínűleg nem is lesz.
-
Tuomas
addikt
válasz
Baltazár123 #23999 üzenetére
Én is újratölthető elemet használok, több okból:
1. gyorsabb kicserélni, mint az akksit feltölteni (persze ha két akksi van, vagy 2 kontroller, akkor lehet szó hot-swap-ról) és addig kábelen játszani
2. azért egy ceruza elemes akksi 2000 mAh-s körüli, nekem a 2100-as varta bírja kb 3 napig úgy, hogy hétvégén szinte egész délután ment a játék, és még a füles is a kontrollerről ment.
Egy 30-40 óra simán van bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben