Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zoleee83 #14096 üzenetére
Oké, kb úgy adjátok itt elő, mintha minden ember a prev kontit akarná használni az új konzollal, elite szerű cuccnál elvárnám én is, de más esetben minek? Csak azért mert nem ment el a rêgi konzollal a rêgi konti, és lehessen játszani? Az emberek nagy rêsze tut eladja, vagy már el is adta
-
Zoleee83
addikt
válasz
bandi0000 #14094 üzenetére
Ez így butaság.
Nem azért nem kompatibilis a ps sem mert nem lehet, hanem mert a japók nem akarják hogy az legyen, ennyi.
Az új kontrollerük több feature-t hoz ez igaz, de ne gondoljuk hogy a régieket elfelejtette. Tudom most páran jönnek a vr támogatással hogy amiatt, az rendben is van, de a szimpla játékoknál csak az akarat hiányzik. Szerintem.
Ue a bc, szimplán arról szól hogy idővel rátereljenek mindenkit az új gépre, új játékokra mert abból van a nagyobb bevétel. -
bandi0000
nagyúr
Ezérg jó, hogy te boxot veszel és minden megy mindennel
Reálisan, ha készül egy játék ami kihasználja az új kontit 100% ban, akkor miért engedné, hogy a régivel játsz, aminél hiànyozbak a dolgok? + Sony esetben nincs elite, így nincs értelme kompatibilissá tenni, ha a Microsoft nem csak 1 db új gombot tett vna a kontira, lehet ő sem engedné
-
Lifer092
senior tag
AC:Odyssey/Origins-nek van kizárólagos 30fps limit? Gondolom nem lépnek be patch nélkül a "hatvanasok" klubjába?
-
-
hombre[EU]
veterán
Series X gameplayek by JeffGrubb
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #14010 üzenetére
Azért volt ott némi Minecraft is.
-
-
hadam98
senior tag
Xbox x Ubisoft?
Nem lenne rossz. -
Moby
veterán
válasz
bulikavagyok #14071 üzenetére
Snoopé jobb
Az nem egy túlméretes fadobozba épített izé. Jobban meg van csinálva
-
Szenzációs!
Madoc: És tényleg! Készül Snooppal is egy reklám. Xbox-os fukszokkal.
-
pzstm
titán
valaki hiányolta a marketinget....nem csak rappernek küldtek ilyet és eképesztően durva csomagolásban kapták.
mindenféle 30 másodpercesnél többre értékelem ezt. Pláne hogy a bejelenéskori saját mémjüket meglovagolva csináltak ennyire zseniális marketinget (ráadásul mint utólag kiderült igazából kicsi a masina, még ha nem is hasonlítjuk össze a PS5-el, mert akkor meg már szinte mini
)
konkrétan simán elfogadnám és beillene itthn az új konyhába
-
SafE84
tag
Tényleg csak kíváncsiságból, de akik a HA-n árulnak 14 hónapos GPU-t, azoknak honnan vannak a kódok? Mennyire legális ez? Meg lehet ütni vele a bokádat?
Annyi pénzért szinte ingyen vannak. -
negyven2
veterán
Már ebben a generációban is így működött a rendszer. Vagyis a digitálisan letöltött játék megegyezett a lemezes verzióval. Tehát ha fentvolt egy játék amit lemezről tettél fel akkor ha megvásároltad a digitális kiadást akkor nem kellett újra leszedni azt. És fordítva, pl. GP-s játék kikerült, de te megvetted lemezen akkor tudtad tovább használni azt letöltött játékot anélkül, hogy újra fel kellett volna, hogy tegyed.
-
AMD Power
titán
válasz
bulikavagyok #14051 üzenetére
Tök jók ezek az apró de nagyon hasznos innovációk!
-
pzstm
titán
válasz
ezt nem tudtam hogy már megy új appal, gondolom 100megás placeholder van ilyenkor és pár nappal előtte mehet a buli
-
Zoleee83
addikt
válasz
Köszi az infót!
-
Wesder
titán
válasz
Működik.
-
válasz
Zoleee83 #14049 üzenetére
Volt erről egy hír nemrég: Xbox Series X: Egy új funkcióval állítólag bármilyen játékot letölthetünk előre, anélkül, hogy megvásárolnánk - én azóta sem próbáltam, szval nem tudom, h működik-e?!
Szerk: Működik!
-
Zoleee83
addikt
Naiv kérdés:
Elő tudom majd tölteni Series gépen 10.-én a CP2077-et, hogy mire 19.-én elküldik a kódot email-ben már csak indítani kelljen?
Van erre lehetőség? -
hadam98
senior tag
válasz
bulikavagyok #14044 üzenetére
Azért a Series S/X launch trailer még mindig komolyabb volt Labrinth-al. A sok fiatalnak persze Travis reklám tett be...
-
válasz
Solten #14040 üzenetére
Én csak egy Travist ismerek!
Viccet félretéve, én elég sok hip-hop zenét hallgatok, de ezt a fickót nem sokra tartom. Tipikus "popsztár", szerintem a tinik kedvence lehet. Ettől függetlenül tényleg egy első vonalas rapperről van szó, a Netflix is csinált róla egy dokut - nekem kb 5 perc is elég volt belőle.
Amúgy látom magam előtt, ahogy az MS összehívta a válságstábot egy PS5 reklám miatt, amit majdnem 1 millióan láttak már! Vakarhatják a fejüket.
-
cactuar
senior tag
válasz
Wesder #14038 üzenetére
Most minden adott ahhoz, hogy 1-2 éven belül el kezdjenek jönni a jobbnál jobb címek. Nálam különösen betaláltak a felvásárolt stúdiókkal, mert az RPG a kedvenc műfajom, szóval várom nagyon az inXile, Obsidian, Bethesda címeket. Csak attól tartok kicsit, hogy nehogy azt mondja az MS, hogy túl sok lesz ennyi RPG, és beleszólnak, hogy ki mit csináljon.
-
Wesder
titán
Visszatérve az SS-re.
Ugye mindig hangoztatva van, hogy konzolt az ex címek miatt veszünk. Nos ha az MS 22 stúdiója normàlisan megtudja oldani ezt a kérdéskört, akkor miről is beszélünk? Azért 22 mert a 23-ból egy az mobilos csapat, ha jól tudom. -
hadam98
senior tag
válasz
Zoleee83 #14026 üzenetére
Azért ott legalább volt rendes videó, itt meg konkrétan csak egy “kép”... Egyébként igen, ma már a fiataloknak Travis van. A mai fiatalok meglátják Travis nevét már el vannak ájulva. Ezért írtam, hogy erre kell valamit lépni.
Azt nem értem, hogy nagyban van egy csomó saját gyártású játékuk, ott van pl. a Starfield, valahogy kizártnak tartom, hogy egy SX játékmenet videót ne tudnának kidobni így megjelenés előtt, az az érdekes tényleg ahogy már a másik topicban is írják, hogy a Dirt és a BC kívül nem láttunk semmi komolyat. A PS-nél pedig azért már vannak next-gen videók. Én nem attól félek, hogy valami probléma van, hanem ezt a generációt azért ki kellene nekik tolni, ez pedig megint nem fog menni komolyság nélkül. Igenis kell lépni...ui. Ha 9. előtt semmi válasz ezekre akkor megint gondok lehetnek de ne legyen igazam
-
Zoleee83
addikt
válasz
hadam98 #14018 üzenetére
A Snoop Dog SX Twitter cucc kb ugyan ott van.
Bár lehet a mai generáció számára egy noname rapper már...
Én mondjuk nem a reklámok alapján választanék, pont nem érdekel, a játék felhozatal annál inkább.
Az a Gears 5 Series pimpelés a plusz chapterrel viszont bitang jó, várós. -
Wesder
titán
válasz
hadam98 #14018 üzenetére
Nem kell itt pànikolni, nem muszàj erre lépni semmit. Az Xbox csinalja szépen tovàbb a GamePass/xCloud építést, az ellen a Sony meg úgy sem tud/akar lépni semmit.
Ha megint elmegy 50 milla Xbox akkor a Series generàció is sikeresnek lehet tekinteni.
Nézd meg egy szar generàció utàn milyen invesztàlàs történt. Ne paràzzàl, nem lesz itt semmi gond. -
hadam98
senior tag
Másik oldalon nagyon bele húztak a marketingbe. Az a Travis Scott x Playstation videó biztos nem egy embert csigázott fel :/ Remélem itt is lépnek valamit mert muszáj lesz...
-
AMD Power
titán
válasz
Ez olyan mint egy kötelező olvasmány! :)
-
MultiDoodad
aktív tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek, én tulajdonképpen csak kicsit javítanék az élményen, a mostani TV-m még HDR-t sem tud és már 5 éve sem a drágábbik fajta volt, szóval innen indulok.
Igen, az LG CX és a Q80 között variálok (tudom, az LG-t mindenhol a Q90-nel hasonlítják).
Köszi a videókat is. Igazából filmet kb. sosem nézek, szóval játék lenne rajta, nagyobb részben meg egész napos zenehallgatás YouTube-ról.Ami érdekelne, az az, hogy ki tudjam próbálni a nagyobb képfrissítést, meg a HDR-t. Pl. a Falconeer-ről olvastam, hogy az FHD 120 Hz-ben megy majd szépen.
Lehet, hogy nekem, mint parasztnak egy QLED a magasabb fényerő miatt (illetve elég fényes a szoba) jobban tetszene, mert nagyobb a "pop".
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kaci84 #13999 üzenetére
Én se értem a problémát. A hardverkülönbségek főleg a felbontások támogatásából adódnak. Nem hiszem, hogy túl sokat kellene mókolni azzal, hogy egy x-en jól futó játék s-en is jól fusson, hiszen alacsonyabb felbontás jóval kevesebbel is beéri.
VR játékokhoz is nem azért kellett nekem 2060-as kártya hogy szebb legyen a játék hanem hogy a render scale-t 33%-kal megnövelhessem. 100%-on bőven elég volt a 1660 is.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
akkor most jöhet a legjobb
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #13642 üzenetére
Végül rászántam magam és lenyomtam a Gears of War első részét, nem bántam meg. Baromi jó volt.
-
30z.Samu
félisten
Amikor azt hinné az ember, hogy az ünnep alatt nem nagyon lesz aktivitás, erre bumm 130hsz.
-
MultiDoodad
aktív tag
Arról lehet tudni valamit, hogy a Youtube music felkerül majd egyszer xboxra? Jelenleg spotify-t használok mert azt tudom x-n héttérben hallgatni miközben játszom. Ha viszont elérhető lenne a yt music azonnal lemondanám a spotify prémiumom...
-
Gregszton
tag
Mondjuk én Xbox Series X-et rendeltem elő, de kíváncsi vagyok az Xbox Series S-re, hogy mit tud majd a valóságban és hát igen a legtöbb az a fejlesztőkön múlik majd, hogy mennyire figyelnek oda az optimalizálásra.
-
Hashvrad
tag
válasz
Kaci84 #13999 üzenetére
Csak annyira próbálta reagálni, hogy miért nem ennyire egyszerű a dolog.
A legtöbb fejlesztő nem sír miatta, mert nem megugorhatatlan akadály az SS HW-ja és ezt látjuk is az előzetes statokon. Max akkor lehet probléma, ha a kutyának nem fog kelleni, mert akkor minimális erőforrást sem fognak pazarolni az optimalizációra. Én erre szvsz kevés esélyt látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro