Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
-
42861
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez az AI nem Cortana?
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Van ez így. Az emberek a 90-100 napos BattlePass-okhoz vannak hozzàszokva. Fél évig nem akarnak egy Seasont jàtszani. Most ezekkel a könnyítésekkel megvan a 90-100 nap, csak a content meg ugye attól még 6 havonta fog jönni. Màs nem fog vele jàtszani a BP kiszedése utàn, csak a nagyonfanok, mivel a 100-as szint utàn nem ad semmit, nem úgy, mint mondjuk a RocketPass.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Van pár videó a yt-on, ahol be tudták állítani. Majd írom, mi lett a végeredmény

Ahogy nézem, be kell kapcsolni a monitoron a freesync-et, aztán enedényezni a variable refesh rate-et, ésakkor megjelenik az 1440p, mint opció.
-
AMD Power
titán
Sniper Elite 5 és jön a GP-be majd! De király! Kedvenc sorozatom....
-
ρσгτσ
addikt
-
-
törölt tag
Playlist and Challenge Improvements coming to Halo Infinite next week
New Playlists
- Slayer
- Free For All
- Fiesta
- Tactical Slayer (SWAT)Challenges
- Removing or reducing requirements for frustrating ones
- Adding new challenges for new playlists -
Zoleee83
addikt
válasz
darkstreet89
üzenetére
Most tervezek Brazíliában élő ismerőst megkérni, hogy küldjön gift card-ot.

Miért probléma lehet vele? -
darkstreet89
tag
Valaki mostanában vásárolt Mtc-ről?

-
Pedig a monitorom ezt írta ki, érdekes akkor. Biztos csak optimista volt

Más: ha már a sima One-on is bel elhetett lőni 4k beállításra, egy ilyen montirot, kétoldalt fekete csíkkal, szerintem nálam sem lesz gond. Aztán max tévedek és mérges leszek, vagy monitort cserélek

-
Moby
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Szörnyű. Az első két chapternél azthiszed végre kapsz egy jó Halo-t, aztán pofáncsapnak ezzel az üres, élettelen, felesleges, dögunalmas openworld nyomorral. Ami még talán lehetett volna jó is, ha lenne bármi értelme vagy haszna, de semmit nem tudtak vele kezdeni. Egy totál időhúzó, filler, alibi hülyeség, amit cipőkanállal erőltettek bele.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Kiderül, remélem, azért fog mást is, már a Ps4 Pro is ment 2160x1440-ben, a Hz-re nem emlékszem sajnos.
-
ρσгτσ
addikt
-
Guitar14
senior tag
válasz
wolf88
üzenetére
Én még nem játszottam az új résszel viszont itt írták már a problémát, hogy l.skywalker-t idézzem:
"A nyelvi dolog pedig a magyar nyelv miatt akad be. Aki magyar nyelven futtatja a konzolt, annak a legközelebbi regionális támogatott nyelvet állítja be alapértelmezettnek."
Ha a játékon belül nem találsz semmi ilyesfélét akkor a konzolt kéne átállítani angolra. (ha jól olvastam akkor újból leszedi a német pakkokat)Ezt csak olvastam itt a topikban tehát nincs tapasztalatom - próbálkozz aztán max. kijavítanak engem.

-
Elderath
addikt
Hát ez a halo single elég snoozefest. Nem tudom minek erőltetik ezt az open worldöt itt.
-
Sziasztok!
Jövő héten érkezik a Series X-em, itteni tanácsokat olvasva vettem is megbízható eladótól 17 hónapnyi GPU-t. Monitorral fogom használni, ami egy Acer Nitro xv340ckp, 3440x1440-es, 144Hz-es nagy monitor.
Tudom, nem megy a 21:9, de gondolom, sima HDMI 2.0-n menni fog egy 2160x1440-es felbontás, két fekete sávval kétoldalt, még az is lehet, hogy ezesetben megy a 120Hz, vagy 100 legalább. -
hombre[EU]
nagyúr
hát a bossfightok nem a legerōsebb része a játéknak Bassus vs ajtókeret
-
dunc
nagyúr
válasz
hakydakillah
üzenetére
A kis gombot nyomtad hosszan a padon, és az x boxon?
Úgy így próbáltad? -
beyruth82
veterán
Én is előzetes ismeret nélkül játszom. Illetve az halo 1 felújított változatát végigjátszottam és a másodikba belekezdtem, de félbehagytam mikor jött az Infinite. Neten dióhéjba átolvastam a történéseket az Infinie-ig. Bőven elég annyi azért nem egy háború és béke szintű sztorija van. Nekem nem volt türelmem minden részt kijátszani az Infinite-ig akkora hype van körülötte meg itt fórumon is mindenki rákattant. Nyugodtan elkezdheted ha átolvastad a sztorikat neten vagy megnézel egy videós összefoglalót az előzményekről.
-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm szépen.

-
hakydakillah
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Nah azóta PC-hez kapcsoltam az X-es kart, azon megy mindkettő, de emiatt már az sem akar konzolhoz csatlakozni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Meg a Halo Wars 1-2-é.

-
hombre[EU]
nagyúr
"érdekes" ez a checkpoint rendszer a haloban
ha nem lenne grappling hook akkor kezdhetném elōrōl az egészet -
törölt tag
-
30z.Samu
titán
Belenéztem egy órát az új Halo kampámyába...nem volt eddig szerencsém a Halo sorozathoz, talán még X360-on haverral toltunk local multiplayer-t. De ez tök jó!
Kötődik a story az előzőekhez? -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok, volt már valakinek gondja Xbox One controller Series X-hez való kapcsolásával? Eddig PC-n használtam, most probáltam X-hez syncelni, de sehogy se megy. Már updateltem, pribáltam kábelesen is (ilynkor vibrál egyet) , de semmi.

-
atees
őstag
Sziasztok! Van most vhol jó akció series S-re? Lehet lecserélném a one S-t.
-
törölt tag
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Az internet nem tudom melyik szegletében jàrtàl, de biztos nem jó helyen ha a kérdéseidre nem kaptàl vàlaszt. F2P jàtékokhoz nem kell Gold, megy anélkül is a multi. Fizetős jàték multijàhoz màr kell Gold. A GamePass nem tartalmazza a Gold-ot, az csak a GamePass Ultimate szolgàltatàscsomagban van benne. Illetve magàban is vehetsz Gold-ot, ha egyàltalàn nincs semmi szükséged a GamePass-re.
Szerk.
Kérdéseidre az összefoglalóban is megtalàlod a vàlaszokat. -
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem! De sehol nem találtam rá választ az interneten...
Ma rendeltem egy xbox series s alap gépet game pass nélkül, mivel a game pass ultimate-t úgysem használnám ki, minek fizessek még azért is felárat...
Gondolom ingyen lehet a free to play játékokkal (forti, warzone stb) multizni, a többi címhez (pl FIFA) live gold kell ahhoz hogy multizhassak?
És itt jönne a valódi kérdésem:
Az xbox game pass - ban (NEM ultimate) van live gold? Vagy csak az a kb. 100 játék elérhető ami benne van aktuálisan a game passban. Azokkal tudok játszani, de online multihoz már gold kellene?
Vagy mégis jobban járnék az Ultimate game pass - szal?
Előre is köszi a választ.
-
stewe780
őstag
Szia,
Konzol, füles, kontroller, frissített ez mindent. Próbáltam reset-elni is, nem egyszerű egy ilyen fülest, benyomni az összesen két nyomógombját, és közben kell a töltőre dugni. Szerintem ez a füles kb ezt tudja.
Esetleg valaki megtenné persil -en kívül, akinek van ilyen xbox wireless fejhallgatója, hogy csak az egyik fülére téve a kontrollerből hallgatja a másik oldalt? Nektek nem csúszik el a kettő hangja egy kicsit?
Amúgy meg kb. egy tized másodpercről beszélünk, lehet ezt el kell fogadnom...
Mit találtam!
[link]
Na, a fenti videó alapján kb pont a 100 ezredmásodperces elcsúszást hallom. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
beyruth82
üzenetére
Nyilván agyeldobós a látvány, de azért tegyük hozzá, hogy az Unreal Enginge techdemók mind jól néztek ki a maguk korában, a belőlük készült játékok szerintem sosem hozták pont ugyanazt a látványt. (Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy bitang jól néznek majd ki az UE5 játékok)
-
Zoleee83
addikt
Elkezdtem az FC New Dawn-t, egészen jól néz ki ez a játék, és kihívás is van benne bőven a kellő nehézségi fokozaton! Tetszik!
Délután meg belenézek a Matrix-ba, az összes ismerős oda-meg vissza van tőle, nagyon élik, megnézem mit tud.BTW: Valamelyik nap kérdeztem kinek-mikor dobta be a rendszer a GPU lejárta után a 300 HuF-s okosságot, nekem ma, vagyis 3-4 napra rá.
Szerk.:
Mi a f***! Be voltam jelentkezve, most meg megint 4190-et mutat, egy oldalfrissítés után!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Korábban már tudtuk, hogy 2022-re halasztták, de most kicsit közelebb lettünk a megjelenési dátumhoz:
-
n000rbi
senior tag
Igen, ez valóban így van. Akkor viszont kihez forduljon az ember, ha az eszköz regisztrálását követően jó 2 hónappal kevesebb jótállást ír az oldal? November végén vettem Euronicsból egy wireless headsetet és 2022.09.22-t ír a lejárathoz. Telefonos ügyfélszolgálat nem létezik már MS-nél, visszahívás nem kérhető, chatelni nem lehet senkivel.
-
stewe780
őstag
-
Schizoka
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Természetesen ott magyarra van állítva.
Pcn gondoltam. -
parandroid
félisten
-
persil
nagyúr
-
válasz
parandroid
üzenetére
Az xbox.com oldalon levő játékképek között csak az új szériára optimalizáltak tetszettek.
A visszafelé kompatibilitást tudom, de ha veszek ilyen konzolt, azt nem azért teszem, hogy a Nokia Snake-et futassam rajta!
Szerk.: lehet, hogy nem a 4K miatt, hanem a grafikai renderelés/effektek miatt tetszettek az újabbak. Ezek voltak realisztikusabbak!
-
parandroid
félisten
Többezer játék van hozzá, mindent tud, amit az xbox one tudott, sőt a visszafelé kompatibilis xbox360 címeket is, és az sem kevés. Szóval attól ne tarts, hogy nincs mivel játszani, pláne, ha új belépő vagy. Egy éve van amúgy piacon az új széria. 4k-t meg már z előző generáció is tudta. Legalábbis felbontásban. Játékélményben meg ez kb értelmezhetetlen. De ha arra vagy kíváncsi, hogy néznek ki a játékok, akkor nézz jutub gameplay videókat (xbox series x gameplay).
p
-
stewe780
őstag
válasz
persil
üzenetére
Olyan határozottsággal tudod leírni, hogy nem késik, hogy tényleg kezdem elhinni, hogy tud ilyet.
Ezt a hétvégét mindenesetre rászánom. Egyébként pontosan azt csináltam amit írtál. Annyi különbséggel, hogy nem tv, hanem monitor és nem a hangszóróját hasonlítottam össze, hanem oda is bedugtam egy fülhallgatót. Szóval egyik fülemen az xbox wireless, másikon meg a monitorból kijövő. Ja, és még a kontrollerbe is bedugtam egy fülhallgatót. Néha olyan a fejem mint a karácsonyfa, mindenhol lógnak rajtam a fülhallgatók. 
Amit eddig tapasztaltam, hogy a monitor és a kontroller majdnem szinkronban van. Ott is érzek egy minimális eltérést, de alig. A kontroller és a wireless már nagyobbat késik. A monitor és a wireless között meg összeadódik, határozottan elkülönül a főmenüben lépkedve is a kettő hangja. Ami még fura, hogy én nem igazán érzek különbséget a hangprofilok között. Tehát dolby alatt ugyanannyit késik, mint tömörítetlen sztereóban. És itt gondolok némi lehetőséget, hogy valamit esetleg nem állítok be, nem úgy állítok be, szóval, hogy lehetne jobb is.
Az a baj, hogy a hangja nagyon tetszik, az a beszéd és a játék közötti hangcsúsztatás pedig egyszerűen kiváló dolog, hogy én mennyit szórakoztam a hangerőcsúszkákkal, hogy halljam a másikat.
Szóval még nem adtam fel...
-
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Jól látom, hogy mivel ez a konzol még alig pár hónapos, így még csak pár kifejezetten ehhez írt játék van?
Avagy: nem vagyok semmivel sem lemaradva, mert - ha úgy döntök, hogy ebbe belevágok, akkor - én 4K grafikára/játékélményre vágyok!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szia!
Régebben ki lehetett választani hogy magyar árakat írjon most mióta más a kinézet ha be jelentkezek akkor is dollár marad.
Mit kéne tennem hogy forintra változzon az ár? -
wolf88
aktív tag
Segítséget kérnék. Game pass-ban letöltöttem a Halo-t, viszont német az egész játék.Hogy tudnám angolra visszarakni?
-
l.skywalker
Topikgazda
Kicsit későn csekkoltam, de a DwG kiegészült a The Game Awards Sale-el [link]
A TGA Sale csak hétfő ~12:00-ig tart
-
vg
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Nem kell hozzá garanciapapír. A garancia úgy működik, hogy a ms oldalán beregisztrálod a terméket a kódja alapján (oldalt van a fülesnél), majd kinyomtatod a címkét, jön érte a futár. Megjavítják, kicserélik, majd vissza viszi a futár. Nem kell semmilyen módon se blokk, se garancia papír. Tapasztalat, mert már egy küldtem így vissza xbox one x gépet, és egy ilyen fülest is amit szó nélkül kicseréltek. Amúgy eladni azon az áron amin te akarod a kb reménytelen kategória.
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt vannak a játékok, nem a legjobban működő oldal, de talán ez a legjobb: [link]
A Game Pass-nak 3 formája van:
Game Pass (konzol) - ez csak a Game Pass játékok elérhetőségét tartalmazza konzolon
PC Game Pass - ez a Game Pass PC-s valamint az EA Play PC-s játékait tartalmazza
Game Pass Ultimate - ez a felső kettőt, valamint az EA Play-t konzolra, a Live Gold-ot konzolra, ami a multiplayer nem Free to Play játékokhoz kell ill. az xCloud elérhetőségét konzolon, mobilon és PC-n. Illetve Ultimate Perk-eket. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Az ENEBA-n [link]
-
Pityka_
tag
Sziasztok,
Xbox one-t cserélném series S-re. Az lenne a kérdésem, hogy az usb-s küső vinyora csak olyan játékokat tudok telepiteni ami nem a series S/X-re van optimalizálva? Infóként azt találtam, hogy az erre a konzolra optimalizált játéokat csak a belső tárhelyére lehet telepíteni. Az mükődhet, hogy a belső tárhelyre telepitem és utánna áthelyezem a külső vinyóra? -
ρσгτσ
addikt
válasz
pauliboy23
üzenetére
Ahogy feljebb írtam nem rossz a fenti ÁSZF, mivel a fej- és fülhallható, vagy akár a headset is "higiéniai" terméknek minősül. Így csak abban az esetben lehet elállási jogod, ha gyárilag hibás.
Ez már jópár éve így van, ennek ellenére sok kereskedő visszaveszi. Az utóbbi időben viszont több helyen is bekerült az ÁSZF -be. Pl. Media Markt.
Az elállási jog nem korlátlan, de érdemes vele próbálkozni.
-
Steve1207
veterán
Game Pass csomagok [link]. 3 féle van, ultimate-et szoktuk javasolni, mert EA külön szolgáltatását és a Gold-ot is tartalmazza. Ez mondhatni minden platformra mindent tartalmaz (nyilván ami csak a mobil vagy pc részbe kerül be játék azt nem tudod konzolon, változó, hogy mi és hogy kerül be, de a konzol eléggé előnyben van részesítve).
Game Pass játék lista [link], fent a konzol legyen kiválasztva, oldalt tudsz szűrni akár a kategóriákra, akár a korábban említett EA-ra is, hogy tőlük mi van benne azon szolgáltatás keretén belül.
A 300-as előfizetést ne lődd el, hogy "kipróbálom", mert ha hosszú távra fizetnél elő van olcsóbb megoldás, aztán meg lehet oldalni ezt használva, mint upgrade, majd később visszatérünk, ha ott járnál.
-
Bilux
veterán
Mátrix techdemo unreal engine 5-tel! Nagyon nagy és élvezetesek a hangok is az akciókban. A dolby atmosos házimozi majd lebontotta a szobát mikor a robbanások voltak, pedig sose bömböltetem a hangfalakat. Meg is fagyott bennem a vér mikor hívják ki rám a rendőrséget a szomszédok így este.

-
beyruth82
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezen az Mi-n én is meg vagyok lepve. A Halo játékok híresek a fejlett Mi-ről de ebből én csak annyit láttam hogy időnként bukfenceznek vagy ugranak az ellenfelek egyet jobbra vagy egyet balra amikor rájuk lövök és ha gránátot dobok közéjük akkor elfutnak a közeléből(igaz sok játéknál még ennyit se csinálnak az ellenfelek). Ugyan ezt csinálják az első részben is. Lehet 20 éve ez nagy dolog volt és akkor alakult ki ez a kép a játékról? Vagy ennyiben merülne ki a fejlett Ai fogalma egy játéknál?
-
Üdv!
(Jelenleg) Nincs konzolom és vagy bő 20 éve egyáltalán nem játszottam.
Jelenleg azt sem tudom, hogy akarok-e és ha igen, akkor milyen típusú játékkal játszanék. Egyenlőre csak "nézelődök".- Melyik oldalon tudom böngészni az XBox Series S/X-re elérhető/érkező játékokat pl. kategóriák szerint?
- Hogyan működnek/miről szólnak ezek a GamePass előfizetések? Hányféle van és mi(k) közöttük a különbség(ek)? (Erről szóló leírást nem láttam a topik összefoglalóban!) -
pauliboy23
senior tag
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
nem néz ki rosszul, némelyik napszakban elég pofás. a gameplayben viszont szerintem semmi extra. az openworld semmit nem tett hozzá, bázispucolás meg silo robbantgatás kb 2x poén, nem nagyon találkoztam érdekes/random eventtel,felesleges futkosás a storyhoz,minibossokhoz. heroicon szerintem könnyū is lett. telenyomták ammoval, kint sokkal nagyobb tered lett a mozgáshoz, az ai sincs sokszor a helyzet magaslatán és nagyon szembetūnō,hogy mindig mindenki tudja pontosan hol vagy miután betriggerelted a harcot. bugokból is több lett. nemtudom, egy lineáris,tömörebb, storyra kihegyezett kampánynak talán jobban örültem volna. még egyszer nekiülök csak a fōküldetéseknek aztán meglátom mi lesz a sorsa
-
Steve1207
veterán
Lepörgött a stáblista, kifejezetten jó volt az 5 után. Maga a harc szuper, kellően pörög mindig, nem mondom nehéznek normálon, de sokszor meghaltam, változatosan kell használni mindent (szeretek pisztollyal menni, így kb a felében azt használtam, meg a könyöklést a kis nyavajások ellen.) A Valor mission-ök brutál jók, gyakran hanyagoltam a sztorit miatta. A gyaloglás kicsit sivár és céltalan a nyílt világban. Négykerekű járművek irányításával gyűlt meg a bajom a legjobban, nagyon nem éreztem rá a végéig, ellenben minden egyéb járműben kiváló volt a vezethetőség ezzel a kiosztással. A multival nincs tapasztalatom, biztos jó lehet egyébként, alapjaiban régóta vártam egy épkézláb hasonló f2p multit, ami fent lehet a gépen és nem 80+ GB alkalmi játékra, mindenféle magic és fun parádé nélkül.
Környezet minimálisan változatos, grafika is szép így, de nekem ez 19-20 körüli szint, kb akkor kellett volna ilyen formában látnunk, amikor eltolták. Kb úgy szép szerintem, mint egy Control, abban se volt semmi különös grafika terén (SX patchelve se), ott is a játékmenet vitte az embert, sokan meg "jajjdeszép".
Összességében simán ajánlott kategória, de semmi korszakalkotó nincs benne, csak egyszerűen mindenből kihoztak egy erős jót. Ha tavaly jelenik meg megérdemelné a 8/10-et (így meg olyan Haloványkán, mert Halo).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

IntelKiller7