Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini-ITX
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
parandroid #82095 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy kötelező hallgatni, azt írtam, hogy passzol a körítéshez, mint akár az NFS játékokban. Na most ugyanezt képzeld el mondjuk a Motorsportban, vagy bármelyik épített pályás autós játékban. Instant kikapcs.
-
mcwolf79
veterán
Sajna a FIFA az nagyon kontroller-gyilkos játék (tapasztalat). A stick-ek nyomkodására különösen érzékeny minden kontroller , azt a legkönnyebb kinyírni.
A legjobb (bár nem a legtakarékosabb ) megoldás , hogy veszel valami olyan kontrollert , amin át lehet programozni másra az L3-R3 funkciókat . Nálam egy PowerA Fusion Pro szolgál erre , de bármi más megteszi , amin van hátsó “ravasz” .
Bár mióta sikerült leszoknom róla (FIFA ) azóta kevésbé kell ilyennel vacakolni . -
Rocoo
tag
sziasztok Xbox Series X kontrollerem 4x lenne viszsa küldve a Microsoftnak emrt mindig tönkremegy az LB gombja ez mitől lehetséges ? ( Fifázni szoktam és ezzel targetolok embert ) lehet Szeriahibás vagy én nyomkodom túl sokat ?
az előző generációs sport White joyomnál nem volt ilyen probléma
-
Steve1207
veterán
Márciusi patch noteon kívül volt már bővebb leírás, hogy terveznek-e még valamit? Így is elég sokat vártunk rá, így nem gondolnám, hogy sok minden, de most 20 óra alatt minden kifújt benne mindenféle BP nélkül, már csak kb a rangokat növelhetném. A grafikát, irányítást, minden ilyesmit megszoktam, lehetne kifinomultabb persze.
Kár érte, mert minden adott lenne, egy fapados CS jellegű pótlásnak, de rossz a felépítése és rengeteg a fix dolog. Ennek a BP rendszernek is összességében mi értelme, azon kívül, hogy van pár jobb fegyver meg lehúzzák a zs-t? Mármint lehet felőlem, csak nincs mögötte sok koncepció -
parandroid
félisten
válasz
csuvicsuva #82094 üzenetére
Egy fenét. Rohadt unalmas egy idő után. Nekem nullára van véve a zene hangereje, csak azért nem kapcsolom ki a rádiót, mert néha jól jön a skill song, ha pontokat kell farmolni. A fesztiválhelyszíneken dübörgő tuctuctól is agyfaszt tudok kapni, pláne, hogy azt se kikapcsolni, se lehalkítani nem lehet.
p
-
válasz
csuvicsuva #82092 üzenetére
Akkor jól, köszönöm, lehet inkább így veszem meg.
A többi része is jó, lehet megcsinálni pár részt még, de érdekes módon ott nincs zene a futamok alatt, az mondjuk elég zavaró számomra. Írták már tesztben is, hogy Carrier mód alatt van, de ha más részét csinálod a játéknak, több helyen csak a motorhangot, meg a narrációt hallod.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
icecave #82082 üzenetére
Neked is köszi, akkor viszont valószínűleg belelesek a játék többi részébe is, tekintve, hogy most jön a hatodik fejezet.
Különbség elvileg nem lehet, az utóbbi időben egyre gyakoribb MS Store-ban, hogy külön-külön olcsóbb, mint egyben megvéve, persze kiadótól függően.
-
persil
nagyúr
válasz
Wesder #82089 üzenetére
Gyakran - pont e miatt - nem ertem a jatekipart amugy. Tonnaszamra jelennek meg olyan jatekok, amik baromi jok lehetnenek, de valami benasagon vegzetesen elcsuszik az egesz. Pedig csak fejlesztes elott jatszani kellett volna felorat a stilus nagyjaival. Erthetetlen.
Ott volt a pelda, csak egy picit kellett volna kolcsonozni. Erre kiadod ezt a szemetet? Huzd le a rolot. Ilyenkor kb. ezt erzem.
-
Wesder
titán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
persil #82084 üzenetére
Én most a kastélyon sírtam be, hogy mennyi lehetőség van, egyik sarkából a másikba vagy 4-5 úton el lehet jutni, mehetsz a megszokott helyszíneken át, ugrálhatsz háztetőről háztetőre, felhasználhatsz egy kulcsot és megkerülheted az egész udvart a konyhán és pincér keresztül...
Az meg külön vicces, hogy ugyan Godrick miatt kötelező helyszín, de meg lehet az egészet kerülni és Stormhillből közvetlen ösvény visz Liurniába. Zseniális az egész. -
persil
nagyúr
Amikor mesz a patak menten es alig veszel eszre egy kb meteres hasadekot, majd belepve nem egy apro kuckot talalsz ket farkassal, hanem egy szovevenyes, koromsotet barlangrendszert, ahol faklya nelkul halott vagy es a tovabbjutast is csak ugy leled meg, ha minden sarkot alaposan atvizsgalsz es egy kb. 1 oras bolyongas utan belebotlasz egy 6 meteres boss-ba, akkor jossz ra, hogy mennyire kurvara megerte ma is elinditani a jatekot. Pedig senki nem mondta, hogy keresd meg, nem quest, nem fontos, ha kihagyod, akkor csak az elmennyel leszel kevesebb, nem tolta a fejleszto az arcodba, hogy hu more ezt latnod kell, mint sok mas jatekban. A jutalom az elmeny maga. Es ez csak egy a tobbszazbol. Nem ezt az egy barlangot fogod emlegetni egy ev mulva, hogy uristen az de jo volt, mert az egesz jatekban csak 3 ilyen van, a tobbi meg felejtheto maszkalas...
Szoval halalos nyugalommal bekopogtathat a cdpr, a ubisoft, vagy a rockstar miyazakiekhoz, mert igy kell nyilt vilagot kesziteni. Ez a recept, tessek lemasolni, ez most nem szegyen innentol. Ehhez kepest a valhalla egy sivar sivatag, dogunalmas onismetlo dolgokkal.
Nagyon retegjatek, el kell ismerjem, szeretni kell hozza a from jatekokat, nem lehet letagadni, de ez 10/10, cseppet sem tulzoak az eddigi pontszamok.
Szrk.: En ugyan sosem jatszottam vele, de masok beszamoloi alapjan a breath of the wild-ot tudom csak elkepzelni hasonlonak.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #82078 üzenetére
Még életemben nem láttam autós horrorjátékot.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #82078 üzenetére
Trial -ban nem engedi végigvinni a karriert. Nem tudom fejből meddig enged eljutni, de talán 2-3 óra elfoglaltság lehet, ami nagyjából a teljesnek a harmada körül van. Vagy valahol alatta.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
icecave #82044 üzenetére
Én is kipróbáltam tegnap, Forza után kicsit furcsa volt, de szokható. A sztorit játszom (gondolom arra bőven elég lesz a 10 óra), ami nagyon tetszik, hogy az ellenfelek nem húzódnak félre feltartott kézzel, illetve az előtted történő kiszámíthatatlan balesetek, na azok hatalmasat dobnak rajta, néha felérnek egy-egy jump scare-rel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Neurotoxin #82065 üzenetére
Nálunk tavaly 3890-re cserélték, amikor gigásra váltottunk. Mivel a lakás másik végében van, így hozzám egy padláson lévő switchen keresztül jön le az áldás a falból. A kábel Cat5e, One S-en a max letöltés 300 Mbit/s volt, itt viszont stabilan 600-900 közötti tartományban mozog.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
persil #82075 üzenetére
Az úgy nem rossz. Igaz is, akire én gondoltam, az egy random ellenfél volt, gyorsan feküdt, aztán lerugdostam a hídról. Az első lőfegyveres ellenfélig jutottam, na az ki is iktatott. Hiába nyomogattam az LT-t, csak nem használta a pajzsot, ellenben gyorsabban futott a végzete felé.
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #82072 üzenetére
Nem. Van egy ilyen "indiai istenseg" jellegu figura, hat karja van es a boss harcban a sajat kezfejeit levalasztva kuldi rad a "kez-pokokat".
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt #82069 üzenetére
Nekem bejon, olyan "elfer" feature, eddig mar tobbszor is jol jott. Eleg csak visszagondolnom a ds3-ban mikor 50 greatarrow utan maradt 1 hp-ja az ellennek, de ugye bonfire-hoz nem mehetsz...
Nekem mas lenne az eddigi "csak egy kritika". A szitakotok.
Meg egy ilyen fereg ellenfel a vilagon nincs. Semmi elete, semmi sebzese, de repked az ember felett 300m/sec sebesseggel es folyamat basztat, amig valahogy le nem vered.
-
persil
nagyúr
válasz
Hapcimalac #82070 üzenetére
Nagyon sotet nehol(marmint a szo hagyomanyos ertelmeben, semmit sem latsz faklya nelkul) es - ahogy azt illik - borzaszto nyomaszto, de semennyire sem para, ez nem horror.
Mondjuk neha meg lehet lepodni, mikor a nyakadba ugrik valami szar a tok sotetben es normalis fegyver helyett a faklya van nalad, meg mondjum egy harc utan 3 hp-val szedelegsz a feny fele, zsebedben tobb ezer runaval...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Hapcimalac #82070 üzenetére
Van néhány dungeon, ami full sötét, az azért idegőrlő tud lenni.
De tudsz szerezni fáklyát, kis lámpást vagy helyi lumos varázslatot akár.
Meg van pár jumpscare, ilyen tipikus ajtó mögül rádugrós fajta. -
Hapcimalac
tag
Es amugy ez az Elden ring mennyire para?
Tetszik a jatek, de a hangulata eleg sotet es nyomasztonak tunik igy elsore, nemtudom mennyire jonne be nekem.
-
Bad Pritt
félisten
Ha egy kritikám lehet az Elden Ringgel kapcsolatban és eddig tényleg ez a legnagyobb: a crafting egy teljesen alibi feature a játékban, a korábbi játékokban elérhető tárgyak egy részét a crafting menü alá rejtették, semmi újdonság nincs benne.
Szóval ahelyett, hogy összeszednéd mondjuk a bombát a földről, most összeszeded a hozzávalókat, bemész a menübe, nyomsz pár gombot és ugyanott vagy. Felesleges. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Neurotoxin #82065 üzenetére
Neten biztos rá lehet lelni, hogy az mennyit tud WiFi -n, de ugye az sem mindegy mit tud a benne lévő hardver. Sok embernél tök jó a kapcsolat vezeték nélkül, van akinél meg nem az igazi Xbox -nál.
Nálam is bridge -ben van a szolgáltatós router. Eleve már azért is, mert a Digi egy csomó mindent letitlott szotfveresen. Pl. a nálam lévő típusnál a reset gomb sem megy, illetve nem engedik használni. Vicces, de ilyen is létezik.
Egyébként is gyenge a WiFi -je, szóval annyira nem zavar. Nagyobb tudású router kellett, mert sok eszköz csatlakozik hozzá smart home miatt.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
icemad #82063 üzenetére
Eredetileg az volt a terv, de végül úgy döntöttem, hogy csak a TV-ig viszem el a koax kábelt, mert még mindig jobban járok, ha ott lesz a router, mint hogy 3x11 méter CAT5e/6-ot húzzak a boxhoz, a TV-hez és a hálózati erősítőhöz. Eleve olyan felpattintós szegőlécet vettem, amiben van rendes, több kábelnek elegendő csatorna, de így is elég, ha csak egyszer szívatom meg magamat..
-
persil
nagyúr
válasz
Neurotoxin #82062 üzenetére
Ki köll próbálni, wifin kb hozza nálam ezt a ~300-at, de egyelőre stabilabbnak nem tűnt kábelen sem. Ha gyorsabb neted lenne, akkor kérdés nélkül kösd oda, mert az ezrest már ki tudja használni(de úgy egyébként is javasolt azért, főlen ha online játszol).
A letöltésnél viszont mindig számolni kell a másik 8 millió felhasználóval. 🤷 A szűk keresztmetszet inkább az lesz.
Szóval TLDR, veszíteni nem fogsz a kábelezéssel semmit, talán csak nem nyersz annyit, mint gyorsabb meg mellett.
-
icemad
nagyúr
válasz
Neurotoxin #82062 üzenetére
Nálam úgy van megoldva, hogy a szolgáltatós router bridge módban van, arra van kötve egy komolyabb router. Ebből a routerből megy kábel mindegyik TV mögé egy gigabites switchbe. Ha csak 1 méter a távolság, akkor kb mindegy, hogy cat5e vagy cat6. Én azt gondoltam, hogy újra akarod kábelezni a lakást.
Mert nálunk a cat5e kábelből 100m 22 euró, cat6 100 méter meg 26 euró, szóval ekkora tételben már nincs jelentős különbség.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
persil #82060 üzenetére
Köszönöm, igazándiból erre voltam kíváncsi, hogy stabilabb-e, T-s 500 Mbit/s-es netem van, majd azért rápróbálok, hátha tudok kicsikarni belőle 300 Mbit/s-nél többet. Nagy illúzióm már nincsenek, vagy éppen gyorsan jön le a szerverről valami, vagy kevésbé. Tegnap ránéztem az FC4/Cyberpunk letöltéseire, külön-külön jöttek, a 200-300 Mbit időnként megvolt, de folyamatosan jött egy-két drop, nyílván ez betudható a fenti dolognak és a hálózat terheltségének is(?) is.
@Icemad: Köszönöm neked is, bent lesz a TV alatt, 1 méteren belül lesz a routertől, kicsi a távolság, de nyílván nem azon a méteres kábelen akarok spórolni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Neurotoxin #82058 üzenetére
Cat5e már bőven elég egy normál háztartásba. Az már 1000 Mb/s. Azt hiszem többet a konzol sem tud. Meg a legtöbb magyar otthoni net sem.
Szerk.:
Meg amúgy az sem mindegy milyen router -t használsz. Van aminek például elég hulladék a WiFi -je. Vagy szimplán nem tud annyit, mint kábelen.Pl. szolgáltatós router -ek között van jópár ilyen...
Nekem cat5e -n lóg. 600-900 között szokott menni a letöltés, ha más nem nagyon fut mellette. Vagy csak kisebb igényű eszközök csatlakoznak párhuzamosan a netre.
Valamint akkor, ha a Microsoft felől éppen tud annyival jönni a letöltés.
-
persil
nagyúr
válasz
Nalam wifi-n tetozik a sebesseg olyan 300-nal(kb.) kabelen meg jon az ~1000(800-900 a tesztben), viszont stabilitasban nalam wifin is nagyon oke, nem igazan van kulonbseg.
-
icemad
nagyúr
válasz
Minimum Cat6 ajánlott már inkább.
-
-
Wesder
titán
válasz
persil #82051 üzenetére
Majd valszeg ugyan az lesz ezzel is, mint a Surgedzsel, meg a Remnanttal, hogy futkoràszok körbe, és tàpolom magam addig, míg az első boss sírva menekül màr attól is hogy meglàt. Itt miutàn leverem elfogy a lelkesedés és megy a polcra.
Szerk.
Csak 30€ volt, ez meg pont az az àr, amit hajlandó vagyok Day1 jàtékért adni. Legalàbb màr elmúlt a "viszketés" hogy ez is megvan. -
persil
nagyúr
válasz
icemad #82045 üzenetére
Egyebkent, ha gondolod, holnap felvehetsz a remnant-ban, megyunk par metert, ugy jobban belerazodsz/hamarabb kiderul, hogy elengeded, vagy megszereted-e a mufajt.
"Halál idegesítő és halál szórakoztató is egyben."
Errol az jut eszembe, mikor ph-s sracokkal jatszottunk valami szemetebb destiny2 mission-ben es kozosen megbeszeltuk, hogy "utaljuk, mint a szart, de azert nyomjuk". -
Steve1207
veterán
CrossfireX: ahogy egyre magasabb szinten van az ember, annál zavaróbb a játék. A játékosok kilépnek, ha nem nyerésre állnak és szenvedhetsz a fordításhoz. Simán összerak BP-os fainabb fegyveresek és veteárnok ellen egy kezdő csoportot. Fogalmam sincs máshol hogy szokás, de ezen azért finomítani kellene, a kilépkedők ellen meg pl multi time limit bant bevezetni (tuti van valami stat számítás benne, hogy hány meccset játszottál, mert az alapján achizik is, így biztos szűrni lehetne a disconnectelőket is), mert így egy nagy szerencsétlenkedés sokszor.
Ha lelőnek valamelyik magaslatról szinte alig láttam valakit, hogy leszedné respawn után, tovább aprít fentről, amíg ezzel szöszölök ők kávézgatnak a nyitóponton vagy ugyanúgy rohannak a vakvilágba... 10 éves szint.
A szintezés, fegyver unlock se az igazi, legalább 15-20 óra folyamatos játék kell annyi GP-ért, hogy egy alap fegyvert feloldjon az ember.
Viszonylag lenne egy elfogadható alap, átformálhatnák, bővíthetnék (azt mindenképp kellene), de esélyt se látok rá, mert free to play és hamarabb ott fogják hagyni. A kampányos Remedy időt inkább fordíthatták volna az alap multira, mert így tényleg egy közép szintnél nem jobb semmire. Nekem kb itt is lesz a vége, még 30-40 kört lövöldözgetek, amennyiben lesz egy nagyobb update majd egyszer visszanézek rá. -
icemad
nagyúr
válasz
beyruth82 #82032 üzenetére
Jó lesz, arra mindenképpen, hogy megszeresd vagy megútáld a stílust. Tényleg nem könnyű, az igaz, de ad egy pozitív energiát, amikor megoldasz egy nehéznek tűnő akadályt. Itt nem az van, hogy legyőzöl pár ellenfelet és mission passed, hanem meg kell szenvedni a továbbjutásért. Viszont, ha átjutsz egy nehéz részen, akkor az tényleg olyan érzés, hogy "b@ssza meg, ezért érdemes volt felkelni." Mindenképpen próbáld ki, gamepassos így nem veszitesz semmit. Halál idegesítő és halál szórakoztató is egyben.
-
-
Játszottam még egy kicsit a GRID Legends-el, azt hiszem, én ezt a játékot megveszem, sőt, biztos megveszem. Mondjuk most elég sok a meló, még vagy 3-4 hétig, lehet várok addig, bár nem hiszem, hogy annyi idő alatt bármilyen nagyobb discount is lenne a játékra a store-ban.
-
rocco021
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni hogy a xbox series s támogatja 2000 Mbit/s internetet mert csak kb 950Mbit/s tudok kicsikarni belőle cat5 kábelel segítséget köszönöm szépen előre is
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #82039 üzenetére
Nekem a kezekhez tartozo boss tetszett nagyon.
-
persil
nagyúr
válasz
beyruth82 #82032 üzenetére
Mas is, meg nem is. Az alap koncepcio ugyan az.
De lofegyverek vannak, a fele ellent agyonlovod, mielott eszrevenne, minden teren sokkal konnyebb. De ide nyugalom, turelem kell. Ha berugod az ajtot es kommandoba kezdesz, akkor szetvesznek azonnal.
Plusz egy kattintas a koop, konkretan mindig van csapat, egy sec alatt talalni tarsakat. -
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #82029 üzenetére
A zonak sorrendje ugyan allando, de "csempekbol" rakja ossze a jatek veletlenszeruen. Metro(a sztori miatt) biztosan volt nalad is, de valoszinu, hogy masmilyen. Ugyanigy egy vegigjatszasra nem talalkozol az osszes boss-szal, nem latsz minden event-et, stb.
-
mrThomi
addikt
válasz
Wesder #82031 üzenetére
Csak azért, mert azt olvastam külföldi portálokon, hogy fogja támogatni, de a megjelenés alkalmával még nem. Hátha ti jártasabb vagytok a témába még is mennyi időbe telhet vagy mi az akadálya egyáltalan ?! 3 haverral játszanánk, az egyiknek Pc, a másiknak SXS, nekem meg PS5 van
-
persil
nagyúr
válasz
icemad #82028 üzenetére
Ne add fel, hidd el megeri.
Ezek a jatekok csak azert tunnek neheznek, mert hosszu evek alatt a szogegyszeru baromsagok miatt egesz masra allt at az agyad. Mindset-et kell valtani, ez nem cod, hogy huzod a jobb ravaszt es 5 ora mulva vege a kampanynak.
Nem tudom mennyi idos vagy, de annak idejen semmiben nem volt kb terkep/journal/quest marker, semmilyen szinten nem fogtak a jatekos kezet, hanem felteteleztek, hogy rajossz magadtol. Most meg, ha nincs 10 meteres neontabla a celpont felett, akkor pistike teleirja a steam-et, hogy szar a jatek. 🤷
Lassan, nyugodtan, megfontoltan. A remnant metros resze meg csak elsore szopas. A plafonon lognak azok a barmok, csak nezz felfele, kiszurod oket. Egy lovestol lepotyog, aztan megcipozheted. Miniterkepet majd megszokod, igazabol baromi hasznos(elden-ben nincs mini, csak egy iranytu, mint az elder scrolls jatekokban). De hala istennek a celt egyik sem mutatja es ez igy van nagyon jol, ettol marad meg a felfedezes orome. Figyelni kell, hogy kit mit mond, megjegyezni, hogy mi hol van.
(Emlekszem az eye of the beholder-ben is negyzetracsos fuzetbe rajzoltuk, hogy mit fedeztunk mar fe.)
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tud valaki valami infót arról hogy a Dying Light 2-vel mikor lehet crossplayen játszani ? Megjelenés óta nincs nagyon infó róla
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #82026 üzenetére
Remnantot közben elkezdtem, nem lenne rossz. Eljutottam a metróig, ott meg csak annyit látok, hogy valaki hátulról inzultál és you are dead... Minitérkép van benne, de mi a tosznak, ha se az ellenséget, se a célt nem mutatja. (Elden Ring ugyanez, ha jól tudom.) Nekem egyrészt erről a játékról az Idétlen időkig és a Holnap határa film ugrott be, másrészt tényleg felb@ssza az ember agyát piszkosul, harmadrészt meg "rohadjon meg, aki kitalálta, de akkor is rájövök, hogy kell továbbjutni."
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #81825 üzenetére
Mint írtam meg írom mi újság a 200GBp-s Series X-el.
Nem jött meg, és szerintem nem is fog.
Vagy nem is létezett, vagy elírta az árát, és adott egy hamis DHL-es közetési számot.
Tehát kamu volt az egész.
Meg lesz az első negtív visszajelzése.
Ha valami csoda folytán nem így lenne /kizártnak tartom/ , akkor ismét frissítem. -
csuvicsuva
addikt
válasz
icemad #82003 üzenetére
Biztos, hogy most akarsz egyébként ilyen játékokba belekezdeni?
A szintén Persil által ajánlott Tescós Dark Soulsnak, a Hellpointnak van egy folytatás szerű demója, esetleg azt is próbáld ki. Én 20 perc után belebóbiskoltam, pedig még azt sem mondhatnám, hogy ingerszegény volt a környezet.
Privátban pedig a nem említetteken kívül az Ashent ajánlotta még. Ez mintha régebben GP-ben is lett volna.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Gondoltam megosztom, hogy az insider beta ring már megkapta azt a feature-t, hogy quick resumeban tartsa a játékot. Úgy emlékszem, hogy pár napja (hete?) kérdezte valaki. Kontrolleren az xbox gombot megnyomva, a saját játékok menüben lehet beállítani. Csak rámegyünk a játék csempéjére, megnyomjuk a 3 csíkos gombot, és ott lesz a beállítás. Kb így :
-
persil
nagyúr
válasz
szimszonos #82022 üzenetére
Megesik, haboru nem lesz, csak nem ertettem, hogy mit keres itt a far cry...
Szrk.: A far cry-okat illetoen amugy egyetertunk, annyi diffivel, hogy nalam a primal visz mindent, a legutolsot pedig mar ki sem probaltam.(nem is fogom)
-
.LnB
titán
A Session című gördeszkás játéknak, van 2 órás trialja. Na szerintem, ha valaki ezzel tud 2 órát játszani, eleve megérdemelné, hogy ingyen megkapja a teljes játékot utána.
-
csabi0805
senior tag
Na utánna jártam egy kicsit.
A kalibraációs verzió nem stimmel.Aki tud játszani annak állítólag az 1.02.1 van aki nem tud játszani annak meg az 1.02.
Mi valamiért nem kaptuk meg az újabb verziót. -
persil
nagyúr
válasz
szimszonos #82015 üzenetére
Amugy elolvastad mire valaszolsz...?
Mert azt senki nem tudja, hogy a far cry-nak mi koze most barmihez is. -
szimszonos
őstag
válasz
persil #81936 üzenetére
A Far Cry első része még crytec játék,benne szörnyekkel és inkább egy crysis játékra hajaz,a második rész pedig az elfoglalt területeken állandóan újratermelődő ellenekkel egy hányadék.Nekem pont a harmadik résztől kezdett érdekes lenni,ott jöttek be a legnagyobb újítások,amikhez utána minden részben hozzétettek pár újdonságot.Na meg hagyjuk már az első rész pár órás kampányrészét,kb 4-5 óra a van benne nehéz fokozaton és még sokat mondtam.Akkoriban 2004-ben jó volt ma már kopottas.Az 5 meg a New Dawnban csak a mellékszál hosszabb,meg a térkép is sokszorosa.
-
Maxxy10
addikt
Másfél óra játék után ment a refund request.
A játék egyértelműen 10/10 viszont számomra ez a souls játék stílus annyira nem jön be ha egyszer bekerül game passba akkor majd végig tolom vagy egy nagyobb akció keretében beszerzem de a teljes áron nekem nem éri meg. -
csabi0805
senior tag
válasz
hombre[EU] #82006 üzenetére
Nekem is van Vrr de kint a nagy területeken főleg amikor esik az eső akkor ha olyan 45 50 fps körül lehet ahogy írod..Ezt az online felcsatlakozást meg nem is értem.
Mondjuk én még csak tegnap kezdtem el teljesen az elején vagyok. -
sgfool
tag
válasz
Bad Pritt #81980 üzenetére
Tree sentinel jó sokáig szivatott engem, de a farkas falka megidézésével, elterelés gyanánt sikerült legyűrni. Viszont a sárkány, számomra meglepően könnyen ment. 2. próbálkozásra sikerült. A körbe fordulásos farok csapásával kell nagyon vigyázni, de amikor okádja a tüzet akkor rendesen lehet csapni.
-
Maxxy10
addikt
Ha megveszem max két órát játszhatok vele ha esetleg refundot kérek?
-
icemad
nagyúr
Köszönöm az infót mindenkinek!
Felállítottam egy listát magamnak, szerintem így fogok haladni: először Remnant gamepassból, ha ez bejön, akkor ds3, ha ez is, akkor Elden Ring. A 35 eurós kulcsos ár már baráti.
Tavaly vagy tavalyelőtt lesz@rtam volna a 60 eurót is, de 10 nap múlva rakják fel a napelemeket, májusban komplett ajtó/ablak csere+ klímák felszerelése, így már jobban megnézem, hogy mire költök. Az egész kb 32000 euró jelenleg, de még plussz 5000-et számolok a nem várt kiadásokra. Mert az biztos lesz.
-
csabi0805
senior tag
Srácok nektek hogy fut amúgy.Nekem olyan röccenések vannak hogy ihaj.Ráadásul online sem csatlakozik fel.
Azért ez gáz szerintem.
Remélem dolgoznak a javításon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.