Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Itt vannak még DesignLab controllerek.
-
hadam98
senior tag
válasz
Norb79 #54089 üzenetére
Ha esetleg nem szállítanak Német Xbox oldalon Magyarországra akkor ott a Mailboxde szolgáltatás. Oda ki szállítják Németországból és onnan továbbítják neked Magyarországra. Kb. 4000 Ft a szállitás. Én aktívan használom a Mailboxde szolgáltatást és soha nem volt problémám. Így bármit meg tudsz rendelni Németországból hazánkba ha az adott oldal közvetlen nem is szállít ide.
-
persil
nagyúr
Figyu mar sracok, mas valaki tapasztalt olyat, hogy egyszer csak bekapcsolom a gepet es bizonyos szinek teljesen el vannak "artifactosodva"? Mintha egy pirosas, zoldes, szemcses paca hompolyogne az egyszinu, fix cucc helyett. De nem az egesz kep, csak reszei. Foleg piros/zold szineknel, meg homogen ikonoknal.
Kihuzva/bedugva a hdmi kabelt helyrejon es megint nincs problema x napig. Na most a tv-t, a boxot es a kabelt sem mozgatom soha, haziallat sincs, szoval semmilyen mozgas nem eri a szettet.
Kulon kiprobalva mindharom hibatlan. 🤷
-
NJanika
aktív tag
Rég vártam a dizájn labort, de egy kicsit csalódtam. Azt hittem mintákat is lehet rakni rá vagy kiválasztani a bordázottságot mert én pl csak a ravaszon tudom elviselni.
Ettől függetlenül megkérdezem a lézeres szöveg hová kerül a kontrolleren ? Köszi
-
zsozsa74
őstag
Srácok! Itthon elérhető már a Metro rt-s frissítése? Nekem valami 60 giga a játék XSX-en Akkor gondolom még nem került rá.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Neurotoxin #54076 üzenetére
Legfrissebb hírek IGN HU:
Érdekes ott játékok vannak előtérben. Az IGN magyarország teljesen átment filmes/sorozatos témába. Ott meg most a genderkérdés a legnagyobb trend. Nincsen senki aki játékokról írna, híreket meg pláne nem. Én már egy ideje Gamer365-öt olvasok meg gamespotot. Itt kicsi a szerkesztőség szóval lassan pörögnek a dolgok. Ha ipari bulvár érdekel, akkor Kotaku.
Szóval nem mondanám hogy az érzékenyítés fentről jönne, alig van ilyen téma. A magyar szerkesztőség nagyon jól tudja, hogy a bigott HC gamer-ek ugranak erre és kell a kattintás.
Na hol a topicgazda hogy pattogjon az offért.
-
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU] #54074 üzenetére
-
Neurotoxin
őstag
válasz
frankdelgado #54073 üzenetére
Igen, már írtad korábban, olvastam. Valószínűsítem, hogy az érzékenyítés az "anyavállalattól" jön. Az, hogy begyűrűzött ide is, ahogyan a média többi területére, véleményem szerint gyomorforgató. Mindenhol ez folyik, én pedig nem hogy látni, hallani nem akarok róla. Érdekes módon fel tudott nőni a generációm anélkül is, hogy állandóan az orrunkba tolták volna a "sokszínűséget". Hihetetlen, ami megy, de nyílván erre van már az emberek agya "triggerelve", ezért szólnak ezekhez hozzá leginkább.
-
30z.Samu
félisten
válasz
frankdelgado #54073 üzenetére
Véleménytől függetlenül szerintem túltolják már ezt a témát...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
parandroid #54072 üzenetére
minél színesebb annál jobb, legalább 5-öt összeraktam amit kapásból vinném,ha elém rakják
ez is dögös
Body: Pulse Red
Back: Pulse Red
Bumpers: Carbon Black
Triggers: Carbon Black
D-pad: Carbon Black
Thumbsticks: Carbon Black
ABXY: Grey on Black
View, Menu, Share: Grey on Black -
frankdelgado
őstag
válasz
Neurotoxin #54070 üzenetére
+ Lehet, hogy már írtam, de folyamatosan a gendertémát nyomják meg az lmbtq lobbi megy...nem tudom, hogy ez az "anyavállalattól" jön-e de gyakran nagyon gáz cikkeket hoznak össze. A két maki vihorászása már a kellemetlenségi köszöböt súrolja és még sorolhatnám. De legalább a melegjogok aktívistái és az antifasiszta koalíció kitombolhatják magukat. A játékhíreknél egy deka hozzászólás sincs, csak az ilyeneknél...
-
parandroid
félisten
válasz
hombre[EU] #54064 üzenetére
Én rájöttem kis konfigurálgatás után, hogy úgyis mindent feketére tennék, kivéve az előlapot, annak így bármilyen szín szinte jól áll. ABXY-ből nagyon tetszik még a színes gyöngyös verzió, az viszont csak fekete, vagy fehér előlappal jön igazán ki. Szóval most gondolkodom egy robot white előlapos, színes ABXY-s, minden máshol fekete kontrolleren... Ugyanakkor jó lenne valami harsányabb előlap is. Ehh, nehéz ügy, túl sok a lehetőség.
p
-
hombre[EU]
veterán
válasz
soundsonic #54068 üzenetére
a vrr mūködési tartományát (range) pl. az elōbb írták a benq-et
hdmi-n és displayporton is ugyanazok az értékek, de elōfordulhat,hogy hdmi-n keresztül szūkebb az a tartomány. ezen az oldalon ellenōrizheted [link]
-
Neurotoxin
őstag
+1.Már egy jó ideje én sem nézek tőlük videókat, mert nagyon gyerekes lett az előadásmód+ 'vedd ezt, vedd azt' a webshopunkból. Az pedig már tényleg mindennek legalja, hogy csak át kellene venniük a kész cikkeket, de az sem megy. Nem vagyok egy elvakult "csak egy igaz platform létezik" forma, de Xbox híreket egyébként is csak elvétve kapunk, teljesen lejön, hogy jól fekszenek a Sony/Nintendónál.
-
totalwarrior
tag
válasz
soundsonic #54068 üzenetére
HDMI 2.0b, freesync. Nekem 40-60 FPS között aktiválódik. De szerintem ebben a tartományban túl van lihegve, performance módban elég stabilan tartja a Series X a 60 fps-t.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
hombre[EU] #54067 üzenetére
Köszönöm, már ki is néztem egyet. (Vrr-ben mit kell néznem?)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
soundsonic #54065 üzenetére
1440p 144hz freesync és mindent lefedsz vele. 27esben még nagyon jó a wqhd felbontása is.
ha nem kell a magas fps akkor 32es 4k60 freesync tökéletes
csak nézz utána,hogy hdmi-n milyen vrr tartományban dolgozik az adott típus -
totalwarrior
tag
válasz
soundsonic #54065 üzenetére
Én egy BenQ EW3270U monitorral használom az Series X-et, HDR-ben nem a legerősebb (más árkategória lenne), de SDR Photo módban gyönyörű. De ülök eleget a munkában a gép előtt, ezért úgy döntöttem visszaköltözök a TV-re
Ugyanitt EW 3270U monitor eladó
-
soundsonic
aktív tag
válasz
ProEvoFan #53998 üzenetére
Ilyen nálam is előfordult sajnos. ( Amúgy a frissítés leírásában még a májusi frissítés szerepel, így nem tudom milyen változásokat hozott. Angol leírást még nem néztem. És mintha a xbox wiereless hatótávolsága is csökkent volna).
Érdemes 4k hdr monitort venni akkor szerintetek? Olvasgattalak Titeket és a dolby visionnal kapcsolatban és már amúgy is szemeztem egy benq monitorral mert most többnyire mezei 24 colos monitorral játszok xsx-el csak nem voltam biztos, hogy jobb e lenne egy fhd 120 hz-s monitor, csak arra sajnálnám hosszú távon.
Wesder: a világoskék instant need lenne
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #54046 üzenetére
Ilyen kéne a kislányomnak.......hozzá lehet jutni???
-
Wesder
titán
válasz
parandroid #54057 üzenetére
Mind DesignLab.
Twitterről szedtem. -
kresz2
aktív tag
válasz
darkstreet89 #54049 üzenetére
Köszönöm!
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid #54027 üzenetére
Pontosan az ilyen érzések miatt kellett volna kitalált környezet országok nélkül!
Nem csak egy két ember lehet úgy ahogy te is! -
hombre[EU]
veterán
válasz
hyggelig #54050 üzenetére
tessék, itt segítenek https://support.apple.com/
-
Steve1207
veterán
válasz
Tegnap én is szórakoztam. Arról van hír, hogy itthonra lehet-e rendelni majd?
-
hyggelig
senior tag
válasz
kiégett a retinám
-
Mirage
tag
válasz
Jól néz ki, nekem bejön
Hasonlót csinálok én is magamnak csak rózsaszín helyett citromsárga alappal.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sajnálom hogy a színek kicsit nem pasztelesebbek.
-
Steve1207
veterán
Na igen, a fölösleges, fel nem használt elemeket lepasszolják a Riders Republic-ból
Nekem pl nem lett volna bajom, hogy van hajós és repülős rész, maga a körítés se, de az AI, UI, vezethetőség három olyan pont, amitől kirázott a hideg, pedig a koncepció miatt hányszor mondogattam, hogy "ránézek ismét". Legutóbb a 60 fps bejelentésekor fel se vetődött már.
Szerk.: még fél óra van hátra izlandon a RDR2 akcióból, akit érdekelhet.
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! FH4 nem akar indulni pár napja, más is tapasztalta?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #54007 üzenetére
Köszi.
Nagyon érdekesnek tűnik, látom már magam előtt az extra hardcore full spirit végigjátszásokat. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #54034 üzenetére
Ez a kép óriási fail ha jobban megnézed....
-
hombre[EU]
veterán
válasz
parandroid #54024 üzenetére
mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve
legjobb a rockstar aki már 10éve ugyanazt a fát használja
-
.LnB
titán
válasz
Akee92 #54030 üzenetére
Az időjárással az a baj, hogy az elsőben az eső volt olyan ronda mint a hányás. A másodikban meg most a havazás. A másodikban az eső már kultúráltabban néz ki mint az elsőben.
Arra szerintem ne számíts, hogy csak autós-motoros játék lesz a The Crew 3. Inkább tesznek bele még járműveket. Gördeszka, bevásárlókocsi stb stb...
-
Akee92
tag
Tényleg jót tenne a Crew-nak ha a jövőben egy készülő 3. rész esetén elhagynák a repülőket és vízi járműveket, és kizárólag az autós-motoros szegmens tökéletesítésébe ölnék az így felszabadult kapacitást, mert a szárazföldi járművek fizikáján azért lenne mit javítani. Persze azt sem bánnám ha csak autós játék lenne a folytatás, akárcsak az első rész, csak azért annak van egy feelingje amikor két kerékkel repesztesz át a tájon és a motoros része most is élhető a Crew 2-nek. A másik dolog amin változtathatnának az, meg ahogy mondtad az egyrészt az időjárás, másrészt az autók koszolódása. Még a Crew első részében is sokkal jobban volt megoldva az az időjárásváltozás, ahol ugye regionálisan meg volt oldva hogy a hegyekben fixen mindig havas a táj, hóesés itt csak ott volt, az alacsonyabban fekvő területeken meg max eső esett. Nem volt ennyire dinamikus mint a 2-ben, de cserébe nem voltak benne olyan abnormális dolgok sem, hogy a Grand Canyonban szakad a hó. És akkor arról nem is beszéltem, hogy milyen undorítóan koszolódtak az autók a 2. részben... nem fokozatosan lett egyre mocskosabb a verda hanem menték esős időben terepen és felkenődött kis túlzással ugyanaz a paca minta barnával, ha meg hóban mentél akkor meg fehérrel és ennyi. Nyilván ezeket a dolgokat részben meg lehet magyarázni az óriási térképpel, részben viszont szerintem a fejlesztők, illetve sokkal inkább a kiadó lustasága a ludas.
Félreértés ne essék, imádom a Crew 2-t a mai napig, időről időre elő is szedem PS4-en, de a hibái mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Szerencsére a játék hangulata a tengernyi tartalom, na meg a program jelenleg is kitartó lelkes támogatása feledtetni tudja ezeket a bakikat, amiket egy 3. résszel remélhetőleg igyekeznek kigyomlálni. A generációváltásból szerintem ez a széria kifejezetten jól tudna profitálni, mert szépen fel lehetne húzni a környezet kidolgozottságát a Crew 2-höz képest. Mondjuk én egy új helyszínt is megnéznék most már itt is, mondjuk Európa egy méretben az USA-val megegyező szeletét... -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami infót a metro exodus frissítésről? -
parandroid
félisten
válasz
ProEvoFan #54025 üzenetére
Szegénység, mocsok, bűnözés, korrupció, szociális kilátástalanság vs csodaszép strandok, festői hegyek, vadregényes esőerdők. Legalábbis ellentmondásos a dolog, ez nekem elég ahhoz, hogy egy életre letegyek egy esetleges mexikói nyaralásról, de ettől még a játék lehet jó. Minden valószínűség szerint az is lesz, de ez a kis tüske ettől még a bőr alatt marad.
Re #54026: Pedig csak 5 év szoftveres, és hardveres fejlődését látod. Mondjuk a low, és az ultra grafikai beállítás közötti különbségeket is általában pont egy naprakész vs ötéves hardver okozza.
p
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #54019 üzenetére
Ez látványban kb olyan, mintha PC low vs PC ultra grafikai összehasonlítás lenne.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
parandroid #54024 üzenetére
A helyszínről nekem ezek ugranak be elsőként.
Drogkereskedelem, kartellek.Kerítés.Menekültek.Sivatag.Halál. Tűzben edzett férfi.
Utóbbit leszámítva mind igen negatív.
Kellemes helyen fogunk autókázni. -
parandroid
félisten
válasz
Nekem 3000/3000 pontos a FH3, és pontosan ezek a képek villantak be az FH5 tréler alatt.
Félreértés ne essen, az év játéka lesz, imádni fogom, belemegy párezer óra, és ki lesz maxolva, de hadd szívjuk már a kreatív csapat vérét egy kicsit, ha már feldobták a magas labdát.
Mexikóval amúgy nekem annyi a bajom, hogy nem kedvelem az országot, életemben eszembe sem jutna odamenni (sok országgal vagyok így, szinte komplett ázsiával (Japán pont kivétel), Dél-, és Középamerikával, valamint Afrika, és a Közel-Kelet egészével), most meg élhetem bele magam, hogy nekem de jó itt. De ez egyéni szocprobléma, túl fogom tenni magam rajta, csak mellékesen említem.
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #54021 üzenetére
:köhöm: farcry :köhöm 🙃
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #54021 üzenetére
150% iróniát tartalmazott a kommentem...pláne részletességed, tájat, növényzetet megnézve...meg úgy mindent
-
pzstm
titán
válasz
ugyanaz, copy-paste
-
hombre[EU]
veterán
válasz
parandroid #54013 üzenetére
én nem láttam a hármat, de ez tényleg nagyon hasonlít [link]
-
pzstm
titán
válasz
parandroid #54017 üzenetére
-
.LnB
titán
Én nem azt írtam, hogy nekem tetszik.
Én csak az autókat csípem. A többi meg muszáj volt. Summit-ok Platina teljesítéséhez, kötelező volt minden jármű típusból egy fullos. Azt meg kifarmolni, a megfelelő set bónuszos alkatrészekkel. Hónapos melók voltak. De meglettek. Csináltam is egy pár Summit-ot Platra. Az egy jó két napos program volt minden héten. Sokkal élvezetesebbek mint a FH4 heti feladatai.
-
pzstm
titán
válasz
parandroid #54013 üzenetére
Forza Motorsport fejlesztői is bajban vannak ugyanúgy mint a Hellbaldesek? vagy mi ez már komolyan?
pont most linkeltem digitalfoundry beszélgetést, még a négyben lévő növényzet részletessége sem közelíti meg az ötöt. És ez csak egy a sokból....kimásolni nem igazán tudták
-
pzstm
titán
Forza Horizon 5 First Look + New Cross-Gen and Performance Mode Details - YouTube
Digitalfoundry kiértékelés
-
parandroid
félisten
-
.LnB
titán
Változatosság nagyon rendben van, kinézet is, de nem FH4 szint.
Híres helyek megvannak benne. Nem is kevés. Sivatagtól a havas hegységekig van minden.Egyetlen undorító dolog van benne, a hó. Időközönként esik a hó, de akkor a teljes térképen. Mojave sivatagban is.
De ahogy kinéz, az is okádék.
A map méret pontosítás: Forza Horizon 4 leghosszabb versenye a Goliath. ~10perc. És az már körbe megy a teljes térképen. A The Crew 2 New York vereny ~30perc. De az csak nyíl egyenesen átszeli a mapot.
-
Grawens
senior tag
válasz
Hunt3r22 #53819 üzenetére
Nem hízott ekkorát.
Valószínű neked is külső meghajtón volt a játék, de az újat a belsőre töltötte le, viszont együtt mutatja a kettő méretét.
Nekem a régi a külsőn: 62,0 GB V:1.0.2.6
Új, belsőn: 67,4 GB V:3.0.2.9
A The Two Colonels DLC viszont kisebb lett: 1,2GB helyett 956,2MB
A Sam's Sory maradt. -
Mirage
tag
A 2 nekem is kimaradt, de az elsővel sokat játszottam és már abban is elég meggyőzőnek éreztem, és változatosnak is mondanám. Sokkal nagyobb volt. Ha jól rémlik volt egy mapon körbemenős verseny, ami 2 órás volt.
Szerettem berakni valami chill zenét (saját zenéd be lehetett integrálni asszem az in-game rádióba, az is menő volt) és csak krúzoltam át a kontinensen
(Ezt a részét jobban élveztem néha a játéknak mint magát a versenyeket, azért irányításban alulmarad a forzával szemben...). -
hombre[EU]
veterán
válasz
Bad Pritt #53303 üzenetére
lefordították klingonról
-> Elden Ring Director Miyazaki Interview
-
hombre[EU]
veterán
átpörgettem a tegnapi mūsort...hát ez a hellblade sem mostanában lesz kész,ha még csak pre-productionben van
a scarlet nexus viszont egész érdekes gameplayt kapott. azt gondoltam egy sokkal egyszerūbb hns lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest