Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #142481 üzenetére
Prime Gaming-en egészen június 12-ig lesz elérhető ez, meg a PC-s változata is. Ha van Prime Video/Amazon Prime előfizetésed, akkor a Prime Gaming az automatikusan jár hozzá. Ha nincs akkor pedig lakóhelytől függően elérhető 7 vagy 30-os nap free trial ("ingyenes időszak") érhető el. Kártya adatokat azért meg kell adni, de regisztráció után egyből le lehet mondani az automatikus megújítást.
Illetve június 4-ig még a Minecraft Legends Xbox és PC-s kiadása is elérhető marad (sok más Epic-es/GoG-os játék mellett). -
Zó
aktív tag
válasz
negyven2 #142556 üzenetére
Azt még tegyük hozzá, hogy a hivatalos árakon mellet nézve a konzolboltokban is szépen süllyedtek az új gépek árai, egyre olcsóbban lehetett venni generáció közben, ahogy avult el a hardver. Persze most a videókártyák is ártartóbbak (bár a 360-as generáció idején is volt olyan használt VGA-m, mely tartotta másfél évig vagy inkább tovább az árát), de nem ennyire. Persze nyilván a gyártókapacitások is végesek, Xboxnál meg nem a hardveraládásookkal terjeszkedésen van a fókusz. De ettől még drágul a konzol generáció közben, ami nem megszokott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2 #142220 üzenetére
Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mi tesztünk -
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #142033 üzenetére
Utánanéztem, és a Series X esetében simán használható az USA model az EU-ban is, bármiféle átalakító nélkül is (értelemszerűen a hozzá járó kábel az más lesz, de az nem gond). A garancia meg 12 hónap a gépre, és 6 hónap a hozzá járó tartozékokara... már ha elfogadják itt, mert One X esetében ismerősi körben volt olyan, hogy még az eredeti 12 hónapos garancia időn belül se csinálták meg ingyen, mert nem nemzetközi model volt!
-
boxmaci
tag
válasz
negyven2 #141939 üzenetére
Az Xbox on PC kifejezés nekem is feltünt. Szerintem ez direkt info leak, ahogy azt az MS-től az utóbbi időben megszokhattuk, van pár fizetett "pletykáló" emberük.
Mások is mondták, hogy ez csak a Windows Store lenne, de fura így külön írva. Ebben a kontextusban az is elképzelhető, hogy hamarosan bejelentik az Xbox PC-ket.
-
eL Geri
őstag
válasz
negyven2 #141910 üzenetére
Hm, akkor a xbdeals.net nyekkent meg?!
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
negyven2 #141800 üzenetére
Előtérben kell tartani a kifutóban lévő 5-öst, hogy aki még nem játszott vele esetleg ráfüggjön, aki meg már többször végignyomta tegye meg még egyszer utoljára. Ezeket a játékosokat utána már szinte unszolni sem kell, hogy vegyék meg a 6-ot.
Jó beetetési stratégia, már akit így meg lehet fogni.
-
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #141768 üzenetére
"náluk kb. Company Policy az, hogy a lehető legolcsóbban csináljanak a lehetőleg minél jobb játékokat." - szerintem ez másoknál is az, érdekelne, hogy mit szúrhatnak el. Mármint oké, hogy kisebb léptékű játékok, de kreatívabbak és néha meglepően sokat hoznak ki a hardverből is, tehát a beletett munka megvan, a kérdés, hogy mi az amin a Sony, MS, Take-two, EA elcsúsznak (Ubit nem kérdem, ott egyértelműen a rossz vezetés). Csak a csomagolás (grafika) dobná meg így a költségeket?
-
-
negyven2
veterán
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz
negyven2 #140957 üzenetére
Persze, szinte biztos vagyok benne, hogy valami nagyüzemi dolog áll a háttérben (bevallom én is féltem egy picit, amikor egyszer egymás után aktiváltam be 3 török, 1 argentin és 1 nigériai kódot
), Izlandot azért hoztam példának, mert papíron legális az onnan történő vásárlás, meg az említett összeg nem jelentős különbség, de jobb félni, mint megijedni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #140623 üzenetére
Ha meg ilyen oldalról nézed akkor teljesen mindegy, hogy kevesebbet gyártanak és azért nem megy, vagy kevesebben veszik, mert a nap végén úgyis az a -29% fog számítani. De akkor izgatottan várjuk a következő pár hónapot, a novemberi majd a kövi pár hónapban normalizálódik a helyzet úgy fest hibás következtetés volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #140615 üzenetére
igazából a hivatalosnak mondható álláspont szerint azért nincs Series X, mert megnőt a konzol iránti érdeklődés és ezért kifogytak a készletekből.
Ha ez valóban így van és tényleg érint nagyobb országokat és régiókat is akkor le kellett volna csapódnia az eladásokban. Ehhez képest a FY25 Q2 gaming hardware -29% új GP-ben induló coddal, új csillámos színes szép Xboxokkal megtámogatva. Vagy az elmélet az, hogy a MS még ennél is nagyobb visszaesésre számított a karácsonyi időszakban?
-
Dinomano
őstag
válasz
negyven2 #139914 üzenetére
Sonynak voltak érdekes üzleti döntései, én pl. a PSTV kiadását sem értettem... Amúgy egy tök jó ötlet volt, hogy kártyaméretben kijött egy mini konzol, amire már játékok is voltak a Vita okán. (Amivel aztán nem kezdtek semmit!)
Egymással konkurálva mindig kiadni egy izomgépet.. Úgy, hogy még előző generációra is jelennek meg játékok.
(Olyan öreg konzolos vagyok, aki a '90-es/2000-es években szocializálódott, és bár agyilag felfogom, de mégsem értem ezt a mai világot.)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #139958 üzenetére
szóval bondkisasszony bedobott valami bullshitet,amibōl semmi nem jött össze
ok
AMD-vel közösen valami szupertitkos, A.I.-nak is köze lévő tech-en dolgoznak -ezt meg ne kelljen már kommentálnom. cernynek kellett összedobni a dlss-t nekik
szerk.: megmondom mi lesz: 3év múlva az új xbox/ps azt fogja tudni,amit idén az 5ezres rtx széria...és ezt a legjobb esetbenT.Peter
a vga fronton is vannak erōs kártyáik csak azokból nem lehet konzolt készíteni. az újabb rdna/zen is olyan,hogy gyorsul ha hozzádobod a több száz wattot. de a series s/x fogyasztásban és méretben generációs ugrást nem lehet ma elérni -
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #139954 üzenetére
nem logikus. az egyik és legfontosabb kérdés pedig az,hogy mibōl? amd az rdna-val egy helyben tapog már évek óta és a köv architektúra még odébb van,mire egy konzol chip dizájn gyártásra kerül. nvidiara pedig nem fog váltani (drága és bukják a kompatibilitást). az újabb zennel sem lehet teljesítmény duplázni (9600x 10-20%-kal gyorsabb 1440p-4k-ban)
szóval jelenleg egy kicsivel erōsebb cserébe jó drága konzolt lehet elkészíteni,ami nextgen néven egy jó nagy bukásra van ítélve. -
rtrace
junior tag
válasz
negyven2 #137489 üzenetére
"Elviekben legolcsóbban (ha nincs még konzolod) majd egy Game Pass Ultimate előfizetéssel és egy digitális GTA VI, példány lesz majd a legolcsóbb"
Valaki világosítson már fel legyen szíves, hogy ez hogyan működik.
Ha előfizetek GPU-ra és mellé megveszem a játékot, akkor nem kell megvárnom, hogy bekerüljön a Game Pass katalógusba, hanem már "day 1" is tudnék játszani vele felhőn keresztül PC-ről?
Vagy ez így túl szép lenne és kénytelen leszek konzolt venni? -
balazs025
senior tag
válasz
negyven2 #139927 üzenetére
A gaming részlegen 7%-os csökkenés volt összeségében. De az a 2%-os content and services revenue növekedés se egetverő, főleg azt nézve, hogy a black ops 6 elég jót ment. És bár tény, hogy olyan szempontból továbbra is kényelmes a helyzetük, hogy más részlegeknek köszönhetően nem a gaming adja a MS-nak a megélhetést, de látható, hogy ezzel a nagy befektetéssel már Satyaék figyelme is jobban ráterelődött a részlegre, és elég komoly növekedési elvárás van jelen. Kivűlállóként nem azt az érzést keltik bennem a mostani döntések, hogy annyira ráérős, hosszú távú befektetésként lenne kezelve.
-
boxmaci
tag
válasz
negyven2 #139914 üzenetére
Valószínűleg nem kell baszakodni sokat a nextgen Xbox játékok portolásával, mivel azok a játékok petykák szerint PC játékok lesznek némileg jobban optimalizálva egy PC-XboxOS-en. Így pláne megéri az MS-nek legyártani és piacra dobni egy akár csak pár millliós vásárlónak is azt a nextgen dobozt. Már csak brand presztízsből is, meg ugye így könnyebb átterelni a meglévő könyvtárral rendelkezőket meg a GP előfizetőket. Ha ez így megvalósul akkor tényleg lehet ez egy MASTERRACE hardvert tartalmazó drága konzol is. A lényeg úgyis a PC-re is kiadott XboxOS lesz egybeépítve a Game Pass-al.
Az MS mostantól mindent a szolgáltatása minőségére fog feltenni, még jobban prioritizálva ezt mint a temérdek first-party játékukat. Ez mellett pedig szépen fejik a multiplatform tehenet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest