Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
#98320896 #20093 üzenetére
Én anno (körülbelül 2 éve) mentem át konzolra úgy hogy most is itt volt mellette egy igen erős pc. Első év nekem kín szenvedés volt... most viszont jobban lövök r6-ban kontrollerel mint egér bill kombóval. De ez annak köszönhető, hogy a barátam csak konzolon játszottak én meg szeretek multizni, így nem volt más lehetőség mint gyakorolni. Mellesleg pc-n például az ac-t mindig kontrollerel játszottam. Szóval nem itt kell vinnyogni, hanem nyomás gyakorolni és gyakorolni és gyakorolni, hidd el nem fogod megbánni. Ajánlom kezdésnek a Destiny 2-t elég jó a célzás rásegítés de nem annyira, hogy elvegye az élményt.
-
Dreamie
őstag
válasz
MultiDoodad #20095 üzenetére
-
-
Wesder
titán
Érdekes mód az Elite S1-ben hónapokat àlló P&C Kitnek semmi baja,
kopp kopp.
-
batai15
félisten
Némileg aggódom ,ing lehozta a cikket a füstölő x-ről .
Othol a gép most is üzemel, cica a házba .
Remélem nem lesz a cicának baja .
Gép tökömet érdekel,arra ott a gari.
Mondjuk az írja az app: konzol készenlét bekapcsolva.
Most akkor háttérben tölt le ,de valójában ténylegesen nem működik a konzol nem ? -
Dreamie
őstag
válasz
craftsman01 #20090 üzenetére
most miért? Annyira frappáns volt az a kép...
-
akooos
veterán
válasz
batai15 #20082 üzenetére
Amióta létezik a GPU, azóta nyitva van ez a kiskapu. Pár hónapja volt szó reformról, hogy megszüntetik a live goldot, ki tudja mikor és hogyan.
Nem tudni sajnos, hogy 13 hónap múlva lehet-e olcsó GPU-t szerezni megint.
Volt amúgy több olyan tag is, akinek többször volt már aktív a 300 forint. Nekem is volt egyszer 1 hónap, egyszer 3 hónap, ugyanazon a profilon.
-
törölt tag
#20083 galaxys80:
1000 ft/hó áron kihozható a game pass ultimate, aminek része az EA play is. Azon kívül közel 400 játékhoz férsz hozzá pc-n és konzolon, live (online játékhoz szükséges), havi 4 (2 tényleg a tiéd marad, a másik kettőhöz kell a live előfizetés) ingyen játék, stb...
Keresőbe írd: musztiii -
galaxys80
veterán
Ma kezembe kerül a kis S box.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Ultimate Pass az első 300 Ft-os hónap után lemondható? Karácsony előtt majd előfizetnék a gyereknek erre 1 hónapig. Utána viszont 990-es EA Play-re térnénk, majd át, mert az nekünk bőven elegendő lesz. -
batai15
félisten
Kicsit bánom hogy nem 3 évet vettem .
Ha jól gondolom ha le jár majd a 13 honapom utána még egyszer meg lehet ezt majd lépni hogy olcsón legyen gamepass ? Persze feltéve ha az MS nem tesz ellene . -
bandi0000
nagyúr
Szerintetek a box teteje és a polc között kb 5-10 centi van, az kevés lehet? többi dimenzióba(mögötte, jobb-bal oldalt) van bőven hely
-
Wesder
titán
válasz
#98320896 #20065 üzenetére
Màr napok ót csak a vergődésed lehet olvasni, hogy ez nem megy, az nem megy, ez ménempécé, stb... Màr nagyon unalmas.
Mondjuk ha vàsàrlàs elött kinyitottad volna a kicsike kis szàdat, és kérdezel, akkor most nem itt tartanànk.Szerk.
Mondjuk a kérdéseidre kapott vàlasz utàn is csak pislogtàl hogy nem az van, amit szeretnél. Mintha szàndékosan leszrnàd, amit írtunk. -
Vasy09
őstag
Oh, így már értem! Köszi!
És neked is köszi red6t6!
Akkor már csak a konzolon kéne beállítanom valamit, mert az app azt írja, hogy nem talál konzolt és állítsam be! Mondjuk most, hogy írom ezt, az elején azt az aplikációs kódot vagy mit, mikor először bekapcsoltam a konzolt, simán tovább léptem, nem foglalkoztam vele!
-
HagaNRG
őstag
válasz
#98320896 #20065 üzenetére
Nyugi, adj neki időt!
15 évvel ezelőtt az első Xbox 360-asommal én is hasonlóan béna voltam. A COD Modern Warfare épp akkor virágzott, PC-n profi voltam belőle, így váltottam X360 controllerre a konzolon. Napokig szenvedtem, sem célozni, sem járkálni nem tudtam vele.
Ezen szerintem mindenki keresztülment az életében már, de ahogy mondani szokták, 100 millió rajongó nem tévedhet! -
HagaNRG
őstag
válasz
BomiBoogie #20066 üzenetére
Köszönöm!
-
-
HagaNRG
őstag
Az EA play egyébként mostantól akkor simán, automatikusan bekerült a game pass kínálatába? Kell valami egyéb feltételnek teljesülnie hozzá, hogy az EA játékokkal is játszhassak?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, most bekapcsoltam a régi One S-t, de az normális, hogy ha a másik konzol online van, akkor ez nem tud semmit elindítani, mert "offline"?
Gondolom, ez azt jelenti, hogy egyszerre egy időben nem lehet két konzolt használni ugyanazzal a felhasználói fiókkal.
-
Tengri
senior tag
válasz
bulikavagyok #20047 üzenetére
Köszönöm!
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Most hozta a futár a gépet, nagyon tetszik a gép, és a kontroller is rendben van
. Most kezdtem el tölteni a játékokat, de a sebességgel vannak kisebb problémák, jelenleg 60-150 Kbps-el tölt, ez mennyire normális? Tudom, le van terhelve a rendszer, de azért ez a sebesség valami iszonyat.. Érdemesebb kikapcsolni, és hagyni hogy úgy töltsön? Talán úgy gyorsabb lesz?
-
Madwe
nagyúr
-
-
Tengri
senior tag
válasz
bulikavagyok #20040 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Semmilyen előfizetésem nincs XBOX oldalon. -
sith7
félisten
Ha egy game ikonjánál megjelenik az sx felirat, akkor az elvileg sx patch -et kapott ?
Tegnap cod mw kérdezte akarom - e leszedni a high res textúrákat.
Ha csak full hd - n tolom, kell ez nekem ? Már így is jobban néz ki egyébként …Más
Hol tudom megnézni , hogy egy game hova van telepítve ?
Anélkül , hogy lehúzom a külső HDD - t -
Rossi
addikt
A kontroller akkujait usb-s töltővel lehet tölteni a box első usb kimenetén?
-
válasz
Tengri #20033 üzenetére
Szia,
Van egy olyan "akciója" a Microsoft-nak, h átkonvertálják a meglévő Live Gold előfizetésedet GPU-ra. Ezért ezek a hirdetők valójában Gold előfizetéseket árulnak, amit egy 300 forintos vásárlással (1 havi előifizés akciós ára) át tudsz konvertálni GPU-ra. De ez csak azoknál működik akiknek nincs élő előifizésük!Szerk.: Egyébként akkor jársz a legjobban ha vásárolsz három évnyi Gold előfizetést, majd azt átkonvertálod GPU-ra.
-
Wesder
titán
Hozzàadtam én is.
23.01.05-ig garanciàlis. -
Bad Pritt
félisten
válasz
bulikavagyok #20034 üzenetére
Meg is történt.
-
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a tudatlanságomért, de eddig csak Ps-em volt így nem tudom, hogy az XBOX-nál hogyan mennek a dolgok.Regisztráció:
Van Hotmail-es levelezőfiókom ahhoz regisztrálhatom az XBOX accountot?300 Ft-os GPU:
Itt az aprón van egy árúsító aki ezt írja:
"Game Pass Ultimate:
14 hónap - 12790Ft -->közös aktiválás (ha él a 300Ft-s akciód, akkor ennyi)
14 hónap - 14290Ft -->kódként kapod e-mailben(ha él a 300Ft-s akciód, akkor ennyi)"
Elmondanátok, hogy mi a lényege?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Bad Pritt
félisten
Srácok, megcsináltam a Home-olást, ezek után kiléphetek a másik fél profiljából az én gépemen?
-
batai15
félisten
válasz
craftsman01 #20001 üzenetére
Ok köszi
-
axod
tag
válasz
Vasy09 #20015 üzenetére
Így van. Elvileg 2021-ben lesz böngésző alapú megoldás.
-
Gáboromm
tag
Siessetek a vásárlással, angliában már 2milla!
-
Vasy09
őstag
válasz
Alcsi69 #19993 üzenetére
Ha tegnap délelőtt írtál volna, akkor tudtam volna neked intézni egyet szekszárdi MM-ben!
Mivel én visszamondtam, azt simán átvehetted volna!
Mondjuk most már mindegy! Majd legközelebb!
Más.
Aki szifonról nyomja a game pass appot, annak sem megy a telón való játék, igaz? Most olvastam valami olyat, hogy apple nem támogatja vagy engedélyezte vagy mi!?
-
Wesder
titán
válasz
Bigmasterl #20003 üzenetére
SX-en 4K@60 míg One X-en 4K@30. Ennyi különbség bőven elég hogy SX-en jàtsza az ember.
-
batai15
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #20002 üzenetére
Aha
-
Bigmasterl
tag
Ac Vallhalla miatt filózom az SX megvételén de az összehasonlító youtube videók alapján olyan nagy különbséget nem veszek észre rajt grafikailag a One X hez képest. Van olyan köztetek aki mindkettőn próbálta esetleg?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400