Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
Én meg olyat fogok mondani, ami ellene megy azoknak, amit ti mondtok.
Október óta van GPU-em, de kb két-három GPU-es játékkal játszottam, próbáltam ki.Mióta megvan a gép az alábbi játékok futottak igazán:
AC Valhalla
Cyberpunk
Yakuza: Like a DragonJövő áprilisig van előfizetésem, így biztos megéri majd hosszútávon. Jelenleg nem igazán.
Alapvetően a sztoriorientált rpg-k, nyílt világú mászkálós játékok jönnek be. Van is játék a kínálatban, ami megfogott (pl. Dragon Quest), de nagyon lekötnek most az újabb játékok.
(most is a Persona 5 Strikers fut Switch-en) -
Zoleee83
addikt
válasz
AssAssynn #40091 üzenetére
Egészen pontosan ez a helyzete. VGA-t kellene cserélnie, és elgondolkodott egy nextgen konzolon, kíváncsi volt hogy számomra megérte-e váltani, bár én jópár éve váltottam már PC-ről , először XONE-ra aztán PS4-re is, most meg XSX van jelenleg. (csőben a PS5-tel egyszer).
Eszembe sem jutott soha visszamenni PC-re. -
AssAssynn
addikt
válasz
craftsman01 #40076 üzenetére
-
Zoleee83
addikt
válasz
AssAssynn #40075 üzenetére
Igen, van értelme.
Ezeket a játékokat mindenképp megvettem volna, és végig is játszottam volna, érdekesség, hogy a Desperados 3 pl soha nem volt a tervek között, de az első óra után mentem volna a store-ba megvenni, annyira tetszett.
Sok ilyen játék van, sok stílusban még a GP-ben amit megvennék, és így van értelme igazán ennek a gépnek számomra: Rage2, Doom Ethernal, Hollow K, Halo összes, Gears összes, Ori, Control, Plague, Hellblade, Outer W, Tell Me W, Deliver Us, , csak pár amire hirtelen ránéztem és nem kell pénzt adni külön érte. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Zen11t #40072 üzenetére
Igen, pont addig jut mindenkinek. Arról egyelőre semmi hír, hogy mi lesz a teszt időszakkal. PC -n rendesen megy, de konzolon is biztos szeretnének tesztelni.
Valószínű a hiba elhárítása után derül ki, hogy mi lesz a sorsa az alfának. Kitolják vagy más időpontban tartják, vagy ki tudja...
Jelenleg még a hibát próbálják felderíteni, illetve orvosolni. Majd jelzik, ha van valami.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #40081 üzenetére
Számomra a PC-s GP jelenleg sokkal nagyobb telitalálat, mint a konzolos, Crusader Kings 3, Endless Space 2, Stellaris, gyakorlatilag életem végéig ellennék csak ezzel a hárommal.
És ezeket meg is vettem volna, sőt, meg is fogom, megérdemlik a fejlesztők.
-
Andris837
senior tag
válasz
Kezdő konzolosnak kimondottan jó ajánlat a GPU. Hasonló cipőben járok mint te. Nemrégiben vettem a Series S-t első konzolként. Eddig csak PC-n játszottam. Vettem mellé a GPU-t. Most szemezgetek, ismerkedek, hogy mégis milyen játékok jönnek be, milyen stílus az ami megfog és leköt.
Amennyiben eljön az az idő, hogy a GPU nem ad annyi pluszt már, akkor érdemes megfontolnom majd azt, hogy megvegyem azokat a játékokat amikkel a legtöbbet játszom és kész.
Ha tudja az ember nagyjából, hogy mivel fog játszani akkor viszont lehet érdemesebb jó akciót várni és megvenni az adott játékot/játékokat. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Szerintem nem ez a lényeg a mondandójában, hanem a mögöttes pszichológia érdekes: azért játszom valamivel, mert amúgyis játszanék vele, vagy azért, mert ingyen az orrom elé tolják.
-
Norb79
őstag
válasz
Igen, egy játék áráért játszhatsz ~200al (EA play is ott van a GPUban) másfél évig. Nekem sehogy nem adja ki a matek, hogy ez ne érné meg. Ha csak három játékot tol végig az ember 1,5 év alatt akkor is pluszba jön ki. Aki meg annyit se, annak már az XSX ára volt a pénzkidobás, nem a GPU előfizetés.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Vagy, ha nem "ingyen" lett volna, akkor megvette e volna alapból.
Persze ezek mind jogos kérdések. A számolgatásnak nincs túl sok értelme. Az okosított GPU szerintem a hülyének is megéri. Pláne, hogy a normál ára 50.000Ft lenne.
1 normáls áras Ultimate Gamepass árán 4-5 évig vígan elvagy. És ki tudja milyen játékok érkeznek még.Ez a pack ezerszer megéri, mint eddig bármikor is a Live Gold előfizu.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Zoleee83 #40057 üzenetére
Nekem is nagyon bejön a GPU! Viszont nem tudom ennek a számolgatásnak van-e értelme. Mármint te ezeket a játékokat, így, ennyiért megvetted volna különben? Vagy csak azért toltad végig, mert volt rá lehetőség? Ezek elméleti kérdések, és nem azt vitatom, hogy megéri-e, vagy hogy jó-e a GPU.
Nekem, mint kezdőnek, mint több éve semmit sem játszónak, nagyon nagy szám, hogy ennyi érdekes cím közül válogathatok, de azért megfordult a fejemben, hogy biztos, hogy több évre letudnak majd kötni a játékok? Tudom mindig jön új, de nem mind annyira érdekes. Kicsit ott van bennem a félsz, hogy az elején kijátszom azokat, amik érdekelnek, aztán ott leszek, hogy elfogytak és vagy ismétlek, vagy játszom azokat, amik nem érdekelnek annyira. Majd az idő eldönti.
-
pzstm
titán
válasz
Zen11t #40072 üzenetére
We are continuing to work on the issue that Xbox players are currently experiencing. At this time we can't give an exact ETA as to when a fix will be available. If you're waiting to play on Xbox tonight, please don't wait around & we'll post when we have anything new to share.
Twitteren majd szólnak
-
ρσгτσ
addikt
Chivalry 2. alfa teszt még mindig nem megy konzolon és egyelőre lövésük sincs, hogy mikorra oldják meg a problémát. Login környékén leáll az egész.
Azért izgalmas, mert amúgy 3 napos a teszt, aminek lassan a fele eltelik játék nélkül.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #40069 üzenetére
Inkàbb a döntéseket kellene kivenni belőle, mert annak hiànya szerintem az első részben sem volt gond. Sajnos ez egy olyan banàn amin simàn el lehet csúszni, mert rettentően sok munka.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Zoleee83 #40057 üzenetére
Gamepass Ultimate a jelenlegi legális kiskapu kihasználásával olyan gépvásárlási vonzerő, mint Playstation oldalon a Sony exkluzívok.
Ezt sokáig én sem tudtam, nem láttam a kék szemellenzőben.
Addig számolgatod, amíg a gép ára is visszajön, mert ezeket a játékokat nem kell megvenni Playstationon. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #40066 üzenetére
Tény, azt meg nem szeretnénk hogy bebukjon.
Màs.
Curse of the Dead Gods-ot behúzta innen valaki? Rougelite dungeon crawler. Tetszetős. A Dead Cells utan szivesen jàtszanék még hasonlóval.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Wesder #40065 üzenetére
Igen, a te szempontodból ez tiszta. De nézd üzleti szemmel. Ha kiadnak egy játékot 60-70-80 € áron és az valójában egy remaster lesz, akkor az első párezer vásárlás után elterjed a híre, hogy semmi új nincs a játékban, akkor senki sem veszi meg teljes áron a továbbiakban és akkor ott tart a dolog, hogy veszteséges lesz. Akkor pedig a nevéhez híven szépen meghal a dolog...
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #40064 üzenetére
Az a baj hogy nem érdekelne, mert erre instant menne az Ultimate verziós preorder. Mindenkinek van ilyen jàtéka.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #40059 üzenetére
Ha csak azt tudja mint az 1, csak jobb grafikàval, 60fps móddal, meg jobb parkourral, akkor rossz jàték màr nem lehet.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #40048 üzenetére
valószínū kiadják, de ugyanaz lesz,mint az elsō rész
(#40049) oriic jósolni még nem tudok csak következtetni
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ProEvoFan #40046 üzenetére
Néhány funkciót kilőhet a frissítés, ha éppen arra jött javítás. CEC -cel nekem is volt már gondom, hasonlóan oldottam meg.
Viszont van amikor visszaáll alaphelyzetre egy-egy beállítás, funkció. Legutóbbi ilyen eset nekem a távoli hozzáférés engedélyezése volt. Ezért rá szoktam nézni, hogy minden a helyén van -e, amit szeretek.
-
Zoleee83
addikt
Cimborám most kérdezte hogy megérte-e az XSX + GP.
Ezt válaszoltam neki, november 10 óta ezeket játszottam végig GP-ben:
Gears Ultimate 6k, Gears2 3,6k , Gears3 3,6k , The Medium 17.3k, Desperados3 20,9k, Jedi Fallen Order 17k, What R. of E. Finch 3,1k (a mai árakon store szerint)= 71,5k vs. 12k HA 1 éves "okos" GP kód..
És ezek csak azok a játékok ahol már van/volt credits felirat, ami folyamatban van-vagy kipróbáltam benne sincs, ráadásul ez még csak 3 hónap eddig az 1 éves előfizuból.
Szóval eléggé megérte. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hm_guesswho #40042 üzenetére
Én meg pont azokra nem tudnám rávenni.
Fantasy dolgok bejönnek neki. Egykori WoW -os.
-
Lifer092
senior tag
válasz
l.skywalker #40039 üzenetére
Nem unják még ezt amúgy?
Már szánalmas ami a DL2 körül folyik, vágják el a fenébe az egészet és ne etessék a jónépet' a hülyeségekkel.
Mert amennyit kínlódnak már ezzel a játékkal, sok jó biztos nem lesz belőle, ha egyáltalán az elkövetkezendő 35 évben megjelenik.
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #40047 üzenetére
Még jó hogy a napokban beszéltünk erről.
Köszi CDPR! Amit eddig ki mertek volna adni hogy day1 patch-el megoldják, már azt sem meri senki, köszönhetően a "lengyel hatásnak".
Na nem baj, a Mass Effect Trilógia, +Valhalla majd leköt egy ideig, eddig sem vártam túl sok mindent az idei évtől. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lottószámokat pm-ben pls, thx.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Itt még nem eldöntött. Lehet kiadják cyberpunkosan
-
hombre[EU]
veterán
válasz
[link] akkor ezt gyorsan tisztáztuk
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mondjuk ezen kb. már lassan senki sem lepődik meg.
-
csabi0805
senior tag
Tegnap délután nekem is mutatta a frissítést valami 560 mega vagy mennyi.
-
hm_guesswho
tag
-
AMD Power
titán
válasz
Yakuza 5 vegignyomtad már? Ha nem akkor ki ne hagyjad!
-
pzstm
titán
válasz
lassan az lesz hogy idén ha bármi/akármi megjelenik örülhetünk.
-
l.skywalker
Topikgazda
The development of Dying Light 2 has been 'total chaos,' according to report link
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hm_guesswho #40035 üzenetére
Mi általában két egymástól eltérő kasztot szoktunk választani. Nekem inkább a mage jellegű karakterek jönnek be, páromnak meg a tankok. Így nagyjából jól kiegészítik egymást. Persze meg szoktam nézni mit ajánlanak a legjobban, milyen skillekkel, de végül mindig az egyéni játékstílus dönt.
Egyedül nem szoktam, ezért arra nem tudom mi a legjobb választás.
Wizard például nekem eléggé bejön ebben a játékban.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hm_guesswho #40029 üzenetére
Ha megbízol a hardveraprós eladókban, akkor Walhalla digitális kulcs van már 12K körül vagy jelenleg USA storeban kb 10500 forint.
-
S@c@
őstag
válasz
hm_guesswho #40029 üzenetére
Már 10 alatt van 😅
-
hm_guesswho
tag
válasz
batmanism2x #40007 üzenetére
Tavaly tavasszal kezdtem el az AC szeriat a Black Flaggel. Pont jott a pandemia, lezarasok stb. Ez a jatek pedig nyitva hagyta a vilagot korulottem. Teljesen beszippantott es nem nagyon erintettek a korlatozasok. A rajongas mit sem csillapodott a kijatszas utan es egymast kovettek: Unity, Syndicate, Origins, Odyssey. Tavaly decemberre porgott ki az Odyssey. Tovabbra is nagyon kedvelem a sorozatot, de nem lesz nehez kivarnom, hogy a Valhalla 10k ala menjen
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #39998 üzenetére
Ha jön az xcloud switchre, akkor kiszedem a hajam...most vettem tabletet...
-
Wesder
titán
Official Xbox Wireless Headset ✓
-
Bad Pritt
félisten
QB most hackelte meg a sandboxot, a Patton legénység egyik felét leküldte a tier 1-es tankba, átképezte goldért és így alakította át commanderré, majd megcsinálta a másik kettővel is. Így a négyfős eredeti legénységből nem egy jó commander lett, hanem kettő.
Ezt tuti át fogják dolgozni, kíváncsi leszek, hogyan.
-
Bilux
veterán
Jött frissítés a gépre
-
EmThor
addikt
Arra van tipp h a Series S minden bekapcsolaskor elfelejti az Elite 1 kontrollert es ujra kell paroztatnom.
thx
-
Elderath
addikt
olcsó CP2077 letöltő kódot lehet még valahol kapni?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #40005 üzenetére
-
Voy15
tag
válasz
hm_guesswho #39956 üzenetére
Én csak ajánlani tudom, de azért ez a rész merőben más mint az elődök. Eleinte iszonyat rossz volt, de szerencsére kijavították az évek során a hibákat, és mostanra már élvezetes. Szóval ha megteheted akkor húzd be, jó szórakozást fog nyújtani szerintem.
-
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #40005 üzenetére
Szerintem meg teljesen mindegy hogy jelenleg kié az IP...
(Ugyan szerintem sokat még nem ér,.)
-
batmanism2x
tag
válasz
hadam98 #39954 üzenetére
Nekem az Origins volt a legelső találkozásom az AC szériával, és bár elképesztő gyönyörű a világ, és szuper a hangulat, nekem valahogy a játékmenet nem jön be annyira, főleg a harc. Azért egy esélyt még fogok adni neki, de így látatlanba nem feltétlenül bölcs dolog ennyi szériarészt berántani és FollowTheOri kollégához csatlakozva az egy almos game-eknél lehet némi burnout az egymásutánnal. FC4 után FC5-öt pl. kezdem unni, pedig pár tekintetben jobb, mint az előd. Röviden fő a változatos étrend!
-
AssAssynn
addikt
Az új Venom akksimat tegnap este rátettem a töltőre, délben szedtem le, addigra már bőven zölden világított. Most este mondom kipróbálom. Indítás, összehangolás után viszont a menüben azt látom, hogy a kis elem jel nem max-on van, és a kontroller infóban is "közepes"-nek írja a töltöttséget. Most akkor ezt hogy?
Másik: írta valaki, hogy a piros konti az friss kiadás. Hát ahhoz képest azt is frissíteni kellett az első összepárosítás után.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #40001 üzenetére
nem egészen. az ip nem kojimáé
nem vagyok ügyvéd, de szerintem ha a deathstranding trademark az enyém akkor kojima nem csinál folytatást,nem adja ki máshol sōt egy bögrét sem adhat el addig amíg rá nem bólintottam -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Elderath #39997 üzenetére
Két fogalmat ajánlok a figyelmedbe:
• private
• subsidiaryA Kojima Productions privát cég. A Death Stranding az ő termékük, nem a Sony-é. A kiadási jogok PS4-re a Sony Interactive Entertainment-é (SIE). De más platformra nem az övéké. Lásd PC, 505 Games.
A HZD-t a Guerilla Games gyártja. A Days Gone-t a Bend Studio. A God of War-t a Santa Monica Studio... és így tovább. Ezek a cégek leányvállalatok. A tulajdonosuk pedig... (dobpergés)
a SIE Worldwide Studios, ami a Sony-é. Amit ezek a cégek csinálnak az a Sony-é. Amit a Kojima Productions csinál, az a Kojima Productions-é.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest