Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
válasz
icemad #60097 üzenetére
Bizony
Sot érdemes teljesen áramtalanitani is!
mert en pl jártam úgy még vagy 10-12 evvel ezelőtt hogy egy TV hdmi portjat kinyirta a hdmi kabel ami a számítógéppel volt összekotve.kesobb kiderult hogy szar volt a táp a gépben de amiatt a hdmi kuka lett es nem esett jol :)
A tv Nagyinal azota is megy de hdmi off-os rajta. Vmi 60-70e ft lett volna akkor a javítás. Szerencsére neki nincs szüksége ra. -
30z.Samu
félisten
válasz
minilego #60094 üzenetére
A konzol megjelenésénél elég sok embernél megjelent az a gond, hogy eldobta a controller-t a gép és volt hogy csak az áramtalanítás-újrapárosítás kombó segített. S és X tulajoknál is megvolt ez egyaránt,később megoldották, bár a minap Nekem eldobta egyszer a controller-t, szerencsére elemet kivettem, visszaraktam és utána jó volt.
-
persil
nagyúr
válasz
urbi73 #60084 üzenetére
Ket lehetoseg van.
Vagy van valami a gepeddel, vagy valami teljesen ertelmezhetetlen modon tulliheged, mert amugy a gep alapvetoen hihetetlen csendes.
Nyilvan takaritani ilyen friss gepet hulyeseg lenne, de ha abnormalisnak hallod/tunik, akkor inkabb idoben probald meg szervizeltetni.
-
Moby
veterán
Ez a Recompile mekkora gigajóság, geeeez
Ez sajnos be fog ékelődni a CotDG és a Hades közé...szólni kéne Philéknek, hogy lassítsanak kicsit! Két évig nem játszottam szinte semmivel, most meg képtelenség ilyen tempóval pörgetni a ganépasszos játékokat
-
minilego
senior tag
Itt a hozzaszolasokbol nekem az jön le, hogy az series s-el talan kevesebb probléma van, mint az x-el. Jó latom?
-
urbi73
senior tag
(sx) Még mindig fennál a problémám hogy kikapcsolt állapotban ép hallhatóan megy a ventilátor, pedig már energiatakarékosra van kapcsolva. Ez másnál is igy van ? Tegnap pedig indításnál hideg állapotban maxon kezdet el dolgozni a venti ami megint nem indokolt szerintem.2 újra indítás segített rajta.
-
Wesder
titán
válasz
Dawide@axele #60082 üzenetére
Még mindig csak a Seagate bővítőkàrtya van.
-
Dawide@axele
aktív tag
Van már valami költséghatékony megoldás a tárhely bővítésére.Nem usb-s megoldásra hanem a belső ssd bővítésére!?
-
Wesder
titán
Megjelent a Recompile és nem lehet megvenni. GamePassból persze jàtszható.
-
Peat76
őstag
Mikor kezdődik a Gamescom?
Remélem lesz valami ütős bejelentés.. -
NoMagix
addikt
válasz
30z.Samu #60076 üzenetére
Persze, át tudom vinni a fiam szobájába.
Én kábelre gyanakodom, bár mi a franctól tudna egy kábel elromlani!
Igaz olyan már történt velem, hogy egy usb c kábel egyszer csak nem tudott rendesen tölteni és 24-36 óra alatt akarta feltölteni a tabletet.
Eddig nem volt 120Hz vagy VRR bekapcsolva, mert ilyenek nem voltak az előző LCD miatt, ezeken kívül más nem lett új dolog beállítva a box-on!
Viszont a box tv felébresztése már üzemel, ki volt kapcsolva a HDMI-CEC a tv-n! -
Moby
veterán
válasz
30z.Samu #60070 üzenetére
Most sem "kell". De sokakat érdekel, ami azért érthető. Többféle, egymást nagyon átfedő kínálatot nyújtó gép érhető el. Érdekli az embereket, hogy mit tudnak. Pláne akkor, amikor boxból rögtön kettő is ott van a polcokon ebben a generációban. Ma már nem csak erről van szó, hogy benyomom a játékok és play. Miért ad ki az MS két ennyire különbőző árú gépet, ha mindkettőn benyomom és play? Ennyivel ezeket a kérdéseket nem lehet lerendezni.
-
modflow
veterán
A 12 minutes csak este 18:00-tól játszható?
-
30z.Samu
félisten
-
Moby
veterán
A rendszer gyorsabban fejlődik, de mint gép(hadrver) nem igazán látok különbséget. Fekete doboz, meg fehér doboz. Egy ilyen DSe tudású kontroller(HF+AT) elkélne a X mellé is, remélem nem ülnek sokat a dolgon Phil bácsiék. Bár többeket ezek a featurök is zavarnak/kikapcsolják, én bírom. Ez az ostoboid csuklózsibbasztó rezgés viszont nagyon múltszázadi már, nyilván ezt látják ők is.
Nekem inkább az fura (ős xbosoként), hogy most vannak az emberek ennyire rákattanva az xbox hardverére, amikor annyira semmi különbség nincs, hogy vakteszten a legvérmesebb fanbojok is elhasalnának. Bármikor korábban a mostanitól sokkal-sokkal jelentősebb különbség volt a két gép között (hol ilyen-hol olyan irányba). -
Golyo69
senior tag
Reméljuk nem lesz olyan fos széria mint az elite v1 v2 :)
Elite v1 van nekem. Még működik meg minden szuper vele, de a gumiboritas nekem is megadta magat. Jah meg ugye a jack csati ( uj ms füles miatt ezt mar leszarom) de ennyi pénzért kicsit jobb minőséget várnék el.Ennek a színe viszont bejon. Ez a szurke nagyon szép.
Mondjuk -
30z.Samu
félisten
válasz
ricshard444 #60066 üzenetére
Jaja, majd írd meg mindenképp hogy tetszik a konzol. Have fun!
-
krx21
nagyúr
válasz
ricshard444 #60064 üzenetére
Szerintem jobb gép az X, mint a PS5, leszámítva a Sony exkluzívokat…
Írd majd meg mi a benyomásod…
Más
New Pro controller [link] -
Moby
veterán
Ebből az art of rallyból úgy lehet jobb játékot csinálni, hogy az ember leveszi az autók hangerejét 30-ra, a zenét meg feltolja 100-ra, és egészen arcade-essé válik a hangulat. Már-már a 80-as éveket idézi a esztetlenjó zenéivel, csak a grafika túl jó hozzá
-
Moby
veterán
válasz
zozika84 #60057 üzenetére
És ha ottvan benne a "valszeg" akkor a hülyeség is ér? Még nem vagyok teljesen tisztában az itteni szabályrendszerrel!
A "szerintem" és az "szvsz" használata is lágyítja a valós információk hiányát? Jobb előre tisztázni a dolgokat!
A "gondolom" biztosan, mostmár tudom mire kell figyelni! -
Wesder
titán
válasz
ricshard444 #60052 üzenetére
Attól függ hogy mit vàrsz tőle.
-
mettek
addikt
válasz
ricshard444 #60052 üzenetére
Tuti. Nálam csak az xbox megy mióta megvan. Pedig én is ps5-tel kezdtem de valahogy jobban szeretek xboxon jatszani, főleg az elite kontrollerrel.
-
ricshard444
veterán
Kövi héten /ha a konzolvilág tudja teljesiteni a rendelésem/ jövök közétek egy X -szel karöltve, PS5 mellé ez esett be videókártya frissités helyett, mert fele annyiba kerül.
Remélem ezt is szeretni fogom, mint a Sony-t. -
axlfsi
veterán
Mindenesetre azon a tényen, miszerint a Scuff csak kvázi "pimpeli" a gyári MS kontikat és hardveresen kicsit belenyúl, de(!) szoftveresen nem piszkálják, elsiklottam rendesen.
Innentől kezdve nem kérdés számomra is, hogy egy nagyon túlárazott termékről beszélünk ... Akkor inkább már veszek még egy E2-t és tartalék alkatrészeket...
-
axlfsi
veterán
Szerk.: erre akartam válaszolni
#60043Elhiszem neked. Ennek ellenére, én olyan szinten hozzászoktam a kényelemhez, hogy nem szeretnék visszatérni az alapkontihoz (a fentebb már vázolt pontok miatt).
UI.: gondolom pont neked nem kell bemutatni a terméket, feltételezem jól ismered
... pont ezért csodálkozom rá, hogy nem érzed szükségesnek (ravaszok rövidsége, alsó pillangók és a karok finomhangolása pedig előnyt biztosít, ha hiszed, ha nem, ... de ez kb. olyan lehet, mint a dogmatikusan PC hívők: szerintük sosem lehet egy kontrollerrel FPS-t játszani ... pedig csak megszokás kérdése).
-
axlfsi
veterán
válasz
Fox Mulder #60003 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy alapvetően a MS 90 nap garit adott az Elite 2-re, csak annyira sok volt belőle a szar és a reklamáció, hogy azt nem sokkal a megjelenés után kitolták 1 évre (és még mindig ennyi).
(sajnos) nem véletlenül, ... illetve, az egy év is kevés, legalábbis a bumper és a karok shiftelés problémáira én elvárnék 2 év garanciát, ha már ekkora felárat fizetünk (az amúgy gagyi minőségért).
Félreértés ne essék; hiszem, hogy még mindig ez a legjobb kontroller (próbáltam párat, PS5-öm is van, ...), ami a kényelem és a konfigurálhatóságot illeti, de sajnos siralmas minőségű alkatrészeket szállítanak bele...
-
NJanika
aktív tag
válasz
persil #60040 üzenetére
Életképtelen . Valóban . Én sem értem mikor van értelmesen irányítható verseny játék Grid,Forza és vannak amiket semmilyen beállítással sem tudtam élvezni . Pl: NFS Heat.
A nehézségi fokozatokról ne is beszéljünk.
Ma telepítettem a Darksiders 3-at a választható nehézségi fokozatokból kiválasztottam a STORY nehézséget erre 5perc múlva meghaltam. Azt várnám, ha story akkor GOD mód . Ne kelljen figyelnem semmilyen életerő csíkra csak a STORY-ra.Ascent is ugyanez volt, de azóta állítólag frissítették.
-
persil
nagyúr
Komolyan nem ertem neha a jatekfejlesztoket... Senki nem tesztel? Kiprobalnam az evil within 2-ot, de konkretan olyan, mintha valami tankhajot iranyitanek, mocsarban. 12 ev, mire megfordul a kamera, maxra huzva az erzekenyseget... Ez kellene legyen kb a kozepallas es, akkor mindenki megtalalna a sajat sweet spotjat.
De komolyan... Ilyenkor eszembejut, hogy eletukben nem lattak mas jatekot, mert kb az lenne az egyetlen mentseg az ilyen hulyesegekre.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
minilego #60034 üzenetére
Series S -t én 75 -nél többért nem vennék használtan, de inkább 70 környékén néznék körül. Mivel ha nem jön be a "lehet elég a tárhely" és a "nem fontos a grafika" ellenére, akkor még bukó nélkül el lehet passzolni viszonylag rövid időn belül. Talán még kereshetsz is rajta egy kis aprót.
Most még elviszik drágábban is ennél, de például 1 hónap múlva már nem biztos.
-
axlfsi
veterán
Köszi, de nem a karokkal van a gond általában, legalábbis, azok strapabíróbbak jóval, hanem az RB-LB mikrokapcsoslók szaródnak el, azokra keresek minőségi alternatívát (mert amit az MS tett bele, nagyon hitvány, ... most nincs meg a cikk, de ez bevallottan elb@szták, úgy rémlik...).
-
matex
aktív tag
Xbox-os pályafutásom alatt végigvitt 78 játék után nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen hatással lesz rám egy játék vége. Miután bejött a főcím, csak mozdulatlanul néztem a képernyőt, hallgattam a kitűnően kiválasztott főcímdalt, és a játék utolsó percei voltak előttem...
Zseniális alkotás, egy mestermű
: Hellblade: Senua's Sacrifice
-
minilego
senior tag
Nekem azért nehéz mert lehet elég lenne a series s is. A gyerek jatszik fortnite-al, meg lego jatekokkal, néha forza. Neki meg nem olyan fontos a grafika. A tarhely meg lehet elég lenne. En néha nba, witcher 3...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
minilego #60030 üzenetére
Attól függ...pl. mikori vásárlás, mennyire volt dzsuvában tartva...stb. Van aki még a hirdetésnél is retkes képeket tesz fel.
Általában 165-170 az alja a hirdetésnek. Néha bevillan 150-160 -ért is, de az ritkább. Bár most is láttam annyiért.
Viszont 165-170 -hez viszonyítva 15-20 ezer a differencia egy új gép vásárlásához képest. Aminél teljesen meg van a garancia. Ennél az összegnél szerintem nem olyan nagy különbség. Persze ezt neked kell eldöntened.
-
minilego
senior tag
Amugy one s-rol lesz valtas, a series s is vonzo az ara miatt
-
minilego
senior tag
Nézegetem hardverapron a series x-két hasznaltan. Lehet ezeknek valami rakfeneje, érdemes esetleg innen venni, mert 160-165k eléggé barati...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
axlfsi #60020 üzenetére
Analóg kar moduljára vagy a többire gondolsz? Mondanám, hogy a gyári..de ez sem igaz.
Vagy Kína vagy bontható használt kontroller olcsón, aminél még jó. Előbbinél persze bele lehet futni akadós sz@rba.
Amennyiben az analóghoz kell, ott van amikor nem kell az egészet cserélni, mert mondjuk a kapcsolótengely ellenállás rossz. Bár olcsó az egész cucc is egyben.
Szerk.:
Utóbbi bekezdéshez: -
Wesder
titán
12 Minutes early review scores
GameSpot 9
Gameblog 9
The Guardian 4/5
IGN 8
Game Informer 8
Shacknews 8
Press Start 7
WellPlayed 7
GameCentral 6
Windows Central 3.5/5
PC Gamer 53/100 -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #60023 üzenetére
Xbox bootsound utàn biztos.
-
l.skywalker
Topikgazda
Abe looks good in green.
Oddworld: Soulstorm Xbox tease? [link]
-
30z.Samu
félisten
Ori-nál megkezdődött az anyázás, de mindig látom mit cseszek el és hol. Szépen lassan haladok, fél távnál járok.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Fox Mulder #60015 üzenetére
Persze, nem is ezért írtam...hanem a garancia ideje miatt.
Ettől függetlenül lehet ezerszer jobb minőség, de...nem tudom milyen náluk egy-egy eszköznél az alkatrész ellátottság. Mivel nem mindegy, hogy mondjuk 1-2 éves korára lesz -e alkatrész. Meg pár gondolatom még felmerül ezzel kapcsolatban...
-
-
ρσгτσ
addikt
Azért kérdeztem, mert én így tudtam. Azt hittem már közben lett valami megállapodás a Microsoft -tal.
Persze ettől még simán lehet jobb minőség, sok helyen dicsérik...de korábban Scuf kontrollernél is olvastam driftet.
Korábban én is nézegettem őket (nem a fentieket), de nem a plusz gombok miatt. Aztán úgy voltam vele, hogy inkább megcsinálom én, ha valami gond van vele. Nem veszek ennyiért kontrollert.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Gyártó? Scuf nem csak módosítja a gyári kontrollereket? Nem azért vannak 90-180 napos garanciák?
-
axlfsi
veterán
Az az igazság, hogy de. Nagyon is előrébb vagyok. Két dolog, ami mindenképp aranyat ér, az a ravasz gombok útjának lerövidítése (értsd.: hamarabb sütöm el a fegyvert és egy online multiplayer játéknál ez kardinális kérdés), a 2*2 alsó ravaszok, melyekre a futást, stb programozhatom, és nem ml helyette kényelmetlenül a kart lenyomni, szinten sorsdöntő és kényelmes megoldás.
A karok karakterisztikájának szoftveres programozása pedig már csak hab a tortán, de ezt nem tudom így leírni, látni és tapasztalni kell.
UI.: Te csak szerezd be nekünk szépen a boltba és "shut up and take my money" - máris veszem!
-
axlfsi
veterán
válasz
Az Elite 2-t 1 év után kellett először gariztatni, RB-t nem érzékelte, csak nehezen, úgy, hogy alig játszom és persze, nagyon vigyázva van rá.
Azóta az LB is beszart,... Nagyon hitványak az E2-ben használt mikrokapcsolók, de erről tele az internet, nem egyedi eset.
Ettől csak jobb lehet a Scuff...
-
NoMagix
addikt
válasz
FollowTheORI #59995 üzenetére
Moby, Voy15, köszi fiúk a segítséget!
Na most több alkalommal ki-be kapcsolgattam az Xbox-ot és a tévét, hol az egyiket hol a másikat kapcsoltam be előbb és most semmi hibát nem mutatott!
-
-
axlfsi
veterán
Na, erre nagyon kíváncsi leszek... Már régóta keresek valamit a gyalázatos minőségű Elite2 helyére!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok