Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
-
válasz
homerhamm #130098 üzenetére
Nekem pont az tetszett a legkevésbé a három közül.
Az első a legjobban, utána a rise of the tr és végül az amelyik neked a legjobban. A rajongók hiányolták főleg az első de a második reszből is a régi felderítős, sirrablós, ugrálós reszeket és sokalták az akciót. Ezért lett olyan a 3.rész amilyen. Nekem meg pont ez nem tetszett benne és az akció orientáltság meg igen az első és második részben. -
homerhamm
addikt
Kiváncsi vagyok, kinek mi a vélemenye a Shadow of the Tomb Raiderről.
Mert szerintem magasan ez a leghangulatosabb rész az újabb részek közül.
Mondjuk ez az esőerdős, dzsungeles környezet bármikor jöhet. -
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka #130096 üzenetére
Nem a korhűség zavart, hanem a választás hiánya. Nesztek itt van a fekete lovag, és ez van. És egyébként meg akkor miért nem filippínó volt, vagy eszkimó? Vagy nonbináris? Mert akkoriban a fekete embereket kellett "favorizálni"? Éld bele magad egy fekete lovag bőrébe. Neked ez megy, nekem nem...
-
válasz
icemad #130094 üzenetére
Diablo világa egy kitalált fantasy világ. A valóságban nem létezik, így erről nem alkothatok objektív véleményt. Japán viszont igen és a női nindzsák, szamurájok valamint Yakuze is létezett. Ezek történelmi tények.
Szerintem választható lesz a neme, ahogy az odysseyben vagy a Valhallában de ha mégis nő lesz akkor az abszolúte nem megy szembe a történelmi tényekkel. Én alapból jobban szeretek női karaktereket irányítani a játekokban. Ahol ez opcionális ott legtöbb esetben női karaktert választok. A származása se igazán érdekel. Ada Wongot is király volt irányítani a Separate Ways dlc-ben hiába nő és (részben) kínai származású. -
válasz
oriic #130087 üzenetére
Bizony, hogy volt! A női nindzsáknak egész hálozatuk volt és fénykorukat a 16.századi Japánban élték. Kunoichiknek hívták őket. Női szamurájok is voltak Japánban. Tele van velük a történelmük. Nagyon sok híres japán női szamuráj van (Tomoe Gozen az egyik legismertebb de még több tucat van). Egy japán ásatáson régi csata nyomait tárták fel és a halotti maradványok közel 30%-a nő volt. Tehát a női harcosok száma sokkal nagyobb volt mint azt korábban bárki is gondolta volna. Az első nem japán aki szamuráj lett a történelemben az pedig Yasuke egy Mozambikból származó fekete rabszolga aki egy jezsuita pappal érkezett és később szamuraj lett belőle. Úgyhogy aki egy női nindzsát vagy egy fekete szamurájt woke propagandának tart az bizony nem ismeri Japán történelmét.
-
negyven2
veterán
válasz
gianni85 #130089 üzenetére
Mondjuk Tom pont azért jó választás mert magaságra talán pont hozza az átlag Japánt...
.
oriic: nekem sincs semmi gondom vele, de ezzel a megoldással az Ubi nagyon könnyen teljesíti az állítólag nem létező gender és race kvótát... Csak ahogy már írtam korábban is, azért egy Japánban játszódó, a Japán történelemre épülő AC-ban azért kicsit furcsa, hogy csak az egyik főhős lesz Japán.
-
gianni85
veterán
válasz
Döglött Róka #130088 üzenetére
Afro amerikai Tom Cruise? Instant buy
-
negyven2
veterán
-
Forraszto
tag
válasz
Döglött Róka #130077 üzenetére
Igen, gondoltam erre, de úgy nem hiszen hogy ugyanaz, ha nem én halhatok meg 4x egy elbaltázott "mindenrelövökamimozog"-taktika alkalmazása közben.
Ezt már amúgy rég kitapasztaltam: yt-on/ticcsen megnézni ilyen "no commentary walkthrough 100% all collectibles" profikat, akik (látszólag) hiba nélkül, óramű pontossággal végigballagnak egy játékon minden csak nem szórakoztató.Lehet belőle okulni, tanulni, tippeket felszedni, stb. de engem baromira nem szórakoztat. Mint egy wikipedia vagy pl.: egy Magyar-Orosz zsebszótár.
-
Forraszto
tag
Üdv. Ha már szóba került itt a CoD 3 a minap: nekem is kimaradt anno, akkor még PC-only voltam. Nézem a store-ban, 3000 Ft, megér annyit ha csak a kampány érdekel? Azt olvasom a kampány van 6-7-10 óra is, az nem vészes.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Dinomano #130073 üzenetére
Sosem értettem miért adnak ki oda ilyen címeket. Csak egyszer látnék végre valami third party eladási számot nintendora ,hogy sok fejlesztő miért megy le kutyába hogy gyakorlatilag gagyiba küldött játékot oda is kiadja. De hát ez az ipar egy pénzmosoda más ok nincs amiért nem közölnek soha számokat.
-
Dinomano
őstag
válasz
beyruth82 #130057 üzenetére
Nekem az volt vele a bajom, hogy (főleg AC után játszva) nagyon kötöttnek éreztem a pályákat. Tudom, hogy az is a gameplay része, hogy memorizáld az útvonalakat, de ez így belőlem sokat kivett. Annyiban meg nem is életszerű, hogy a kis jedi, aki elég ügyes, néha egy 3 méteres szakadékot nem tud átugrani.
-
Dinomano
őstag
válasz
GoTReX #130034 üzenetére
Fable 1-3-at játszottam, a 2. rész valahogy nem tetszett. A 3. viszont aranyos kis játék. Érdekes volt, hogy figyelni kellett a kincstárra, illetve kellett hozni gondolkodósabb döntéseket is.
Dragon Age I: Hosszú, open world, jó nagy térképekkel. Szerettem bent nagyon a felfedezést, a grafikát, a karaktereket. Német (vagy osztrák?) RPG, gondolom a Gothic-ra gondolsz. -
Dinomano
őstag
válasz
beyruth82 #130028 üzenetére
Dragon Age Inquisition-t ajánlom csak, a régebbiek már nagyon avittak a mai szemnek. Ráadásul a játékmechanika már megjelenéskor sem volt a legmodernebb a régieknél. Én még a Mass Effect Andromeda-t is ajánlanám, mint viszonylag oké akció rpg... Csak a legendás trilógia mellé nem kell odatenni...
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Wesder #130062 üzenetére
Kezdetektől nem értettem sosem hogy mire jó ez a csak erre meg csak arra adunk ki valamit dolgot.Elég megnézni csupán egy ps viszonylatban hogy pc-n is azért csak elmegy 3-4 millió db a jobb címekből.Hát még akkor mennyi menne el pluszban ha nintendora meg xboxra is kijönnének.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Marcsello31 #130065 üzenetére
Természetesen. Egymásra nem lehet aktiválni, de lejárat után minden gond nélkül.
-
maroskah
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban olvasgattam itt az analog driftelésről. A problémám jelenleg, nem az, hogy nem áll vissza alapállapotba a bal analog, hanem, hogy felfelé nem tudom kitolni végig, mert nem érzékeli, az utóbbi hónapokban már elég idegesítő volt, de mivel valójában csak a Rocket League-ben volt feltűnő, így igazából nem foglalkoztam vele, csak állandóan panaszkodtam rá játék közben.
Ez a bal analog maximuma:
Ez is ugyanúgy drift? WD-vel ez is megoldható lenne? -
Marcsello31
őstag
válasz
thedivision2 #130061 üzenetére
Üdv! Köszi a linket, mentettem, gondolom ha lejár újra aktiválható.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Marcsello31 #130031 üzenetére
Szia!
Én ezt szoktam venni, nem trial, bármilyen EU-s accountra aktiválható.
-
-
consono
nagyúr
válasz
pzstm #130055 üzenetére
Én is múlt héten végeztem vele, nekem bug semmi nem volt, egyszer crashelt el, pedig QR-ből nyomtam. Ennek ellenére az előző rész jobban tetszett annó. Azért mondom, hogy annó, mert a Survivor alatt rájöttem, hogy semmire nem emlékszem a Fallen Orderből sem. Szerintem ebből sem fogok egy év múlva...
Nekem az ugrabugra nem volt zavaró, szeretem azt a stilust. Ellenben most is teljesen fölöslegesvolt, mint az előző részben, úgy is tudja mindenki, mi lesz a vége..Vader -
válasz
pzstm #130055 üzenetére
Én is ugyan így vagyok vele. Annyira nem jön be ez a tomb raideres ugrabugra, mászás, szaladgálás romokon, barlangokon, sziklás ormokon keresztül némi lézerkardozással fűszerezve. volt benne pár
nagyon látványos, izgalmas akció rész de szerintem se akkora durranás a játék. Az első részt elején félbe is hagytam de aztán később végigvittem. A Survivor jobban tetszik de alapjában véve ugyan arra a sémára épül. -
raziel01
veterán
válasz
Marcsello31 #130050 üzenetére
Pont ezért jöttem a csoportba.
A héten jár le a 2 éve vett GPU-m. Mostanában nem játszottam semmivel.
Hellblade 2-t akarom csak végigvinni Series S-en. Akkor a legolcsóbb megoldás egy új account és ez a 14 nap?
Ha a régi felhasználómra venném akkor pedig a game pass for console gondolom elég hozzá. -
pzstm
titán
válasz
beyruth82 #130045 üzenetére
épp tegnap pörgött le a stáblista....vegyes érzelmekkel. Alapvetően okés volt (grafikai és pár nem gamebreaking buggal tarkitva), túl kiemelkedőt nem adott számomra, illetve nem érzem hogy a bolygókat akarom felfedezni meg gyűjtögetni mindenfélét.....
18óra alatt ment le. Az idei game-től a Massive-tól sokkal többet várok
-
válasz
IntelKiller7 #130051 üzenetére
Igen evvel én is így voltam az első részben a játék legalább 1/3-ig de a másodiknál már nem volt ilyen gondom.
-
Marcsello31
őstag
Megnéztem közben, 14 napra 300ftèrt adna teljes
Ultimate game passt.
Aztán az egyebeknèl:
Ultimate 1 hónap: 4790,Ft itt van online mód.
Game pass for console: 3190ft itt nincs online mód.
Game pass core 2500ft itt online játék mód adott+
25 játék.
Azért vannak lehetőségek. -
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7 #130048 üzenetére
Nehéz? Vagy rossz az irányíthatósága?
-
Marcsello31
őstag
Szia icemad! Majd ezt megnéztem, két fiókom van, az egyiken volt már rendes előfizetés, a másikon nem volt még, azzal bele nézek majd hogy látom e az akciót, ha épp van akkor ki próbálásra okés, meg is nézem mindjárt.
ridiculous: akkor vpn sem kel, és menne gond nélkül, köszönöm mindenkitől az infót! -
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Ajándékba vennék FC24 kulcsot Series S-re tudnátok linkelni honnan lenne érdemes?
Amit betud majd az illető írni xboxon és már megy is olyanra gondolokKöszi!
-
Wesder
titán
Forza Motorsport in the next few months:
• More tracks
• Spectate Mode
• Multi-class races
• Endurance Races
• Car Proximity Radar
• Forza GT division changes
• Logitech TrueForce support
• AI improvements
• Forza Race Regulations improvements
• Improvements to multiplayer, including matchmaking, safety rating & more -
AMD Power
titán
Mostanában nagyon keveset játszok. De végre a végéhez értem a Diablo IV-nek. A fő szállat és jó pár mellék küldetés után vége lett. Nem volt rossz játék, de 2x évvel ezelőtt amikor az első résszel játszottam pc , akkor valahogy jobban élveztem mint most ezt.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Rég nem csináltam ilyet (de régen működött), viszont most nézem és jól látom, hogy a mobilos (Android) appban már nincs code redeem?
Köszi! -
ridiculous
aktív tag
válasz
Marcsello31 #130035 üzenetére
Nyugodtan veheted amit linkeltél ha eddig nem volt előfizetésed.
Szolgáltatási díjjal ennyibe kerül 4900FT helyett:
-
icemad
nagyúr
válasz
Marcsello31 #130035 üzenetére
Ha még soha nem volt előfizetésed, akkor a storeban nem dob fel valami akciót neked? Mittudomén 300 Ft vagy 999 Ft az első hónap?
Mert van most ilyen akció: -
Marcsello31
őstag
Oks, hagyom a francba akkor ha így drága, az accomon még nem volt előfizetés egyszer sem, marad akkor az eredeti megoldás. valahogy összekalapálom az összeget.
Köszi a választ, ezzel nem rizikózok akkor. -
GoTReX
őstag
válasz
consono #130027 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat:
consono: Szerintem menne, de majd kiderül. Szerintem nem is a grafika, inkább a tempo más mint manapság. Az egyre emlékszem még Classic Xbox korszakból. Jó lenne amúgy valamit végigvinni, mint egy könyvet, ezért nem baj ha nem marathoni, ezért passzoltam a a Mass Effectet. KiderülFable1 és 3 részre gondoltam amúgy.
Norb79: WarTales jónak néz ki, de szerintem az keményebb dió elsőre. Meg elég komor hangulata van, most nem annyira érezném jónak.
Dragon age inquisition: Ennek utánanézek mert láttam hogy felfutott újra. Nekem teljesen kiesett ez a sorozat. Mindig az a PC-s Third Person Német fejlesztésű RPG jut eszembe róla a 2000s évekből, aminek most nem jut eszembe a neve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ban nem fog érte járni szerintem, de ez csak akkor megy ha a fiókodon eddig még soha nem volt előfizetés. (ha később lejár, akkor ugyanezt nem tudod ugyanarra a fiókra aktiválni)
De amúgy ez így drága, simán hivatalosan is 4790Ft a havidíj
[link]
-
icemad
nagyúr
válasz
Szerintem drága, és elméletileg csak új accounton működik. De ban-t nem kapsz érte. Legalábbis itt a fórumon még senki nem kapott.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Szerintetek merjem ezt beaktiválni a konzolomon?"viccen kívül"
[link]
Vagy giga bann jár érte két nap használat után. -
Norb79
őstag
válasz
GoTReX #130024 üzenetére
Wartales most a legjobb rpg számomra a GPUban.
Nagyon jelentős mennyiségű micromenedzsment van a 20+ fősre duzzasztható csapattal, de a vége felé az ellenség is 20-25-28 fős brigádokkal jön szembe.
A sztori is érdekes, zónánként van egy-egy nem összefüggő több részes fő küldetés, és 20-30 kisebb, de az egyes zónák fő sztorija és kisebb küldetések függetlenek egymástól, így az egész játékot átívelő főküldetés sorozat nincs is.
Zseniális és újszerű rengeteg szempontból. -
consono
nagyúr
válasz
beyruth82 #130026 üzenetére
Képes vagy a régiekkel is játszani belőle? Nem öregedtek rosszul?
GoTReX: a Fabléknak van egy sajátos hangulatuk, egy próbát megérnek, de azért nem mai csirkék. Ha nem volt még meg és nem csak a fantasy RPG érdekel, akkor a Mass Effect Legendary Edition-nel nem lehet melléfogni. Ez viszont hosszú lesz
Ha nem csak a nyugati RPG vonz, akkor a Tales of Arise is érdekes és nem is nagyon hosszú.
-
homerhamm
addikt
válasz
Marcsello31 #130023 üzenetére
Hogy mi???
-
GoTReX
őstag
Nagyon sok játék van GPU-n. Ti milyen érdekes hangulatú Rpg-t ajánlanátok amit nem multi alapú. Az sem baj ha nem olyan hosszú. Én Fable sorozatra gondoltam. Nektek van valami kedvenc, amit javasolnátok?
-
Norb79
őstag
válasz
everest140 #130019 üzenetére
Tudsz, de ha online szeretnél játszani, akkor ahhoz kelleni fog a gamepass core előfizetés.
Storet is el fogod érni, csak a plusz gpu kedvezményeket nem, hanem a normál vagy a gpu nélküli akciós áron fogsz tudni vásárolni.
-
everest140
tag
Sziasztok!
Ha lejár a GPU-m nemsokára, akkor utána előfizetés nélkül is játszhatok tovább a már megvásárolt játékaimmal?
Illetve a store-t elérem előfizetés nélkül is és tudok venni játékokat?
Vagy ehhez már kell valamilyen alap aktív előfizetés? -
ThorsHUN
őstag
Fakk. Barmilyen játékot indítok el PC-n, hogy nem tudott bejelentkezni az Xbox Live-ba. Erre van valakinek esetleg valami megoldása? Fiókváltás, újrabejelentkezés, restart nem oldotta meg:S
-
-
turho
addikt
válasz
Guitar14 #130007 üzenetére
Ok, majd megnézegetem. A Ghosts mennyire "rusnya" a maiak mellett, illetve melyik még, ami már néz is ki valahogy és sokan játsszák is? 2019 előttiben gondolkodom.
Hú, nekem a legjobb emlékek a COD 2 és a COD 3 360-on. A COD 3 nem is jelent meg semmi másra, a pc verziót is kihagyták...
-
Guitar14
senior tag
válasz
turho #130006 üzenetére
Asszem tavaly volt cikk, hogy az összes régi 360-ra és PS3-ra kiadott CoD-nak átírták a matchmaking kódját így újra lehet könnyen játékot találni.
Az eredeti MW2 és MW3-ba próbáltam ott bőven van élet, kb azonnal meccset talál, de szerintem ugyanez igaz a Ghost, World at War és a Black ops címekre.
(múltkor például Xbox Classicon multiztam live-on Call of Duty 1 Finest Hour-ral)
Akár multizhatunk is egyet valamikor. -
turho
addikt
válasz
Döglött Róka #130005 üzenetére
Maradtak ki részek, ezért érdekel inkább. Illetve tapasztalat, hogy valóban van-e online mozgás, talál játékosokat.
-
turho
addikt
Kérdeznék egy komplexet
csak COD.
Melyik régebbbi kiadások működnek X-en, ahol még garantáltan lehet multizni is? 2019 előtti részekre gondolok.
(Ha van itt olyan, aki esetleg játssza is valamelyiket).Nem találtam jobb helyet a kérdésemnek, bocs.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tkohun2107 #129999 üzenetére
Samsung TV -nél úgy érdemes kezdeni, hogy minden olyan eszközt kiszedsz az univerzális távirányító részből, aminél nem szeretnéd, hogy a TV kapcsolgassa. Pl. konzolt is.
Nálad a főképernyőn bal oldalon a "Csatlakoztatott eszközök" részbe kell bemenni, aztán elvileg jobb oldalon a végén lesz a felsorolásban.
Utána elvileg újra be kell kapcsolni a Game módot arra a HDMI bemenetre a beállításokban. Ezt most fejből nem tudom hol van, de ha kell hozzá segítség később megírom.
Egyébként igen. Samsung -on nincs DV és DTS sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS