Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #48096 üzenetére
Jó, ez tök jól néz ki. Még meznek is elmenne. Nekem is tetszik (/ tetszene, férfi verzióban).
Amúgy ha járnék futni biztos én is felvennék hasonlókat. Meg azért tényleg vannak egész jó darabok, ha a teljes kínálatot nézzük.
-
hombre[EU]
veterán
a drinkware között van egykét stílusos
gaming merch-csel nincs gond, én is hordok, de inkább karakterek/játékok nem cégek
párom úgy hordja a falloutos hoodiet,hogy azt sem tudja mi az -
ρσгτσ
addikt
válasz
bilon73 #48093 üzenetére
Múltkor írt valaki hasonló esetet, hangot. Aztán végül abbamaradt és azóta nincs róla hír.
Nekem is day1 SX van, nincs vele gondom. Ami persze nem jelent semmit. Sorozatgyártásnál lehetnek hibák.
SX -be azért elég könnyen be tudnak jutni a kis fickók, ha nincs elzárva. Amit annyira úgysem lehetne.
-
bilon73
aktív tag
day1 xsx, most kezdett hangosabb lenni és mintha ciceregne a venti is. nem állandó, de keresnem kellett a hang forrását, és meglepődve tapasztaltam, hogy az sx-től jött, nem voltam ehhez szokva.
a one s ilyen hangot 4 év után adott ki.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #48088 üzenetére
Én otthonra, kertbe vettem már Xbox cuccot. Utcára nem igazán járok melegítőben.
De van akinek simán jobban áll a stílusához.
Szerk.:
Egyébként a Gear Shop -ban úgy látom van választék. Tőlünk jó messze. Lehet van közelebb is, nem néztem utána. -
brumi1024
veterán
2019 novembereben vettem az S2-m, tavaly november korul gariztattam es kaptam egy ujat. Recsegessel nem volt problemam, a jobb trigger kezdett egy ido utan ragadni, majd elmult a ragadas es kattogott. A masik problema amivel talalkoztam a trigger allito pockokrol lepotyogott a gumi. 40 korul vettem, mivel viszonylag problemamentes peldanyt fogtam ki igy ennyit megert, a mostani 55-60k-s arat tuti nem fizetnem ki erte.
-
Wesder
titán
Van egy It Takes Two-m.
Ha valakinek lenne kedve majd lekópolni akkor dobjon egy üzit Xboxon. -
sanyi0627
senior tag
Nekem Series 1 van.
a hátsó gombok miatt vettem elsősorban. Nekem rainbow six siegbe jobbra/balra hajolgatásnál kell. De más játékoknál is jól jön. Legalábbis nekem fps játékoknál. Rövid ravasz legkisebb érzékenységre állítva is jó elég sok helyzetben. -
-
lastmohican2
tag
A Forza 4-ben az alábbi achik (Encore, A Creature of Habit, Perfectionist) teljesítéséhez meg kell várni a "nyarat", hogy új évad kezdődjön? Nem lehet elindítani mondjuk egy tavasszal?
-
mcwolf79
veterán
válasz
hombre[EU] #48077 üzenetére
Azért a cserélhető stick elég jó, bár tudom , hogy ez a sima controller-rel is megoldható. Az analógok ellenàllàsànak állíthatósàga is hasznos tud lenni. A konfigolhatósàgnis jó dolog.
Igen, a minőség az más tészta. Hiába prémium, ha a bele ugyanaz a szar, mint a sima kontrollerben. -
hombre[EU]
veterán
ebben az Elite kontrollerben mi is a "prémium"? a hátsó plussz 2gomb?
mert szétbontva szinte ugyanaz (csak rosszabb), firmware,feature,teljesítményben sincs semmi kiemelkedō benne
inkább ilyen "rgb gamer dupla áron" átverésnek tūnik,mint értelmes terméknek -
vaguny
tag
válasz
Wesder #48060 üzenetére
Mondtam, hogy bajom van vele?
Na de akkor most mondom:
Nagyjából valóban egy árban vannak...de a visszajelzések alapján a Scuf-fal is vannak bőven gondok, hibák.Tehát lényegében a Scuf Prestige az egyetlen vezetéknélküli/hasonlóan árazott alternatíva egy másik rossz döntés meghozatalához...úgy gondolom.
-
Wesder
titán
-
vaguny
tag
válasz
mcwolf79 #48058 üzenetére
Na igen......amit még nagyon sajnálok, hogy Microsoft oldalon ráadásul nincs wireless alternatívája az Elite Series 2-nek... így kizárólag a vezetékes megoldások között lehet nézelődni (ha például valaki további gombokat akar)...de én meg nem szeretnék már ilyenekkel "kínlódni", vezetéket cibálni...szóval marad az alap kontroller...
...mondjuk ha az alaphoz jöhetne egy back button attachement-megoldás, mint dualshock-ra!...már azzal boldog lennék...mit nem adnék érte :)...de hát tudom, ez álom, mert ez is rontaná az Elite Series 2 pozícióját...Ui.: Pardon...egy alternatíva van: Scuf Prestige 170 euróért...
-
mcwolf79
veterán
válasz
vaguny #48057 üzenetére
És az a baj, hogy erről tud az MS (plussz a Sony), mindenhol baj van az ALPS kütyükkel, de sajna ezt leszarjàk, mert generàciók óta azt rakják a kontrollerbe. Még a prémium kategóriàba is.
Nem tudom , hogy esetleg az Elite S3 esetén lesz-e változás, de sajna gyanítom, hogy nem -
vaguny
tag
Sajnos nagyon sok a gond az Elite Series 2 kontrollerrel. Ezt meg tudom erősíteni. Az enyémen is újan szorultak, "leragadtak" a face button-ok (különösen az A), aztán néhány nap után a jobb analóg elkezdett elég komolyan driftelni...
Olvasva az egyéb fórumok tapasztalatait, mely szerint nagy eséllyel a csere-, illetve a gariztatás után is gondok lesznek vele, inkább az elállás mellett döntöttem.Egyébként pedig ha jól működik, nagyon tetszett volna, de így elég nagyot csalódtam. -
mcwolf79
veterán
Én is day1 vettem ,7-8 hónapig nem is volt vele baj. Először a bal ravasz romlott el, akkor is adta az inputot, mikor hozzá sem értem. A cseredarab jobb ravasza két hétig bírta , utána ki-kihagyott, a harmadik cseredarab két nap után drift-elni kezdett, akkor mondtam , hogy elég .
-
Steve1207
veterán
Darksiders és The Maw koreaban golddal ingyenes. Már szerintem ezeket is behúztuk sokan.
-
sanyi0627
senior tag
Elite s2-t egyáltalán nem akarok. Nagyon sok a panasz rá. Ranezek arra amit írtál.
köszi. -
mcwolf79
veterán
válasz
sanyi0627 #48051 üzenetére
Az Elite 1 a 2-höz képest isten király. Azt is több mint egy évig nyüstöltem , nem is keveset, mégsem kellett gariztatni. A S2 egy nagy rakás szar lett , nem is veszek többet MS prémium kontrollert, csak maximum fél év után ,mikor kijön a nyűgje-baja, ha van.
Szó se róla az Elite 2-n rövidebb , de ennek hátrányàt én nem éreztem , pedig játszok kompetitîv lövöldözős játékkal (Fortnite, COD, és pár napja PUBG).
A hátsó gombok programozhatók, de nincs hozzá szoftver. Van egy gomb, azt benyomod, benyomod a programozni kívánt gombot, majd amit rá akarsz programozni. Ennyi.
Szerintem egy próbát megér, ha nem jön be visszaküldöd, és rendelsz helyette egy Elite S2-t. -
sanyi0627
senior tag
Most elite Series 1 van otthon. Lehet megcsináltatom inkább. 2 analógot kéne cserélni meg a gumi elkezdett lejonni.
Az ultimetnél néztem hogy fura helyen van a hátsó gomb.
Programozhatoak a hatso gombok?
Kábel nem zavar mert kompetetiv fps-re kell.
Milyen rövid a ravaszon útja ? -
mcwolf79
veterán
válasz
sanyi0627 #48045 üzenetére
Ha akarsz egy jó és költséghatékony"prémium" kontrollert (és nem zavar a vezeték), akkor ajánlom a PowerA Fusion Pro-t. Nálam az Elite S2-t váltotta, mert meguntam, hogy 4 hónap alatt háromszor kellett visszaküldeni gariba. A Fusion Pro meglepően jól össze van rakva, a stick-ek pikk-pakk cserélhetők. Két "negatívuma" van : a hátàra felrakható plussz karok kicsit lötyögősek (ezzel sztem együtt lehet élni), másik hogy a ravaszok három állása az tulképp kettő.
De annyi pénzért (35 K környékén lehet kapni) szerintem bestbuy.
Néztem én is a Wolverine-t, de sztem a plussz gombokat ritka szar helyre raktak rá. -
NoMagix
addikt
válasz
lastmohican2 #48044 üzenetére
Elég zavaró autózás közben féktávon, hogy 1-2 másodperccel később ugrik vissza a ravasz!
Moby:
gondolom a sorozatszámot annak is meg kell adni az MS oldalán, onnan pedig indítod a hibajegyet és utána hívod a UPS ügyf.szolg.ot! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csumpa93 #47997 üzenetére
One topikban vitték. De itt még kérhető Béta kód Xbox-ra:
Chivalry 2 Closed Beta Code Giveaway! - Xbox One & Xbox Series X|S (gleam.io)
-
sanyi0627
senior tag
Razer wolverine ultimate vagy tournament controller megy Series x el? A program is működik?
-
lastmohican2
tag
válasz
NoMagix #48041 üzenetére
Nálam is annál a kontrollernél van ez a hiba, amelyik még az SX előtt megvolt. Igaz, hogy pont ezt nyúzom (s legalább 50x többet volt használva), s a másik csak akkor van használatban, ha valaki átugrik játszani. (Engem annyira nem zavar ez a hiba még, hogy elküldjem gariztatásra. Majd, mielőtt lejárna a gari...)
-
NoMagix
addikt
válasz
PiszokAlfréd #48036 üzenetére
Az a vicces, hogy a gyári feketével nincs is gond ami az XSX-hez volt csomagolva!
Az XSS fehérrel és amit külön vettem fehéret azokkal van/volt gond! -
hombre[EU]
veterán
olyan "bug"-om volt tegnap,hogy bekapcsoltam a gépet,világított konzolon és kontrolleren is a logo, de nem adott jelet a tv-nek és nem lehetett kikapcsolni sem a power gombbal tartva,nyomja sem. tápkábel ki-be megoldotta
valószínū valamilyen update közben bugolt be,mert már meleg volt a teteje indítás után...szóval nem kell megijedni csak le kell szedni áramról -
pauliboy23
senior tag
válasz
Dawide@axele #48034 üzenetére
Párszor kidobott a dash-re, de amúgy semmi egyéb.
-
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan #47967 üzenetére
Nálam sem bírta sokkal többet.
Alapvetően, először kellemesen csalódtam. Ficánkolt a kocsi, sebességérzet sem rossz. Murván. Aztán aszfalton jön az igazi arcon csapás. A kocsi fizikája mint ha 5 tonnás autó lenne, úgy tapad. Olyan túlkormányzott az egész, hogy 90 fokokat bicsaklik jobbra-balra.. Amikor sikerül csúsztatni, mondjuk egy hajtűben, akkor meg olyan hirtelen, kiszámíthatatlanul tapad be, hogy husss elszállsz a 'csába..Állíthattam a kontrollert, kicsit a kocsit. De ezt a túlkormányzottságot nem sikerült megszüntetnem.
Visszajátszásoknál sokszor a kocsi nem illik a környezetbe. Teljesen idegenül hat. Az ugratások replay-ben nevetségesek.
Jobb mint a korábbiak, először azt hittem tényleg közel kerültek a Dirt 2.0-hoz, de inkább csak kicsit közelebb..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újabb MS Store-os szivárgás:
Május 4-én jön a Dragon Quest Builders 2, egyből Game Pass-be is kerül. [link]
-
NoMagix
addikt
Megérkezett a kontroller cserém kb. 10 nap volt az egész, nagyon jó volt!
Viszont ennél is ragad a jobb ravasz kb. 2 óra forza után!Most küldjem rögtön vissza!?! (költői kérdés)
-
Dawide@axele
aktív tag
Valakinek volt már gondja Series S-en a Cold War-al?A warzone megy de a cold war néha szaggatott de rendesen aztán ma újra telepítettem de le sem indul.Valakinek valami ötlet esetleg?
-
GalaHU
addikt
válasz
Chumlee #48032 üzenetére
Nekem volt Steelseries Arctis 9x, a legjobb dedikált wireless fejes Boxra. Jelenleg 7x van, a PS komp. miatt vettem. Hangminőségre, ergonómiára én nem érzek különbséget, egyedül az minimális kényelmetlenség (egyúttal lehetősèg) hogy dongle-val kell a géphez csatlakoztatni.
Ha belefér a keretbe, remek választás.
-
EmThor
addikt
válasz
EmThor #48030 üzenetére
+ nem vagyok egy nagy remake rajongó, de ahol eltel 10+ év, ott azért van keresnivalója általában a felújított játékoknak.
Ennek apropóján ódzkodva, de beruháztam anno a leárazott Mafia Definition változatába és hát na, ez bizony első osztályú anyag. Anno kitoltam, de kb. semmire nem emlékszek, és így olyan mintha új lenne; amellett technikailag nagyon szép, az átvezetők jól koreografáltak, a szövegeket életszagúra írták, hangulatos, hihető, jól néz ki, jó vele játszani! -
EmThor
addikt
Egesz jol haladtam a Yakuza 0-val , mikor a játék bedobta a cat fight klubot.
-
Chumlee
senior tag
30-45 ezer forint között játékra tudnátok valami jó minőségű fejhallgatót ajánlani? Astro A10-zel van eddig tapasztalatom. Előre is köszi!
Bluetooth nem hátrány! -
Hunt3r22
őstag
válasz
KardosAttila #48021 üzenetére
Hasonló helyzetben voltam mint te, feladtam a házban. Pár hétre rá adtam neki egy 2. esélyt, akkor is végigjátszom legalább egyszer. Amint túl leszel azon a házon, jobb lesz a sztori.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
nagypeter010 #48020 üzenetére
elméletileg egy hdmi extractorral ([link]) szét tudod szedni hdmi-kép és optical-hangra. innen akár egy 2.1 soundbar is megfelelne...néz utána mit tudnak ezek a hdmi converterek
-
válasz
craftsman01 #48024 üzenetére
Most játszom vele 😀
Nekem nagyon bejön.Tényleg igazi túlélő horror. -
craftsman01
senior tag
válasz
Akkor az alien isolation sem a te játékod. Ki ne próbáld.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Csak egy bizonyos pontig halhatatlan, szóval kitartás! -
KardosAttila
aktív tag
válasz
30z.Samu #48019 üzenetére
Én a 7. Részt kezdtem el tegnap,de rájöttem, hogy ez a műfaj nem nekem való, sokkal inkább idegesítő és fárasztó, mint félelmetes legalábbis számomra. Kb a negyedénél tartok de amennyit összevissza keresgéltem egy kulcsot, és közbe kerülgetni a halhatatlan főgonoszt, háát, nem túl szórakoztató. Még nem adtam fel, remélem később jobb lesz, vagy belejövök jobban.
-
nagypeter010
újonc
Sziasztok!
Sajnos jelenleg nem tudok TV-t vásárolni a Series X-hez, monitorral használom. Megoldást szeretnék találni az optikai kimenet hiánya miatt egy 2.1-es hang rendszer csatlakoztatására.
Olvasgattam itt, de nem találtam a választ a fenti igényre. Tudnátok esetleg segíteni, hogy mi a módja annak, hogy egy 2.1-es rendszert (még nincs megvásárolva) milyen módon tudnék Series X-hez közvetlenül csatlakoztatni?
Milyen rendszert javasolnátok ami belefér egy 30-50 ezres keretbe?
Előre is köszönettel:
Peti -
Steve1207
veterán
SWOS (Sensible Soccer) ismét acc-hoz adható koreai ms store-ból golddal, ha valaki lemaradt volna múltkor (hagyni kell a koreai oldalon, bejelentkezve ugyanúgy ráböksz a kék gombra és hozzáadtad).
Ikaruga meg izraelből ingyenes golddal ismét. Újaknak jól jöhet. -
icemad
nagyúr
Tegnap végigjátszottam a 4. játékot is xboxos korszakom alatt.
Rain on your parade... Nagyon jó volt, egy kicsit nehéz lett a végére. New Game Plusban jönnek új kihívások, de szerintem ember nincs, aki úgy is végigtudja vinni.
Utána elkezdtem az Outriders-t. Eddig tetszik, pár órát játszottam vele.
-
S@c@
őstag
Resident evil 3 is befejezve....ez igy a 2ik.reszel adott egy keretet. Mondjuk joval rovidebb volt, kevesebb fejtorovel, de meg igy is piszok izgalmas.
-
galaxys80
veterán
válasz
craftsman01 #48004 üzenetére
El vagy te tévedve. Nem én hoztam fel ezt a témát. Ti kevertétek ide a cimboráddal, hogy jól megmondjátok a tutit.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
laci12234 #48005 üzenetére
Nem is írtam, hogy az összes ilyen.
"nem engedi kiválasztani"
Viszont ha van, és nem engedi kiválasztani, akkor lehet másik HDMI porton kellene megnézni. Vagy valamilyen beállítástól függ, hogy aktív legyen.Márka és TV függő. Van ahol például az alap beállítások között kell standardról optimálisra váltani. Felhasználói kézikönyvben általában le szokták írni, hogy mitől függ.
-
Wesder
titán
Màr màsodjàra kapcsolt le a SS NBA2K20 alatt túlmelegedés miatt, pontosan ugyanazon a meccs végén. Majd este nézek egy újratelepítést, meg màsnap egy cache törlést. Ha ez sem segít, akkor Í.J. szabadabban nem is lehetne a gép, tehàt azon hiàba vàltoztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W