Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Skull and Bones 253. dátum: 2024. 02. 16, de hátha innen is eltolják.
-
homerhamm
addikt
Az a japán falon ugrálós játék nem volt rossz, csak nem mutattak belőle semmit.
-
ridiculous
aktív tag
Valaki használ USB HUB - ot a boxhoz? Bármilyet "felismer"?
-
Ronam
addikt
Ubisoft+-nál miért van az, hogy csak telefonról tudom telepíteni a játékot? Előfizettem a gépen, de ha ott keresek rá a játékra, akkor kiírja az árát, telefonról meg le tudom tölteni.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Steve1207 #122088 üzenetére
Nem kis bukta lehet bevételileg. Codemasters leépítése is erről tanúskodik.
Lassan autós címek nélkül maradunk? Számozott Dirtöt kinyirták, Cars-ot is lelőtték. Ha a pár éves licensz alatt a WRC se váltja meg a világot azt is kukázzák majd..Maradt a hígfos NFS nekik amivel láthatólag csaponganak elég szépen -
homerhamm
addikt
-
Steve1207
veterán
EA WRC 40%-os akciót kapott.
-
BeastMode
őstag
Srácok!
A CP2077 Ultimate Microsoft Store-ban változatlanul 26.495 Ft, de az alapjáték és a DLC külön-külön akciós és úgy egy tízessel olcsóbban jönnek ki.
Két kérdésem is lenne:
1. Van valami extra az Ultimate kiadásban, vagy csak ott együtt van a két csomag?
2. Lehetnek-e még ennél is olcsóbbak?
Csak Microsoft Store-ban szeretnék vásárolni, nem akarok hárombetűs megoldást.
Köszi! -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Ha veszek ajándékkártyát és egy játék többe kerül, akkor lehet úgy felhasználni, hogy a maradékot kártyával egyenlítem ki?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Norb79 #122076 üzenetére
Jaja, nagy kedvenc nekem is, sokkal jobban áll a témának ez a bohókás stílus, mint a Wasteland 2 komolykodása. Elkacérkodtam az ezres gondolatán, mert vannak egész érdekes achievementek, meglátjuk, mi sikerül belőle.
Lamplighters League-et leszedtem megint, ránézek szerintem hétvégén én is.
-
Norb79
őstag
válasz
Bad Pritt #122071 üzenetére
Régi szép idők, mikor még az autosave kikapcsolása nélkül a harc végén összeomlott a játék coopban!
Baromi jó játék, végigpörgettük gamepassban, aztán vettük is a dlc csomagot azonnal!/szerk: Juteszembe! Lamplighters leaguet játszhatóra patchelték xboxon, tegnap már odáig jutottak, hogy nem csak foltozós updatet adtak ki, hanem tartalmilag bővítőset!
PCn is jó, csak a 7800x3D+7900xtx gyenge hozzá maxonvmi elbaszott hülyén írták meg a pc portot.
-
ridiculous
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat! Akkor le is kattintom.
-
válasz
ridiculous #122072 üzenetére
Kategóriájában a legjobb. Ennyiért jobbat nem fogsz találni. Nem egészen 1 hónapja vettem én is egyet. Mellé a dolby atmos licencet és nagyon elégedett vagyok vele. Szuper térhangzás, hosszú üzemidő, minden ami kell.
-
törölt tag
válasz
ridiculous #122072 üzenetére
Tudtommal ár/érték arányban az egyik legjobb az adott célra, én is csak ajánlani tudom.
-
ridiculous
aktív tag
Microsoft Xbox Wireless (TLL-00002) mennyire ajánlott?
Mindenképp kellene valami vezeték nélküli füles a boxhoz mert nem igazán vagyok kábelpárti.
Van esetleg más alternatíva ami működik boxxal ebben az árkategóriában? -
Bad Pritt
félisten
Leesett a hó, szóval menetrendszerűen elkezdtem a Wasteland 3-at immáron harmadik alkalommal, viszont most supreme jerk nehézségen és rögtön one hitelték mindkét karakteremet a tutorial harc során.
Én azt hittem itt scriptelve van, hogy ne haljunk meg, de ezek szerint nagyon is élesben megy a dolog... én nem tudom, ezt hogy lehet ilyen nehézségen végigvinni, de most már kíváncsi vagyok, meddig jutok.
-
negyven2
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Finals úgy tűnik, hogy ma éjjeltől-holnaptól játszható: Gondolom shadow drop lesz TGA-n.
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
-
Redneck
nagyúr
Befejeztem az As Dusk Fallst is. Nekem átjött, érdekes volt a story. Az utolsó két fejezetet még egyszer le fogom nyomni, hogy más irányba vigyem a történetet.
Vannak még hasonló játékok Xboxon magyar felirattal? Sajnos annyira nem jó az angolom, hogy pár másodperces döntéseknél, minden választ és lehetőséget átlássak.
-
Wesder
titán
The Among Us beans are infiltrating Vampire Survivors in a new Emergency Meeting DLC out on 18th December for PC and Xbox.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Redneck #122055 üzenetére
Hát a Portal után minden fizika alapú puzzle játékra igaz, hogy a Portal nélkül még a gondolat se merült volna fel, hogy elkészüljön, szóval ez nem nagy negatívum.
A Superliminal volt egy elég nagy újdonság, illetve idén jött a Viewfinder, ezek egészen mások, mint a portallike játékok, csak mindkettő nagyon rövidke. -
skroy
senior tag
Nincs itt valaki, aki pusztán jófejségből, illetve gyakorlás céljából cserélne analóg stick-et anyagárban?
-
Redneck
nagyúr
Végigvittem az Entropy Centret. Jól nézett ki, a hangulat rendben volt, de látszott hogy a Portal nélkül sosem készült volna el.
Tetszett a finálé üzenete, és a fejtörők is jók voltak, de a végére kicsit frusztrált. A nehézség nem volt rossz, de voltak a játékmenetet érintő hibák. Leginkább a mozgással, gyorsulással, és gravitációval kapcsolatos feladatoknál jelentkeztek anomáliák, de a tárgyakon áteső, mágikus ládára sem fogok szívesen visszaemlékezni.
Összességében jó volt, megérte a 3 rongyot, kipróbálom majd a közösségi pályákat is. Aki szereti a Portalt és a hasonló címeket, annak ajánlom, akciósan jó vétel! -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt tudom, hogy gift card-al nem lehet előfizetni core vagy gpu csomagra. Ubi+-ra sem? Hogy az előfizetést onnan vonja le?
-
válasz
AMD Power #122052 üzenetére
Igen láttam azon vagy. Én a survivoron (legkönnyebb) és nem könnyű, nekem legalábbis de érzem a fejlődésem az első részhez képest. Akkor még a legjelentéktelenebb minibosson se tudtam tovább jutni most meg már nem okoz különösebb gondot. Úgy látszik a lies of p-nek köszönhetően sokat fejlődtem.
Délig suliban vagyok de du ha még leszel akkor tolhatjuk együtt is majd -
Tasunkó
őstag
válasz
Pedro78 #122042 üzenetére
A haverom vett szlovák Series X-t, abban volt a világ minden menüje közt a magyar is. De ha játék , akkor passz. DVD-nél szerették más régióba tenni magukat, hogy a felvidékiek ne olvashassanak magyar feliratot. Így volt benne, horvát, szlovák, cseh , vagy valami hasonló kombináció. A játéknál utánanéznék, mert ha meg tudják oldani, akkor nem lesz benne.
-
Guitar14
senior tag
55%-os akciót kapott a Resident Evil 4 Remake. Elég baráti ár érte.
-
Norb79
őstag
Nekem többnyire monitorra van kötve. Semmiben se jobb vagy rosszabb, a kijelző méretet úgy praktikus megválasztani, hogy figyelembe veszed, hogy milyen messziről fogod nézni, és ha közel, akkor kis kijelző a jó, és az egy bizonyos méret alatt monitor néven fut.
Monitor és tv is kb ugyanazokat tudhatja, mindegyikből van 120hz-es, HDR-es, 4k, stb, csak ennyi a különbség, hogy ha közelről nézed, akkor kicsi “tv” kell, az meg monitor.
/szerk: javaslás az pénztárca kérdése. Amiket érdemes priorizálni, ha futja rá, hogy hdmi2.1 legyen rajta, HDR-t tudjon, és 4K felbontást, meg persze legyen benne freesync.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki most reggel vagy éjjel ránézett az Avatarra?
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Valaki használja monitorral a konzolt? Van amitől jobb mint a tv? Javasolt monitor?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Norb79 #122043 üzenetére
Igazi rajongók ezt nem nevezik Settlers-nek
Ez a Settlers: The Settlers II Veni, Vidi, Vici History Edition for PC Buy | Ubisoft Store -
Norb79
őstag
válasz
l.skywalker #122039 üzenetére
Nem akarom kihívni magam ellen a sorsot, de az xboxos ubi+ban benne a settlers, és ráadásul crossplatform coopos/multis.
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/the-settlers-new-allies/9N4RM9DX29H1
-
Pedro78
senior tag
Hali!
Alza.sk-rol ha rendelek, abban is lesz angol/magyar menü? (Valamiért az alza.sk oldala azt írja, hogy szlovák menü. Remélem csak azért mert szlovák is elérhető de javítsatok ki ha tévedek.)
-
DaVE-1
senior tag
válasz
l.skywalker #122040 üzenetére
Köszönöm , elmentettem
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
DaVE-1 #122038 üzenetére
Itt tudsz keresni, nem tűpontos, de kiindulásnak jó lesz:
Co-Optimus - Co-Op games with co-op and support at least 2 playersSajnos a multiplatform támogatásra utána kell egyesével utánanézned
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Norb79 #122033 üzenetére
A topiknak releváns lényeget kellett volna kiragadnod, hogy nem minden platformon érhetőek el ugyanazok a játékok, még ha benne is vannak a csomagban, de ez nem releváns itt, ahol az emberek konzolon játszanak. Ehelyett kijavítottál engem és ezzel ki tudja hány embert vezettél véletlenül félre, akik most épp nagyban előfizetnek és Settlers-t akarnak tolni Xbox-on.
-
DaVE-1
senior tag
4 fős coop címeket tudnátok írni? Crossplatform külön érdekelne mert egyik ismerős ps5-ön játszana..
-
Norb79
őstag
válasz
l.skywalker #122020 üzenetére
Írtam volna ilyet? A GPUban “benne levő” pc only játékokat hogyan futtatod az xboxon? Vagy akkor azok nincsenek is “benne” a GPUban? Hol vannak akkor? Körülötte?
-
persil
nagyúr
Van valami szar az ms-nel most eppen?
Jatekok(netes) mennek, de a kommunikászionsz, meg a store nem akarja az igazat nalam sem, meg haveromnal sem. Jatszani tudunk, de a party azonnal hibara hivatkozva leall. -
-
Norb79
őstag
válasz
l.skywalker #122017 üzenetére
Háromféle Ubi+ van.
Van a sima, az pc only, és van az "Ubi+ multiaccess", ami elérhető xboxon is. És ez utóbbi tartalmazza a "sima" pc-s Ubi+t is, szóval ha xboxon fizeted elő az Ubi+t, akkor benne vannak a PC-s játékok.Bár lehet csak elütés volt részedről a PC, és PS-t akartál válaszolni a kollégának, mert valóban PS-en a harmadik féle Ubi+ van, a classic, az ezeréves címekkel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #122015 üzenetére
Szerencsére semmi köze a nemiszervedhez. De egyrészt értelem szerűen a PC-s játékok nem lesznek benne a konzolos Ubi+ban, másrészt ahogy negyven2 kolléga is írja, PS-en még nem elérhető a szolgáltatásnak ez a része, ott az Ubisoft+ Classic van.
-
negyven2
veterán
válasz
N.YCityBoy #122015 üzenetére
Mert PlayStation-ön nincs Ubisoft+ előfizetés... még!
A Ubisoft+ szolgáltatást, jelenleg csak Xbox-on és PC--n, valamint Amazon Luna-n tudod használni (illetve a PC-s alap vagy multi access előfizetésed GeForce Now-on is). -
Amúgy ez a Ubisoft+ nem minden platformon egyforma? Mert az oké, hogy Xboxon ha előfizetek tudok játszani az Avatar meg ACMirage-al, de Ps5-ön ugyan ez miért nem elérhető
Nem ugyan az a szolgáltatás vagy mi a f*szom?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
darkstreet89 #122012 üzenetére
-
darkstreet89
tag
Mindenhol egyforma időzónába aktiválódik az Avatar?
-
GreenWhite19
csendes újonc
Üdv!
Ubisoft+ előfizetéssel is lehet valahogy trükközni mint a GPU-nál? -
Bad Pritt
félisten
Hirtelen felindulásból ránéztem a Dune: Spice Wars-ra, mentem pár meccset, majd szomorúan törlésre ítéltem. Megvan a játék Steamen, játszottam Steam Decken és elég szarul futott, de ezt betudtam annak, hogy nincs optimalizálva a hardverre, early access, meg monitorra kitéve fullHD felbontáson izzadt a kézikonzol, stb.
Na most Xboxon már ezek a kifogások nem igazán működnek, a játék viszont ugyanolyan problémás. Az egy dolog, hogy csak 1080p még Series X-en is, de mellé olyan frame dropok vannak, amik abszolút nem indokoltak egy ilyen játék esetén, ennél a nagyságrendekkel szebb és több egységet használó AoEIV sokkal szebben fut magasabb felbontáson.
Mellé UI problémák, nehézkes irányítás, néhány kisebb bug, pathing problémák és máris ott vagyunk, hogy hiába lenne érdekes a birodalomépítés, minden percre jut valami nyűg, ami elvonja az ember figyelmét a tényleges játékról.
Kár érte, mert amúgy egész korrekt módon adaptálták a Dűne világát, van benne potenciál, csak még dolgozniuk kell rajta, hogy konzolon is kipróbálásra érdemes élmény legyen. -
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #121998 üzenetére
Én decemberre terveztem 1 hónap Ubit. Így akkor ott lesz nekem az Avatar, az új AC és a Motorfest is. Utóbbival persze toltam pár órát, de kíváncsi vagyok további játékidő mennyire köt le.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #122000 üzenetére
Nem tudom... Valahogy elkapott ez az érzés, hogy ki kellene fizetnem neked ezt az egyhavi Ubi izét. Támogatván a minőségi tartalomfogyasztást.
Call of Duty-hoz még nem szottyant kedved? akko'má' ha lúd...?!. Erős nap ez tőled->nekem, (még ha indirekt módon is) Előbb a Halo, aztán most ezek.. a dózis megvolt.
-
Forraszto
tag
válasz
AMD Power #121989 üzenetére
Üdv! Ezen lista szerint van 7 boss és a főboss, akkor mindet legyőzted végül? Akkor le a kalappal, mert én nem azt éreztem hogy tökörészek és még a másodiknál, a fúrósnál vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron