Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2094 üzenetére
Vannak már duplapaneles szendvics lcd-k, amik a háttérfényre fullhd, vagy akár 4K felbontást tudnak (Hisense ULED XD, Panasonic MegaCon)
-
válasz
hombre[EU] #2098 üzenetére
Érdekel, köszi! Egyébként már kezdem pedzegetni a témát! És egyre jobban kezdek megbarátkozni a váltás gondolatával. Bár igazából eddig sem volt bajom az OLED-del, sőt! Lassan már 10 éve csak OLED kijelzős telókat használok - a legnagyobb megelégedéssel.
Plusz most olvastam a 2020-as LG-kről, a HGiG Mode eléggé kíváncsivá tett. Nem tudom, h azzal kapcsolatban mire számítsak, de izgalmasan hangzik. Persze később simán kiderülhet, h ez is csak egy parasztvakító opció. De mindenesetre most úgy tűnik, h a legjobb gamer tévék idén az LG OLED-ek lehetnek.Amúgy az "1000 nit alatt nincs rendes HDR" kijelentés LCD kijelzőknél szerintem megállja a helyét! Az OLED-eknél ezek szerint nem.
-
hombre[EU]
veterán
A hdr lényege a sokkal nagyobb kontraszt a kép legsötétebb és legvilágosabb része között. Elōállíthatsz 2000cd/m2-t is,ha az ócska local dimming miatt "növeled" a feketét is. Az olednek nem kell hozzá ekkora fényerōsség,mert képes tökéletes sötétet elōállítani. Most nem konkrét típusról vagy márkákról van szó, hanem a technológiáról. Nincs ilyen,hogy 1000nit kell a hdrhez...de ami a legfontosabb (és nem konrétan hdr),hogy az lcd nem tud olyan részletességet,mint egy oled [link]
Ha már ez a téma gondoltam érdekelne ez is -
Na erről sem hallottam még.
Én projektoroztam évekig, és nagyrészt pont emiatt a kompromisszum váltottam vissza tévére. Nem szeretem a besötétített helységeket. Oké, mondjuk az OLED estében nyilván közel sem akkora hátrány a nappali fény.
hombre[EU]: Szerintem HDR-nél számít azért. Vagyis pont, h ott számít igazán. De nem vagyok szakértője a témának.
-
Bogyi007
veterán
válasz
frankdelgado #2076 üzenetére
Azt a tyúkot aki megbízhatóan adja a tojást te levágnád egy tányér nokidlis pörkölt reményében?
-
válasz
bulikavagyok #2089 üzenetére
displayHDR 600-as monitorom van, mar felhomalyban megvakulok tole HDR modban is.
Este sotetben csak ECO modban tudom hasznalni, különben kiegeti a retinamat. -
hombre[EU]
veterán
válasz
HDR szempontjából a peak brightness majdnem semmit sem jelent, kicsit részletesebb történet. Ami szerintem a legfontosabb az,hogy az lcd backlight control kis zónákban sosem lesz olyan jó mint az oled. Lehet bármilyen hypersuper ai assisted bs
-
keIdor
titán
válasz
Sötét vagy "félsötét" szobában OLED, nappali fénynél QLED. Ezt mondják.
Nekem nagyon tetszik az OLED feketéje, valamint úgyis besötétítek mindig redőnnyel, szóval nekem ezért előbbi lett, de már tavaly nyáron.Egyébként 1200nit tényleg csak nappali fénynél kell, sötétben szerintem kiégeti a retinát.
-
válasz
Carlos Padre #2091 üzenetére
Félreérhetően fogalmaztam - vagy rosszul. Az OLED jóval alacsonyabb fényereje miatt jobb (lehet) az LCD. De ezt a mellékelt táblázat egyértelműsíti.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
"Elvileg a jóval alacsonyabb fényerő miatt HDR-ben jobb az LCD."
Mivan?
Azért kicsi és puha, hogy ne fájjon? -
NoOne1976
őstag
válasz
bulikavagyok #2086 üzenetére
A mostani 9-es oledekkel mi a gond vagy miért nem szeretnéd és inkább Samu?
Közben látom, írtad. Nekem C8-as van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
válasz
Benoe77 #2087 üzenetére
Elvileg a jóval alacsonyabb fényerő miatt HDR-ben jobb az LCD. De épp az előbb cáfoltak rá erre az OLED topikban, szval nem biztos, h ez ennyire egyértelmű. Én úgy emlékszem, h régen úgy szólt a fáma, h 1000 nites fényerő alatt nincs "normális" HDR. Nekem a mostani Samu tévém 1200 nitet tud, viszont azok közül az LG-k közül amik szóba jöhetnek nálam a jobbik sem tud többet 800-nál. Ezért gondoltam, h jelentős visszalépésnek élném meg a váltást, de most elég rendesen elbizonytalanítottak.
keldorpapa88: Igen.
Csak olyan jó lett volna most kinézni a megfelelő tévét, és nyáron vagy maximum ősz elejéig megvenni egy jó akcióban féláron!
-
keIdor
titán
válasz
bulikavagyok #2086 üzenetére
Akkor szerintem várj, még 10 hónap mire valamelyik konzol kijön és ki tudja a koronavírus miatt lesz-e bármi késés.
-
válasz
bulikavagyok #2078 üzenetére
"HDR-ben komoly visszalépést jelentenének nekem"
Ezt hogy érted? Nem olyan jó az oled hdr-ben, mint a nem-oled?
-
válasz
NoOne1976 #2085 üzenetére
Naja, csakhogy nekem inkább a QLED felé húz a szívem, amiből viszont csak a kilences széria ismeri ezt a szabványt. Azért viszont nem szívesen adnék ki közel 1 millát. Szval vagy a jelenlegi LG OLED-ek jöhetnek szóba, vagy a következő generációs QLED-ek - ami szerintem kb az új konzolokkal egyidőben lesznek bemutatva. Day-1 meg nem szívesen válogatnék ezekből "teli áron"...
Szval ez a HDMI szabvány eléggé bekorlátozza most a lehetőségeimet.
-
NoOne1976
őstag
válasz
bulikavagyok #2083 üzenetére
Ha amúgy is váltanál és árban belefér, akkor hdmi 2.1-es kell.
-
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
bulikavagyok #2080 üzenetére
El tudod képzelni, hogy 4k 120hz lesz az átlagos gamek tudása? Én kizártnak tartom, miközben most a 30fps-sel is szenvednek. 8k-ról meg már nem is beszélve. Persze egy 2023-ban érkező frissített gép már érdekesebb lehet.
Ettől függetlenül, ha a tv tud valamit, amire még nincs is szükség, nem baj. De emiatt én tuti nem cserélnék. -
-
keIdor
titán
válasz
bulikavagyok #2078 üzenetére
Nem tudni. Biztos, hogy támogatni fogják a 2.1-et szerintem, a kérdés, hogy kell-e egyáltalán 2160p@60 feletti sávszél.
Lesz-e egyáltalán ekkora felbontáson 120Hz-et támogató játék? -
Lassan indul az új TV beszerző projekt is, és szinte azonnal belefutottam az első problémába. Mi a helyzet a 2.1-es HDMI szabvánnyal, szükséges lesz ez az új konzolokhoz? Mert az a típus (Samsung) amit kinéztem, nem tudja még. Az új LG OLED tévék már tudják, de azok HDR-ben komoly visszalépést jelentenének nekem - szval annyira nem erőltetném a váltást.
-
Crytek
nagyúr
válasz
frankdelgado #2076 üzenetére
Amik termelik a zsetont folyamatosan azt senki nem szokta magára hagyni ,szóval ez nem ubi sajátosság
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #2074 üzenetére
A sokat szídott Ubi nem hagyta ezt a játékot (se) magára.....
-
l.skywalker
Topikgazda
Rainbow Six Siege coming to PlayStation 5 and Xbox Series X, cross-play in the works
Aszongya az Uborka, hogy launch day-re akarják mindkét konzolra
-
M@trixfan
addikt
Már többször megfigyeltem, hogy ilyenkor senki sem szól, hogy politika semleges maradjon a thread. Érdekes...
-
Def26
félisten
válasz
Carlos Padre #2066 üzenetére
ilyen amikor valaki 888.hu -ról elkezd más médiát olvasni.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2066 üzenetére
Mol.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #2028 üzenetére
Sajnos sokszor en ketsegekkel fogadom amitt irnak. Raadasul eleg PS parti maga az oldal.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
l.skywalker #2030 üzenetére
Ezt nagyon szívesen nyomnam Xboxon. De vélhetően csak PC marad.
-
3L1T3
addikt
Nem én szeretném megfejteni folyamatosan azt, hogy egy gyártónak mi éri meg és mi nem.
A PH lapcsalád fórumán több olyan "szakértő" kolléga is van aki folyamatosan szeretne több száz fős részlegek kutatómunkáját, eredményeit, kiértékeléseit megérteni információk nélkül.
Én fogyasztó vagyok, ha van egy termék X éve és abból jön egy új verzió, kibővítve, tovább gondolva nem kezdek el hetente többszőr bejegyzést írni, hogy ez miért kudarc. Megveszem az én igényeimnek legjobban passzoló terméket és használom.
Többen köztük te is pedig elvi kérdéseket kezdtek el pedzegetni azzal kapcsoaltosan, hogy vegyetek-e bármit akkor is ha az a gyártónak nem éri meg.
Hidd el nekem ezzel semmi bajom, csak beszélgetek. Reflektálok arra, hogy ennek mi értelme, és miért akartok mást látni a számokba mint amit az erre fizetett emberek látnak. Egyszerű logika alapján se értem, hogy miért gondolhatja azt bárki , hogy az MS-nek nem éri meg egy diviziót fenntartania ha az folyamatosan veszteséges. Több olyan részleget is megszüntetett már ami nem hozta a kívánt hatást. Xbox esetében ellenkező eset áll fent, folyamatosan befektetnek. Hiába beszélünk a világ egyik legértékesebb cégéről, ők sem hülyék a befekjtetők pedig még érzékenyebbek erre. -
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #2054 üzenetére
hagyjuk már ezt.
-
gduck
addikt
válasz
Carlos Padre #2052 üzenetére
Igazából ebben az esetben ez nem is lenne baj. Nekünk a játékkal kell foglalkozni és örülni az új fejlesztéseknek. Hogy a háttérben mi zajlik? Kit érdekel
Ha esetleg becsődöl? Lesz valami más
Pont ez a témakör az, ahol nem igazán kell végfelhasználóként izgulni...
UI: kivéve ha részvényes vagy!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2052 üzenetére
Pont neki mondjuk nagyobb rálátása van
Közvetve érintett...
-
l.skywalker
Topikgazda
Hogy egy cégnél előre kijelölnek egy célt amit elvárnak egy üzletágtól, terméktől stb. Ha a céges elvárásoknak meg tud felelni, hozza a belső elvárásokat, akkor hiába hogy a piaci elemzők azt mondják, nem volt sikeres, attól még cégen belül jó a státusza. A Zune vagy a WP kukába került. Az Xbox nem. Gondolom azért mert megfelelt annak amire szánták.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #2044 üzenetére
"Persze a belső elvárások tekintetében"
Ez mit jelenthet? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
negyven2 #2046 üzenetére
Nem gondolom, hogy veszteséges. De tekintve azoknak a termékeknek az éves nettó bevételét, amelyek igazán húzzák a szekeret - a gaming tényleg meglehetősen kis súly. Persze a legutóbbi jelentésben csak revenue adatok voltak. Gaming szintű kiadások, nettó bevétel nem volt részletezve.
A Sony esetében viszont jelentős a Playstation súlya. Náluk a mobilos részleg az, ami már évek óta az úri hóbort kategória. De ott legalább tudni lehezt, hogy veszteséges.
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker #2042 üzenetére
Pont ezért írtam, amit. PS esetében létfontosságú a siker, így egy rosszul pozícionált termék (rossz árazás) rossz startot okozhat.
Ugyanez az MS-nél? Gyerekek, el. urtuk, csinálni kellene valamit. Tudjuk főnök, mindig ezt csináljuk. (úri hóbort, nem jött be, majd kijavítjuk)
Ennek ellenére nem gondolom, hogy az MS tenne egy nagyot a startra, vagy nem érdekelné. Csak ők jobban megengedhetnek maguknak egy rossz rajtot, árazást.
Éppen a kettő közötti különbség miatt az MS szerintem több bukót is bevallal(hat), mint amire a Sony hajlandó. Pl. Sony kis haszonnal adja a konzolt, MS veszteségesen, de azonos áron. Így jobb hardvert ad ugyanannyiért. Az MS a 300 ft-os GP-ben is lát fantáziát. -
negyven2
veterán
válasz
A részvényesek szempontjából, nem hinném, hogy úri hóbort lenne ha az Xbox (és vele együtt a gaming), és hogy simán elnéznék azt, hogy csak viszi a pénzt. Persze benne van az, hogy időt adnak neki a felfutáshoz, de szerintem ha ennyi idő után (egy komplett generáció, sőt!), nem termelt volna nyereséget, akkor simán megváltak volna tőle. De ugye a generáció elején amikor a sajtó szerint "nagyon rosszul teljesíttet a PS4-el szemben" is a valóság az MS részéről az volt, hogy nyereséges az Xbox üzletág. Vagyis nem valószinü, hogy csak a pénzt viszi ki a cégtől (eleve nyereséggel árulták a Xbox One-t bár az X-et lehet már nem).
A Nintendo-t nem kell félteni, mert őnekik annyi tartalékuk van, hogy simán kibírták volna "bukót" volna a Switch és a következő egy két konzoljuk is.
A Sony esetében, bár éves szinten a PS üzletág az aminek köszönhetően nem veszteséges, de igazából a PS nélkül is azért maradt még azon kívül is olyan területük, ahonnan pénz jönne.
Ettől függetlenül, azért ha megteheti a Sony akkor az XsX alá fog menni árban, ez nem kérdés. Azért egy konzolgeneráció elején az ár is sokat számított mindig.
-
Def26
félisten
válasz
"Míg az MS esetében az Xbox divízió inkább egy úri hóbortra hasonlít, nem hinném, hogy a részvényesek akár csak egy fikarcnyit is foglalkoznának vele"
Ezt pont így látom én is. Egyelőre eltartja a többi részleg, de nem tudom mikor kapnak a fejükhöz, és csap valaki asztalra, hogy na elég volt a játszadozásból.Nyilván nem lesz ilyen, de azért ez nekem nem annyira szimpi jövőkép.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
NoOne1976 #2041 üzenetére
Nem hiszem. Ha még versenytársaknak is tekintjük a 2 céget, akkor sem ugyanaz a helyzet a 2 cégnél. Más helyzetben van a 2 márka mind a saját cégcsoportján belül, mind a piacon is. A Sony-nál nagyon sokat számít, hogy miként tudják fenntartani a PS4 sikerét. Nálunk az eladás, a meglévő tábor megtartása, az őket masszívan körülvevő tömeg nagyban hozzájárul a bevételehez és a bevételek bizony az anyacég mérlegében súlyként vannak jelen. Míg az MS esetében az Xbox divízió inkább egy úri hóbortra hasonlít, nem hinném, hogy a részvényesek akár csak egy fikarcnyit is foglalkoznának vele.
Akkor lenne ez a helyzet érdekes, ha mindkét márka 1-1 olyan cég alá tartozna, mint a Nintendo. Ahol nincs más, csak a gaming divízió. Ahol igenis a termék sikere egyben a cég sikerét is jelenti. De ebben a helyzetben nagyon nem tudom elhinni, hogy az árazásban egymásra várnának.
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker #2040 üzenetére
Annyi valósága azért lehet a dolognak, hogy a Sony az, aki veszíthet. MS elrontja a dolgokat, mi történik? Mindenki legyint, hogy eddig is impotensek voltak. (Mi zöldek maradunk.) De ha a Sony néz be valamit, akkor az gáz. Biztos mindenki "izgul" egy picit, hogy mit lép a másik.
-
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #2028 üzenetére
Az IGN kézenfogva a GameStar-al valóban az "újságírás" hulladék kategóriáját képviselik.
Viszont ez a cikk valójában a Bloomberg-en jött ki, ami azért nívósabbnak számít (de gondolom benne van a cikkben forrásmegjelölés).
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #2030 üzenetére
Erre qrtára kíváncsi leszek...ez xox-ra is jön vagy csak xsx-re? vagy egyikre se....
-
l.skywalker
Topikgazda
Azért én ebben titkon bízok, hogy tényleg valami jó lesz. [link]
Sem EA, sem BioWare nincs a képben... #fingerscrossed
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #2032 üzenetére
Nyilvanvaloan.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
AMD Power #2026 üzenetére
Én az IGN clickbait cikkeit nem venném alapul. Nem hinném, hogy bármire is várniuk kéne: egyszerűen még nem volt reveal. Nem is lett volna hol lehetőségük eddig a PS5 lehetséges árát, főleg, hogy még csak egy logót tettek közzé, a gépet, a specifikációkat még nem. Vicces lenne, ha a logó után az ára lenne a következő.
-
AMD Power
titán
[link] Ezek a szép nagy számok lehetnek az okai annak, hogy a Sony az Xbox Series X árára vár.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #2024 üzenetére
Igen én is úgy olvastam inkább...
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
l.skywalker #2021 üzenetére
Amerikai így április lenne.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2021 üzenetére
Szerintem júni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Outriders - Official Reveal Trailer [PEGI]
1-3 fős cooperatív RPG shooter. Gameplay február 13-án, magyar idő szerint 21:00-kor jön.
Játék megjelenése: Idén karácsony környékén. (Hivatalosan Holiday-t írnak)
-
turikoczka
aktív tag
válasz
l.skywalker #2017 üzenetére
Vett jopar ilyen es ehhez hasonlo gepet a munkahelyem, ennek pedig mar nem jutott hely igy a licitet megnyerve hazakoltozott :D
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
turikoczka #2016 üzenetére
Nagyon állat
-
turikoczka
aktív tag
válasz
l.skywalker #1951 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Azért jöttek,mert a og verziók nem tudták kiszolgálni a 4k kijelzōket és ōk ezt már elōtte látták,hogy átveszi a fullhd helyét (hiába trollkodtak az emberek a neten
) . Ugyanez lesz a helyzet a 8K-val és a raytracinggel.
Most tökmindegy mennyi flopsot mérsz rajta. Ez a navi tök jó lesz most. A tények: az év végén megjelenō konzolok gpu teljesítménye valahol a 2018!-as közép/felsō kategóriás rtx kártyák teljesítményét hozza majd. Na most képzeld,hogy 4-5 év múlva (6-7 évvel az elsō rtx-ek megjelenése után) mekkora szakadék lesz/lehet egy középkat. pc és a xs/ps5 hardwarek teljesítménye között...
Ez a helyzet mióta a konzolokat abban mérik,hogy melyiken fut jobban-szebben a kólofgyuti :/ régen a konzolok arra voltak,hogy egyedi élményt nyújtsanak amit nem kapsz meg máshol. Fordult a világ -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #2004 üzenetére
Ez egyébként simán valid lehet.
Oké, hogy, gyenge prociban az X, de pár évig lehet még támogatni. A One-t pedig kb azonnal elfelejteni :D -
törölt tag
válasz
l.skywalker #2003 üzenetére
Én csak egy logikus magyarázatot adtam arra, hogy miért tudták volna simán behozni számozásilag a sanyit.
Avagy simán lehetett volna azt is mondani, hogy az xbox 5 akkora ugrás az előző generációhoz képest, hogy egy szám váltása nem elég.Vagy ha ez nem tetszik, akkor xbox V, ami jelenthet xbox kettőt is. Ami a One után jön.
Ha akartak volna, átállnak a számozásra.
A win 9 is kimaradt (részben technikai okok miatt).
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2008 üzenetére
Azért lehetett eladni, mert az alapgépek màr megjelenéskor sz@rt sem értek. Mire nem lesz elég 9-12TF?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2006 üzenetére
Bekaphatja mindkét cég ha ezekre a gépekre kihoznak egy Pro variànst az biztos...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2004 üzenetére
Csak az a baj hogy az alapja ugyan az, mint az S-nek, így ha az X-et még 4-5 évig tàmogatni akarjàk, az probléma.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#20411392 #2002 üzenetére
Lehet,hogy ōk egy "családot" akarnak építeni. A Series X= X sorozat. Ebbe beletartozhat a One X, az új X és jöhet rá egy új X Slim...
A OneX egy elég fiatal gép,ok hogy 17végén jelent meg, de 18 felétōl (bf-re kapott egy -$100-t) kezdtek normálisan fogyni ezek a gépek. Szerintem nem szeretnék elengedni így behúzzák az új paletta belépō szintjére. Persze ez csak az én véleményem -
törölt tag
válasz
MasterMark #1998 üzenetére
Kiadhatták volna az új gépet xbox V néven vagy akár simán xbox 5-ként is, behozva a sanyit.
Classic
360
One
One X
és ez lehetett volna az ötödik.A slimeket kár ide keverni, mert azok nem nyújtottam többet az elődnél teljesítményben. Csak kisebbek, halkabbak voltak és kevesebbett fogyasztottak. Bár a pont a One S erősebb pár %-kal a sima One-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN