Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Immortals of Aveum Deluxe "csak neked" - 3400ft
-
grafnet
veterán
válasz
icemad #138291 üzenetére
Telepítettem az app-ot, bár pont ugyanazt látom és csinálja, mint a webes:
Ha rámegyek az értesítésre, akkor kiírja mit szeretne, ha ott az engedélyezésre, akkor meg ezt adja, a gyerek adataival:
Innen pedig megint a pénzfeltöltés oldalra megy, amit már ugye egyszer megcsináltam...
Szóval 22-es csapdájában vagyok és bem jövök rá, miért.
-
Norb79
őstag
Nem csak az xbox konzolokon van ez faszul megoldva a dupla hely szükséglettel!
-
.LnB
titán
Ez a Death Stranding Director's Cut nekem könnyebbnek tűnik mint amikor megjelenéskor játszottam a játékot. Az day1 volt, ezért tényleg az elsők között voltam, akik "építették" a világot. De most egy csomó cucc van eddig jó helyen.
Na meg van pár olyan kütyü, építmény, ami az alapjátékban nem volt. De biztos az is számít, hogy már nem újdonság a mechanika, ezért nagyon jól esik játszani a játékkal. Úgy ültem neki, hogy csak lazán végigjátszom, semmi feszkó. De bakker azokat az utakat nem lehet otthagyni úgy, hogy ne építeném ki őket, meg nem lehet nem 5 csillagozni a helyeket..
Behúzott megint.
A fiam 11 éves, nem olvas fórumokat, vagy ilyesmi, de már elhangzott a kérdés, hogy "akkor most ez egy GLS szimulátor?!" Hogy egyem a pofáját, tiszta anyja..
(ilyenkor nem rám üt..
)
-
EmThor
addikt
Dragon Age: The Veilguard
Csak elkezdtem, eddig játszottam az összessel, a hangulat adja, a menüben a codex részletesen magyarázza a világot ha hajlandó vagy elolvasni. Technikailag a 30fps mód is tükörsima, Series X-en a 60fps is jól néz ki. Series S-en az előzetes videók alapján nagyon rosszra számítottam, kb Aveum szintű homályra, DE marha jól fest quality-ban és a performance is simán vállalható.Indiana
Valóban 1órától játszahtó, marha hangulatos ez is, X-en szép éles a kép, S-en, 4k tévén is jól mutat, a youtube videók alapján itt is rosszabbra számítottam. -
Redneck
nagyúr
válasz
grafnet #138282 üzenetére
Biztos van még feltöltött lóvé rajta? Vagy van elég a vásárláshoz? Nekem mindig megkérdezi, hogy kártya vagy wallet?
Lehet elköltődött valami játékon belüli itemre.
Mr X:
Az ember azt hinné, az MS-nek van annyi esze hogy kihasználja a stúdiónál a helyzeti előnyt, de nincs. -
grafnet
veterán
Segítsetek kérlek, mert nem értem:
A Fortniteban akarok venni V-Bucksot a gyereknek.
Van pénze rá, MS egyenlege több is, mint amennyi kell.
Elküldi a kérelmet, hogy hagyjam jóvá, mint szülő.
De, ha rámegyek a jóváhagyásra, akkor pénzt akar megint rátölteni. Nincs más választásom. -
turho
addikt
Bocs a láma kérdésért, de az Indiana Jones Battle Passban mikortól tölthető, illetve játszható utolsó infók szerint?
Offba beírom, mert meghirdetem nemsoká, de hátha érdekel valakit SX lemezcsere.
Resident Evil 7 Gold, és COD Cold War játékom lesz cserélhető, keresek helyette/cserélném COD MW2019 és/vagy MW2, illetve Resident Evil 8 lemezekre. -
EmThor
addikt
Dragon age veilguard még ma akciós azt hiszem 21e-ért.
-
negyven2
veterán
Nekem a Poco X6 Pro simán hozza ezt WiFi 6-on (Digi 1000/300). Igaz ezt Router mode-ba rakott ONT-al tudom mérni. Mert a szintén WiFi 6-os Asus Router-el olyan ~950 volt a maximum amit mértem.
Viszont az Xbox-ban (One, One S, One X, Series X|S), csak WiFi 5 (ac) van, vagyis a gibait ott nem igazán érhető el vezeték mentesen (PS5-ben WiFi 6, a Pro-ban meg WiFi 7 támogatás található).
De amúgy igen, nekem vezetékesen (CAT7-es kábellel) az elmúlt időszakban nagyon változó a tesztelt, és valós letöltési sebesség is. Igaz, hogy csak egy One X-em (gyári HDD-vel), van, de a tesztekben korábban simán hozta a 6-700Mbps+-os letöltési sebességet (ez valós, játék letöltésében, olyan 3-400Mbps körül volt). Mostanság viszont jó ha ennek a felét, de inkább harmadát kapom (mindkét helyen), sokkal magasabb ping-el. -
icemad
nagyúr
válasz
DaVE-1 #138267 üzenetére
És még ezen kívül is csomó minden befolyásolja. Dupla Nat, ipv4 vs ipv6, szolgáltató (pl a telekomra sokan panaszkodnak), stb. Nálam általában jó, de én is tapasztaltam már sebesség csökkenést. Abban maximálisan igaza van GEIL kollégának, hogy ha megoldható, akkor érdemes utp kábellel csatlakoztatni az eszközöket. (kivéve persze a tévéket.) Nemcsak a letöltés lesz stabilabb, de az online játék is.
Tudom, hogy valahol ez nem megoldható, pl albérlet, de ha van rá lehetőség, használjunk kábelt. -
DaVE-1
senior tag
A MS szervereiről való letöltésnek semmi köze a wifihez meg máshoz. Ha olyan a bolygóállás akkor maxon szedi mindkettővel ha nem hiába az 1000-es net csak 10-20-al megy és vagy megáll és úgy vánszorog órákig...
Most pl az indiana 132gb-ját végig jól szedte.. az ugyanekkora stalker 2vel órákat szarakodott hol megállt hol csak 10-20-al beleszedett stb -
GEIL
addikt
válasz
Peat76 #138225 üzenetére
gondolom ez a sebesség wifin van......értsétek meg, hiába van 1000-es neted és hiper szuper 5G-s 50 ezres sündisznó kinézetű 12 antennás routered...wifin egy "fos" a gépek használata.....mikrolaggos, ping dropos.....és a teljes sebesség felét sem hozza egyik konzol vagy telefon sem......
---ha meg játszol neten pl competitive, alapból magaddal szúrsz ki és hátrányból játszol.
PC, konzolok = UTP kábel..és nem lesz semmi gond. -
batai15
félisten
Kinek hogy jön be a rivals ?lehet az ow utódja?
-
Redneck
nagyúr
Tényleg hangulatos ez a CoD kampány, már pár küldetést lenyomtam. A harcok élvezetesek, nem kell sokat agyalni, a lopakodós részeknél nem nagyon van AI Hard fokozaton sem.
A technikai része kicsit lehangoló. Először is lehetne smoothabb, meglennék akadások nélkül. VRR 120 és 60 is megnéztem.
Másodszor meg érthetetlen, miért nincs brightness beállítás. A játék elején egyszer beállítottam, de utólag nincs rá menüpont, nem lehet módosítani. Kicsit sötétebb lett. Nem játszhatatlan, de nem az igazi.Tehát vagy átállítom Xboxon az egész HDR beállításom, ami minden játékhoz jó, vagy elfogadom hogy ez sötétebb. Mer' Black Ops, érted...Vicces fiúk ezek.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Wesder #138257 üzenetére
Nekünk kényelmetlen volt, pedig már lenyomtunk rengeteg óra kartos játékot.
Ez az A/X a gáz/fék alapból kényelmetlen. Minek vannak a ravaszok? Kamerákat állítani...
A másik beállítás meg ilyen félig ravasz félig gombos katyvasz.Egyszerűbb lett volna hagyni egy custom lehetőséget.
-
zzola
titán
[Már otthon is lehet javítani az Xboxokat]
Ez csak nekem újkeletű? -
Wesder
titán
válasz
Redneck #138256 üzenetére
Mi a logikátlan abban hogy driftelsz, aztán 1-1 másodperc különbséggel lenyomod a másik bumpert?
Nem tudom hova máshova akarnád bindelni hogy egyszerre két gombot használva még kényelmes maradjon a használata. Elite controlleren átraktam ravaszokra a turbót, de csak sokkal rosszabb köridőket okozott.
-
-
DaVE-1
senior tag
-
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Az mitől mehet hogy nem volt semmilyen előfizetésem és működött a forza horizon5.
Egy hónap után bekapcsoltam a gépet , most azt kéri vegyem meg.. ez valami bug volt? -
Wesder
titán
válasz
DaVE-1 #138250 üzenetére
Turbózni úgy tudsz hogy kanyarodáskor lenyomod az RB-t vagy LB-t, attól függően hogy neked hogy kényelmes. Elkezd driftelni az autó, és amikor füstöl a kipufogó, meg lángol a kerék, akkor megyomod a másik bumpert. Ha LB-vel kezdted, akkor az RT-t, ha RT-vel kezdted, akkor meg az LB-t. De ezt le is írja, meg el is mondja a játék. Egy drift alatt 3x tudsz turbózni, utána újra kell kezdeni a driftelést.
-
-
-
DaVE-1
senior tag
Nekem is ladda van még a one x-es időkből. Akkor vettem egy 4-es pakkot. Abból kettő elkezdett szarakodni. Felrakom a töltőre és egyből villog...hagyom addig amíg a másik fel nem töltődik és ugyanúgy megy a kontroller szóval nem tudom mit jelképez az hogy villog a töltő ledje töltés közben.. de nyilván valami romlik az elemben
-
SaGa59
őstag
válasz
fery02 #138241 üzenetére
Izé…
Több Ladda aksi generáció létezett az idők során. A kb négy−öt évvel ezelőttiekről (fehérek) szakértők egybehangzóan állították, hogy Eneloop gyártósoron kellett készüljenek, mert semmi különbséget nem találtak köztük semmiféle terheléssel, teszttel. Nekem is ilyenből van néhány csomag, négy év alatt gyakorlatilag nem látok teljesítménycsökkenést. Előtte volt egy olyan generáció, ami nagyon gázra sikeredett, szürkés vagy talán barnás színben.
Ezen kívül, meglepő módon a Lidl Tracon „színes” (egy csomagban négy vagy nyolc, különböző színű, azonos kapacitású példány) aksijai is határozottan jól teljesítenek (ezek még a Laddánál is olcsóbbak), annyi különbséggel, hogy azok között állítólag előfordult eleve gyengébb teljesítményű, úgy tíz százalékban. Azok hamar kikopnak, a maradék szintén évekig bírja gond nélkül.
Megjegyzem, alapvetően a töltőn múlik a legtöbb. Ha valaki nagyon gagyi töltőt használ az a legjobb aksikat is ki tudja nyírni (saját tapasztalat), egy akku frissítésre és belső ellenállás mérésre, tesztelésre képes töltővel viszont még félholt akkukat is gatyába lehet rázni némi szerencsével. Nekem egy ma már beszerezhetetlen BT-C2000-em van (ezt már öt éve is hetekig kellett keresnem, hogy venni tudjak valahol. Az utódja csak nimh, nicd aksikhoz az opus bt-c2400. Ha litium aksit is akarsz tölteni a Laddák mellett, az opus bt-c3100. Legalábbis az enelooposok szerint. Viszont úgy tűnik, a 2400-as is kikopott a forgalomból, nehéz olyan eladót találni, aki ide is szállít), mert nagyon sok aksival működő cuccom van, így AA és AAA akkukból van összesen vagy negyven darab. Valamennyi Ladda és Tracon. Nekem még egyet se kellett selejteznem négy év alatt.
Ezen az oldalon rengeteg töltőről olvashatsz összehasonlító tesztet. Én is innen választottam ki amit anno vettem. Ezen is tárgyalják az opus bt-c3100-ast is. -
Wesder
titán
válasz
DaVE-1 #138243 üzenetére
Rámpa szélén kell megnyomni az ugrás gombot, akkor magasabra ugrik.
Szerk.
Ja, meg turbózni sem árt megtanulni. Amíg az nem megy, a CTR meg Time Trial challenge-eknek szerintem felesleges is nekimenni.Bár zafírra talán anélkül is megcsinálhatóak a TT-ok, ha az összes idődobozt összeszeded a 3 kör alatt.
-
válasz
Döglött Róka #138235 üzenetére
Jó is az.
-
DaVE-1
senior tag
Játszik valaki a crash team racing-el? Nagyot ugrani hogy kell benne? kéne gyűjtőgetni a betűket de nagy ugrás nélkül sose lehet feljutni a megmaradt betűhöz..szétnyomkodtam már mindent de csak az alap kis csirát ugorja
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2 #138240 üzenetére
Köszi, nem is jutott eszembe weben megnézni. Fura mert hozzá volt adva számom, most töröltem, utána nem engedte hozzáadni (Telekom), aztán mégis, de xbox nem látta, majd restart után már igen, de nem engedett vásárolni, közben utána weben meg már engedett
(csodás rendszer)
-
válasz
peternac #138215 üzenetére
Igen, ismerem, mint remek alternatíva.
Az Eneloop Pro akkuk viszont többek véleménye szerint sokkal tartósabbak, pl hosszú évek múltán is jóval közelebb állnak az eredeti kondijukhoz, mint ahogy az a Ladda akkuknál történik.
De már másik topikból rendelt valaki Ali-ról, várom a véleményét. -
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki aki használta nézzen rá pls, hogy tényleg kivették a store-ból a mobillal fizetés lehetőségét? Korábban be volt állítva, most nincs ott és hozzáadni sem lehet már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #138235 üzenetére
Cöh, így is lehet mondani
-
Peat76
őstag
válasz
l.skywalker #138230 üzenetére
Na így Szombatra normalizálódott a kapcsolat sebessége 800Mbps++, Pénteken nincs letöltés így, köszönöm az infót
-
válasz
Döglött Róka #138233 üzenetére
Csaknem átnyergeltél az idegenforgalomra?
-
DaVE-1
senior tag
We are proud to announce Hunt: Showdown 1896 will be joining the esteemed lineup of titles available on Xbox Game Pass!Game Pass subscribers can dive into the action from 12th December.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Next Week on Xbox: New Games for December 9 to 13
Enotria: The Last Song - December 12.
-
Peat76
őstag
1000/1000 Net,Series X a letöltés akad, lassul, ingadozik, nem megy
PS5 Pro-n 800-900Mbps, ott semmi gond, Telekom-os Net..
Régebben nem volt ilyen gondom...mostanában agyrém!
Valami ötlet?.
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Ha valakinek van egy fölös első gen xbox wireless headset doboz és megválna tőle, az dobjon légyszi egy pü-t. Bp előnyben
Karácsonyi ajándéknak szánok egy headsetet, de vállalhatatlan a doboza -
oriic
HÁZIGAZDA
Marvel Rivals
Ez így egy óra után szerintem nem rossz. Marvel hősök miatt csúnyán sokan rá fognak menni szerintem.
-
minilego
senior tag
Hamarosan lejár a gpu előfizetés, de most nem hosszabbítanék. Előfizetés nélkül már nem lehet online sem játszani, a saját játékaimmal?
-
vonSux
őstag
válasz
frankdelgado #138213 üzenetére
Ne írj ilyeneket, mert lesz aki pártalapításra is felkér majd
-
Valaki rendelt már AliExpress-ről Eneloop Pro akku-kat?
Látok pár terméket, ahol ugyanaz a csomagolás, ugyanazokkal az adatokkal és a visszajelzések is életszerűnek tűnnek felhasználóktól, hogy pl tesztelték az akkukat és az akkutöltő kijelzését fotózták be az eredményről véleményként. -
frankdelgado
őstag
válasz
vonSux #138202 üzenetére
Ja kicsit elaludtam..... a ps5 pro nem éri meg, 3 series x árából már tök jó pc-t rakok össze meg amúgy is jobb a pc, az xbox haldoklik, de drágán adják a 2 terás verziót, meg a bővítőkártyát is.
Le kell porolnom a HITMAN-t, elusive targetként maga a jó öreg JCVD fog szerepelni benne!!! [link]
-
Bad Pritt
félisten
Tegnapi nap jött egy masszív frissítés a Game Passben is elérhető Insurgency: Sandstormhoz, ez többek közt elhozta végre a várva várt teljeskörű crossplay támogatást. Lehet ki-be kapcsolni és külön szűrni input eszközre, régióra, szóval papíron tökéletes és szerencsére a gyakorlatban is.
Nem ajánlanám bárkinek, mert nem egyszerű játék és elég távol áll a cod játékmenettől (és most direkt nem használtam pejoratív jelzőt, mert itt sokan szeretik), de akiknek van emléke a PC-s első részből, ARMA sorozatból, vagy akár az R6 Siege-ből azok szerintem itt is otthon érezhetik magukat. Egy remek játék még jobb lett.
-
-
peternac
tag
válasz
vonSux #138202 üzenetére
full off, és out of kontekszt de a "nem kell benzint locsolni"-ról ez ugrott be valamiért: https://youtu.be/1wtWgtaAv50?t=148
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest