Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenWhite19
csendes újonc
Ez már tuti hogy jön az Ubisoft+ a gamepass-be? Watch Dogs Legion-nel szemezgetek de akkor megvárom ha jön.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva #108097 üzenetére
De ott is igazam lett...végül.
-
mötálhed
tag
válasz
laracroft #108091 üzenetére
Nekem is nagy kedvenc a széria könyvben is és játékban is. Pont mostanában gondolkodom hogy az Exodust XSX-en is újra végig kellene játsszam 😁
A könyv itt-ott tényleg elég vontatott volt, főleg a második kötet. De ha szereted az ilyesmit akkor nézz rá a szerzőtől a Futu.re című műre is -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #108090 üzenetére
Meglátjuk, Jezz Corden írta nemrég ezt: [link]
"Ubisoft+ on Xbox is likely imminent."
-
laracroft
senior tag
Pár hónapja olvastam a Metró trilógia első kötetét. Nem volt rossz, de nem is volt kiemelkedő.
Utána említette itt valaki, hogy létezik egy ugyanilyen nevű játék is. Gyorsan le is töltöttem és nagyon kellemes meglepetés ért mert szerintem jobban sikerült mint a könyv. A történet mindenképpen. Az irányítás kicsit döcögős volt nekem, de nagyon nagyon megérte végigtolnom a trilógiát. Szóval már nem tudom kinek, de köszi 😉 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #108085 üzenetére
"xboxnak elég sok dolga lesz májustól: elindul a Ubi+,"
Ez elvileg még ebben a hónapban jön.
-
sch_a
addikt
válasz
Becksman #108086 üzenetére
Marcsello31 kollégáddal konzultálj, de ha lehet inkább privátban
-
homerhamm
addikt
válasz
hombre[EU] #108085 üzenetére
És ezeknek a feléből nem lesz semki idén.
-
Becksman
őstag
Valaki esetleg próbálta már a Xenia nevű appot? Segítség kellene. Most Wanted xbox 360 verzaval szeretnék játszani láttam is róla videót hogy megy!!! Dev mód megvan véve plusz már app is fenn van. Csak valamit kell atirni ott akadtam meg :/
-
hombre[EU]
veterán
xboxnak elég sok dolga lesz májustól: elindul a Ubi+, Starfieldbōl kell egy mūködō build, Motorsport launch év végén, Hellblade dátumot kitūzni, készülō projektekrōl (Fable,PerfectDark, Avowed, State of Decay3, Everwild,IndianaJones,Contraband stb) infók,videók...és árat kell emelni miközben gond van a hardware eladással
busy year
-
Moby
veterán
Azt se értem (nem tidm még hogy működik), de bedolbálja mindenhova a teleportszarját, de sehova nem teleportál be. Ezt így hogy, meg minek? Ha senki nem használ semmit, akkor biztos lehet belőle ostoboid lövöldét csinálni. Hozzáteszem a mobok AI-a sem ígér túl sok jót. Mindegy, meg látjuk. Ilyen szart biztos nem kellene kitenni a youtubre égni , meg égetni a játékot. Hogy van ebben több, az majd kiderül, de ez így inkább csak elriasztani jó a játékosokat.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #108076 üzenetére
Hát nagyon nem. Láttam már videókat, ahol ettől sokkal faszábbnak nézett ki, ott mentek a pajzsos-liftes csajjal, használták a perkeket, képességeket, ez a jóképességű meg két méterről rázoomol a mobra sniperrel, meg hülyegyerek módjára puffogtatnak összevissza. Sokat számít, hogy milyen módon játszanak egy sútert.
-
redXIII
senior tag
válasz
parandroid #108044 üzenetére
Nekem van egy arctic 9x, használtan vettem 35 fontért, de minőségileg az nem egy kávéház ezzel a fossal .Ami miatt limitált az a 40 mm-es driver. Cserébe vezeték nélküli. Van Cloud hyper x II-is, azon a mikrofon szart be. A baszus jobb a cloudon, (50 mm-es driver) kicsit szeparáltabb a hangzás.
-
hombre[EU]
veterán
-
Moby
veterán
Mondjuk nem lenne baj, ha ezeken a videókon legalább olyanok játszanának, akik tudnak is legalább valamilyen minimális szinten.
-
NemMo
őstag
válasz
oriic #108067 üzenetére
Az összes gameplay videóból látszott, hogy engem ez a játék még gamepass-ban sem érdekel. Én nem tudom mi van a játékfejlesztéssel ebben a generációban, de még a sony is csak 1 olyan játékot tudott eddig lerakni az asztalra, ami engem érdekelne az ms meg ...inkább hagyjuk. Ez persze szigorúan az én preferenciámat tükrözi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva #108061 üzenetére
Pont kérni akartam
-
válasz
csuvicsuva #108058 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Én meg mostanában terveztem venni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
thedivision2 #108056 üzenetére
Akkor nextgen modban nezne ki allatul
-
thedivision2
aktív tag
Na beszereztem végre az RDR 2-t, ha már akciós. Még mindig eszméletlen ahogy kinéz...mi lenne ebből, ha még egy nextgen updatet is kapna?!
-
AMD Power
titán
Sajnos be kell vallanom,hogy a Suden Strike 4-et csak easy tudom csak végigjátszani.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Írj a supportnak. Ha szerencséd van még cserélig .
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Szia. Én úgy jártam, az ugyan ilyen fülesemmel, hogy a bal oldali tárcsa tekerésre nem állította a party chat és a játék hangját. Természetesen elötte úgy használtam, hogy csak a játék szóljon. Így ha partyban voltam valakivel, akkor nem hallottam, mert teljesen némítva volt a csúszka. Ráadásul ilyenkor a menüben sem engedte állítani. Még volt 1 hónap garim szerencsére és kicserélték. Na azóta már egyik oldalt sem merem tekergetni, mert már nem garanciás.
-
Apucy01
őstag
válasz
csuvicsuva #108037 üzenetére
Megoldódott
teljes áramtalanítás segített. -
icemad
nagyúr
válasz
Razer azért régebben csinált tartós cuccokat. PC-n egy 13-14 éves Razer Carcharias-t használok. Itt-ott kopott már, de tökéletesen működik. És azért az is alsó/középkategóriás cucc volt. [link]
-
parandroid
félisten
Kis update Microsoft Wireless Headset ügyben. Amíg jó, addig jó, ez a példány azonban élt 2 évet, és 3 hetet. Garanciaidő 2 év.
Beszéljünk tervezett avultatástól. Amúgy tökéletesen működik, csak a jobboldali tárcsa adta meg magát. Középen volt csak egy tengelyen rögzítve, az tört. Nem volt leejtve, vagy ilyesmi, egyszerűen elengedett. Lányomé volt, ha nem is napi szinten, de rendszeresen használta, PC-hez, és xboxhoz is. Egyelőre lenyúlta az enyémet, az is kb egyidős ezzel, de jóval kevesebbet volt használatban.
Kár érte, jó kis cucc ez, de nyilvánvaló volt az anyagminőség alapján, hogy nem az örökkévalóságnak készült. Mondjuk amiket eddig láttam, próbáltam, semmivel nem tűntek minőségibbnek (arctic, razer). Pláne nem ebben az ársávban. Úgyhogy dilemma, hogy most mi legyen helyette... Szerencésre nem sürgős, a második remélhetőleg egy darabig még húzza.
p
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker #108025 üzenetére
Remélem talán majd nő egy kicsit ACC játékosbázis is az akció hatására bár folyamat abban van.
Pont a napokban írtam a saját topikjában, mert Public Server alig van (bár van pár amin normálisan lehet versenyezni).
A saját Competition Server-en meg páran lézengenek csak Xbox-on. Napokban 3-4-en megyünk csak. Más lehetőség meg nem nagyon van... Így meg nem nagy élmény.
Pedig most jól is fut SX-n, ezért kár.
Lehetetlen multizni normálisan, illetve itt is igaz, hogy sajna kék oldalon sokkal több ligát találtam :/ -
válasz
A "szemét" akkor is szemét marad, ha 10 Ft-ért adják!
Avagy miért nincs Xbox-on olyan minőségiexkluzívjáték, mint pl. PS-en a Horizon vagy a Last Of Us széria?Elfogadom, hogy vki pl. az indie-t (is) szereti, de én nem erre vágyok egy "nextgen" konzoltól!
-
Becksman
őstag
Resident evil 4 series s teszturak villodzanak ez természetes bug?? Ujratettem, sajnos fennáll a gond mindig...
-
Apucy01
őstag
válasz
bastya2100 #108030 üzenetére
Nem működik csak villog
-
Apucy01
őstag
Vagy is semmit nem csinál csak villog majd kikapcsol
-
Apucy01
őstag
Hello valaki tud e segítenni elemet cseréltem az xbox seris s kontrolerembe és elkezdet vílódzani valaki segítsen
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Túl gyors akartam lenni.
A Prime Evil Collectiont nem akarod két hétre kitűzni? Ha utána megkérdezi valaki, hogy hol van olcsó Diablo, azt elküldöm melegebb éghajlatra, legott.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #107999 üzenetére
Ez már a hivatalos szekció a store-ban: [link]
-
hombre[EU]
veterán
-
csuvicsuva
addikt
válasz
ratcache #108001 üzenetére
Amikor belinkeltem, akkor még nem voltak ott, konzolon meg nem kapott külön ablakot, ömlesztve van a többivel.
szimszonos: nekem EU-s ip-vel ráteszi az áfát.
dlor: a külsős oldalakat én is ismerem, a sajátjukon kéne söprögetniük.
Belinkelem századszorra is, mert sokan mindig akkor akarnak Diablót venni, amikor nincs leakciózva:
Prime Evil Collection (D II+D III EC) Izlandról cca 4600 forint.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Játékot nem írom le mert nem szabad, de sejthető, hogy miről van szó.
Story Quest Progress 10/24
Mindezt nagyjából 9-10 óra játék után, szóval nem két napos móka lesz szerencsére.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
oriic #108009 üzenetére
Nem tartom túl valószínűnek, hogy az EA -nek adott (vagy hasonló) feltételekkel bárki is leszerződik velük úgy, hogy nagyjából mindenbe beleszólnak. Mert nélkülük is mennek a licenszek, lehet szerződni mindenkivel, és nem ül senki a nyakadon, hogy mit kezdesz a saját játékoddal.
Ami meg miattuk nem lesz benne, arra mindenki tojni fog. Akkor is ha jó. Pl VB.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ρσгτσ #107977 üzenetére
Bár nem vagyok focis játék rajongó, azért kíváncsi vagyok, hogy fog majd szerepelni az új címmel a játék. Korábban voltak már szóbeszédek róla, hogy maga a FIFA sorozat is folytatódik csak új fejlesztőkkel, érdekes módon erről mostanában nem láttam semmi hírt. Az érdekesség ott jönne, hogy ha mondjuk valami noname csapat hozná a FIFA 24-25-26-ot, aztán azt jobban vennék a népek, mert megszokták már a nevet.
-
dlor
tag
válasz
Telón szoktam nézegetni az XB Deals appot ott szépen lehet rendezni árat, százalékos kedvezményt stb
-
negyven2
veterán
Az elárazott Sea of Thieves Deluxe Edition is akcióban vagy, így most csak 850 Ft-ba kerül (az alap kiadása meg 6745 Ft).
-
válasz
esetleg itt, így? mintha több játék lenne akcióban...
https://www.xbox.com/hu-hu/games/all-games?cat=onsale
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Drón topik
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro