Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
Hali. Van valami mód arra hogy a régebbi játékok amik kaptak X/S upgradet, letíltsam hogy ne upgradeljen mivel külső vinyón akarom tárolni, ill. Játszani. Pl. A Wtcher v A Metro autómatikusan upgradelni akar ahogy telepítem, de én csak a régi verzióban akarom őket, hogy ne foglalják a helyet a belső ssd-n.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #135196 üzenetére
Dehát a zinternetes szagértők ezt mondták!!!!
Amúgy kiegészíteném a válaszodat, mert az igaz, hogy nem szűnik meg, hanem csak annyi történt, hogy konkretizálták a már régóta lévő EULA-s dolgot. Amiben az volt, hogy eddig se volt ez megengedett, és ha ilyet teszel akkor akár komolyan szankcionálhatnak is érte! -
Oistrakh1
tag
Megszűnik hogy vpn-es okossággal lehessen venni játékokat? Épp nemsokára fc25 argentin vagy török kódot szerettem volna venni a gamivon
-
Bogyi007
veterán
Ha elviszi az accountot hát akkor vigye.
A profilomon való költések 75-80%-a hazai vásárlás volt többszázezer forintért.
Ezek voltaképpen csak nullák és egyesek halmaza...Más kérdés hogy akik például itt a Hardveraprón vették/veszik az előfizetéseket és feltöltőkártyákat leggyakoribb esetben szintén nem hazai forrásból származó kódokat kapnak, akkor meg miért fizessek egy harmadik félnek ráadásul még felárasan is?
26990 forintért láttam legolcsóbban 12+1 hónap GPU-t itt, én a sajátomat majdnem egy ötössel olcsóbbra hoztam ki úgy hogy konkrétan elcsesztem a dolgot azzal hogy először másfél év Game Pass Core előfizetést vettem - ezzel sanszosan kétezerrel többet fizettem így az egészért.
--------------------------------------------------------------------------------------
Érdekes egyébként hogy bár Indiában jártam, a profilom USA régiós Game Pass előfizetésnek látja az egészet, ez mitől lehet?
Valamint ha beváltanék például 1 év Game Pass Coret tartalmazó kódot, akkor hozzáadódna még fél év GPU előfizetés gyanánt az eddigi egyéveshez? -
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok, elég hülye helyzetbe kerültem, érteni meg nem igazán értek hozzá:
Az Xbox-ot gyerekeim használják, akik alapból nem nagy gamerek, de valami miatt az EA az accountomat tiltotta. Úgy látom ez a legsúlyosabb bünti, de fogalmam sincs miért, mi az oka... Az tuti hogy neg illegális dolog nem történhetett... amennyire az oldalra be tudok lépni csak annyit látok hogy egy aktív dolog van, ACCOUNT KITILTÁS
Mi lehet itt a megoldás?
Köszi a segítséget! -
DaVE-1
senior tag
válasz
Steve1207 #135181 üzenetére
Hát pedig már 192 napom van benne folyamatosan és kb pár seces késéssel (amíg begépelem a következő baromságot a keresőbe) toltam le mind mobilon mind pc-n most meg már kb 18:00-tól probálom de csak nem akar felmenni
Filléreket adnak cserébe + még szívatják is az embert -
AMD Power
titán
AOM retold fő szálával ma lettem kész. Kb 25 óra volt. Most meg van benne két kisebb kampány, azt meg megcsinálom.
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #135177 üzenetére
Várható volt, amekkora felháborodás volt Japánban a játék miatt. Gondolom pont Tokióban nem akarták még jobban kihúzni a gyufát. Még a végén Yasuke is repül a játékból
-
csuvicsuva
addikt
válasz
IntelKiller7 #135177 üzenetére
Most is várhatod. Csak kicsit tovább.
-
DaVE-1
senior tag
Másnál se megy a rewards (pcn)? Megállt a kereső száma....
-
icemad
nagyúr
No man's sky-t játszik valaki? Gondoltam ránézek az új frissítés miatt, de nem indul el. A piros karikában pörög a fehér csík a végtelenségig. Újratelepítés, restart megvolt. Mi kellhet még neki?
-
-
homerhamm
addikt
-
Bogyi007
veterán
Végül csak vettem a meglevő 18 hónap (indiai) Game Pass Core csomagomhoz még 3 havi Game Pass Ultimate előfizetést és így sikerült átkonvertálni 12 hónapos előfizetésre. Alig egy százassal lett több így 22e forintnál ennek a végösszege.
Kiváncsian várom az érkező címeket.
-
minilego
senior tag
Dragon ball játékból játszanèk egy jó kis single-t...ebben a Kakarot a legjobb vètel?
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Van különbség a Series X-hez és a Series S-hez adott tápkábel között?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
darkstreet89 #135159 üzenetére
promoddal együtt meghalt a cod...ez már csak candycrush puskákkal
-
eL Geri
őstag
Csak úgy leírom, nincs semmi aktualitása.
Én imádom a COD rövid cső kampányait, pont nekem valók. Persze nem teljes áron.
Emiatt ezzel a Modern Warfare 3-al hogy én mennyire szenvedekTudtam hallottam, hogy tele van ezzel a mini nyílt pályás operation combat-okkal, de hogy mennyire nem áll nekem kézre (warzone-ozni se véletlenül nem warzone-ozok).
Mindenki azért sírt, hogy milyen rövid, de én meg már 4 fájdalmas órát tettem bele, és csak a felénél tartok.
A cső pályákat persze nagyon élvezem, a repterest fejeztem be legutóbb... na az jó volt.
Bízom benne, hogy az idei rész klasszikusabb lesz -
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #135154 üzenetére
Zöldben lenne jó, de egyelőre csak az Elite 2-höz van Designlabban.
-
Wesder
titán
válasz
Fox Mulder #135148 üzenetére
Már a DualShock3-ban is volt gyro. Senkit sem érdekel fejlesztői szinten, de állítólag jobb vele célozni fps-ben, ha a játék támogatja. Szerintem nem nagy veszteség.
-
-
g@bo
nagyúr
urak, az xbox series x kontrollerben nincs giroszkóp??
nagyon nem találom, h lenne.
ebből a szempontból jobb a ps5...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekes dolgot produkál a gép. Most reggel bekapcsoltam de csak fekete kép fogadott a Home-ra csak akkor jutottam el ha kontrolleren megnyomtam az Xbox gombot. A home pedig full clean volt, tehát egy indított játék ikonja sem került ki. Kipróbáltam két játékot is, futnak rendesen, de nem teszi ki rendszer őket a kezdőképernyőre, gép restart után ugyanez van. Szóval valami összeakadhatott.
-
modflow
veterán
válasz
l.skywalker #135137 üzenetére
Ezt most hogyan kell érteni?
Ha nekem van 2025 december 31-ig érvényes Game Pass Ultimate-em, akkor most abból mi lesz? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos #135134 üzenetére
Az Xbox Game Pass Átalakítások ismertetése | Xbox Support
Frissítés Game Pass Ultimate szolgáltatásra:
Xbox Game Pass Core átalakítási arány: 2:1
PC Game Pass átalakítási arány: 3:2
Xbox Game Pass Standard és Game Pass for Console átalakítási arány: 4:3
EA Play konverziós ráta: 3:1
Frissítés Game Pass Standard szolgáltatásra:
Xbox Game Pass Core átalakítási arány: 3:2 -
Norb79
őstag
Ja, Wesder linkelt ezzel kapcsolatban vmit, de máshol is elérhető a cikk erről.
-
Peat76
őstag
GPU-m 2025.04. jár le, ezt meg kell várnom mindenképpen vagy rá lehet engedni újat és felplusszolja?
-
YxVs
senior tag
válasz
szimszonos #135130 üzenetére
Én is így csináltam, de valaki írta, hogy pontosan nem tudom mikortól, de már csak 2:1 a GPC»GPU átváltási arány...
-
Kolikapitany
újonc
válasz
szimszonos #135130 üzenetére
Game pass ultimate működik a 3-év én egy hete toltam fel 36hónapra.
-
szimszonos
őstag
válasz
Bogyi007 #135114 üzenetére
Szintén indiai túrával vettem 3x6 hónapos game pass core előfizut azaz 18 hónapot,majd 1 hónap gpu-t amit átkonvertáltam és lett 13 hónap gpu előfizum.Kemény 14-15 ezer ft-ból.2:3 az átváltási arány 18hónap gpc-ből 12 hónap gpu lesz és hozzáadja még az 1 havi gpu-t is ami a konvertáláshoz kell,így lett 13 havi.Abbn nem vagyok biztos hogy még több gpc előfizut nem lehet egymásra pakolni és így akár 36 hónap gpu előfizut összehozni,de ha jól tudom ezzel a gpc egymásra pakolással,konverrálással csak 13 hónap a megengedett már csak.Azért így sem rossz alig több mint havi ezresé amibe fájt.
-
válasz
dReFiX #135127 üzenetére
Nekem is feldobja rendszeresen. Természetesen még régebben összevásároltam egyesével sokkal drágábban, úgyhogy sokra nem megyek vele, csak idegesít, hogy ilyen olcsón adnák amikor már megvettem. Szerintem nem mindenkinek dobja fel ennyiért de nem csak egyedül neked vagy nekem.
-
dReFiX
senior tag
Nem tudom a csak neked ajánlat valóban csak nekem szól e de a mafia trilogy 3300 Ft storeba.
-
ProDjMike
újonc
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy most állok egy xbox váltás előtt, jelenleg egy xbox one x-em van, amit szeretnék lecserélni a majd most megjelenő series x 2TB-s változatára. Xbox one konzolomra viszonylag sok, több nagyobb értékű digitális alapú játékot vásároltam. Viszont biztos forrást nem találtam arra, hogy ezekkel a játékokkal tudok e játszani az új generációs konzolon is (és most nem a kifezett xbox one-on működő játéra gondolok, mint pl. az EA FC 24 xbox one). Előre is köszönöm a válaszokat, ha valaki tudja, hogy van ez, volt ő is hasonló helyzetbe akkor kérem írja meg. További szép napot!
-
GRaul
őstag
válasz
Döglött Róka #135118 üzenetére
A Gamepassre gondoltam, hogy jövő év elejéig van előfizetve.
De akkor ezek szerint erre nincs megoldás és a homeolással se leszek előrébb
Köszi a válaszokat mindenkinek -
homerhamm
addikt
válasz
l.skywalker #135115 üzenetére
Jó, hát a EAFC se élethű.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Norb79 #135112 üzenetére
Az eddigi infókat köszönöm.
Amit viszont nem tudok egyértelműen kiolvasni ebből a leírásból. Mindenféleképpen kell minimum 1 hónap GPS (ennél figyelnem kell hogy maximum 13 hónapnyi lehet ha jól olvastam) vagy 1 hónap GPU előfizetést venném a konvertáláshoz vagy a megfelelő régióban automatikus konvertálást is tudok csinálni?
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni a tapasztalatotok alapján. A szituáció a következő:
Van két microsoft accountom amibol az egyiken jelenleg van xbox ultimate game pass meg jovo ev marciusig. Vistont a másikra is szeretnék gamepasst es itt jonne a kerdes, hogy valahogy lehet egyesiteni a ket accountot, hogy amikor a jelenleg gamepassal rendelkezo account lejar jovo ev elejen az azon levo menteseim stb is ugyan ugy hasznalhatoak legyenek.... Igy lesz egy olyan szakas amikor mind a ketton van gamepass de az annyira nem izgat.
Koszi a segitseget elore is
Ui: vagy ez lenne a home-olas? -
Bogyi007
veterán
Korábban írtam hogy sikerült egy Indiai kirándulás alkalmával másfél év Game Pass Core előfizetést szerezni, ezt gondolom egy újabb kiránduláson beszerzett Game Pass Standard vagy Ultimate előfizetéssel lehetne konvertálni.
De pontosan mik is a mostani konvertálási értékek? Ha 1-1 hónap előfizetést szerzek be akkor mennyi GPS illetve GPU előfizetést kaphatok?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dinomano #135108 üzenetére
Kinyírsz egy kisebb hadsereget és pár ismerőst, közben lerombolsz számtalan ősi romot, és a felfedezett sírkamrák többségét, plusz behúzol rengeteg felbecsülhetetlen értékű ereklyét.
Mindezt egy 50 kilós 150 mély kiscsajjal, aki az első rész elején egy kis sártól és a vér látványától is rosszul volt. -
Dinomano
őstag
válasz
beyruth82 #135072 üzenetére
Az a baj a Tomb Raider-el is, hogy (Uncharted-hez hasonlóan) kibökte a szemedet a narratív disszonancia a gameplay és a karakter jelleme, illetve a sztori tálalása között. Kalandfilm jelleg egy gyengének tűnő nővel vagy egy vicces hétköznapi fickóval, aki egy pszichopata tömeggyilkos. hagyod magad után a hullahegyeket, de elő van adva, hogy te vagy a tudós felfedező.
-
homerhamm
addikt
válasz
l.skywalker #135105 üzenetére
És hogy jatszik Harry
Kanevagyis akarom mondani Potter? -
minilego
senior tag
Hali! Harry Potter Quidditch Champions-al jàtszott valaki, megèri a vásárlást?
-
Steve1207
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Monitor hiba topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest