-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
kanyipicske
tag
Van valakinek kedeve századozni?
T4-T8 között -
Atlantis
veterán
válasz
Iron Funeral #19097 üzenetére
Dehogy, meglepett a hülyéje, úgy persze nem lett volna esélye az 1200 lóval szemben.
-
mynames
senior tag
Hát eddig 10-ből 8-at buktam. IS-sel megyek szembe ue. jön , mindketten top csővel. Ő két lövésből 1000-et sebez én semmit. Ennyi. És ez szinte minden tankal így van nekem. Pattog, vagy talál de zéró sebzés...néha meg olyan mintha a már 3. skillt gyűrő legénység újonc lenne...
-
Atlantis
veterán
válasz
Iron Funeral #19093 üzenetére
Megvan...hidd el, simán letolt a szikláról. Én álltam, ő meg hátulról lelökött.
-
Tenken
őstag
válasz
jano_77 #19087 üzenetére
Igen is meg nem is. Amennyire én leszűrtem WoT-os szerverek eléggé terheltek. Az új fizika óta meg még jobban. Nem nagyon képesek kiszolgálni rendesen. Pláne közbe még gondolom WG-is buzerálja őket ezzel azzal, ami szintén nem tesz jót az éppen játszók pingjének...
Másrészt meg az, hogy speedtest milyen pinget ír ki az csak azzal a host-al való válaszidőt jelenti. Semmi mást nem. Speedtest sávszélességet mérni jó, a ping ott csak akkor számít ha nagyon magas, mert akkor gyengébb eredményt kaphatsz. -
Tenken
őstag
válasz
Tomi0703 #19084 üzenetére
Általában elől a hasukra, illetve a kupolára meg géppuska nyílásra érdemes célozni. Oldalt meg hátul kevesebb páncél szokott lenni,de pl én 10,5-est akkor cseréltem le amikor először futottam bele kv-1be. Agyvérzés közeli állapot kerülgetett, hogy hátulról sem volt képes pen-t elérni az AP lövedékkel (akkor még nem ismertem weak spot fogalmát amúgy
).
Ajánlom, hogy tegyél fel egy weak spot skin modot, azzal hamar megtanulod mi hol van. Nekem is volt, de 8.0 után már fel sem tettem. Nagyon nem kellett gondolkodjak mire lőjek már. -
Djuree
félisten
válasz
Iron Funeral #19070 üzenetére
és a tiger p-t egy kv1?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Enzolord #19069 üzenetére
és (#19071) vhw: Értem, köszi szépen. Erre voltam igazából kíváncsi(hogy 100% ból is veszítenek-e, de hát logikus, hogy igen).
(#19072) Dr_Syrex: Aha, melyik az a HE?
(#19073) Tenken: Annyira nem ismerem. (Van valami videó, vagy képek, hogy hol van minden tanknak a gyenge pontja, vagy ti kitapasztaltátok (nagyjából tudom, hogy nagy általánosságban hol gyengék, de típusra lebontva annyira nem))
A nagyobb csövű gondolom a 7,5-est jelenti ugye?Köszi mindenkinek aki válaszolt!
-
Egyre játszhatatlanabb a játék. Most már percekre (szó szerint percekre) felmegy a ping 500-1000 közé, és közben semmit nem tudok csinálni. Utolsó csata volt kb 10 perc, és annak a fele mozdulatlansággal telt a ping miatt.
-
Taragas
aktív tag
Jelenleg mobilról írók. Szóval megint jókat szórakoztak a hozzászólasokon. Nekem is laggizik a szerver néha, de gyakoribb az, hogy 5 secret se kép se hang, és kidőnek, mert nem tom időben megàllítani a tankot. Amelyik pàlya nàlam nagyon gàz fps ügyilega 8.0 óta(pedig az àtlag a 40-50) az a south coast part menti része. Kerülöm is nagyívbe. Amûgy egy én a szeretné coast-ot korlàtoznàm le max tied 6-ig. Odàig volt élvezték, többi szintén kínszenvedés. Sebzéshez: Nekem így néz ki partner 2-re levetítve; rossz kör 600-800(extra rossz 0 saláta), àtlagos hpmnak megfelelő körüli, jobb kör 2200 környéke, de néha összejön 3000 felett valamivel. Nekem mumus tankjaim az orosz tier 8-tól felfelé(főleg is dràga), és az összes high levől arty. Én már ott tudom hogy elveszttettunk egy csatàt, ha zöld vagy lila egy arty, föleg ha egy lor, vagy ob az. Amit még utàlok az elctől elfele minden rohadt kis görény francia tank. Rà is szàllok egyre a meglàtom. Apropó van màr e50-em. Csak én érzem hogy lassabban gyorsul, mint a p2, pedig van végső motorom?
-
mynames
senior tag
Üdv Mindekinek!
Ezer éve nem jártam erre, látom a PHE is megszünt (vagy kirakták a szűröm!
).
Most ismerkedek a 8.0 -val és eddig elég vegyes a kép. Inkább negatív...
Ahogy látom a térképekhez is hozzá nyúltak kissé... hmmm.Mi most az ász tank? úgy értem 7.3-ig a KV2 a 107-essel pl. durva volt T6-ban. Van m ost valami hasonló?
-
Patrick76496
őstag
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Iron Funeral #19070 üzenetére
Ezek szerint könnyedén, mert gond nélkül letaszított...
-
Chris0321
veterán
-
vhw
addikt
válasz
Tomi0703 #19068 üzenetére
Igen megéri átképezni, elég sok csatát le fogsz nyomni mire feloldod a Tigrist (meg a legjobb motort se árt a VK-n), szal el fogják érni a 100-at benne az emberek (talán az első skill-t is rájuk rakhatod már)
(ha új tankba rakod őket akárhány %on állnak veszítenek a képzettségükből)
-
Tomi0703
addikt
Hali.
Megvettem a VK3001 H-t az itteni többség döntése alapján. Kérdésem az lenne, hogy a PzIV legénysége ugye 93%-os. Átültessem őket és átképezzem vagy megvárjam míg 100%-osak lesznek. (Azt nem tudom, hogy ha elérik a százat és átültetem másikba akkor is száz marad? Mert ha nem akkor a kérdésem tárgytalan.
)
+ Hetzerre melyik ágyút ajánljátok inkább a kettő közül?
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #19063 üzenetére
Ez a "kitoljuk a másikat a fedezékből" nagyon menő. Épp az előbb miután 4-szer bukta volt E50-nel, állok egy nyerőnek tűnő csatában a szikla szélén, majd egy jókedvű Tiger kitol, bele a szakadékba. no nem volt szerencséje, túléltem és ugyan nem szoktam teamkill-ezni, de huzatosra lőttem a nyomorultat. Utána beírta, hogy ne legyek mérges, csak vicc volt. Mondom, ok, nem vagyok mérges, most, hogy már széjjellőttelek. Senki nem jelentett fel és noob-ozott le.
Tényleg nem értem, miért jó ez nekik.
-
Patrick76496
őstag
Kitöröltem, de még mindig nem jó, újrarakom az egészet. Azt nem vágom, hogy miért megy rosszabbul, mint az asztalin, amikor a lapos órajelen kívül mindenben veri? 1024x768 az asztali és 1366x768-as ez, ha felhúznám a felbontást, akkor sem esne sokat, közepes grafikán még úgy is jól menne.
Más: Csak engem idegesítenek a csapattársaim azzal, hogy a fizikát kihasználva blokkolják a tankom?
Egy másikban pedig volt olyan rendes a csapattárs KV, hogy kitoljon a szikla mögül. Természetesen pillanatok alatt szarrá lőtték a kis 5-ös TD-m a 7-es tankok.
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #19059 üzenetére
Itt vannak a beállításaim, a konfig az adatok között. (egyébként a régebbi 5670es kártya is bírta szinte ugynezekkel a beállításokkal, hiába... bizonyára kicsi a proci, meg a 3giga ram+xp párosítás)
20 alá igen ritkán esik, inkább 25-50 között szokott mozogni.
Ha van is fps drop 10-15re akkor az csak pillanatnyi, nem rosszabb mint ha megszalad kicsit a ping. És mivel leginkább könnyű tankokkal játszok az utóbbi időben, így talán feltűnne, ha túlságosan diavetítésbe menne át a játék 50-60 km/h-nál.
Én ennyivel még mindig együtt tudok élni, nem teszi élvezhetetlenné a játékot. -
Patrick76496
őstag
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #19058 üzenetére
A VehicleMarkersManager.swf
Nekem érdekes módon nem lassít semmit, igazából nem is értem miért lassítaná amikor semmi olyanba nem nyúl bele ami befolyással lenne a sebességre.Stauffenberg
felhúz, mert fizetem a prémiumot, hogy nekem is jó legyen, meg nekik is,
Kicsicsillag a fütyinek csak egy jó oldala van olyan nincs, hogy mindkét végéről jó legyen.
De meg is érdemlitek, hogy még mindig lapátoljátok a pénzt amikor másról sem szólnak a posz tolók, hogy sz@r, meg bugos, meg hüjje csapattársak. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
psycroptic #19057 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor a grafikus motor technikai problémáit ecsetelve morzsoltam el egy kis szentségelést. Igen, felhúz, mert fizetem a prémiumot, hogy nekem is jó legyen, meg nekik is, cserébe meg csak azt kapjuk, hogy állandóan tologatják a grafikus motor gatyába rázását (és ez alatt nem vakító csillogó effekteket meg a fizikai motort értem, hanem végre tényleg optimalizálhatnák a teljesítményt).
vhw: Igen, jól esett kispárnának használni a fórumot, hogy felszárítsa potyogó könnyeimet. Ahogy teszik azt a többiek is néha napján mikor felidegesíti őket a játék (mindegy milyen okból). Csak te akadtál fenn ezen, a többiek (akinél szintén eljön) csak csatlakoztak, hogy náluk is megjelenik a hiba, vagy csak hozzá sem szóltak.
De akkor ahhoz is hozzászólhatsz (építő jelleggel, mert én is unom már a vitákat), hogy miként is áll a "mindenki másnál jól megy, csak nálad nem" dolog. Mert múltkor is és most is többen jelezték, hogy náluk is csinál erős PC-n csúnya fps dropokat a játék (leginkább maptól függően). Pont úgy, ahogy én is leírtam a problémát.
-
Patrick76496
őstag
Csak nekem lassítja be jelentősen a játékot az új XVM? Eddig 40-50 fps volt, most meg 20-30 van. Igazából nem is eff értékek figyelésére használnám, hanem csak az új sebzés plugin, ami érdekel belőle, a játékot még mindig a worldoftanks.exe-vel indítom. Esetleg valaki meg tudná mondani, melyik a sebzés panel a flash fájlok közül? Hátha javítana a játékon, ha a többi részét kivenném.
-
krisz74
tag
Múltkor láttam az egyik tankon a tornyon oldalt nemzeti szineket felfestve. Talán szlovák volt, nem emlékszem pontosan. Lehet ilyet már csinálni?
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #19019 üzenetére
Nem írtam elő senkinek miről beszélhet. Csak kissé már unalmas a véletlenszerű cirkalmas WG "fohászokat" olvasni.
Tudod elő lehet adni a problémát úgyis, hogy megkérdezed más találkozik-e hasonlóval, van-e rá megoldás, mi a gond... stb. Lehet így kultúráltan. Aztán ha nincs megoldás, akkor ez van, bele lehet nyugodni, alkalmazkodni vagy tovább lépni rajta.
De aztán csak úgy random, 15 soron keresztül szentségelni, hogy így-úgy kapják be, meg különben is f*szom megyek BF-ezni - ez így építőjellegű? Vagy mire volt jó egyáltalán?
Milyen reakciókat vártál? Hogy megveregetik a vállad, hogy kemény vagy, jól megmondtad a WG-nek?
Vagy csak úgy jól esett lelkiszemetesnek használni a fórumot?Miért divat állandóan átkozni a WG-t?
-
virkir
veterán
válasz
jano_77 #19037 üzenetére
Az xvm-full-3.0.4.alpha.hits\res_mods\0.8.0\gui\flash tartalmát a játék azonos könyvtárába kell másolni.
A clanicons-t szintén a megadottba de ha nem érdekel, hogy azokat is berakja akkor nem kell vele foglalkozni.
Ha van jól konfigurált XVM.xvmconf-od akkor azt nem kell babrálni. -
Tenken
őstag
válasz
Paul119 #19042 üzenetére
Akkor ott egészen biztos valami más bajnak kell lennie. GTX560M elvileg majd másfélszer olyan erős kell legyen, mint GTX260M. 256bit ide, vagy oda az egy öreg architektúra. Azonos körülmények között nem nyerhetne. Látom, neked nagyon szívügyed ez a bitszélesség, és én ezzel nem is akarok vitatkozni, meg általában elmondható, hogy ahol több az egy igényesebb termék, de azért azon kívül nagyon sok minden más is befolyásoló tényező.
Minden esetre, köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat, még ha nagyon konkrétumokat nem is közöltél a videókártyáid bitszélességeit leszámítva. -
Arpee78
senior tag
"support of HTML/CSS in any text field, including vehicle markers"
A következő XVM mod – ha jól értelmezem – lehetővé teszi az aktuális HP jelzését többek között a players panelen. Virkir vagy valaki ezt meg tudná erősíteni?
new feature: Hit Log (my hits calculation) Ez mit takarhat?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Djuree #19026 üzenetére
1751/440=3.98 lövés
Nyilván ebben benn van az is, hogy nem mindig az M62-T2 volt rajta de ez egy olyan része a statnak ami növeli a kihívást
Nekem azt hiszem 2300 volt a dbp-m az IS-4el mire meglett az S-70 azután meg nem játszottam vele sokat (sajnos) pedig érdemben lehetett volna javítani ezt, bár inkább amiatt sajnálom mert nagyon jó tank volt és nem használtam ki a noobstomp alkalmat amíg lehetett
-
Paul119
addikt
válasz
vJokka #19041 üzenetére
akkor lehet a vga 128bites memóriája miatt esik annyira vissza a másik notimban gtx560m van 3gb rammal 192biten és ugyn olyan felbontáson azonos részletesség mellett sokszor rosszabb az fpsem mint a gtx260men ami 256bites
Victory!
Battle: Mines 2012. október 10. 13:54:37
Vehicle: IS-7
Experience received: 1 527
Credits received: 68 600
Battle Achievements: Steel Wall
6500 dmg, most nem gyulladtam fel, az volt a legjobb mikor a maus csapat társam a hegyről rá rongyolt az engem támadó m103ra és 1000 életről szét pukkant erre be írja hogy "hello"Dear Paul119,
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
időben -
vJokka
aktív tag
válasz
Patrick76496 #18963 üzenetére
Én is kb olyan beállításokkal játszottam 5470-el.
Enzolord: A kedvenc tankom
, bár az új fizika nem tett neki jót. Szerettem a nyílt pályákat, amik tele vannak dimbes-dombos részekkel, de ott már nagyon kell vigyázni. Simán dobódik a két lánc földre érkezéskor.
Paul119: 1920*1200-as (Samu 2443BW)
-
gyga
senior tag
válasz
psycroptic #18838 üzenetére
Nem volt időm lőni őket és ugye 10mp után over a vízben.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #19036 üzenetére
Szerintem is jó lenne, de ne nagyon számítsunk rá. Én amúgy a Redshire, Highway, Airfield triótól szabadulnék meg szívesen, Swamp-ot meg kérném vissza.
-
Patrick76496
őstag
válasz
AlexWolf #19032 üzenetére
Az sem lenne rossz, bár az már kicsit túlzás lenne. Ha legalább hármat ki lehetne venni (inkább ötöt), akkor jó lenne. Úgy is lennének olyanjátékosok, akik egyet sem vennének ki, pl ők bármikor mehetnének a többség által utált mapokra. Én kb 5-öt vennék ki: South Coast, Serene Coast, Ruinberg, Redshire, Malinovka.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Patrick76496 #19031 üzenetére
A 2. eset kb ugyan az mintha kiválaszthatnád, hogy melyik pályán akarsz játszani...mert mi gátolja meg, hogy pl malinovkán kívül az összeset kikapcsold?
-
Patrick76496
őstag
2 könnyen megoldható újítás jó lenne a játékba:
1. Medál a kiosztott sebzés mennyiségéért, pl a saját hp kétszereséért, és háromszorosáért külön.
2. Pálya szűrő. Ha van olyan map, amin semmiképpen sem szeretnénk menni, akkor azt ugyanúgy ki lehessen venni a menüben, csak ez működjön platoon-ban is. -
myckey
veterán
Nekem a játék tökéletesen fut,maxon
Nem azzal van a gond..hanem azokon az ominózus pályákon.
hájvéj,szoúsz koszt,harmadik nem jut eszembe...de főként ez a kettő,ami szerintem el lett rontva...erre nem csak én panaszkodtam már.
de ahogyan már írtam..nem sokszor tesz be,szerencsére.illetve látom írták már páran,hogy sznájper nézetben leesik a képkocka....nekem meg pont fordítva....nézhetek én vele akármit,akkor is megy felfelé
mindenesetre,ha egyszer beírja az ember,hogy valami nem kóser neki,aztán nem kap rá segítséget...akkor szerintem felesleges többször beírni a bajokat...
mondjuk engem különösebben nem zavarnak azok a bogaras mapok....ha mindig odatenne,akkor már letöröltem volna a gémet.
-
nyunyu
félisten
válasz
Djuree #18968 üzenetére
Na ja.
Tegnap encounter Malinovkan, Hellcattal megyek kempelni a to delkeleti oldalan levo bokros ovezetbe a zaszloval szembe.
Egyszer csak leparkol mellem egy IS3, aztan egy Tiger II meg egy Panther II, aztan en vagyok a noob, mert miert nem megyek elore felderiteni.Siman buktuk a meccset, persze vegelszamolasnal kiderult, hogy ketszer annyit sebeztem, mint ok harman egyuttveve...
Vagy a masik: Westfield assaulton vedunk, 3 heavy a kezdokorben kempel, aztan jol le lemmingtraineztek minket, akik felmentunk a hidfohoz tuz alatt tartani a domb tuloldalarol jovoket.
Azt a meccset is csak azert nyertuk meg, mert lejart a tamadasra szant 10 perc, ha van meg 5 masodperc, akkor nem ussza meg 20HP-vel az utolso tankunk. -
virkir
veterán
válasz
diegho #19023 üzenetére
Mivel én 1-et te meg 4-et lőttél ki összesen, ezekből ennyi lehetett a low hp-s tank a többinek a minimum sebzésnél magasabb hp-s tankba kellett mennie.
Nálad ha levonom akkor 8 átütésből a 8k sebzés már igen szép átlagot ad, majdnem végig max sebzés, ha az enyémből vonom le akkor viszont még mindig csak 272/pen az átlagsebzésem a 330 helyett. -
Djuree
félisten
válasz
Iron Funeral #19013 üzenetére
1751 az átlagom is-8-al. nem túl jó. ez mennyi 4-5 lövés? néha mondjuk szarul is ment vele.
-
Reaper
őstag
válasz
Én is szenvedek FPS bajokkal, pláne amikor sniperbe váltok át, így amikor éles helyzet van, kénytelen vagyok sniperben vezetni.
Persze az én gépem már nem egy mai darab, de 8.0 előtt nem volt vele gondom.
Valszeg a 2 giga ram a nagyon kevés neki, de már úton van a megoldás -
Patrick76496
őstag
válasz
Stauffenberg #19022 üzenetére
Őszintén nekem sem tetszenek az új hangok. Meg amikor írtam, hogy túl nerfelték az orosz td-ket (leginkább a 8-ast), akkor én is megkaptam, hogy na de a jagdpz 4-el mi van... Nekem is csak full low grafikán fut a játék, tömörített textúrával, pedig egy éves a noti, sandy bridge i3, 8gb, GT525M, ezen a GTA 4 fut majdnem fullon.
A másik meg amit a most felrakott képeken látok, hogy nem csak nekem megy a lövéseim nagy része mellé. Hiába tölti be a célpont a kört, így is a legkisebb fedetlen területen mellé megy.
-
myckey
veterán
válasz
másnak is vannak problémái egyes pályákon
2-3 mapon nekem is csúnyán akad....nem is fordulok abba az irányba,próbálok másik oldalon harcolni.
még jó,hogy nem tesz be sűrűn azokra. -
Stauffenberg
nagyúr
Mégis miért akarod te előírni másoknak, hogy miről írhatnak? Állandó jelleggel ez van, valaki leírja, hogy éppen mi nem tetszik neki és te szaladsz cseszegetni, hogy ugyan fogja már be a pofáját, mert ebben a topikban csak szépet és jót lehet leírni.
Leszóllak én azért, mert neked ellenkező a véleményed? Nekem nem tetszenek az új hangok. Leírtam róla a véleményem. És akkor mi van? Te meg jössz megmagyarázni, hogy az márpedig képtelenség, mert neked viszont tetszenek, ezért jó lenne ha befognám a pofám.
Fenyegetve érzed magad ha idejön valaki és kritizálja a játékot, mert neki személyesen valamivel éppen baja van? Legyen az grafika, hangok, játékmenet, nerf vagy bármi egyéb... Neked mindig, minden áron be kell tömnöd az elégedetlen emberek száját egy ronggyal.
"...kétségkívül jobbak..."
Kétség kívül? Akad legalább egy user akinek nem tetszenek. Mondtam én, hogy emiatt vissza kell rakni a régieket? Petícióztam a megváltoztatásuk miatt? Nem. Csak leírtam a nemtetszésem. Problem? Én nem beszélek mindenki nevében, csak a saját véleményemet közlöm. De szerinted azt nem kéne.
(#18999) Mcray: Na nekem nincs SSD a Windows alatt, de alapesetben nálam is megvan a 40-50 fps (igaz már nem maximumon és 8x-os élsimítással, mint eddig, hanem inkább low-medium), viszont akadnak szituációk (főleg sniper módban, pedig az arra vonatkozó beállításokat is butítottam) amikor droppol. De a te szavad is bizonyítja, hogy vhw-nak nincs igaza abban, hogy én vagyok az összes WoT játékos közül az egyetlen aki ilyen fps zuhanásokkal találkozik. Pedig szerinte MINDENKI meg tudja oldani, hogy gyorsan fusson.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #19016 üzenetére
Ez pattog, volt olyan csatám, hogy 4-szer lőttem rá egy E-50re és mindegyik could not penetrate thier armor lett. Igaz 300m-re volt, csoda, hogy eltaláltam, lehet így kompenzálta a találatot, hogy nesze akkor lepattansz.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #19013 üzenetére
Ugye milyen jó tier10 td-vel mindenről pattanni? Múltkor 268-ban 18 lövés 9 találat 2 penetration volt, még E-75 aljáról is pattantam, Béla oldaláról stb.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Djuree #19010 üzenetére
Nem sok átlagban? Van 2200 átlagsebzésed IS-8-al?
Ha 10 lövésre gyúrsz, az 4400 lenne ezzel a ketyerével, ami nem lehetetlen, csak nem valószínű, pláne olyankor, ha egy sima E-50 megszopat.
A 4400 elég nagy falat lenne még Foch155-el isOtt van legjobb példának erre a jagd100, 1050 dmg/lövés, mégis ~2600 körül van vele az átlagom, mert annyira használhatatlan sokszor a cucc, hogy 1000 fölött nem sebzek vele, volt olyan meccsem ahol 9-et lőttem, 8 talált, és kiosztottam 988 sebzést. 988-at.
Amikor megtudtam, hogy 17centis löveg lesz rajta úgy voltam vele, hogy a varázs ötöst tartva simán 5k lesz vele az átlagsebzésem, de itt több tényező is beleszól a dologba, sajnos. -
emre
veterán
Köszi!
Igen 2db 5770-es ATI vga-m van, megpróbálom megkeresni.
(#19012) virkir
Most állítottam vissza fejlettre, standardon sem volt jó.
A mod-ot megkeresem.Köszi!
-
Djuree
félisten
válasz
Iron Funeral #19008 üzenetére
hát sztem 5 sebző lövés az nem sok, ennyit minden meccsen lövök legalább. én 10 sebző lövéssel vagyok elégedett kb., első körben ez a cél, aztán jöhet az extra.
-
Mcray
senior tag
Nálam ez jött be:
-Utólagos feldolgozás: Teljes kikapcsolása (Nem fénylik minden mint a felpumpált makk éjjeli lámpa fényében)
-RadeonPro alkalmazás. A pontos beállítások a Wot fórumban megtalálhatóak, ha rákeresel hogy radeonpro. (HA ATI kártyád van, persze)
Eredmény: A Radeonpro egy nagyon kicsit homályosította a tankok skinjét, de minden más élesebb lett és nincs már az a tejföl, meg a kiég a szemem hatás
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Djuree #18971 üzenetére
Ha a tankod saját hp-ját sebzed átlagban az már, jó, mert elviszed a saját súlyodat, minden ami felette van az már hab a tortán. Szerintem ha átlagban 5-öt lősz meccsenként ami sebez, akkor már jó vagy, ez alól vannak kivételek, pl a Panther ne ~650 átlagsebzésre gyúrjon, de egy PZIV-nek tökéletesen jó az 5-600 átlagsebzés. Ez az ~5 sebző találat általában elég is ahhoz, hogy +os legyen a köröd nyerés esetén, illetve amikor veszítesz akkor is nullszaldós leszel/alig vesztesz valamit.
^prémium nélkül értem persze. -
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #18990 üzenetére
Én a Panther II után nem nagyon szeretem az E50-et, pedig vártam már nagyon, hogy meglegyen. Igen könnyen kigyújtják szemből, ez bosszantó. Amúgy gyors, ágyúja sem lenne vészes, de mégsem vagyok eredményes vele. 40% a győzelmi arányom vele, Panther II-vel meg volt 60%.
Szilu: hát lehet, nem tudom, az illető csapattárs miket sebzett, de az is tank volt, nem TD vagy SPG. Ez csak egy példa volt, de más csatában is észrevettem, hogy a spotolt sebzést jobban honorálják XP-ben, mint a sajátot. Kreditben már lehet, hogy nem, arra nem figyeltem.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. október 10. 11:22:02
Vehicle: T34
Experience received: 2 164 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 72 045
Battle Achievements: Snipernem rossz,prémium nélkül,4200 dmg
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #18998 üzenetére
Tudod engem az zavar, hogy jön valaki és 15 sorban telesírja a forumot, hogy milyen szar ez a játék, és inkább megy BF-ezni, hát istenem menjél, ki tart vissza? De marhára nem közérdekű vagy "érdekes" a hosszadalmas fröcsögés.
Íme az a pár az utóbbi napokból;
és ugye a tegnapi...Előtte pedig az új hangok nem tetszettek, amik kétségkívül jobbak mint az azelőtti gyenge puffogások, dehát miért is lenne jó valami a 0.8-ban, csak mert a te igényeidnek nem felel meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest