- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Annyira ráfüggtem a T29-re, hogy az IS ott porosodik szegény..
3 napja van meg és már csak a 800lovas motor hijja, legénység is 2%-mulva 100%.
Ami furcsa, h volt barakkban 5 amcsi legény és átraktam őket T29be feltuningoltam őket 75%-ra, a 6.at külön szerváltam és azt is felnyomtam 75-re.. ami a lényeg, h a 6. ember(töltő) már rég 100%on van..a többi csak 98%
Kár, h nem sebez többet... lövésenkénti átlag kb 200-400 között van.. De vigasztal, hogy IS-től messze pontosabb!! -
Napfénysüti
nagyúr
Bakker az előbb azt hittem végig T32-vel megyek erre Pershing volt. Én meg totál bátran fölül lövöldöztem. De 3000 dmg-el a legtöbbet osztottam ki. Jót nevettem mikor a csata vége előtt rájöttem hogy Pershingben ülök.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Igazad van tényleg nincs..valszeg rosszul emlékszem, hogy régebben a tár betöltésének idejére volt... mindegy megy rá a célzásgyorsítás az nem árthat, köszi a helpet
-
Bozso68
őstag
Sikerült végre a T-150-re megszerezni a 107-es ágyút, legénység 85%-os, raktam célzásgyorsítót, már csak a legnagyobb motor van hátra..
Amióta megvan a 107-es, nincs túlélt csatám. Szokni kell...
Egyébként volt egy hosszú menekülős tolatásom a középső motorral. Csapattársam egy KV-1S is ugyanezt tette tőlem fél méterre, párhuzamosan, rükvercben ugyanaz a sebességük. -
forras2
őstag
Szép beköszönés tőle
Idő közben kiderült, hogy 14 évesÉs 0 sebzéssel meghalt kempelés közben
-
L-e-f-i-e
senior tag
Egy kis tippet kérnék, ha tud valaki segíteni... Amx 50 120-ra illetve az 50B-re venti+VErt stab mellé harmadiknak mit lenne érdemes feltenni? még a célzásgyorsítóra gondolok, rammer sztem francia tankokra felesleges...?
-
Patrick76496
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy ez a három statisztikai adat, mit mér.
Első a Global Rating, amit a WoT hivatalos oldalán tekinthetünk meg. Ezután a noobmeter.com által mért WN3 rating, végül a WoT Clan Statistics által mért Score. -
_seth_
veterán
Néha már szánalmas ez a játék:
Vereség
Csata: Malinovka 2013. január 3. 17:29:25
Jármű: Vickers Medium Mk. I
Szerzett tapasztalat: 0
Szerzett kredit: 687 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 374; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 687)Sztori: Loltraki hátulról belém lő... így indult a kör, én is rálőttem kettőt neki maradt hp de kilőni nem akartam... na ő nem volt ennyire következetes, kilőtt. És a végén még többet von le tőlem aki csak megsebeztem mint amenyit ad amiért totál kilőttek. Első és utolsó köröm volt ezzel a járgánnyal egyébként bár nem emiatt
-
Remus389
veterán
az alcazo festekekrol nincs valami jó leírás?
olyan zavaros mert az is8-ra is vettem mert tudtam sokat fogok vele játszani és nézzen ki jól raklikkeltem a nyarira amivel jól nézett ki, de ahhoz melyik téli ill sivatagi jár? olyan zavaros
vagy ez hogy van? és csak akkor rejt el jobban ha bokorban vagyok vagy anélkül is közelebbről vesznek csak észre?
erről info? is7-re is vennék
-
scyllarus
veterán
válasz
Sontir Fel #32079 üzenetére
T7 fölé nem akarok menni. Max a KT, mert az tetszik nagyon, akármennyire nem jó.
-
Enzolord
addikt
Ma már másodjára ver az Isten a CTU klánnal...
Valakinek volt hozzájuk szerencséje?
Magyarok... És parasztok.. -
-
scyllarus
veterán
válasz
Sontir Fel #32077 üzenetére
Nagyon izgat az a tank engem is. Még 1-2.000 xp kell az M6-osra, meg az árát kell összeszednem (free player vagyok), utána azért kell egy kis idő, amíg összejön a T-29. De hajtok rá nagyon. Kíváncsi vagyok, nekem hogy szuperálna, tesztszerveren nagyon bejött. De sokan nem tudják használni, a múltkor is szembejött velem egy a domb mögül, és nem állt meg, amikor kidugta a tornyát, jött fel a dombtetőre, 2 izmosat bele tudtam küldeni a BDR-rel, mielőtt kicsinált. Ha én ülök a helyében, meg sem tudott volna karcolni
-
scyllarus
veterán
válasz
Sontir Fel #32070 üzenetére
Azt majd meglátod, ha többet használod. Ettől függetlenül a T-29 lehet jobb (én még nem tudom, most még csak az M6 kifejlesztésénél járok), én csak azt akartam mondani, hogy nem olyan ócskavas, mint ahogy gyárilag kaptad.
-
Iron Funeral
őstag
Na az előzőt már nem tudom szerkeszteni.
"ha hagyják magukat szoptani a láncalpas dologgal akkor éppen nem a legzsniálisabb játékosokkal volt dolgod. Mindemellett használható a Tiger, nem az a hatalmas katasztrófa mint ami bétában volt de nem a "recommended" kategória még mindig."
Ha már Tiger. Karácsony alkalmával lehetőségem nyílt megsasolni
-
Sontir Fel
őstag
válasz
forras2 #32054 üzenetére
79% a talalati aranyom a t29essel, nem panaszkodhatok szerintem. Azert a mozgo kupolat megloni nem olyan konnyu szerintem
(#32063) scyllarus: igy hogy megtettem amit mondtal (20k free xp es 3x250k penz kiegeszitokre) egesszen jo lett, de szerintem a 29es meg mindig jobb
-
Napfénysüti
nagyúr
Van olyan nap amikor kijön vele a lépés és közelharcban is nagyon adja. Én szerettem, ez volt az első olyan tankom amit nagyon meg akartam szerezni (a kedvenc II. vh-s tankom). Függetlenül attól hogy sokak szerint gyenge. És mondom nekem ezzel van az xp rekordom is. Kissé fájó szívvel is váltam meg tőle de a legénysége ment a Löwébe és most ott huszárkodnak.
-
myckey
veterán
gzbotii:
M4 egy jó kis FUN tank.
pár csata,és 1200 meccsem lesz vele.
legénységnek lassan dobom a 4.képességetelég jól fordul,de a tempója azért nem valami őrjítő.olyan 35-45kmh között simán ellavírozik.
persze többet is tud,de átlagosan mondom.
gyorsulása talán lehetne jobb is.
testét nem ajánlatos össztűznek kitenni,bár a páncél kialakítása néha tud mókás dolgokat művelni.
a 105 milis ágyúval a TR7 gépekből is tudsz csipegetni.
TR 4-5 gépek 1-2 lövés.-már amelyik
én még sniperkedni is szoktam vele.....(de persze az én gépem már agyon van tápolva)
szerethető jószág.
de ez is csak stílus függő.viszont az elején nem lesz annyira baba.
-és lehet vele kreditet keresni.
10-15 ezres körök prém nélkül is összehozhatók,megerőltetés nélkül.de nyilván sebezni kell.Matilda:
én nem tettem se javítást,se BIA-t rá
helyette minden embernek adtam valami kis hasznosat,első skill-nek
következő lesz a BIA
3.csak a Repair.
valahogy engem nem szoktam láncolgatni.....meg aztán,amilyen tempóval ez repeszt,ha nagyon kimész sok ellenség elé,akkor már régen rossz,mert a nagyobbak simán szétkapnak,mire elvánszorogsz onnan.
a kicsik ellen pedig véd a páncél,illetve a jó forgási sebesség,amivel meg lehet hülyíteni az ellent -
cocki
tag
válasz
SoulReaver #32062 üzenetére
Ez nagyon nem fog változni úgyhogy emiatt ne keseregj a többi meg tanulópénz. A szopóágat ne feled mert az is van az is rontja a statodat illetve a drága stock tankkal való ökörködés mert még nincs feltápolva igy voltam az kv-1s meg a pantherrel 2 amig nem volt minden felpakolva most meg egész jól muzsikálnak bár a csapattársak faszfejség faktorán ez se segít
-
Iron Funeral
őstag
válasz
jimmy74 #32060 üzenetére
Mozgékony cucc pontos, gyorsan célzó ágyúval, jó páncéllal (medium tankról lévén szó). kredites gold ammo segít a kemény célpontok ellen sokat (219? pen.). Sérülékeny az ammo rack, WAR és/vagy safe stowage perk ajánlatos rá.
9/10 pontot kap a tank tőlem, micsoda quick review -
Mcray
senior tag
válasz
jozefgucci1 #32061 üzenetére
Tigris nem jó közelharcra témához
Ezt ma írtam. Semelyik tankommal nem tudtam volna ennyi lövést elnyelni vagy pattintani az oldal-lánctalppal mint ebben a csatában. Mindkét ellenfelem Elit volt és nem voltak hülyék, csak nem fedezték egymást a tankjuk testével.
Nekem a stock német tankok tök jók. Az orosz és amcsi stock tankoktól másztam falra. Igaz akkor csak fele annyit tudtam alkotni, mint most.
-
scyllarus
veterán
válasz
Sontir Fel #32028 üzenetére
A német tankokra hatványozottan igaz, hogy stock állapotban használhatatlanok. Ha viszont rászánod az időt, pénzt, xp-t, ősz hajszálakat, akkor csodálatosak lesznek. A Tiger P nekem is szenvedés volt az elején, most már a nagy ágyúval jóval élménydúsabb, fullon imádni fogom, már előre tudom. Ugyanezt átéltem már a VK3001/3601 párossal, így készültem előre.
ELC téma: nem értitek, hogy sokan használják scoutnak? Akkor pedig biztosan jó annak, hiszen tudjuk, hogy a magas szintű játékosállomány nem tévedhet a számok alapján. Innen tudom azt is, hogy a Löwe báziskempelésre ideális, a Hetzert oldalt kell fordítani, ha lőnek rá, Malinovkán pedig a legjobb taktika minden tankkal kirongyolnia mezőre, aztán elindulni keresztbe. Siema! Witam! Szólottam.
SoulRiever: én is így vagyok. 920-as brutálls effem van
Kíváncsiságból indítottam egy másik accot, azzal 1560. Azt nem is használom, inkább ezzel szenvedek, de jót tett az egómnak
-
jozefgucci1
addikt
A tigris pontos messzire is , de közelharcba nem érdmes vele bonyolódni , mert bárhol átlövik . Nem is tartottam meg , viszont a T29-et igen .Igaz mostanában a lista aljára pakol az MM ,de még így is lehet vele alkotni szépen.
Viszont tegnap nem tudom mi volt mert 29 csatából sikerült 24%-os win-t kihozni. AZ OB212 vel 8 körből nem sikerült duplázni . Ugyan ez volt szakaszban is szóval nem csak az én készülékemben volt a hiba .
-
jimmy74
őstag
T-44-ről van saját tapasztalatotok?Lehet hogy megveszem.
-
cocki
tag
válasz
SoulReaver #32057 üzenetére
Szarni bele nekem is ez van.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
marked one94 #32043 üzenetére
VKDB nem rossz, de a Tigerrel együtt ez is eléggé mm függő, az egyik azért hogy ne lőjék szét, a másik meg azért hogy szétlőhessen valamit
-
forras2
őstag
válasz
Sontir Fel #32053 üzenetére
Kaptam már szét tigrissel 1:1-ben T29-et. De volt már fordítva is.
T29 kupoláját átviszi minden. Tigrisnél meg az előny, hogy pontos ágyúja van. -
Sontir Fel
őstag
válasz
forras2 #32051 üzenetére
(#32050) Djuree : nah, ebben tokeletesen egyezik a velemenyunk
A P sokaig meg lesz, de a Tigris tuti ugrik amint kifejlesztettem a kovetkezot, amirol szinten nem sok jot hallottam
Ha egy t29 jol helyezkedik, akkor nem lehet tigrissel szet kapni szerintem. A tigrisnek nincs olyan pontja mit a t29 ne lone at, forditva viszont nagy az elonye a 29esnek.
-
forras2
őstag
válasz
Djuree #32047 üzenetére
Én szeretem az IS-t. Én nem vettem észre, hogy pontatlan lenne az ágyúja, bár én mindig megvárom míg össze szűkül a célkereszt. És még csak 89%-os legénység van rajta
Tigrist is nagyon szeretem. Jó tank, nagyon sok mindent átvisz az ágyúja, és pontos is. Akármelyik vele 1 súlycsoportban lévő tankkal ki merek állni 1-1-ben. A tankban bent van az, hogy az IS-t is és a T29-et is szét kapja, a többi a sofőrön múlik. Mielőtt magadra veszed, ezt azt utóbbi mondatot nem Neked írtam, hanem a tankról
De az örök kedvenc 7-es tankom a Párduc. Mindent át visz az ágyúja szinte. Nincs összeszűkülve a célkereszt, akkor is eltalálok vele többségben mindent. Össze szűkült célkereszttel meg nem is lehet mellé lőni
Tigris P-m még nincs, így arról csak külsőleg van véleményem. KV1s-el szemből átlövöm többségben, így nem mondanám az elejét nagy koponyának. Nem erősebb mint a sima tigris, de sokkal butábban néz ki.
T29 tényleg 1 kemény fejü jószág. Erről is csak külső véleményem van, mert még csak teszt szerón próbáltam. De a tornyát oldalról minden átviszi, így ha egyszer néz rossz irányba, vége annak a monstrumnak, így azt se mondanám sebezhetetlennek
-
Djuree
félisten
válasz
Sontir Fel #32049 üzenetére
sima tigris az szar.
-
Djuree
félisten
válasz
Sontir Fel #32042 üzenetére
a tigris p az IS-nél fényévekkel jobb. talán a t29-el van pariban. az IS sztem szinte a leggyengébb t7, nekem is szarul ment vele, de ha ellenem jön se félek tőle, még t6-os tankkal sem. nagyot lő, de lassan és pontatlanul. ki lehet játszani.
-
gzbotii
nagyúr
Matildaban a legenysegnek milyen kiegeszito kepesseget adjak, szerintetek?
-
Sontir Fel
őstag
válasz
marked one94 #32043 üzenetére
Egyik jatszopajtasom is mondogatta, hogy milyen jo a tigris, jobb mint a P. Bementunk gyakorloba... minden kort elvesztett. Sot utana bejott egy harmadik srav jgpantherrel. A tigrist siman kilotte, a P-t mar nem sikerult neki
-
cscsali
tag
Elc amx egy gyors td. Csak az mond mást aki nem tud vele játszani
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Napfénysüti #32032 üzenetére
Most hogy koltottem ra nem keves free xp-t, mar nem olyan veszes, de szerintem a T29 es az IS is jobb volt.
(#32034) marked one94: megis hogy?
A tigrist mindenhol atlovik, ha nem vagyok top tank, a Prol azert pattognak ha a testet talaljak el. Nehez ezekkel a dogokkel bujkalni. A T29est ezert szeretem, mert ott kirakhatod a tornyot es kis szerencsevel meg 9es tankkal is hadakozhatsz.
(#32035) Zeratul : igen, igazi szenvedes volt, ugrott is rajuk kb 20k free xp. Nem rossz ez az agyu, csak keveset sebez szerintem.
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #32034 üzenetére
Hát te ezt ugyan honnan tudnád, ha nem is játszol velük egyáltalán?
Zeratul: kivéve a SU-152-t meg az S35-CA-t
-
törölt tag
Köszönöm szépen, hogy szerinted sem látom a működést, meg nyilván a geometriával sem vagyok egészen tisztában, mert nem tudom, mi az a középpont, és mi az a sugár.
De attól még a Te ábrád nem specifikus ide, és bár lényegét tekintve ugyanaz, az adott kérdésre sokkal körülményesebben adja meg a választ.
Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy a látótáv és a rádió hatótáv összeadódik, tehát ne arról győzködj, mint egy rossz Jedi, hogy nem látom a működést, hanem magyarázd el, hogy mégis miért?
#32036 Ez meg tök másról szól, most megint a rádió összeadódásról beszélsz. Azt mond meg, hogy amit fentebb rajzoltam, az IGAZ, vagy NEM IGAZ
slayer006
Hallod, komolyan besz@rok most már. TUDOM, hogy körkörös, ugyanakkor mégsem az, mert mindig csak egy körszeletet látsz, nem vagy te pók bakkerJézusom, 12 évesekkel vitatkozom, hagyjuk tényleg:
EZENNEL KIJELENTEM? HOGY A LÁTÓTÁV ÉS A RÁDIÓ NEM ADÓDNAK ÖSSZE.
-
Szilu
tag
válasz
#48613632 #32031 üzenetére
A rádió és a látótáv is körkörös.
A rádió hatósugár összeadódik: Egy 500m hatótávú látja a minimapen az 1000 méterre lévő ellenfelet, amit egy olyan társ scoutol, aki nincs messzebb mint 500m+scout rádiójának hatótávolsága.
A látótáv nem adódik össze: Ha a spottolt emberke a látótávolságodon belül van, akkor a főablakban is megjelenik. Ennyi, független minden mástól. (Kivéve diegho kockásítását...) -
Zeratul
addikt
válasz
Stock kivitelben minden tank szar.
-
marked one94
őstag
válasz
Jók ezek csak máshogy kell velük játszani.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tiger P-t mindenki szinte csak dícséri, mi a baj vele?
-
-
Sontir Fel
őstag
Vetten egy vkDBt egy sima es egy P tigrist. Ezek a nemet tankok botranyosak... talan a P... ha ezekkel kezdem a jatekot, mar be is fejeztem volna
-
tytyty
tag
Kijózanodtam 2 hét után ,és meglepve tapasztaltam,hogy a max xp-m 3247. Picit azért sajnálom ,hogy halvány emlékem sincs a csatáról. Tudom,hogy senkit nem érdekel,de gondoltam én is nyalogatom egy picit magam. M4-el jött össze.Na erre iszom! BUÉK!
-
törölt tag
válasz
diegho #32018 üzenetére
Kis fogalomzavar, most nálam, vagy nálad, ez megint szubjektív, de...
Amit írsz az igaz, ha egy scout meglát egy ellent, és leadja rádión, az nem fogja látni, csak a radaron, és ezt a kérdést nem tisztáztuk, de nyilvánvaló.
Te azt hiszed, hogy én azt mondtam, hogy a rádiótávolság hozzáadódik a látótávolsághoz (meghosszabbítva azt) ????
De én ilyet nem is mondtam, és nem is gondoltam. Igen, amit a scout megpillant, az csak a radaron lesz látható, ha nincs látótávon belül.Most az arty kérdést ne feszegessük, tudom, hogy látja az egész pályát, én a járművek tekintetében mondtam, amit mondtam.
ELC-AMX keresőszóra pedig az első találat mindjárt. (by google)
Akkor csak nem mondok azért akkora hülyeségeket?
PS:
Átlagos az mondjuk inkább én vagyok, 2k, 910, 50%-os eredményeimmel. 20 évvel ezelőtt, mikor sokkal többet játszottam, nyilván nekem is jobban mentek az akkori stuffok, ma ez viszont bőven elég.Fenti kis szösszenetből pedig simán kiderül, hogy nem kell mindjárt ugrani, hanem át kell gondolni, hogy mit írtam, mert esetleg nem hülyeség, csak valamit félreértettél.
Rommel tábornok.
ui:slayer006
Látszani fog az AMX rádióhatótáv körén belüli összes szövetséges jármű radarján, ami ideális esetben lehet 700m-re a célobjektumtól, tehát ÖSSZEADÓDOTTollie
Ez az első találat az ELC AMX kulcsszóra
gzbotii
Bocs, nem vettem észre, most visszakeresek. -
diegho
nagyúr
válasz
#48613632 #32012 üzenetére
1. A látótáv és a rádió hatótáv 2 teljesen független dolog. Az arty az egész pályát látja, tehát bármit spotolnak látni fogja, ha a rádiója és a spotter rádiójának hatótávolsága elég hozzá. Az arty azt is látja a kör elején, ha kidöntesz egy fát 900m-re, szóval ennek semmi köze a látótávhoz, sem pedig a rádióhoz. A tankok 500 méterre látnak el maximum, ehhez nem jön hozzá semmi rádió, vagy bármi, de mivel a játéknak van egy úgymond érdekes problémája (kockákra van osztva a térkép, a látótáv 500m, ha a kockák oldalaival párhuzamosan megy a spot, ha átlósan akkor értelemszerűen ~700m a látótáv, ezért lehet néhány pályán 600m feletti célpontokat is lőni tankkal, ennek semmi köze a rádió és a látótáv összeadódásához.
2. Az elc szerepe nem scoutolás, pláne nem berohanás az ellenfél közé, hiszen forgatható torony hiányában nem igazán életképes. Az elc feladata a zavarkeltés, előremész, keresel egy bokrot, lősz, elhúzol onnan, mész máshová. Ez egy nagyon gyors td brutális camo-val és nagyon jó löveggel.
Azt azért ne felejtsd el, hogy a játékosok 99%-a az én szememben béna, hiszen magamból indulok ki, magamat tartom átlagosnak, ebbe a 99%-ba tartozók pedig nagyon sok mindent rosszul gondolnak.
-
törölt tag
válasz
diegho #32013 üzenetére
Akkor írd már le légyszi, hogy miért írtam hülyeséget. Amúgy sosem szoktam parancsot osztani a csatatéren, ne fikázz már légyszi, főleg ne olyanért, amit nem követtem el.
Meghallgatom, és meg is fogadom az okosabb tanácsát, de azért - engedd meg - de átgondolom.
És lehet, hogy nincs mögöttem 15ezer meccs, de az első 200 után rájöttem, hogy a látótávon belül észlelt ellenség pozícióját le tudod adni rádiótávon belül a többeknek, tehát összeadódik.Az ELC-AMX kérédst pedig hagyjuk, mint mondottam, ez elég szubjektív. Ha szerinted nem jó, akkor nem jó.
slayer006
Amit Te mondasz, az egy másik téma, a rádiók hatótávjának összeadódásáról. -
diegho
nagyúr
Tegnap volt egy magyar tábornok velem egy csatában malinovkán. Már a kör elején kiosztotta ki hova menjen, 13 90-el voltam, volt még 2 amx velünk, már mondta rögtön hová menjünk, hol spotoljunk stb. Mivel T110-el volt a két másik amx hallgatott is rá, így gyorsan 0-2 lett az eredmény, ezen felbuzdulva az E-50M-ünk is öngyilkos lett, hiszen ezt már buktuk. Ezután szóltam, hogy be kéne fogni és nem hülyeséget beszélni. A vége győzelem lett 2400 sebzést és 7200 spotot sikerült kiosztanom. Nem tudom az ilyen rommel wannabe játékosok miért nem maradnak csendben. Nem tűnik fel nekik, hogy hülyeségeket írnak? A kisebb tankokban ülő gyengébb játékosok meg persze követik a parancsaikat, hiszen neki tier10 tankja van, biztos jobban tudja.
Most ez teljesen független a fórumtól, csak a tábornokról jutott eszembe.
-
törölt tag
válasz
diegho #32009 üzenetére
Tényleg? Nem mondod. Fejtsd ki légyszi akkor, ha mód van rá.
1. Látótáv + rádió (szerinted nem adódik össze) Akkor mégis hogy a fenébe látják pl az arty-k a pálya túlvégén lévő, az ellenfél között rohangáló ELC-AMX-et ellenséges artykat???
Esetleg van egy általam eddig még nem ismert, titkos skill/perk, úgy hívják, harmadik szem!!
2. Azt aláírom, hogy egy-egy tank elbírálása eléggé szubjektív, de azért nem akkora marhaság az ELC-AMX-et scoutnak használni, hogy ezért így le kelljen ugatni, mivel jópáran használják, és .. JÉÉÉÉÉ, scoutnak bakker.
3 Nem tudom mi még az ELÉG SOK HÜLYESÉG, de nyilván mindjárt kifejted ....
-
törölt tag
A látótáv és a rádió nem adódik össze.
De, pedig összeadódik. Látod a (látótávolság)-ra előtted lévő tankot, és jelzed mögéd (rádiótávolság)-on belül.
Amúgy meg scoutnak nem jó.
De jó, használják is sokan, eredményesen.
Az nem scoutolás, hogy berohansz az ellenfél közé.
Pedig elsősorban ez a lényege. (Nem nagyon tudom, hogy Te mivel játszol.) Nyilván mindezt úgy kell tenned, hogy közben életben maradj, és leadd a drótot az ellenfél pozíciójáról a legelső pontban említettek szerint. Ez a scoutolás. (Szerinted mi, ha nem ez?)
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest