-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
kanyipicske #19494 üzenetére
Próbáltad már úgy, hogy ugyanazt az útvonalat végigjárod, mint amikor először akartál sms-el venni, és valamelyik ablaknál mintha kérdezné, hogy akarsz-e használni ilyen kódot.
-
judekid
csendes tag
válasz
kanyipicske #19491 üzenetére
Ez a voucher kód micsoda?
-
vhw
addikt
válasz
kanyipicske #19491 üzenetére
Jelentkezz be a hivatalos honlapra és ott lesz opció kód beváltásra.
-
kanyipicske
tag
Hol tudom beváltani a voucher kódom?
-
Enzolord
addikt
Lehet, hogy már volt itt a kérdés, és ez még csak teszt szerver, de nekem olcsónak tűnnek a tier 10 brit tankok, a többi 10eshez képest...
-
-
Chris0321
veterán
válasz
GaburroSan #19481 üzenetére
Zoom mode, óra a garázsba, célkereszt, damage panel, OTM, ikonok, szerver oldali célkereszt, prémium garázs, az álcafestések eltüntetése, hogy csak a saját skineidet lásd.
Ha jól emlékszem ennyi.
-
Cooper911
senior tag
válasz
GaburroSan #19471 üzenetére
Mentem vele egy kört. Olyan Tier7 SU85-ös feeling. Mozgékony, jól sebez, jól hozza a kreditet. Mivel itt nem lőttek rám nem tudom hogy birja.
-
Chris0321
veterán
-
Gyuri27
félisten
Test szerón valaki próbálja ki pls az új pz4-t és dmaxot. Majd számoljon be róla.
Thx -
Timyyy
őstag
válasz
Plasticbomb #19477 üzenetére
Rendes játék 8.0
-
Timyyy
őstag
A 8.0-val mennyire működnek az előző patch-ben használt kiegek? Mivel még csak 2 kört mentem vele, semmi skint, célkört nem raktam át amit használtam, de nem akarom, hogy kifagyjon, ha csak úgy átmásolom.
-
virkir
veterán
válasz
diegho #19461 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Én a nagy alfa sebzést preferálom inkább de igazából tankja válogatja.
Németnél, orosznál egyértelmű, franciáknál jó a magas DPM az US ágat csak most tolom de az E2 pl. jó a 75-ösel meg a 105-el is.
Keveset mentem még az angolokkal de úgy éreztem, hogy hiába a nagy DPM ha pillanatok alatt cafatokra lőnek egyszerűen nincs idő kihasználni.
Ez megfejelve a hátsó toronnyal, meg az első üzemanyagtankkal számomra nem egy vonzó tankot adott.
Meg úgy általában furcsa, hogy eddig ha jött egy új ág akkor mindig volt egy rakat OP tank amit aztán szépen nerfeltek most ezek között meg nincs semmi ilyen, átlagos ág semmi kiemelkedő tulajdonsággal. -
Cooper911
senior tag
válasz
GaburroSan #19471 üzenetére
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #19469 üzenetére
van bizony tegnap ki hívott egy m26 1v1re trainingben 10ből9x nyertem.. kár hogy nem vettem fel, próbálkozott mindennel,közelebbről nagyobb esélye volt (szidott is hogy vagy a motorját vagy a lőszaros rekeszét mindig gajra vágtam)bár az az 1 vereség is a wg 0 dmg generátorának volt köszönhető..
-
GaburroSan
aktív tag
Az új prémek közül 1edül a SU ér valamit! Letesztelné valaki a teszt szerveren?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
HungAryan #19468 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy emberfeletti lenne, csak azt, hogy rutinos játékos
A mondandód többi része teljesen helytálló, csak hogy ez nem mond ellent annak, hogy a nagobb átütőerő miatt több sebzést tudsz kiosztani.
És szerintem nem szükséges mindenkinek fullra tárazni gold lőszerből. Elég magaddal vinni 5-10 darabot vagy ki mennyit szeretne. Ez már egyéni ízlés és pénztárca kérdése. -
GaburroSan
aktív tag
Azért úgy érzem van még potencia a Type 59-ben!
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. október 13. 11:40:13
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 067
Szerzett kredit: 124 705
Csatában elért Achievement: Acélfal -
-
Cooper911
senior tag
Kipróbáltam az angol tankokat, a 8as heavy iszonyat sok találatot kibirt. De elég gyengén sebzett. A 10esnél elég fura a hátsó torony, szokni kell. Viszont pattintott néhány lövést szépen, sebzése átütése is elég jó, mozgékony is és elég gyorsan tölt. Szerintem ha nem is lesz vele tele a cw-s harcmező de egy kiegészitő, support egységnek érdemes lehet egy két ilyet is vinni.
Remélem gyakrabban be tudok lépni mint a 8.0ás tesztre, kiváncsi vagyok a medekre is.
Ez a gold ammo ezüstért nem igazán tetszik nekem. Mégjobban szét fogja választani a jó és a kevésbé jó játékosokat. Van egy olyan érzésem, hogy nem is lesz bevezetve. Viszont elmondhatják, hogy lám mi kipróbáltuk de ezérmegazér nem vállt be.
-
Chris0321
veterán
-
törölt tag
válasz
CptMisi #19455 üzenetére
Még akkor sem költenék rá, szeretem a kihívásokat
Amúgy ilyen helyzetekben én lelövöm a láncát, aztán jelzek a többieknek, hogy ott van a delikvens, ha jönnek jönnek, ha nem akkor megpróbálom egyedül kilőni, ha sziklás eset van (a szikla egyik végén én, a másik végén ő) akkor néha-néha előjövök, hogy lőjön, mivel neki sok idő az újratöltés (általában) ezért nyugodtan kimerészkedhetek, és ereszthetek rá 2-t.Ezután vissza a szikla mögé, persze a tapasztaltabb ellenfél csak simán jön felém és szarrá lő, de a hülye ellenfél fabatkát sem ér, hiába tier 10.
-
Fel
addikt
Egy kis low tier brit bemutató:
Így vannak sorban az adott ágaikban is, ahogyan a képen. A felső 3 a közepes ág elején, az alsó három pedig a heavy ág egyik alternatívája. Kimaradtak a Vickers Medium tankok, amelyek a heavy ág másik elején vannak.
A Cruiser tankokkal nagyon jó móka játszani, remek darab mind. Ellenben a Vickersekről ez nem mondható el...
A két löveg az alsó szegmens két top ágyúja*. Sorozatlövő mindkettő. A "Pom Pom" - igen, ez a neve- olyan, mint a már eddig ismertek: 5 lövést lehet gyorsan leadni, majd hosszabb újratöltés. A Bofors már érdekesebb, mert 2x2 lövést ad le, majd újratöltés. Ez elsőre elég meglepő volt.
*A Valentine top lövege 6 fontos, nem a fenti kettő. Valamelyik tegnapi képen már szerepelt.
-
RAiN91
őstag
A megvett álcafestést hogyan tudom felrakni a tankra? Nem bírok rájönni.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Werewolf20 #19447 üzenetére
Hát a mellé lövés, de sebzés is minimum 800, de inkább 900-1100-at sebzett. Ha telibe kaptam valakit általában, az oneshoot artyval.
-
Hát ez az M3 Lee te atyaúristen.
-
törölt tag
válasz
Werewolf20 #19441 üzenetére
Ezek szerint igen...Bár hülye lesz aki költ rá.
-
virkir
veterán
A pár kör után nem mertem ennyire markánsan megfogalmazni fogy egy foschkupac szerintem az a tank, de ezek szerint más is így érzi.
Lényegében egy VK4501AusfB nulla páncéllal még a tornyán is leheletnyit mozgékonyabban és annak minden hátrányával gyakorlati előny nélkül tier tízben.
A tízes med meg olyan papír mint egy bat de legalább lassú is a maga 40km/h-val.
Igazán nem tudom mire lesz jó a brit ág funoláson kívül, én biztos, hogy egy percet nem áldozok rájuk az időmből. -
-
Werewolf20
tag
Ez most komoly, hogy creditért lehet majd gold ammo-t venni? akkor már nem csak T10 be lessz fölösleges a páncél.
-
törölt tag
Mikorra várható a tankok bekerülése?
-
Gyuri27
félisten
Ennek semmi értelme. Az m10 egy buznyákot nem ér. Mitől 8000 gold ez? Az spershing 7200 és az ágyúja is jobb.
A su-122 is vicc. 10k a jagdtiger is.
Úgy látom a wg-nél van egy irányelv. Csináljunk sz@r prem tankokat és adjuk arany áron. A hülyék úgyis megveszik.A pz4-t ha próbálta valaki számoljon be róla pls. Meg a dmax tapasztalatok is érdekelnének.
-
Fel
addikt
válasz
virkir #19429 üzenetére
Jelenlegi formájában az FV 215 B egy kalap szart sem ér... A magas RoF nem hoz annyi előnyt, amennyit a kedvezőtlen felépítés, és a páncélzat hiánya elvesz. Hiába hátul a torony, a sidescraper taktikát nem lehet használni, mert a tornyot simán átlövik. És a hab a tortán, hogy piszkosul szeret égni... Ugyan hátul van a motor és a hajtás is, de az üzemanyagtartályt szemből lehet gyújtogatni.
A Conqueror Tier 9-ben még nagyon jó, de ez tier 10-ben édeskevés. -
vhw
addikt
Nem? Valóban?
Kipróbálás nélkül adtam túl a T30on mikor TD-vé alakult a garázsomban, kb ennyire szerettem.
Miközben a régi T34-et még elitként is elő-elő vettem (50%es legénységgel, mindenki kitörő örömmel fogadta mikor azt hoztam szakaszba, de azért még úgyis ment vele)
Szal nem magával a régi amcsi heavy koncepcióval volt bajom, mint olyannal, csak a T30 + a hisztis ágyújával (ami pattogott, mellé lőtt, csilingelt, és csak rághattam a kefét míg újratölt az éterbe lőtt 1600 kredit után...) -
válasz
Paul119 #19427 üzenetére
dehogynem, lesz egy leo1 formájú ammorack 1% durability-vel
fontosabb dolga is van a wg-nek annál, minthogy ne 1943-44es konstrukciójú tankokkal küzdjél 1960-asok ellen(ez igazán akkor nyer értelmet, amikor belegondol valaki abba, hogy a háború utolsó két évében milyen mértékű fejlődésen ment át a tank gyártás)
mod: de ha lesz is leo1, majd megkapjuk a leo1 kísérleti példányát, nem a leo 1a5-öt ami ugye a sztenderd leo1 lett...
nehogymár jó legyen a köcsög németeknek
mindenesetre van két "jó" német tank, az e75, meg az e50m. -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Karelia 2012. október 12. 23:19:28
Vehicle: IS-7
Experience received: 921
Credits received: 42 026
egész jó csata volt bár csak 4000 dmg3 lövésem eltünt megint az éterben..
r1E3S3E7T: na igen mert az üzemanyag tank sérül,meg azért nem fogom le dobni a ramert,wart vagy a célzás gyorsítót...
-
virkir
veterán
válasz
diegho #19411 üzenetére
- olyan pontos, mint az E-50
De ahhoz képest 0 a páncélzata és a sebessége
- APCR révén átüt mindent 100m távolságig gond nélkül
De őt is átüti bármi a D-10T2 normál lőszerrel vitte mint a vajat szemből.
- kevesebb, mint 7 másodperc alatt tölt
Ezt tudja a T62 is több előnnyel.
Szigorúan szerintem a T110E5-nek meg az IS-7-nek a nyomába nem ér.Ez a gold ammo creditért meg gyakorlatilag feleslegessé teszi a páncélzatot.
Kipróbáltam pár tankon. A maus-t szemből négyből háromszor átütötte a D-10T2, E-100 tornyát, JPZ E-100 felépítményét szemből négyből négyszer a 120 L1A1. -
Paul119
addikt
válasz
Patrick76496 #19425 üzenetére
lövege is egy kupac kaki a többihez képest.. inkább vissza ültem az is4be,annak amúgy mi az angol neve?
tényleg akkor a leo 1et még sem rakják be?
-
myckey
veterán
jó ez a tesztszeró...itt kiélhetem a rémbó hajlamomat...
és persze terülj terülj asztalkám....lehet ökörködni,nem kell taktikázni,meg kempelni DD -
Taragas
aktív tag
Hát én most, mivel milliomos vagyok, csak prem lőszerrel nyomom. Mentem egyte poén kedvéért e75-el, milyen prem lőszerrel. Végre nem kellett célozgatni, és görcsölni, hogy nem menjen mellé. Minden lövésem faxán sebzett minden tier 10-es angol tankot. Na megyek ki prószálom őket, eddig még nem tettem meg...
-
törölt tag
Nekem nagyon tetszenek a brit tankok, kinézetre is, és teljesitményre is
-
myckey
veterán
tényleg jól pattognak ezek az angol gépek.....jól le van kerekítve az eleje....
oldalt hátul lehet őket aprítani...de hát melyik tankot nem
-
Taragas
aktív tag
Na vesztettem egy csatát vele, így már deficites volt (-20k), bár itt meg szokás szerint a team volt ökör.... Szal ha jó kör van, és ott van a team, akkor nem veszteséges, akár még nyereséges is lehet, amúgy deficites... De poén simán one shootolni....
Szidnak mint a bokrot....
-
Fel
addikt
A Crusader top lövege ugyanaz, mint a Valentine-é (a löveg adatlapján látszik mire lehet felrakni), csak 13,33 rpm-es RoF helyett a 27,27-et tud
Szerintem nem dedikált scout lesz ez. Esetleg passzívan lehet majd vele operálni, de a rohangászás tuti nem fekszik neki.
------------------------------------------------------------------
A Centurion Mk. 7/1 olyan lett, amilyennek vártam... Álom
A lövege durva - ugyanazt kapja, mint a tier 10-es 4202 !! Nagyon jól mozog. Nagyon jó a függ. lövegkitérítés. A 4202 annyiban másabb, hogy alacsonyabb, és jobb a RoF.
A legelső csatám Mk. 7/1-gyel:
Kíváncsi leszek a későbbi rebalanszolásokkal mit csinálnak majd vele.
-
Taragas
aktív tag
Na gyerekek vélemény az új creditért vásárolható lőszerhez. Mentem egyet artyval is(GwtypeE), és be volt kapcsolva a premium is. Azért lettem deficites, mert eltaláltam valakit a csapatból ezért levont 17k pénzt, de amúgy ha nem vonja le, pluszba jövök ki!!!! Persze most valamivel könyebb célozni, mert több az ökör, de ha nem lövöldöz vaktában az ember, akkor nehezn képzelem el, hogy artyval premium fiókkal veszteséges lenne egy kör prem ammoval. Szal kössétek fel a gatyátokat....
Próbálkoztam más tankokkal is, ott viszont a gatyám is ráment. Max prem tankoknál használható ötlet, illetve tarcsiba egy kettő, ha ezen múlik a csata, de amúgy csúnyán deficites a rendszer (JgE100 -50k credit...)
-
Enzolord
addikt
Úgy látom, az angol tankokkal nem szabad hagyni, hogy mögéd kerüljenek.. Olyan lesz, mint a sitten...
-
vhw
addikt
Ha alakra nem is, de páncél adatok alapján kicsit ex-US heavy ág utánérzés befigyel.
T10-be betenni egy papír-Bélát, hm... érdekes.
Ám ami engem érdekelne, nézem ezt a T5 light Crusadert, lassú is, papír is (top ágyú nem tudom melyik lehet rajta, posztoltad azt is?)
Szóval ez így mire lesz jó? Mert ez így még a Chaffeetól is lassabb, de ha a nem dedikált scout ELC-hez hasonlítjuk, még amellett se igen rúg labdába így :/ -
diegho
nagyúr
Megnéztem ezeket a tank adatokat és elég érdekesek.
Első észrevétel. Sokan leírjátok azt a tier10 heavy-t, mert nincs oldalpáncélja és hátul a tornya, pedig nem ez a lényeg, hanem a löveg:
- olyan pontos, mint az E-50
- gyorsabban céloz, mint bármi más
- APCR révén átüt mindent 100m távolságig gond nélkül
- kevesebb, mint 7 másodperc alatt töltehhez jön még az, hogy 2600hp-ja van és eléggé döntött az eleje. Nem tudom pontosan mennyi lesz a load time, de én olyan 6.8sec-re tippelem, számoljunk csak ez percenként 3500 sebzés. Jelenleg a T110 tud 2910-et kb és annak csak 2200 hp-ja van. Ez a tank, ha így marad nagyon erős lesz.
A másik dolog a tier9 med megkapja a tier10 med ágyúját, tehát 9-es csatában hihetetlenül erős lesz.
-
Fel
addikt
válasz
Gyuri27 #19407 üzenetére
A Tier V-ös, brit szinekben induló Churchill Mk. I.:
A prémium Churchill természetesen mindenkinek marad. Majd később biztosan azt is kiveszik a shopból, mint a francia-németeket.
----------------------------------------------------------------
Nem tudom kinek tűnt fel, de nekem erős deja vu érzésem támadt, mikor megláttam a T8-T9-T10 heavyk adatait... Ki találja meg a párhuzamot, egy már átalakított ág tagjaival?
-
nagyon vicces. most nézem, hogy 0.27ről le lett hülyítve a 7.5-es L100-as KWK 0.32-re.
lesz.phat a wg. -
vhw
addikt
Kicsit off, de nem tudja véletlenül valaki, hogy mitől függ a hivatalos honlapon/forumon, hogy valaki topikja kikerül-e a kezdőlapra jobbra a listába vagy se?
Már második topikot kezdtem ott és egyik alkalommal se került fel a listára.
És azért mégiscsak sokan ezt nézik meg először és így találnak rá.Ezúttal 5 perc után mégis felkerült...
-
Paul119
addikt
válasz
Patrick76496 #19403 üzenetére
na de ennyire hogy egy csatában 2x? type59 nem gyullad be ennyiszer vagy a nyomorult e100am
Fel: medek ill a 9es heavy tetszik a többi annyira nem gyere be
,azért a 8as med 226os penne elég merész
Aktív témák
Hirdetés
- Opera böngésző
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged